1532
ki mit szeret(tőmény , sőr stb) ill. milyen gyakran fogyasztotok alkoholt..
-
#1012 Tullamore Dew a teljes neve, az jófajta pia szeressük :) -
#1011 Nah tehát tegnap:
(nem dicsekvés képpen, mer ilyesmire nem büszke az ember.)
1.1 dl Jhonnie Walker.
2. 3x2 dl bor (tisztán mer jó volt) 0.5dl LLÓFINGATÓ PÁLINKA (ez volt a neve)
aztán 2 liter sör.
Aztán 2x2 dl pezsgő.
Aztán 1 kis pohár Tullamore (tualmore? ) nemtom leírni ír Whiskey.
Aztán haza aludni :) -
#1010 tegnap belenyaltam a jagerembe:))) de meg nem akarom meginni... -
szando #1009 na ez is jól sikerült ez az este :D -
#1008 papíron nekünk is lett volna -
#1007 hy mofo'z!
PÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉNTEK again!
végre.f@xom
pénteki.task:
sörözés a gép előtt again
megnézni jackasst again
utánna meg nézni:
The Don't Try This At Home Volume III: Out On Bail
-
szando #1006 de van.. vagyis be kéne menni, mer így is van olyan 5 igazolatlan órám... :/ -
#1005 ma sokat :)))
májusfa állítás rulz : ))))) -
szando #1004 Outox a neve, és ja, a vérből vhogy kinyomja az alkoholt.. meg kell inni az egész üveggel, különben lehet h nem hat rendesen...
én is úgy tudom ahogy LSL, hogy csak a szonda nem mutatja ki az alkoholt, de nem józanodsz ki (egyből) -
#1003 Nem józanodsz ki tőle, csak elvileg nem mutatja ki a szonda. -
#1002 Hallottatok valami erről az Alkohol semlegesítő italról, amit reklámoznak mostanság?
Valami ox-valami a neve. Haver tegnap vett egyet 1 rúgóért. Lementünk billiárdozni, 3 óra alatt 1 doboz cigi/4 sör/2 tequila után 1 órát imátkoztam a csészének...
Valahogy elmásztam hozzájuk, megkóstóltam a csodalöttyöt. Ő megitta az egész üveggel. Reggel nem volt semmi extra...
Alkoholistáknak nem hat? :) -
#1001 Az alkohol öl, butít, és savakkal aldehideket képez. -
#1000 Mi osztállyal azt tervezzük, hogy haza se megyünk szerenád után, majd részegen betántorgunk.... -
#999 nincs már semmi akkor a suliban..... -
szando #998 hát azt még nemtom h hogy fogok én suliba menni másnap.. de leszarom, ilyen csak egyszer van egy életben! -
szando #997 LÁÁÁL :DDD -
#996 nekünk szerda-csütörtök volt, csütörtök délelött a suli folyosóján feküdtem kezemben 1 üveg ásványvízzel -
szando #995 nah, kedd-szerda-csütörtök szerenád :DD
hadd ne mondjak többet :DD -
#994 ami üveges az tényleg nem kemény. kísérő nélkül, szívószállal ittuk, és semmi gáz nem volt.
ám amit ithhon csináltam... hajjaj. -
#993 ó, én 10 körül kettőig nem láttam, úgy be voltam állva :P -
#992 nemtom...
nekem úgy adták, hyg a vizet mellé...meg mondtrákl hoyg készítsem a poroltót....
hát megitam, alig csíípett...tényleg, olyan volt mintha sima vodkát ittam volna enyhe csípős utóízzel.
de az alkoholtartalma egy normál vodkáéval voltegyenlő..
most ittam így itthon 2 sört meg 2 nagy korty konyakot :) -
#991 miben fika?
nem mar a paprika? (édes gyökér van benne)
vagy gyenge benne a vodka? Nincs 38%-os se? -
#990 azt nyugodtan megihatod...az szerintem nagyon gyenge...
azt mondják a paprika pálinka erősebb...hát eccer kipróbáljuk.
de a paprika vodka fika nagyon. -
#989 Én is láttam már. Van is egy üveggel itthon. Kecskeméti (vagy szegedi?) Paprika Vodka :)
Egy szép nagy piros paprika van az üvegben :) -
#988 hajjaj mit ittam.
mostmár királyul skerült izesítenem a cherryt és a vodkát is, cukor és citrommal nem úgy mint múltkor seri kurva édes lett :))) ezért kell teával inni, mert akkor adnak cukrot, citrmot.
jött még gönci, cseresznye hp nem volt.( anyjukat !!! ) paprikás vodka.. hahjjjjahj! szal nem tömény csak csíp mint a kurva élet. ma itthon is kipróbáltam palota vodkából kb 2 decibe egy teljes kis paprika, kicsit melegítve hogy jobban kiázzon a paprika,utána hűtő hogy ne legyen meleg.
A szívószál majdnem a torkomon akadt úgy égette az egész számat, kóla, víz, kaja, és még mindíg csípett. érdemes kipróbálni :)))
viszont a stampó cseresznyét kerüljétek messzire... blööhhrg bármivel kevered iszonyatos szaga, íze van és csak vmi 38 % os. -
#987 szal ezt ittam:
-
#986 nem ittam Vilmos-t, mézespálesszel kezdtem utánna JPS whisky + 1 jó kis szivar aztán mézespáleszek megint a végin 1 kis korty gin-tonic -
#985 antialkoholista vagyok...;))) -
szando #984 2 sör..
majd holnap folytatom.. -
#983 péntek, be kell hogy nézzek ebbe a topicba ...
5 sör until NOW
-
#982 lassan indulok 1 Vilmossal fogok kezdeni :)) -
szando #981 jaja igaz
mondjuk most hétvégén péntek-szombati piálás megvolt, olyan szar volt a gyomrom vasárnap... -
#980 de ma kedd van + tegnap voltunk borozni :) -
szando #979 jah ismerős.. majdnem ez volt velem is pénteken, de aztán megoldottam :) -
#978 többiek lemondták LooGaN meg valami csajjal megy fősulis bulira.... -
szando #977 mééér? -
#976 züllés törölve :( -
#975 lehet ma este megiszok valamit tegnap este jól esett a bor :) -
szando #974 én nem kukacoskodtam naaa
csak mondom :) -
#973 ugy értem hogy csak ezt, hogy nem sima sört hanem mindenféle bekevert vackot, meg limonádés tequilát, és hasonlokat...igy oké? kell itt kukacoskodni .)