piálás,ki mennyit iszik..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ki nem szarja le szerenádozás közben az érettségit 😄
-the invisible-
"Ne is igyatok semmit mert holnap iskola.És különben is, aki nem bírja az alkoholt az három napig másnapos marad és akkor elrontja az érettségiét." LOL
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

-the invisible-
barátnõm meg szivacs. hang és elõjel nélkül tud hányni. múltkor pl. megivott 1 liter sört (mert nagyjából mindig azt iszunk), 5 óra alatt. aztán meg róka sunnyogott az asztal alá szép csendben... én meg csak fél liter sört ittam.
általában gyümölcsös vodkával alapozunk.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A rövideket utálom, kivétel Jéger, Unikum.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
képemet ne mmerem berakni mer ha meglátja egy rokon akkor letagad az tuti😄DD
!Forza Ferrari!
a (kín)rímekrõl és az erõltetett szövegvilágrol már ne is beszéljünk

-the invisible-

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A 67-es út (Republic):
Nagy esõk jönnek és jól berúgok, jól bekúrok ma este.
A 35-ös út mellett csajok várnak rám remegve.
Nyár éjszakán, ha nem jövök, kocsmában piáért könyörgök,
A szám bûzétõl ha szédülök, esik az esõ és nem találsz rám.
Kiscsajok, kiscsajok mondjátok el nekem,
Merre jár, hol lehet, most a felesem.
Veszélyes út ahol járok, veszélyes út ahol hányok,
egyszer te is hazatalálsz, egyszer én is behányok
By the perception of illusion we experience reality.
(nem dicsekvés képpen, mer ilyesmire nem büszke az ember.)
1.1 dl Jhonnie Walker.
2. 3x2 dl bor (tisztán mer jó volt) 0.5dl LLÓFINGATÓ PÁLINKA (ez volt a neve)
aztán 2 liter sör.
Aztán 2x2 dl pezsgõ.
Aztán 1 kis pohár Tullamore (tualmore? ) nemtom leírni ír Whiskey.
Aztán haza aludni 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
-the invisible-
PÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉNTEK again!
végre.f@xom
pénteki.task:
sörözés a gép elõtt again
megnézni jackasst again
utánna meg nézni:
The Don't Try This At Home Volume III: Out On Bail
By the perception of illusion we experience reality.
-the invisible-
májusfa állítás rulz : )))))
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
én is úgy tudom ahogy LSL, hogy csak a szonda nem mutatja ki az alkoholt, de nem józanodsz ki (egybõl)
-the invisible-
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Valami ox-valami a neve. Haver tegnap vett egyet 1 rúgóért. Lementünk billiárdozni, 3 óra alatt 1 doboz cigi/4 sör/2 tequila után 1 órát imátkoztam a csészének...
Valahogy elmásztam hozzájuk, megkóstóltam a csodalöttyöt. Õ megitta az egész üveggel. Reggel nem volt semmi extra...
Alkoholistáknak nem hat? 😊
shit happens
-the invisible-
-the invisible-

hadd ne mondjak többet 😄D
-the invisible-
ám amit ithhon csináltam... hajjaj.
Hajrá Dózsa György!
nekem úgy adták, hyg a vizet mellé...meg mondtrákl hoyg készítsem a poroltót....
hát megitam, alig csíípett...tényleg, olyan volt mintha sima vodkát ittam volna enyhe csípõs utóízzel.
de az alkoholtartalma egy normál vodkáéval voltegyenlõ..
most ittam így itthon 2 sört meg 2 nagy korty konyakot 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
nem mar a paprika? (édes gyökér van benne)
vagy gyenge benne a vodka? Nincs 38%-os se?
shit happens
azt mondják a paprika pálinka erõsebb...hát eccer kipróbáljuk.
de a paprika vodka fika nagyon.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Egy szép nagy piros paprika van az üvegben 😊
shit happens
mostmár királyul skerült izesítenem a cherryt és a vodkát is, cukor és citrommal nem úgy mint múltkor seri kurva édes lett 😊)) ezért kell teával inni, mert akkor adnak cukrot, citrmot.
jött még gönci, cseresznye hp nem volt.( anyjukat !!! ) paprikás vodka.. hahjjjjahj! szal nem tömény csak csíp mint a kurva élet. ma itthon is kipróbáltam palota vodkából kb 2 decibe egy teljes kis paprika, kicsit melegítve hogy jobban kiázzon a paprika,utána hûtõ hogy ne legyen meleg.
A szívószál majdnem a torkomon akadt úgy égette az egész számat, kóla, víz, kaja, és még mindíg csípett. érdemes kipróbálni 😊))
viszont a stampó cseresznyét kerüljétek messzire... blööhhrg bármivel kevered iszonyatos szaga, íze van és csak vmi 38 % os.
Hajrá Dózsa György!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
majd holnap folytatom..
-the invisible-