1532
ki mit szeret(tőmény , sőr stb) ill. milyen gyakran fogyasztotok alkoholt..
-
szakember #1132 Köszi, most megnyugtattál! Így sokkal könnyebb. -
szakember #1131 Valószinuleg engem is csak az első pár napban fog izgatni... -
#1130 ma pár pohár sunyi bor csúszott le, rosszabbra emlékeztem :) -
#1129 sokat de nem alkoholt -
#1128 Nyugtasson a tudat hogy iszok helyetted is :D mer rendes vagyok ;) -
szando #1127 hmm én is szedek olyat de ma nemfog érdekelni :DDD -
szakember #1126 Ma kezdem el az allergia gyógyszerem szedését, és így nem ihatok alokoholt a kúra végéig.
Nagyon szomorú vagyok... -
szakember #1125 Ha tényleg ezt mondják az orvosok, akkor én nagyon egészséges életet élek!!!
-
#1124 mostanaban nem is kivanom a sortse, meg semmit se...
bar tegnap megkaptuk az unicum-adagot, hogy legyen mivel unnepelni tavolt kis hazanktol, de azt is gyogyszernek fogom hasznalni, mert megfaztam!!
ha szomjas vagyok, vizet iszom, de sokat! a sortol csak berugok a napon, es pisilni is gyakrabban kell menni, mint a viztol! bar azt mondjak az okosok, hogy hetente 2-3 alkalommal igenis SORT KELL inni, legalabbis ezen az eghajlaton!
-
#1123 ha mongyuk en 1 honapig nem iszok kb semmit (pölö vizsgaidoszak),akkor kepes vagyok 2-3 sörtöl en is berugni :-) eleg vicces neha -
#1122 tegnep 2 sortol berugtam...
hiaba, oregszem!! -
#1121 A Szigeten napi 6-10 sör lement, de amúgy ilyenkor esetleg hétvégén 1-2 korsó. -
#1120 csak sor, az is 1 uveg/het!
lassan jon az unicm adag, ugyhogy azt meg kell kostolni 1 piszit...
-
#1119 méz+pálinka nem érzed rajta az alkoholt itatja magát közben meg 40% fölött van :) -
#1118 leszoktunk :))
mostanában az utóbbi jópár héten nem ittam töményet, mert hogy leszokom róla.. erre anyámékkal voltam nyaralni, hát nem muszály volt velük innom?
áááhhh pedig már lett volna egy hónap is.... -
szando #1117 ! :DD -
#1116 mi az a mézespálesz? -
szando #1115 lolll -
#1114 tegnap este LooGan, Balu san + én kikértünk 1 kör mézespáleszt, ezt kifigyelte 2 spanyol turista, ők is kértek, aztán egyik kör jött a másik után, a manusz a vége felél 1 mondatban használt angol német és spanyol kifejezéseket :))) -
#1113 Én nem iszok sokat ,csak amennyit a billencses ZIL. -
#1112 " Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egyet. "
-
szando #1111 na en meg itt amcsiban nem nagyon ihatok, csak otthon. meg nem is nagyon van kivel, azert elvagyok a Millerrel...
jo volt? :) -
#1110 szombaton Borhadjáratot tartottunk -
szando #1109 tudjatok hogy miben hasonlit a bikini es a statisztika?
sokmindent megmutatnak, de a lenyeget pont nem... sazl...
mivanmar? senki nem iszik mostanaban? -
#1108 ez a hivatalos verió! -
Cat #1107 kizártnak tartom hogy mexikoiak csak 3 litert igyanak
ott szintén bazi nagy a házi szeszfőzdék szerepe, és a 90 éves öregasszonyok is isszák -
#1106 purzsuj! -
Takezó #1105 :D ez teccett.... nah, akkor hajtsunk, hogy javítsunk :) -
joe69 #1104 long drinkre gondolok -
soldier #1103 Csak MÁSODIKAK?
Hát ez tényleg szégyen:D -
#1102 egy kevéske jéggel -
joe69 #1101 kerdes:mivel erdemes keverni a jimbeam-et, meg a jack daniels-t?? -
#1100 Azért lehet hogy nem 100 amit kimutatnak statisztikában..ebben az oroszországi adatban azért nem lennék anyira biztos. az illegális szeszfőzdék eladásait hogy mérik fel?
A másik kérdésem az lenne hogy a lakosság milyen számával osztották el az eredményt? Az összlakosság?
Azért egy 6 éves gyerek nem sűrűn piál.. mo elöregedése indokolja ezt az eredményt..
Ez az eredmény a "jólétet" is mutatja. -
dieselG #1099 SZÉGYEN! :(
Alkoholfogyasztásban második: Magyarország
Amúgy antialkoholista vagyok, és kurvára nincs szükségem bódító vegyszerekre.. -
#1098 hááát, végülis bebasztam, de 5ös busszal kellett hazajönnöm, de anyámék meg hívtak 1kor, hogy mi a fasz van, és addig nem igazán ihattam sokat, mondjuk már akkor is összevissza dőlöngéltem, meg fetrengtem telefonálás közben, de nem vágták le. na, utána meg már nem volt kedvem. -
#1097 en tom Mecs mennyit iszik. 12 sör oszt má pimpa is. :) -
#1096 Én most vagyok túl egy hat napos züllésen a haverokkal.
A mérleg: 7 tálca Soproni, 1 liter Becherovka, 2 liter Canadian Special Whiskey, 1 üveg Jameson Whiskey, 1 üveg Early Times whiskey, 2 üveg Baileys, plusz kb másfél liter kerítésszaggató HP. Erre voltunk négyen. Tsúnya volt... -
#1095 Addig ittam amíg volt lóvém, most meg addig, amíg lesz. -
szando #1094 na sikerült? -
#1093 holnap (ma) kibaszottul be fogok rúgni a garden-partyn. cááá! már egy hónapja nem ittam. többje! pont egy hónapja és egy napja. különös.