piálás,ki mennyit iszik..

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

tegnap megittam fel liter vodkat keverve naranccsal kb 3-4 ora alatt

lááál 😄
ki nem szarja le szerenádozás közben az érettségit 😄

-the invisible-

38 kiló a csaj
LSL
Fizika tanárnõ szerenád elõtt:
"Ne is igyatok semmit mert holnap iskola.És különben is, aki nem bírja az alkoholt az három napig másnapos marad és akkor elrontja az érettségiét." LOL

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

oneal1
hát csajok tudnak ilyet mûvelni😄

!Forza Ferrari!

1 liter sörtõl?

-the invisible-

ja, és borra eleve nem iszok sört.
nem tudok hányásig inni, pedig az az igazi.
barátnõm meg szivacs. hang és elõjel nélkül tud hányni. múltkor pl. megivott 1 liter sört (mert nagyjából mindig azt iszunk), 5 óra alatt. aztán meg róka sunnyogott az asztal alá szép csendben... én meg csak fél liter sört ittam.
általában gyümölcsös vodkával alapozunk.
oneal1
bor jöhet..
meg vodka...

!Forza Ferrari!

Z
jah, és mondhatni, a magyar átlaghoz képest antialkoholist vagyok... 😊)

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
én igazából csak a jó borokat, és söröket (szûretlen búzasörök, pl Edelweiss)szeretem.

A rövideket utálom, kivétel Jéger, Unikum.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

oneal1
multhéten haverokkal elhúztun ka tavnkra és megcsapoltuk az alkoholkészletet😄 tök jó buli volt😊
képemet ne mmerem berakni mer ha meglátja egy rokon akkor letagad az tuti😄DD

!Forza Ferrari!

szurmakotium
nyilván én találtam ki ...

By the perception of illusion we experience reality.

Lacc
Mindegy ha be vannak állva akár höröghetnek is azon is röhögnek 😊
látom arra azért kínosan ügyeltél, hogy ritmikailag még véletlenül se jöjjenek ki a sorok.
a (kín)rímekrõl és az erõltetett szövegvilágrol már ne is beszéljünk

hátja 😄

-the invisible-

Punker
kicsit még dolgozzatok rajta

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

szurmakotium
Ma péntek, úgyhogy este ezt fogjuk énekelni ...

A 67-es út (Republic):

Nagy esõk jönnek és jól berúgok, jól bekúrok ma este.
A 35-ös út mellett csajok várnak rám remegve.
Nyár éjszakán, ha nem jövök, kocsmában piáért könyörgök,
A szám bûzétõl ha szédülök, esik az esõ és nem találsz rám.

Kiscsajok, kiscsajok mondjátok el nekem,
Merre jár, hol lehet, most a felesem.
Veszélyes út ahol járok, veszélyes út ahol hányok,
egyszer te is hazatalálsz, egyszer én is behányok

The Garrett
jah én még nem ittam elõtte. de tényleg no.1 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Punker
Tullamore Dew a teljes neve, az jófajta pia szeressük 😊

The Garrett
Nah tehát tegnap:
(nem dicsekvés képpen, mer ilyesmire nem büszke az ember.)
1.1 dl Jhonnie Walker.
2. 3x2 dl bor (tisztán mer jó volt) 0.5dl LLÓFINGATÓ PÁLINKA (ez volt a neve)
aztán 2 liter sör.
Aztán 2x2 dl pezsgõ.
Aztán 1 kis pohár Tullamore (tualmore? ) nemtom leírni ír Whiskey.

Aztán haza aludni 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

CSOCSO
tegnap belenyaltam a jagerembe😊)) de meg nem akarom meginni...
na ez is jól sikerült ez az este 😄

-the invisible-

Punker
papíron nekünk is lett volna

szurmakotium
hy mofo'z!
PÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉNTEK again!
végre.f@xom

pénteki.task:
sörözés a gép elõtt again
megnézni jackasst again

utánna meg nézni:
The Don't Try This At Home Volume III: Out On Bail

de van.. vagyis be kéne menni, mer így is van olyan 5 igazolatlan órám... :/

-the invisible-

hen-tes
ma sokat 😊))
májusfa állítás rulz : )))))

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Outox a neve, és ja, a vérbõl vhogy kinyomja az alkoholt.. meg kell inni az egész üveggel, különben lehet h nem hat rendesen...
én is úgy tudom ahogy LSL, hogy csak a szonda nem mutatja ki az alkoholt, de nem józanodsz ki (egybõl)

-the invisible-

LSL
Nem józanodsz ki tõle, csak elvileg nem mutatja ki a szonda.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

cSuwwi
Hallottatok valami errõl az Alkohol semlegesítõ italról, amit reklámoznak mostanság?
Valami ox-valami a neve. Haver tegnap vett egyet 1 rúgóért. Lementünk billiárdozni, 3 óra alatt 1 doboz cigi/4 sör/2 tequila után 1 órát imátkoztam a csészének...
Valahogy elmásztam hozzájuk, megkóstóltam a csodalöttyöt. Õ megitta az egész üveggel. Reggel nem volt semmi extra...
Alkoholistáknak nem hat? 😊

shit happens

LSL
Az alkohol öl, butít, és savakkal aldehideket képez.

LSL
Mi osztállyal azt tervezzük, hogy haza se megyünk szerenád után, majd részegen betántorgunk....

Punker
nincs már semmi akkor a suliban.....

hát azt még nemtom h hogy fogok én suliba menni másnap.. de leszarom, ilyen csak egyszer van egy életben!

-the invisible-

LÁÁÁL 😄DD

-the invisible-

Punker
nekünk szerda-csütörtök volt, csütörtök délelött a suli folyosóján feküdtem kezemben 1 üveg ásványvízzel

nah, kedd-szerda-csütörtök szerenád 😄D
hadd ne mondjak többet 😄D

-the invisible-

O0D:
ami üveges az tényleg nem kemény. kísérõ nélkül, szívószállal ittuk, és semmi gáz nem volt.
ám amit ithhon csináltam... hajjaj.

Hajrá Dózsa György!

cSuwwi
ó, én 10 körül kettõig nem láttam, úgy be voltam állva 😛

shit happens

Match
nemtom...
nekem úgy adták, hyg a vizet mellé...meg mondtrákl hoyg készítsem a poroltót....
hát megitam, alig csíípett...tényleg, olyan volt mintha sima vodkát ittam volna enyhe csípõs utóízzel.
de az alkoholtartalma egy normál vodkáéval voltegyenlõ..
most ittam így itthon 2 sört meg 2 nagy korty konyakot 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

cSuwwi
miben fika?
nem mar a paprika? (édes gyökér van benne)
vagy gyenge benne a vodka? Nincs 38%-os se?

shit happens

Match
azt nyugodtan megihatod...az szerintem nagyon gyenge...
azt mondják a paprika pálinka erõsebb...hát eccer kipróbáljuk.
de a paprika vodka fika nagyon.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

cSuwwi
Én is láttam már. Van is egy üveggel itthon. Kecskeméti (vagy szegedi?) Paprika Vodka 😊

Egy szép nagy piros paprika van az üvegben 😊

shit happens

O0D:
hajjaj mit ittam.
mostmár királyul skerült izesítenem a cherryt és a vodkát is, cukor és citrommal nem úgy mint múltkor seri kurva édes lett 😊)) ezért kell teával inni, mert akkor adnak cukrot, citrmot.

jött még gönci, cseresznye hp nem volt.( anyjukat !!! ) paprikás vodka.. hahjjjjahj! szal nem tömény csak csíp mint a kurva élet. ma itthon is kipróbáltam palota vodkából kb 2 decibe egy teljes kis paprika, kicsit melegítve hogy jobban kiázzon a paprika,utána hûtõ hogy ne legyen meleg.
A szívószál majdnem a torkomon akadt úgy égette az egész számat, kóla, víz, kaja, és még mindíg csípett. érdemes kipróbálni 😊))

viszont a stampó cseresznyét kerüljétek messzire... blööhhrg bármivel kevered iszonyatos szaga, íze van és csak vmi 38 % os.

Hajrá Dózsa György!

Punker
szal ezt ittam:

Punker
nem ittam Vilmos-t, mézespálesszel kezdtem utánna JPS whisky + 1 jó kis szivar aztán mézespáleszek megint a végin 1 kis korty gin-tonic

ÁjjLe BoBBi
antialkoholista vagyok...😉))

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

2 sör..
majd holnap folytatom..

-the invisible-

szurmakotium
péntek, be kell hogy nézzek ebbe a topicba ...
5 sör until NOW