942
Idegesít az egyik családtagod? Írd le. Segítünk
  • Ottto
    Má nekem is csípi a szemem basszameg! De nem látok füsöt, csak má lélegezni is nehéz (Tágra nyitottam egy ablakot. Már tűthető). A szememet csípi, valamit tennem kell. Mert az 1 dolog hogy szívják, DE MIÉRT PONT A GÉP ELŐTT!
  • repro
    nemtom, én dohányzom, de meglátásom szerint csak akkor köhögsz füsttől, ha a pofádba fújják, vagy már olyan tömött a szoba, de mind2nél látod a füstöt.
    mind1. hívd be a szobába, kérdezd meg, h
    mijapicsát csinált, mert rohadt szarul vagy és köhögsz.
    befújta valamivel a szobát, vagy mi? salz valami ilyesmi szöveg. a végén akár rá is kérdezhetsz.
    A szeme amúgy is elárulja, tág pupilla, esetleg izzad, vagy nagyon mókás.

• Ottto
    Aha. Hááááát.... Inkább leírom az eegész sztorit abból talán többmindent ki tuttok következtetni.

Szal fexek az ágyon, nincs kedven felkelni. Erre nyögéseket hallok a gép elől. Sztem maszti volt, ez engem nem érdekel, csinálják, nincs közöm hozzá. Aztán meg köhögéseket hallok ezerrel. Ez má gyanús volt. Én is ha ideülök a gép elé folyton köhögnöm kell, és fogalmam ssincs miért (sztem a füst miatt csak nem is látom). Eztán kijövök eszek, wczek aztán szólok hogy már én jövök a géphez, száljanak ki. Kikapcsolom a gépet síri csend, hallom hogy tesóim mit beszélnek a másik szobában. A következőt beszélték 1:Mit csináltál a gép előtt? 2:videókat, képeket néztem. 1:aha. azért köhögtél ott mindent. megint sszívtál mi? 2:aha. fogadok te még eccer se szívtál. émn már kétszer is 1: aha. jóvan 2: hát jó is.
    Na erre én bekapcsoltam a gépet de már nem iss érdekelt mit beszéltek tovább.. eleget hallottam. Nemtom mit szívnak de kiderítem, mert ez már az én egészsági állapotomat is basztatja!
  • repro
    há várjá, pifit nem értem.
    salz leültél, köhögtél és mi derült ki?
  • repro
    fűnek is érzed a szagát.
    ha dohányzik akkor meg amúgy is erősen lehet érezni a kezén vagy a száján.

Egyedül volt?
  • Ottto
    Nemtom mit csináljak de nekem is furcsa volt hogy leülök a géphez oszt valamiért köhögök (nem cigizem, nem füvezem) aztán most kiderült. Bár még nem 100% cigi is lehet de annak érezném a szagát. Nemtom mit művelnek itt de valamit tennem ke.ll
    Ha kell leírom mi történt bár kicsit gáz story (szó szerint :P )
  • repro
    *szinte ugyan ilyen

[szinte hasonló értelmetelen - pofon a pofira]
  • repro
    ööö cinkes.
    ha megruházod, akkor csakazértis,
    ha nem szólsz semmit, akkor azért.
    valamit viszont köll tenni.

Havernak segítettem már szinte hasonló esetben ott elég volt a haverját fenyíteni, de sztem nem a legjobb megoldás.
  • Ottto
    Baszus.. Lehet hogy a kisebbik hugom füvezik. Oszt még 14 sincs
  • nemcsakfeel
    hát igen, de most még suli van neki, addig biztos nem lesz változás, és muszáj elviselnie ezt..
  • nemcsakfeel
    te kis szoci, ne szólj bele abba amit nem tudsz!
  • Mike
    szerontem emg üldözési mániája lehet a srácnak
  • Sadun Tryst
    a srácnak csak a költözés segítene 1 másik mobilszámmal, amit a faterja nem tud :D

de egyébként ez télleg nagyon durva. ha megszabná fater, h hová mehetnék szórakozni, be is golyóznék vazz...
  • nemcsakfeel
    egyik haveromnak meg az apja elég durva.
    beleszól hogy melyik kocsmába járhat.. de ami a legdurvább volt : egy időben a mobilját lehallgatták ( vannak kapcsolatai faterjának.. )
    azért már volt haszna hogy ennyire beleszól a dolgaiba, mert egy hümm elég furcsa " egyház " ba belépett, és így sikerült onnan, abból a körből kiszednie, de nem lennék a helyében.
    meg egy ideje azért szokott le a fűről, mert félt a faterjától ( azért ez 20 évesen nem olyan normális dolog sztem .. )
  • Botond #608
    túl egyszerű :-)
  • Mike at home
    talan tanulni kene
  • Ottto
    Nah. Ki milyen büntetést vár az őseitől a bizonyítvány miatt? :D
    Nálam biztos lesz pár heti eltiltás a géptől
  • Ottto
    winzipes csomagoló(papír)ba :D
  • Match
    hogy csomagolod be?
    Masni.zip :DD
  • Ottto
    :DDD

Télleg. Nagyobbik hugomnak szülinapja van oszt csinálok neki egy háttérképet :DD
  • Match
    mond meg hoyg reggelente jobban szeretnél utazni egy kicsit :D
  • Ottto
    Én is mennék koleszba de a suli itt van 10 percre :-/
  • Narancs
    Lehet hogy majd lelépek, már gondoltam rá...
    A záras módszer nem megoldható, mert a tesómmal vagyok egyszobában, meg mindíg elsiklok a konfiktus felett, ugyanis a dellát is tőlük kapom, jó lenne ha ez így is maradna...szóval semmi nagy balhé nem lehet, mert én szopom a nagyobbat...de már megoldottam az ügyet, minden személyes cucc elzárva kulcsal, pia-cigi-zöld elrejtve máshol, meg nem találják az FIX!
    Szal no gáz egyenlőre, aztán 1 év és kolesz vagy albérlet, mert vszínű vidéki egyetem lesz...
  • hiba
    Lepj le ha tudsz, alberletbe, koleszba stb. Apad gondolom drogot keres :) hogy aztan jol pofantoroljon. Ez ertheto...
    En az osoket egyszeruen kitiltottam a szombambol - persze igy a takaritas is ram marad.
    Egyszeru modszer de osok iszonyat mergesek leszen: szerlj fel egy zarat, hogy ne tudjanak bemenni.
    Majd megszokjak. Tk ugyse tudnak mit csinalalni a pacsirta ugyis kirepul a feszekbol...

De ma lattam a maffiozok egyik reszet, kinyirt vkit az oreg aztan szolt a fianak, hogy tuntesse el. A gyerek meg be volt fuvezve, oreg meg mondta nem kene...aztan eszebe jutott, hogy multkor egyutt szivtak :)

• Jhon Balu
    tegyél egérfogot a zsebedbe azt majd ráfázik ha kutat
  • Mike
    tegyél a fiókba egy használt gumit

mondjuk az a baj, hogy előre kell tudni mikor fog túrni, mert azért elég gáz az 1 hetes gumi a fiókban :)))
  • Ottto
    Hegyen laktok? Az király :D
  • Narancs
    A túrkálásnak 2 oka lehet:
    1. anyám nagyon liberális, meg sem kérdezi hová megyek, max csak annyit hogy mikor holnap jövök-e meg vagy még éjjel...Faternak ilyensmibe nincs beleszólása és nem is szól bele soha sem, de lehet hogy aggódik nem e tépek vagy ilyesmi és ezért turkál...
    2. fater nagy cigis, a elfogy a cucc kurvára fölhúzza megát és mindenhol a lakásban cigi után kajtat. (mivel hegyen lakunk, közelben semmi bolt)
    Ilyenkor minden szekrényt (anyámét is) föltúrja, lehet hogy nálam is csak azért keresett cigit, hogy ő szívhassa el...
    CSak akkor azt nem értem, hogy az a boríték miért volt fölbontva amiben a képek voltak? A fényképes borítok leragasztottam, ki volt bontva, a képek a barátnőkről meg össze-vissza hányva...na ezen húztam föl magam igazán!
    (és mellesleg van egy két gázos kép, kiscsaj 1 szál tangába stb...)
    Amúgy már minden fontos cuccot elvittem a fiókból, beraktam egy tasakba és mivel jobb helyet nem találtam elrejtettem a számítógép házában őket...
    Amúgy amikor a fater túrkált a gatyámban és egláttam akkor ő is megláttot és ledobta a gatyót majd kiment a szobából...
    Amúgy már szarok az egészre, turkáljon csak, ceruzákon kívül nem fog mást találni...
  • Ottto
    A kurva életbe! Hugi szerzett egy kést!

Mi a fenének kellhet egy csajnak kés? Sztem túl brutál. Útálom az ilyen csajokat
  • Instict
    és apád észrevette, hogy te megláttad mikor kutatott a gatyádban?
  • harakiri
    nézesd meg vele az Amerikai szépség idevágó részeit
  • Mike
    túrd fel apaád cuccait cserébe

menj anyádhoz panaszra, beszélj vele úgy, mintha apád elmebeteg lenne
  • Ottto
    Hát ez a fiókföltúrás iszonyatosan idegesíthet (engem nagyon idegesítene). Sztem ürítsd ki az össszes fiókod és mikor fater újból megnézné, majd les egy nagyot ;)
    Biztosan drogot, vagy piát keres, mert azt hiszi hogy emiatt szólsz vissza neki (szerinte agresszív vagy), és keresi az okát.
    Persze nem biztos, ez csak egy következtetés.
  • Mike
    mond meg neki, hogy nem tűröd hogy a cuccaidban túrkáljon
  • Narancs
    Legfőképp az idegesített, hogy heti kétszer föltúrták a cuccaimat, egyszer láttam fatert amint a gatyám zsebeit vizsgált át, meg többször a fiókomban föl volt túrva minden, barátnő(k)fényképei szétszórva...
    Szóval rettenet ez a bizalmatlanság amit fater képvisel, ráadásul sohasem találhatott semmit mert a gáz dolgokat (cigi, pia stb) sosem tartom a zsebemben vagy a fiókomban...
    Fő konfliktus mindíg a fater és a beszólásai, amit nem nyelek le és általában beszólok amit meg ő nem nyel le...
  • Mike
    te hány éves vagy és hány éves az öcséd?
  • Mike
    ha elmúltál 14 és a csaj is, akkor igen
    de csak ha mindekét fél beleegyezik

az, hogy beleszólnak, egy dolog, de nem követsz el bűncselekményt
  • Mike
    hormonális okai vannak

de lehet, hogy nem

hogy jöttél ki a szüleiddel előtte?
    miben idegesítenek, és hogyan?
    ha megszólalanak? ha meglátod őket?
  • Mike
    hipóval mosnak???
  • clumsyword
    akkor vedd kezedbe az irányítást és moss te.:)