Kiakadok a családomtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
menj anyádhoz panaszra, beszélj vele úgy, mintha apád elmebeteg lenne
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Biztosan drogot, vagy piát keres, mert azt hiszi hogy emiatt szólsz vissza neki (szerinte agresszív vagy), és keresi az okát.
Persze nem biztos, ez csak egy következtetés.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Szóval rettenet ez a bizalmatlanság amit fater képvisel, ráadásul sohasem találhatott semmit mert a gáz dolgokat (cigi, pia stb) sosem tartom a zsebemben vagy a fiókomban...
Fõ konfliktus mindíg a fater és a beszólásai, amit nem nyelek le és általában beszólok amit meg õ nem nyel le...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
de csak ha mindekét fél beleegyezik
az, hogy beleszólnak, egy dolog, de nem követsz el bûncselekményt
de lehet, hogy nem
hogy jöttél ki a szüleiddel elõtte?
miben idegesítenek, és hogyan?
ha megszólalanak? ha meglátod õket?
The following program contains scenes of violence and mature subject matter. Viewer discretion is advised.

és csodálkozol hoyg hülyének tartanak? 😄D
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Nálam bevált 😊
Bár engem itthon mindenki hülyének tart, csak azért mert kell hogy legyen egy hülye a családba akit minden szarért lehet szekálni 😞
Amúgy mindennapi összezönnerések nálunk is vannak, de fõleg abból fakad, hogy minden szülõnek van kedvenc gyermeke. Nos édesanyámnak az öcsém a kedvence, apámnak meg állítólag én. (Bár õ nem lakik velünk, mert nem bépesten dolgozik.) Szóval általában az öcsémmel szoktam vitatkozni, akit semmirõl nem lehet meggyõzni (nekem legalábbis észérvekkel nem megy), és van, hogy a vita veszekedésbe torkollik. Nos ekkor anyukám természetesen a kisöcsit veszi pártfogásába, akkor is, ha nincs igaza (ergo nem objektíven áll a dolgokhoz - amitõl felmegy bennem a pumpa, ti. az igazságtalanságot semmilyen formában nem tudom elviselni). Ekkor szoktak eldurvulni a dolgok, aminek általában egy pár órás mosolyszünet a vége! 😊))
Ezek után már úgy vagyok vele, hogy nem is hülyeség a valóvilla, mert ott is ugyanilyen dolgok mennek. Totális szociopszichológiai tanulmányt lehetne írni belõle: Egy közösségben élõk címen! 😄
Narancs: mondj pár példát arra, hogy mivel idegesítenek.
("Kibaszottul idegesítenek de nem tom miért!")
Nekem van egy olyan barátom, akit ha bármikor felhívok (mikor tiszta ideg vagyok), akkor a hülyéskedésével teljesen eloszlatja a lila ködöt.
("Útálok itthon lenni ha õk is itt vannak, legtöbbször lelépek az utcára vagy vhová mert ha még 1 perc még 1 szó akkor kést ragadok!")
De "pofa be" szöveget szerintem ne használj, mert gondolj bele, hogy több-kevesebb sikerrel, de azon dolgozik majdnem minden szülõ, hogy rendes embert faragjon a gyermekébõl. Inkább mondd meg nekik, hogy nem a feszkót kell gerjeszteni, hanem a problémát megoldani. És azt közösen kell...
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Került a szüleidet. Ne szólj hozzájuk, vagy ha beszólnak, a "pofa be" szöveg mindig bejön 😉
Mirõl beszélnek veled hogy ennyire kiakadsz?
SEGÍTSETEK!
KIAKADOK A CSALÁDPMTÓL!!!
18 évesen rá kellett jöjjek nem jó fejek a szüleim és soha nem is voltak azok!
Kibaszottul idegesítenek de nem tom miért!
Egyszerûen 2 percet nem tudunk egy légtérben tölteni, mert mindíg kiakadok!!!!!
Útálok itthon lenni ha õk is itt vannak, legtöbbször lelépek az utcára vagy vhová mert ha még 1 perc még 1 szó akkor kést ragadok!
és épp ezt mondják a tanárok is h kettönk dolga, és én is ezt mondoim h akkor ne szoljon bele.
erre persze meg az jön, h mit képzelek, h visszabeszélek egy tanárnak.
anyámmal meg egyszerüen nem szeretek ilyenekröl berszélni...
vedd a poénokat !
a másik anyudat nem érdeklik az ilyen dolgaid ???
csak kezd elneki mesélni hogy hogy ismerted meg hogy jöttetek össze anyud az egekbenlesz ! hiddel
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
ezt a méteres izét honnan szedted?
nem egészen erre gondoltam...
"anyu" meg nem is tud az egészröl, hol érdekli...
csak az ö szüleit, meg ugy iskolában a tanárokat...
Ki?
Anyu?
Amúgy nem! CSak azt amit a csaj is akar...ha nem akarja hogy ki láncold az ágyhoz és ostorral csapdoss a seggére miközben méteres farkad ki-be jár a kis szájában, akkor ezt nem csinálhatod vele...ha akarja akkor meg küldjél majd képeket!

akkor én azt csinálok amit akarok (mármint értitek h=))a 15 éves csajommal ha én 14 vagyok?
mert eddig igencsak beleszóltak...
a fitalkoru mar nem, szal ha az egyik elmult 14, a masik meg nem
a fenottkoru 18+ 14- gyerekkel meg plane nem
de 18+ 14+ mar igen, akar homoszex kapcsolat is
ezt kimondta az alkotmanybirosag
de mondom, akinek ilyen iranyu vagyai vannak, ne ram hivatkozzon majd a birosagon, hanem nezzen utana maga
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
16 felett meg azért nem liliomtiprás, mert 16év felett már legálisan élhet az illetõ nemi életet...
14 alatt meg akárhogy van a szex, azt büntetik...
Magyarországon a korhatár 14 év, ha a partner is beleegyezik. A nemek nem számítanak. Persze utána mondhatja, hogy megerõszakoltad, de ezt mondhatja 18 év felett is.
Természetesen a fentiekért felelõsséget nem vállalok, szal aki 14-18 évessel akar vmit csinálni, nézzen utána maga a törvényeknek
ON. apámmal egy fö probléma van: röhögni fogtok, a kajálás. Én menzás vagyok, szal naponta min. 1szer eszek. erre amikor hazamegyek: Borikám, eszel halat. - Oh, nem kösz, majd egy vajaskenyeret egy fél ora mulva. (haggyá má azzal a büdös ponttyal.)
Apám: - na akkor én rántok magamnak halat.
Én: - oksa. (nem leszarom azt a nyomi szálkás dögöt.)
fél ora mulva:
Jóapám: - kész a hal.
Én: - oké. (nem érdekel vazze)
Apa: - gyere enni!
Én: - de nem kérek. (kinek kell az a hájas pocsolyaizü ponty, appa)
Apám: - hát minek fözök én te büdös kölök. jössz enni de azonnal.
és innentöl addig szidja a fajtámat, amig nem megyek enni, vagy nem veszek vele össze
ugyan ezt lejátszhatnánk bármilyen ennivaloval.
és kikészit a fater.
engem gyíkká változtatott de már elmúlt
Szal Otttó, mi van a hugikkal?
Mi a nevük?

hhhmmmm
Ennek semmi értelme: miközben seggbekúrom nem szophat le, mivel a dákómmal épp a farában ügyködöm...