Kiakadok a családomtól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
javaslom az autot
apaddal elmesz, o is jot szorakozik

10-12 evesek is siman voltak mar pl, a mogyorodi magyar palyan

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hany cm vagy?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Match
mondjuk a nõk paintball tudását nekem egy példával magyarázták:
volt egy csaj, aki közvetlen közelrõl torkonlõtte a saját csapattársát...szegény fetrengett egy ideig :D

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Bucser
Azért 13 évesen a paintball elég fárasztó még... Meglett emberek alig bírnak ki 3 órát egy huzamba és már lenyomnak 2 liter vizet a mszkban meg a 3-4 kilós markerrel:)) PLusz a töltények meg a jó ki CO2 palack:) Ráadásul lehet, hogy még drága is:)) Gokart viszont 13 évesen zsír jó dolog:))

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

PAYNE
a silent hill nem szar! (a kettõ a leg faxább) !

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

wizy
hát csak tudod õk is ezt fogják mondani, mint én (#483).... és részben igazuk is van:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Balo
Hát ha a szüleid megengedik akkor busszal...

(Engem ennyi idõsen elengedtek, de sajnos nem minden szülõ ugyanolyan...)

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson

wizy
hát kössz, de hogy utazzak 13 évesen, he?:-)))

Balo
Paintball: 1.) Szüleidet meg lehet gyõzni (nem is értem miért nem engedik) 2.) Ez relatív 3.) Nem fáj az annyira :)
Gokart: 1.) nem feltétlenül gond, csak érd el a pedálokat 2.) utazz :)

Ennyi :DDD

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson

wizy
(paintball)nem, mert 1: szuleim még nem engedik 2: még kicsi vagyok hozzá és 3: mert a fájdalomköszöbömnek nõnie kell ahhoz, hogy igazán rambozhassak a fák közt, kezemben azzal a festék-pisztollyal:-))
(gokart)nem, mert 1: még alacsony vagyok hozzá:-), 2: a közelben nincs sehol gokart-pálya.

Sadun Tryst
mivan?
léccives mond úgy, hogy értesem...
bocs de nem értek RYAN MCKEAN-ül... :P

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

[Walaki]D`Lair
a paintballt is! :DDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Mike at home
a gokartot mindenkeppen

most nem teheted meg?

te meg két nemû vagy!!!!!!!
vafgy azt a szar silent hill-t utánzod!!!!!!!!!!!

Henry Fonda-Úgy csillogsz villogsz mint a borbély kilincse! Terence Hill-Szeretem ha észre vesznek!

wizy
hát ja:-) na akkor még két év punnyadás, és aztán go buli:-)) de elõtte még ki kell probálni a paintballt és a go-kartot:-) muszáááááááj:-)

Mike
meg 13 évesen az ember ne hányjon be a sarokba

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
vagy még idõsebbek
igazi jó bulik majd 17-25 közöztt jönnek

27-28 felé az ember érzi, kezd kiöregedni :)))

Mike
én is mehettem bárhova, mert megbíztak benne a szüleim
még az sem volt, hogy 10-re gyere haza

Sadun Tryst
mérgesít???? :DDDDDD

Ottto
Te is leszel 15

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

wizy
hát nekem még ilyen gondjaim nincsenek, mert még nem is nagyon akarok járni buliba.... hogy néznék én ott ki??? egy normális buliba 15- évesek járnak, hogy néznék én ott ki? mert én ott évbe és termetbe is alacsony lennék:-) na meg ott a sok magas ember közt én rosszul lennék:-)

Ottto
nekem az öseim ilyen téren viszonylag normálisak. Elengednek mindenhová, és bármeddig maradhatok ;)

wizy
tesomat is mindenholva elengedik, engem is el fognak:-)
van egy olyan logika, hogy az elso gyereknél a szülõk szigorubbak, mint a másodiknál, mert a másodiknál már tudják, hogy mit lehet és mit nem lehet megengedni neki:-)))

majd amikor nem engednek el sehova.. nem fogod õket annyira szeretni :)))

-the invisible-

wizy
hát nekem semmi bajom a családommal:-) szüleim tök jo fejek, rendesek, meg minden, a bátyám idegesito, de o is jo fej, szal midnen okés:-) bár a tesomat elpaterolnám egy hétre:-)))

Ottto
Szerezz neki pasit, házasodjon össsze, oszt húzzon el otthonról :)

:DDD jaja
ás én a nõvéremmel mit csináljak adj tanácsot LÉCCIIII :DDD

engemet a tesóm mérgesít mindig!!!!!!!!

Henry Fonda-Úgy csillogsz villogsz mint a borbély kilincse! Terence Hill-Szeretem ha észre vesznek!

bezáratod a dilibe!!!!!!!

[HUN]PAStheLoD
húggal mi a baj? veszel neki 1 méter láncot .. ha meszebb van a WC-tek akkor annyit .. aztán leülteted a TVelé .. a lánchoz vehecc nyakörvet is mer az hidratálja a bõrt :DD

aztán kész... ;>

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Ottto
Add le húgodat a talált tárgyak osztályán :DDD

Sadun Tryst
pedig amit írtam, nem lenne roszz... :)

ötletem sincs ,hogy másszak ki a szarból...

http://thenamelessphoto.com/

Sadun Tryst
szopóka emberek... hugit bízd rá a szomszéd nénire, te meg húzol asszonyhoz, vagy peidg haverokkal csajozni... :)

Ottto
Jeszusom
Én ha egyedül maradnék a húgaimmal itthoon, vagy a diliházban, vagy a börtönben kötnék ki

ez már a vég....

ennyi elírást baz. sorry csak siettem

A KURVA ÉLETBE!
Muterom elutaik 1 hétre kanári szigetekre!
én meg itthon fogog rohadni apámmal aki soha nincs itthon meg a 3éves hugom akineknek állandó szófosása van, nem vicc 3 éves és benem áll a szája!!! és mivel apám keveset van itthon na vajon ki fog a hugra vigyáni, na vajon ki?!
totál szopás nem hiszem el.........

csabawarchief

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Ottto
Hehe. Reggeli fürdetés megvót

Ottto
Áh. Ma minden ellenem van bazzeg :(( Szar napom van.
El sem képzeled mennyire örülök hogy végre a géphez jutottam. De minél szarabbul vagyok ma, annál édesebb a bossszú holnap ;)

Narancs
Miért, mit csináltak megint?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Ottto
Az. Bár ahogy ma viselkednek, ha rajtam múlik dézsával kapnak

Balo
Kár, hogy csak pohár :D

Ilyenkor szódavíz dukál :D

Ottto
Húhú. Húsvét van :D
Ez az a nap, amikor a húgaim neem alsszanak sokáig, mert egy pohár vízzel, kiöntöm õket az ágyból (azért csak egy pohárral, mert ezt még apám is megengedi ;) )
De majd csak holnnap, mert csak akkor szokás locsolkodni

Ottto
mert nem vagyok hülye :P

Balo
Nem töltesz le nekik valamit? :D

PLaci
Majd találnak maguknak másik játékot.....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Ottto
Mostanában egymást tépik :D
Bár a gépen még mindig qrvára tudunk veszekedni. De most hogy tesóm végigvitte a tom raider 5öt 6ot, enyém a géép :DDD