942
Idegesít az egyik családtagod? Írd le. Segítünk
-
#582 Bazz. Tesóim mosnak (csak nem rám :P) én meg majd megfullladok attól a sok kibaszott hipós gönctől, amit (sztem direkt) az orrom alá nyomnak! -
#581 Csak szeretek fórumozni :D -
#580 kevesebb mint 1 év alatt több mint 9000 hozzászólás..
és csodálkozol hoyg hülyének tartanak? :DD -
#579 "De "pofa be" szöveget szerintem ne használj"
Nálam bevált :)
Bár engem itthon mindenki hülyének tart, csak azért mert kell hogy legyen egy hülye a családba akit minden szarért lehet szekálni :( -
#578 Részleteznéd kicsinyt? :)
Amúgy mindennapi összezönnerések nálunk is vannak, de főleg abból fakad, hogy minden szülőnek van kedvenc gyermeke. Nos édesanyámnak az öcsém a kedvence, apámnak meg állítólag én. (Bár ő nem lakik velünk, mert nem bépesten dolgozik.) Szóval általában az öcsémmel szoktam vitatkozni, akit semmiről nem lehet meggyőzni (nekem legalábbis észérvekkel nem megy), és van, hogy a vita veszekedésbe torkollik. Nos ekkor anyukám természetesen a kisöcsit veszi pártfogásába, akkor is, ha nincs igaza (ergo nem objektíven áll a dolgokhoz - amitől felmegy bennem a pumpa, ti. az igazságtalanságot semmilyen formában nem tudom elviselni). Ekkor szoktak eldurvulni a dolgok, aminek általában egy pár órás mosolyszünet a vége! :)))
Ezek után már úgy vagyok vele, hogy nem is hülyeség a valóvilla, mert ott is ugyanilyen dolgok mennek. Totális szociopszichológiai tanulmányt lehetne írni belőle: Egy közösségben élők címen! :D
Narancs: mondj pár példát arra, hogy mivel idegesítenek.
("Kibaszottul idegesítenek de nem tom miért!")
Nekem van egy olyan barátom, akit ha bármikor felhívok (mikor tiszta ideg vagyok), akkor a hülyéskedésével teljesen eloszlatja a lila ködöt.
("Útálok itthon lenni ha ők is itt vannak, legtöbbször lelépek az utcára vagy vhová mert ha még 1 perc még 1 szó akkor kést ragadok!")
De "pofa be" szöveget szerintem ne használj, mert gondolj bele, hogy több-kevesebb sikerrel, de azon dolgozik majdnem minden szülő, hogy rendes embert faragjon a gyermekéből. Inkább mondd meg nekik, hogy nem a feszkót kell gerjeszteni, hanem a problémát megoldani. És azt közösen kell... -
#577 Bazz. Azért tanuld meg türőztetni magad :P
Került a szüleidet. Ne szólj hozzájuk, vagy ha beszólnak, a "pofa be" szöveg mindig bejön ;)
Miről beszélnek veled hogy ennyire kiakadsz? -
#576 Kicsit fölhozom a témát!
SEGÍTSETEK!
KIAKADOK A CSALÁDPMTÓL!!!
18 évesen rá kellett jöjjek nem jó fejek a szüleim és soha nem is voltak azok!
Kibaszottul idegesítenek de nem tom miért!
Egyszerűen 2 percet nem tudunk egy légtérben tölteni, mert mindíg kiakadok!!!!!
Útálok itthon lenni ha ők is itt vannak, legtöbbször lelépek az utcára vagy vhová mert ha még 1 perc még 1 szó akkor kést ragadok!
-
red_line #575 veszem a poén, különben nem ilyen kulturált lettem volna...
és épp ezt mondják a tanárok is h kettönk dolga, és én is ezt mondoim h akkor ne szoljon bele.
erre persze meg az jön, h mit képzelek, h visszabeszélek egy tanárnak.
anyámmal meg egyszerüen nem szeretek ilyenekröl berszélni... -
peet69 #574 amugy Nari viccnek szánta a "méteres izét"
vedd a poénokat !
a másik anyudat nem érdeklik az ilyen dolgaid ???
csak kezd elneki mesélni hogy hogy ismerted meg hogy jöttetek össze anyud az egekbenlesz ! hiddel -
peet69 #573 hát az hogy iskolában nefalják mán egymás pláne ha 14-15 évesen ! -
[Walaki]D`Lair #572 És nekik mi köze van? Mármint a tanároknak... -
red_line #571 mehetsz a fenébe..
ezt a méteres izét honnan szedted?
nem egészen erre gondoltam...
"anyu" meg nem is tud az egészröl, hol érdekli...
csak az ö szüleit, meg ugy iskolában a tanárokat... -
#570 beleszóltak?
Ki?
Anyu?
Amúgy nem! CSak azt amit a csaj is akar...ha nem akarja hogy ki láncold az ágyhoz és ostorral csapdoss a seggére miközben méteres farkad ki-be jár a kis szájában, akkor ezt nem csinálhatod vele...ha akarja akkor meg küldjél majd képeket! -
red_line #569 na várjunk csak.
akkor én azt csinálok amit akarok (mármint értitek h=))a 15 éves csajommal ha én 14 vagyok?
mert eddig igencsak beleszóltak...
-
#568 NA.
Akkor igazam volt -
#567 ha te mondod... -
#566 ket lisloru azt csinal egymassal amit akar.
a fitalkoru mar nem, szal ha az egyik elmult 14, a masik meg nem
a fenottkoru 18+ 14- gyerekkel meg plane nem
de 18+ 14+ mar igen, akar homoszex kapcsolat is
ezt kimondta az alkotmanybirosag
de mondom, akinek ilyen iranyu vagyai vannak, ne ram hivatkozzon majd a birosagon, hanem nezzen utana maga
-
#565 VomSer = ComSer -
#564 javaslom olvasgasd pl. a VomSer fele CD Jogtar idevonatkozo reszeit, mielott hulyesegekkel traktalod a jonepet -
#563 ez egy baromsag -
#562 ezt pofázom egész eddig... -
#561 Sztem ez baromság. Szvsz ha mind a ketten akarjátok akkor nosza! Csak ha 14 alatti, akkor vigyázz ki ne derüljön :D -
#560 :D -
#559 de 16 év alatt akkor sem élhet nemi életet... :P -
#558 Én nem mondtam, hogy nem 18 fölött lesz vki nagykorú, de 14 fölött már nem kiskorú. Valami fiatalkorú, vagy mi, de nem kiskorú és nem nagykorú. -
#557 szerintem meg 18 felett lesz vki nagykorú. :P
16 felett meg azért nem liliomtiprás, mert 16év felett már legálisan élhet az illető nemi életet...
14 alatt meg akárhogy van a szex, azt büntetik... -
#556 Mindíg rímben beszélek,
Hogyha sokat kefélek! -
#555 Szóval akkor semmi gáz,
Indulhat a pinázás! -
#554 Ezt nem olvastam
SZVSZ 14 felett mehet a menet -
#553 Nem 14 alatt. Ugyanis 14 alatt kiskorú az illető, és csak úgy lehet kiskorúak megrontásáért (liliomtiprás) perbe fogni. Viszont 14 felett már személyije (de hülyén néz ki: személyije:))) van és nem kiskorú. -
#552 akkor meg javító ha a csaj nem akarta... :) -
#551 ezt nem tudom honnan szeditek, mert egy marhaság.
Magyarországon a korhatár 14 év, ha a partner is beleegyezik. A nemek nem számítanak. Persze utána mondhatja, hogy megerőszakoltad, de ezt mondhatja 18 év felett is.
Természetesen a fentiekért felelősséget nem vállalok, szal aki 14-18 évessel akar vmit csinálni, nézzen utána maga a törvényeknek
-
#550 De normálisan, emberi hangon. Nem kell megsérteni. -
#549 talán kommunikálj többet apáddal. legtöbbször csak ennyi a baj. Mond meg neki, hogy utálod a pontyot. Legközelebb hozzon csukát vagy lazacot :) Vagy ha totál utálod a halat, mond meg neki azt is.
-
#548 és mi van ha mindketten 16 alatt vagytok?
ON. apámmal egy fö probléma van: röhögni fogtok, a kajálás. Én menzás vagyok, szal naponta min. 1szer eszek. erre amikor hazamegyek: Borikám, eszel halat. - Oh, nem kösz, majd egy vajaskenyeret egy fél ora mulva. (haggyá má azzal a büdös ponttyal.)
Apám: - na akkor én rántok magamnak halat.
Én: - oksa. (nem leszarom azt a nyomi szálkás dögöt.)
fél ora mulva:
Jóapám: - kész a hal.
Én: - oké. (nem érdekel vazze)
Apa: - gyere enni!
Én: - de nem kérek. (kinek kell az a hájas pocsolyaizü ponty, appa)
Apám: - hát minek fözök én te büdös kölök. jössz enni de azonnal.
és innentöl addig szidja a fajtámat, amig nem megyek enni, vagy nem veszek vele össze
ugyan ezt lejátszhatnánk bármilyen ennivaloval.
és kikészit a fater. -
#547 orális SZEX... és a szex-en van a hangsúly... szal dehogynem vágnak be a börtönbe ha a lány feljelent... :) -
#546 Asszem kezdünk elkanyarodni az eredeti témától...
Szal Otttó, mi van a hugikkal?
Mi a nevük? -
#545 Ha seggbekúrom és leszop közben ezekszerint nem bánthatnak...
hhhmmmm
Ennek semmi értelme: miközben seggbekúrom nem szophat le, mivel a dákómmal épp a farában ügyködöm... -
#544 ha seggbekúrod az minek számít, elvégre nem ivarszerv:DDD -
#543 És ha csak leszop? Akkor nem vághatnak sittre!