942
Idegesít az egyik családtagod? Írd le. Segítünk
  • Davidka
    ömm, ez a 699-re ment :)
  • Davidka
    :D
    mindig a legrosszabra gondolni? :)))))
    Nekem nincs bajom a családdal :)))) Tesó nem kér, mer nincs, csak kevés (80K, bankban :P). de készpénzben alig... ha kell több pénz, nekem, vagy neki, akkor szülőkhöz megyünk - nem tiltották meg a zsebpénzt, csak hogy tuggyátok, ha azt mondanám kell havi 1000, akkor lenne, de nem kell, mert így bármikor elkérek 3K-t, mondom, haverokkal megyünk moziba, és kész, le van tudva...
  • wizy
    nem, piát vett, biztos vagyok benne
    lehuzott téged mint állat? ismerem a tesomat, igy vagy ugy, de visszaadja, ebben 100%-ig biztos vagyok
    akyyy: ő nem fog beköpni, nem olyan, az biztos. nem is szülőktől kér, az is biztos, van neki mondom apropénze, meg bankba is van neki (onnan nem akarta kivenni, mert szülők észreveszik; egy ismerős a banka dolozik), szal megoldja.
  • Narancs
    Nem lehet hogy anyagot vett?
  • Narancs
    8 ezret piára?????
    ÁTVÁGTAK!!!
    0.75 RAYAL Vodka 1K, attól ketten rendesen bebasznak.
    Szóval 1 bebaszás 500ból sima ügy, tehát ha csak nem 16 napos a tábor akkor ott vmi nem stimmel!
    Meg azt se hiszem hogy minden este bekúrtak...
    Szóval ha csak nem ő fizette az egész osztály piálását akkor zsír hogy lehúzott téged mint állat!
  • akyyy
    bakker, kiakadok, ilyen nincs. :(

Ezt figyu: Azt mondják megyün ka kertrbe sütni mittom én mit, de nem szoltak volna előre wgy napal, hanem csak most 1 órája. én, hogy nem unatkozzak mint mindig, zenét akartam irni, mert vettünk kocsima mp3 lejátszót. de nem leltem újraírhatót, és nem tudtam mennyi idő van, ezér az egiyk üres cdre kiirtam pár számot. erre most meg kiderül hogy lehet nem megyünk, és ha másnap mennék, akkor már tuti megleltem vlan ujraírhatü cd-t, vagy ha szólnak előre. ezért most 10 darabod cd-t követelek tőlük. KÁRPÓTLÁST. GR. :@
  • PResident Evil
    engem nem zavar... :D majd ha úgylátom, meg persze lesz hozzá anyagiak első lesz hogy elhúzok...
  • akyyy
    simán el lehet költözni akkor már, menj el egyetemre, kolllégium.....
  • PResident Evil
    nem mutert basztatja... meg amugysem érdekel... elmúltam 18 szóval aztán nekem papolhat... csak azt látja hogy csapódik be előtte az ajtóm... ennyi
  • akyyy
    szólj anyádnak váljon el
  • PResident Evil
    hmm... én fatertól akadok ki néha... :D tesómmal semmi gond nincs... fater viszont problémás, mert néha egy másodperc alatt elszáll az agya... és engem mindig megtalál
  • Mike at home
    hany eves a batyad?
  • akyyy
    13 évsen? bankba? meg egyébént is már odaadta. na hazajött már? ő hogy adja vissza? kér szülőkől. ők meg megkérdik mire. és lehet ő fog beköpni téged..
    .
  • Balo
    Tedd be bankba az a tuti.
    Mellesleg ha kérdezik hogy mire költötted mond hogy magánügy...
    13 évesen?:-)))))) lányként?:-))))))
    Izé, kipróbáltad, de elszállt veled a ló, elittál 10 ezret :))))
  • wizy
    tudod mit? maradok annál, hogy elrakom vhova a pénzemet, hogy szülők ne férhessenek hozzá:-)))
  • akyyy
    mond hogy telefonba vettél sok sok pénzt, és el emelt dijaztad vmire.
  • wizy
    13 évesen?:-)))))) lányként?:-))))))
  • Balo
    Legjobb módszer elköltötted... Erre-arra
    (ha nem marad semmi, akkor: elittad :D)
  • wizy
    hülye leszek elrontani a tesom buliját nameg a jo testvéri viszonyt:-)))) ő meg most igy log 14pénzzel, meg egy szivességgel:-)
  • akyyy
    csak te :P
  • Ottto
    nem mindenki médium
  • akyyy
    amúgy a legegsserűbb, hog yminek adtál tesódnak pénzt, előre kellet volna látnod a dolgokat
  • wizy
    :-)) akkor is, 50% hogy kérdik, 50% hogy nem. nem szeretnék kockáztatni. valszeg az lesz, hogy vhova máshová rakom a pénzemet, és ha majd anyukám kér kölcsön, akkor majd én adom oda neki:-))
  • akyyy
    csak akkor kell ha kérdezik :)))
  • wizy
    ja, és akkor most legyek szemét, hogy kimentsem magam a tesomat meg belekeverem a bajba? akkor már inkább ketten vigyük a balhét:-)
  • akyyy
    nem kerülsz bajba, honét veszed ezt? mond hogy elkérte és te adtál neki. azt nem kell hogy mire.
  • wizy
    az sem jo, mert mindketten bajba kerülünk, és kinek jo az? megigértem bátyámnak, hogy nem pofázok
  • akyyy
    AKKOR mondj igazat. vald be hogy odaadtad tesódnak
  • wizy
    eh, az ilyennel anyukám nem elégszik meg:-))) ha eztmondom, akkor egyből: "igen, és milyen CD-re? Kiadtál ennyi pénzt egy CD-re? Miért nem töltötted le? Miért nem kérted meg aput, hogy másolja le ettől meg ettől? Mert nekik biztos megvan", stb, stb.
    kiraboltak: az sem jo, mert egyből megint kérdések: ki? mikor? hogyan?, stb.
    ellopták: az ugyanaz mint a kirablás:-)
    elvesztettem: jön a szidás, hogy uristen, elvesztettél tizezer forintot???? hol jártál te annyi pénzzel? miért nem figyeltél rá jobban? stb
    elköltöttem: mire?:-)))
  • akyyy
    elköltötted errearra cd-re, csak széttörted, ezért visszakülted, adjanak egy ujat, és még nem érkezett meg :)
  • Ottto
    kiraboltak? ellopták? elvesztetted? elköltötted?
  • wizy
    :-)) ja hát mi is félünk, hogy anyukám pl kölcsön akar venni mondjuk 10k-t, és látja, hogy hogy megcsappant a pénzem, és kérdőre von........ na akkor mit mondjak?
  • Ottto
    Tőlem a szüleim kértek kölcsön 30k-t, bár már meg kéne adniuk
  • wizy
    :-) nem kértem kölcsön, nem szokásom:-) nem szoktam sok cuccot venni, sőt alig költöm a pénzem, az meg csak szaporodik ugye egy-egy karácsony vagy szülinap után:-)
    de biztosan megadja, mer rendes:-)) meg mer utál tartozni, főleg a hugának egy ekkora összeggel:-)
  • akyyy
    te azt csak reméled :))))). és honnan van neked pénz? kölcsön kértél mííí?? :DD
  • wizy
    Otto története rulez:-)))) én még mindig nem akadok ki a csláadomtól, sőt, bátyám ment sátorozni a köröstoroki napokra, és kért tőlem pénzt piára (persze titokban). mondom neki, menyi kell. aszondja nyolcezer:-) na nem kellett engem se győzködni, ne miattam romoljon el a buli, adtam neki. a szülők ugy tudják, hogy csak hármat adtam, szal azt a másik hármat látványosan kellett odaadni, tehát összesen 11ezer. ma délbe hazajön, azt mondja, hogy elivott nyoldezret, és kéne még három:-))) nená hogy adtam neki, szülőktől kikunyerált még 3ezret, szal most mindenki happy:-))) de a pénzt majd megadja
  • Vlala #666
    Az a kedvenc korosztályom... a kisfelnőttek, mi? Félórákra bezárkózás a mosdóba, második dackorszak, "én már nagylány vagyok" effektek...
  • [Walaki]D`Lair
    fasz...:D
  • akyyy
    de nem volt rajta virsli:)(((
  • [Walaki]D`Lair
    hogy pl. beleléptél a mustárostányérba a földön...