Kiakadok a családomtól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wizy
engem tesom egyszer hülyéskedés közbe kilokott az utra, és elutott egy biciklis:-))) nem emlékszem rá, ugy mesélték, hogy átment rajtam a bicajos, és meg sem állt...... a poén az, hogy a bicajos az én sulimba volt alsos tanár:-))))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Davidka
LOÁL 😊))) be a sarokba és eltorlaszol 😊)))
Engem eccer nõvérem tolt a babakocsiban, és valahogy megbotolhatott, és kiröpültem 😊)) Az volt a szerencsém, hogy a takarók vagy mik is kiestek, és arra estem rá 😊
Bátyám meg eccer ki akarta próbálni, visszapattanok e az ágyról, és magasról ledobott a kemény ágyra 😄D Lett belõle sírás 😊

wizy
de persze olyan is volt, hogy felidegesitette magát egy játékon, odament hozzám, azt mondta, hogy most agressziv hangulatban van és meg akar verni, és elkapott, és megvert:-)) de ma már nagyon ritkán, hülyéskedésbõl veszekszünk csak; és egyáltalán nem zavar, sõt örüllök neki hoyg õ a nagyobbb:-)) (ha igy megütöm, egy jo nagyot belé, akkor anyukámnak viccesen elkezd panaszkodni, hogy nézze már meg, milyen nagyot ütöttem belé, anuykám meg azt mondja, hogy ugyan már, te 3 ével idõsebb vagy nála, hogy fájna ez neked?? ezt többször kihasználtam:-)) )

Ottto
Hát most figy, a szép szóból úgysem ért, és egy ideig nem is fog. Lázad ellened (és még fog is) mer azt hiszi te vagy a nagyobb, ami igaz is de õ ezt még nem képes felfogni.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

CSOCSO
en szanalmasnak tartok megverni egy kisgyereket... megutni se igazan tudtam.. de ma mar odaig jutottunk hogy majdnem osszevertem.. kapott egy pofont a tarkojara...
Ottto
Hát ok. De ha megint bánta csak mond meg neki hogy megtalálom

wizy
öhm..... nem ver, hanem vert, mig aztán tudtam védekezni és elviseltem utéseit, hoyg már én is visszautöttem..... de legtöbbször csak játékbol hülyéskedtünk (legtobb lila folt a lábamon innen van:-) )

Ottto
Téged ver a bátyád?
Küld hozzám. Átrendezem a képét

wizy
hát tesom mindig is a verést részesitette elõnyben, mikor kicsi voltam és nem tudtam járni, (3 évvel idõsebb nálam), berakott a sarkoba, és eltorlaszolt székekkel, hogy ne tuudjak kijoni onnan:-))))) én meg egyszer, mikor már nagyobb voltam, majdnem kjiharaptam a bõrébõl egy darabot:-))) de amugy nagyon jol megvoltunk:-)

Narancs
Hugi azért tabu verés szempontból mert anyu/apu sokkal jobban berág ha hugit vered el, mintha öcsivel verekedsz.
A lányokat okosabban kell elintézni, pl kedvenc féltve õrzött CD -je az orra elõtt történõ kettétörése elég hatásos, vagy kedvenc plüss mackó eltüntetése és soha vissza nem adása is abszolúte gyõztes hugi leépítõ megoldás, bár nekem nincs húgom, ezeket csak hallottam másoktól...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

wizy
áh, már nincs vele gond, csak régen, amikor még nem tudtam visszaütni, akkor utott-rugott laposra:-) de most már tudok védekezni, harcolni, és már nem fáj ha bordán vagy gyomorszájon üt:-)))) de azért kösz:-)

Punkerwork
majd mi lerendezzük

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

wizy
#727: "hugi az tabu ilyen szempontból"????? na ezt magyarázd meg a bátyámnak is:-))))

akyyy
ha 12 éves lesz....visszasírod a mostnai idõt.😞

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Ottto
Ha az öcsi a mama kedvence akkor nemigazá mer síva-ríva rohan hozzá hogy bántotta a nagyobbik. pfffffff...

Narancs
verni kell...hugi az tabu ilyen szempontból de öcsit lehet gyepálni...vagy tévednék?

Ottto
tipikus 10 éves. lesz még vele baj, sry 😞

CSOCSO
szerencsere nem nagyon volt meg gondom senkivel sem.. a nagybratyomat imadom o is engem.. a szivem szakadna meg ha osszevesznenk... ekozben az ocsemet egyre jobban kezdem unni.. tiszta idiota.. vegulis felesleges leirni miert hulye.. 10 eves es egy kis segg...olyan tipikus anyuka kisgyereke...
csak tok szarul esik hogy kezdem a gyereket megutalni... no mindegy...
Mike at home
vicces lenne, ha eljarna az ugyintezo szaja mondjuk egy kisebb telepulesen, ahol ugye mindneki mindekit ismer, o meg latja kinek mennyi van a szamlajan, vagy hogy kivett, betett

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

wizy
ja

Punker
az hogy mit csinál a számlájával ha õ a számlatulajdonos akkor az

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

wizy
banktitok, hogy mit cisnál az ember fia? ez nekem fura:-)

Mike
nem szólhat, mert banktitkot sért

és azt nagyon komolyan veszik
ha kiderül, le is út fel is út

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Ottto
jesszus 😄DDD

PResident Evil
wizy
:-)))

Davidka
"képzeld, Béla kivett ennyi meg ennyi pénzt! tudtatok rola? gondoltam, szolok" - válasz rá: "Ki a franc az a Béla?????!!!! Azt mondd meg, hogy a fiunk járt-e itt?"

Mike
gondoltam, hogy nem írod oda a valódi nevét

wizy
hát már annyi is elég:-)
miért ne lhetne béla a neve?:-)))

Mike
(persze tesomat nem bélának hivják:-) )
kihitte volna 😊

Mike
banktitok

Mike
elvileg nem teheti meg mert baktitok

ezért kirúgják

de annyit mondhat: minap ittjárt Béla fiatok, mennyit nõtt

wizy
nem szol az ismerõs, de szülõegység betéved a bankba, fogadja az ismerõs, beszélgetnek: "képzeld, Béla kivett ennyi meg ennyi pénzt! tudtatok rola? gondoltam, szolok" sose lehet tudni
(persze tesomat nem bélának hivják:-) )

PResident Evil
az enyém biztos 😄

Mike
jahát de ki nem?

Mike
és az ismerõs szól anyádéknak, hogy a kölkük kivett pénzt?

ilyen nincs

PResident Evil
dehogyis... csak mondja a magáét... persze tök felesleges dolgokról...

Mike
1 cd-n vagy kiakadva?

Mike
az mit jelent, verexik?

Balo
meg bankba is van neki (onnan nem akarta kivenni, mert szülõk észreveszik; egy ismerõs a banka dolozik)

Nincs bankkártyája?

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Davidka
ömm, ez a 699-re ment 😊

Davidka
😄
mindig a legrosszabra gondolni? 😊))))
Nekem nincs bajom a családdal 😊))) Tesó nem kér, mer nincs, csak kevés (80K, bankban 😛). de készpénzben alig... ha kell több pénz, nekem, vagy neki, akkor szülõkhöz megyünk - nem tiltották meg a zsebpénzt, csak hogy tuggyátok, ha azt mondanám kell havi 1000, akkor lenne, de nem kell, mert így bármikor elkérek 3K-t, mondom, haverokkal megyünk moziba, és kész, le van tudva...

wizy
nem, piát vett, biztos vagyok benne
lehuzott téged mint állat? ismerem a tesomat, igy vagy ugy, de visszaadja, ebben 100%-ig biztos vagyok
akyyy: õ nem fog beköpni, nem olyan, az biztos. nem is szülõktõl kér, az is biztos, van neki mondom apropénze, meg bankba is van neki (onnan nem akarta kivenni, mert szülõk észreveszik; egy ismerõs a banka dolozik), szal megoldja.

Narancs
Nem lehet hogy anyagot vett?

Narancs
8 ezret piára?????
ÁTVÁGTAK!!!
0.75 RAYAL Vodka 1K, attól ketten rendesen bebasznak.
Szóval 1 bebaszás 500ból sima ügy, tehát ha csak nem 16 napos a tábor akkor ott vmi nem stimmel!
Meg azt se hiszem hogy minden este bekúrtak...
Szóval ha csak nem õ fizette az egész osztály piálását akkor zsír hogy lehúzott téged mint állat!

akyyy
bakker, kiakadok, ilyen nincs. 😞

Ezt figyu: Azt mondják megyün ka kertrbe sütni mittom én mit, de nem szoltak volna elõre wgy napal, hanem csak most 1 órája. én, hogy nem unatkozzak mint mindig, zenét akartam irni, mert vettünk kocsima mp3 lejátszót. de nem leltem újraírhatót, és nem tudtam mennyi idõ van, ezér az egiyk üres cdre kiirtam pár számot. erre most meg kiderül hogy lehet nem megyünk, és ha másnap mennék, akkor már tuti megleltem vlan ujraírhatü cd-t, vagy ha szólnak elõre. ezért most 10 darabod cd-t követelek tõlük. KÁRPÓTLÁST. GR. :@

PResident Evil
engem nem zavar... 😄 majd ha úgylátom, meg persze lesz hozzá anyagiak elsõ lesz hogy elhúzok...

akyyy
simán el lehet költözni akkor már, menj el egyetemre, kolllégium.....

PResident Evil
nem mutert basztatja... meg amugysem érdekel... elmúltam 18 szóval aztán nekem papolhat... csak azt látja hogy csapódik be elõtte az ajtóm... ennyi

akyyy
szólj anyádnak váljon el