Kiakadok a családomtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Engem eccer nõvérem tolt a babakocsiban, és valahogy megbotolhatott, és kiröpültem 😊)) Az volt a szerencsém, hogy a takarók vagy mik is kiestek, és arra estem rá 😊
Bátyám meg eccer ki akarta próbálni, visszapattanok e az ágyról, és magasról ledobott a kemény ágyra 😄D Lett belõle sírás 😊
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Küld hozzám. Átrendezem a képét

A lányokat okosabban kell elintézni, pl kedvenc féltve õrzött CD -je az orra elõtt történõ kettétörése elég hatásos, vagy kedvenc plüss mackó eltüntetése és soha vissza nem adása is abszolúte gyõztes hugi leépítõ megoldás, bár nekem nincs húgom, ezeket csak hallottam másoktól...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
csak tok szarul esik hogy kezdem a gyereket megutalni... no mindegy...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
és azt nagyon komolyan veszik
ha kiderül, le is út fel is út
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

miért ne lhetne béla a neve?:-)))
kihitte volna 😊
ezért kirúgják
de annyit mondhat: minap ittjárt Béla fiatok, mennyit nõtt
(persze tesomat nem bélának hivják:-) )
ilyen nincs
Nincs bankkártyája?
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
mindig a legrosszabra gondolni? 😊))))
Nekem nincs bajom a családdal 😊))) Tesó nem kér, mer nincs, csak kevés (80K, bankban 😛). de készpénzben alig... ha kell több pénz, nekem, vagy neki, akkor szülõkhöz megyünk - nem tiltották meg a zsebpénzt, csak hogy tuggyátok, ha azt mondanám kell havi 1000, akkor lenne, de nem kell, mert így bármikor elkérek 3K-t, mondom, haverokkal megyünk moziba, és kész, le van tudva...
lehuzott téged mint állat? ismerem a tesomat, igy vagy ugy, de visszaadja, ebben 100%-ig biztos vagyok
akyyy: õ nem fog beköpni, nem olyan, az biztos. nem is szülõktõl kér, az is biztos, van neki mondom apropénze, meg bankba is van neki (onnan nem akarta kivenni, mert szülõk észreveszik; egy ismerõs a banka dolozik), szal megoldja.
ÁTVÁGTAK!!!
0.75 RAYAL Vodka 1K, attól ketten rendesen bebasznak.
Szóval 1 bebaszás 500ból sima ügy, tehát ha csak nem 16 napos a tábor akkor ott vmi nem stimmel!
Meg azt se hiszem hogy minden este bekúrtak...
Szóval ha csak nem õ fizette az egész osztály piálását akkor zsír hogy lehúzott téged mint állat!
Ezt figyu: Azt mondják megyün ka kertrbe sütni mittom én mit, de nem szoltak volna elõre wgy napal, hanem csak most 1 órája. én, hogy nem unatkozzak mint mindig, zenét akartam irni, mert vettünk kocsima mp3 lejátszót. de nem leltem újraírhatót, és nem tudtam mennyi idõ van, ezér az egiyk üres cdre kiirtam pár számot. erre most meg kiderül hogy lehet nem megyünk, és ha másnap mennék, akkor már tuti megleltem vlan ujraírhatü cd-t, vagy ha szólnak elõre. ezért most 10 darabod cd-t követelek tõlük. KÁRPÓTLÁST. GR. :@