942
Idegesít az egyik családtagod? Írd le. Segítünk
  • BlackWolf
    kicsit eltulzod nem?
  • Vlala #821
    Isten hozott nálunk, öcsém, ez a való világ... pénz, drogok, fegyver, na meg a <censored>
    Manapság ha suliba jár egy gyermek, akkor tud szerezni drogot. Sajnos. de ha a szag miatt nem él a gyanúm, akkor csak lehet, hogy dohányos lett, mert a többiek is azok, és otthon "gyakorol", hogy szokja, ha "élesben" kell szívnia a többiek előtt.
    Nem akarok a családi dolgokba beleszólni, de valahogy le kellene szoktatni erről. Tönkreteszi magát. Egészségileg és anyagilag is.
  • Punkerwork
    füstöt nem látod/érzed? ha nem akkro valami más egyértelműen
  • Ottto
    Sztem drog nemigen. Cigi még talán. De sztem nem tud ilyenhez jutni hogy fű, meg egyéb....
  • Punkerwork
    ha nem érzed a szagát akkor nem szívott annak jellegzetes a szaga, persze lehet valami szintetikus szart nyom :)
  • Vlala #817
    Még mindig jobb a kérdés, mintha az lenne, hogy kit szív.
    Lehet, hogy csak dohányzik? Vagy biztos a drog? A füvezésnek vannak jelei, amiket nemigen tud elejteni...
  • Skill
    szerintem beszélgess vle erröl!
    csajok nemigen masztiznak...
    szivni viszont mért nem a szobájában sziv ?
  • Skill
    kérdezted már hogy mit tud a drogokrol?
  • Ottto
    Mer lehet hogy nem is szív. A hangok becsaphatnak, de...hát nemtom. ÉN csak azt tudom hogy vagyok a szobámban, szobám előtt egy szoba, ahol a gép van. Tesómnao ordítok hogy mennjen a gép elől, erre ő azt mondja OK. Na ekkko még hallok ilyen megtévesztő hangok, ami sztem azért van mert valami tszív, de lehet hogy azért mert masztizik. Sztem az előbbi, na mind1. De mikor kimennék, kirohan a szobából, be a saját szobájába, ahonnan köhögések ezrei hallatsznak ki. De a szagát nem érzem semminek a gépnél, szal nemmtom már mivan....
  • akyyy
    mondtam , rejtett kamera
  • BlackWolf
    miert nem nezed meg mit sziv ?:)
  • Ottto
    Hugi határozottan szív valamit, de dunsztom sincs mit. A szagát nem érzem de hallom ahogy szívja, meg ahogy köhög salz.....
  • Mike
    én szerencsés vagyok, mert a szülők csak 140-150 felé kezdenek pánikolni
  • Skill
    hát ja de mit lehet tenni?! =(
    probáljunk jobbak lenni ha arra kerül a sor...
    gl mindenkinek!
  • Vlala #808
    Anyum egyszer mert beülni mögém, sok volt neki a negyven. Igaz, kicsit szélzajos volt az autó. De 40-et bicajjal is megyek, az nem sok neki?
  • Skill
    igen ez a lol és sajnos sokan vannak ilyenek =(
    nem csoda hogy a fiatalok nem mernek olyan gyorsan menni! :P
  • Ottto
    Anyámmal is ez van. Van jogsija, de sose használja. Egyszer vezette a kocsit mert apám nem volt itthon (külföldön volt) és ahogy vezetett....hát....csodálkoztam hogy egyáltalán jogsit kapott :D
  • Narancs
    nekem jogsim sincs néha mégis elköthetem muter kocsiját...:)
  • Vlala #804
    Végre egy sorstárs!
    Na nálam az a baj, hogy egyáltalán nem tudnak vezetni, és az autó számukra ekvivalens a karambollal és a halállal. A múltkor pl. felhívott melóban, hogy hallott egy szirénát, jól vagyok-e. Megnyugtattam, hogy igen, knem mentem neki az irodai székemmel a fénymásolónak... két órája bent vagyok az irodában.
  • spR
    Na ilyen nekem is volt anno. Anyám mindig azzal jött, hogy mit akarok én autókázni, ő csak 40 éves korában ült először volán mögé. Egy ideig csak hallgattam, aztán egyszer meguntam és visszaszóltam, hogy hogy mert ő 40 éves korában vezetni, mikor az ő anyja csak 70 éves korában ült egyáltalánn először autóban. Ekkor persze én voltam a tiszteletlen visszapofázós elkényeztetett kölyök, viszot ezt az autós dolgot többé soha nem hallottam tőle.
  • Vlala #802
    Egy pöttyet későn, de válaszolok:
    Olyan ügyességi játék, amelyben sörösüvegeket kell elkapni egy rekesszel. Ha elég ügyes vagy, a jobb oldalon lévő hölgyön egyre kevesebb lesz a ruha... idősebbek is elkezdhetik :-)

Mostanában anyámtól tudok kiakadni, aki krónikus autofóbiában szenved, amint beleülök egy autóba, kiskanállal kell levakarni a plafonról. Egyszerűen sík ideg attól, hogy vezetek. Próbáltam már figyelmen kívül hagyni, de qrvára idegesít, hogy mindig jelenetet rendez, menjek busszal, ő ötven évig azzal járt, ne "játsszam az eszem" az autóval.

• Skill
    hehehehe anyám lejött modja mennek éterembe... mondtam mit hozzanak :P anyámat azé birom :)
  • akyyy
    jösz velem a boltba? mert itthon megeték a kaját
  • Skill
    há ja az egészben tudjátok mi a legszarabb?
    hogy egyszer Te! is apa leszel!

nem akarok ilyen lenni! 5letek várom!
  • Mike
    az apák ezek szerint ilyenek, mert nálam ugyanez megy
    nem jó semmi amit csinálok, meg ő nem szólhat soha
  • Ottto
  • Skill
    pff lol hát legalább ha nem megy börtönbe az iletö te legalább nem leszel agyon verve...
  • akyyy
    Na mehetek tanúskodni rendőrségre család miatt
  • Skill
    nem ismerem szal link vagy magyarázat :P
  • Vlala #793
    Próbáld ki pl. a Pilsner Urquell játékot :-) biztos ismered, tuti hatás!
  • Skill
    hát anyámmal nincs is gond neki azota van saját gépe nettel meg minden :) de apámat nem lehet rábirni egy egérkatintásra sem...
  • Vlala #791
    Csak át ne ess a ló másik oldalára. Nehogy ne engedjenek oda a gép elé, amíg ki nem rakják :-)
  • Vlala #790
    Igen, a számítógépet gyakran nem értik meg a szülők... kis empatikus képességgel meg lehet őket érteni, nem ismerik, ezért fél(te)nek tőle. Mióta szüleimet sikerült leültetni a pasziánsz elé, és "összeszoktatni" a varázsdobozzal, azóta nálunk nincsenek ilyen jelenetek.
  • Skill
    lol nálam ugyan ez csak 8 évessel :)))
  • Skill
    hááát igen ez ilyen a szülök ostobák! :( SOHA NEM AKAROK OSTOBA SZÜLÖ LENNI! nélunk is kb ez volt annyi különbséggel hogy 2 évig punk voltam és ittam csajoztam ... az nem volt baj ha részegen tántorogtam haza! LOL bezzeg hogy mostanábban föleg gépezek (ebböl jön némi lové) már szinte sirnak! pff apám annyira butha hogy az már fáj! :( ha meg meprobálok beszélgetni (nem lehet orditva szépen nyugottan egyszerüen nem lehet) méf fogja magát és besértödik hogy amit ö mond az mindig hülyeség! még ha igy is volt korétan nem montam hogy az te szertintem ö is tudja hogy az... de akkkor ez mi a rákra jo neki ? csak felidegesit!

bocsesz csak ez az irás hatására rengeteg indulat tört elö :P
  • Bandew
    Most történt:
    Bejött apám a szobámba mikor neteztem és olyan arcot vágott, mintha meghalt volna valaki. Egy picit meg is ijedtem. Nem értettem mi ez a hatalmas nagy szomorúság az arcán.
    Erre megszólal:
    -Fiam! Miért csinálod ezt magaddal?
    -MICSODÁT???
    -Hát hogy itt ülsz a gép előtt...

Egyből kiakadtam! Régen amikor valóban egész nap a gép előtt ültem és játszottam, már akkor is idegesített ez az állandó drámai jelenet, de manapság, hogy egész nap Pesten vagyok suliban, kresszre járok, meg lent vagyok a haverokkal és este jövök haza, miért ne gépezhetnék egy pár órácskát (mellesleg egy órája ülök a gép előtt).
    Teljesen elborult az agyam! Ezt nem tudom rendesen leírni miért, de komolyan úgy fogta fel az egészet, mintha épp a halálos ágyamon feküdnék, mert megöltem magam a drogokkal.
    Nem dohágyzok, nem kábszerezek és tényleg csak alkalmanként iszok (akkor sem a sárga földig). Nem értem miért nem örül annak, hogy neki nincsenek olyan problémáis, mint más szülőknek. MINDIG csak a negatívokat veszi észre és azon kapaszkodik napokig.
    Komolyan mondom annyira kiboruétam, hogy már szinte majdnem ordibáltam vele, de azért nyugodt hangon beszélgettem vele, hogy ha lehet ne prédikáljon ilyen felesleges dolgokat. Erre ő:
    -De hisz így nem tudod kialudni magadat, fájni fog a szemed... blablabla...
    -Figyelj apa! Nem vagyok álmos. Értelemszerűen ha álmos vagyok lefekszem, de amíg nem vagyok álmos, addig nem tudok aludni (értelemszerűen) és akkor miért ne gépezhetnék.

Erre már szinte ordított velem:
    -Remélem elgondolkodsz majd azokon a marhaságokon amiket mondtál!

Majd kiment.

Tipikus makacs és értelmetlen szülői magatartás. Még akkor is ragaszkodik a saját véleményéhez, mikor egyértelmű, hogy baromság és még én vagyok a hülye!
    19 évesen úgy kezel néha, mintha másnap oviba kellene mennem.
    Hát ez SUX!
  • Vlala #786
    Próbáltam. Erre eltiltották tőlem, Ő meg úgy döntött, inkább én, mint ők. Egy hétig nem ment haza...
  • akyyy
    pofázz vissza
  • Vlala #784
    Néha Kicsim szüleitől szoktam kiakadni, amikor vigyázni akarnak a lányukra (pedig ez az én dolgom)
    - legyen otthon 9-re (9.01-kor már egész estét betöltő, "bezzeg az én időmben" kezdetű hegyi beszédet tartanak)
    - menjünk inkább busszal, ne autókázzunk világba' (ettől a falnak tudok menni... Rendőrségi híreket hallgatnak 24/7?)
    - ne vigyem be mindenhova, ahol akárkik megtámadhatják, drogot adnak neki, vagy megrontják, olyan sok rosszat hallani (igen.)
    Arra, hogy az első randira vele akartak jönni, azt hittem viccelnek... sajna nem.

Egy szakértőtől kérnék jótanácsot, mit lehet az ilyen szülőkkel kezdeni? (lehetőleg még az idegösszeomlásom előtt válaszoljatok!)
  • akyyy
    itt most minden oké...