Kiakadok a családomtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
szoktam szolni neki hogy jo lenne valami kaja
aztán néha meg is halja...
szobámbol meg alapbol kizavarom...
ha nagyon nem akar fogom bekapcsolom q3 mat vagy ventit és zajolok >😉
hamar megunja
D:::::::::::
😞((((((((((
)::::::::::::
)(
(y)
erre látom apám mosogat!
ok ez még nem is nagy szám csak hogy van mosogato gépünk de ö nem tudja használni!
😄DDDDDD
LOOOOOOOL
Az én véleményem az, hogy egy lány egyáltalán ne is nyúljon ilyenekhez mint drog, fû, vagy cigi. Még hogy a srácok szívják, tegyék, az még belefér (én nem cigizek és sztem soha nem is fogok!)
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
kétlem hogy lenne olyan városi iskola amin keresztül egy 13+ éves kölök ne tudni anyaghoz jutni, ha meg középiskola akkor 100% hogy minden gond nélkül be lehet szerezni, mindenhol van valaki aki ismer valakit akinek van mindig.....
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Manapság ha suliba jár egy gyermek, akkor tud szerezni drogot. Sajnos. de ha a szag miatt nem él a gyanúm, akkor csak lehet, hogy dohányos lett, mert a többiek is azok, és otthon "gyakorol", hogy szokja, ha "élesben" kell szívnia a többiek elõtt.
Nem akarok a családi dolgokba beleszólni, de valahogy le kellene szoktatni errõl. Tönkreteszi magát. Egészségileg és anyagilag is.
Lehet, hogy csak dohányzik? Vagy biztos a drog? A füvezésnek vannak jelei, amiket nemigen tud elejteni...
csajok nemigen masztiznak...
szivni viszont mért nem a szobájában sziv ?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
probáljunk jobbak lenni ha arra kerül a sor...
gl mindenkinek!
nem csoda hogy a fiatalok nem mernek olyan gyorsan menni! 😛
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Na nálam az a baj, hogy egyáltalán nem tudnak vezetni, és az autó számukra ekvivalens a karambollal és a halállal. A múltkor pl. felhívott melóban, hogy hallott egy szirénát, jól vagyok-e. Megnyugtattam, hogy igen, knem mentem neki az irodai székemmel a fénymásolónak... két órája bent vagyok az irodában.
Olyan ügyességi játék, amelyben sörösüvegeket kell elkapni egy rekesszel. Ha elég ügyes vagy, a jobb oldalon lévõ hölgyön egyre kevesebb lesz a ruha... idõsebbek is elkezdhetik :-)
Mostanában anyámtól tudok kiakadni, aki krónikus autofóbiában szenved, amint beleülök egy autóba, kiskanállal kell levakarni a plafonról. Egyszerûen sík ideg attól, hogy vezetek. Próbáltam már figyelmen kívül hagyni, de qrvára idegesít, hogy mindig jelenetet rendez, menjek busszal, õ ötven évig azzal járt, ne "játsszam az eszem" az autóval.

hogy egyszer Te! is apa leszel!
nem akarok ilyen lenni! 5letek várom!
nem jó semmi amit csinálok, meg õ nem szólhat soha
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray