Kiakadok a családomtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
<#merges2>#merges2><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#merges2>#merges2>
dixitque deus fiat lux
A lelkitámasz az igazi segítségnyújtás!
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Van akinek itt esik jól elmondani, bár én inkább olyannak mesélek, akit régóta ismerek,akiben megbízok,aki "élõ", nem nem virtuális...
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Egyébként ez a fajta családi nyûg nem egy szép dolog, de hát istenem...
Ha nem lenne ez, akkor 1.:nem tudnád mi is lenne az "igazi jó",2.:lenne valami más nyûg...
Az ilyen dolgok jók arra, hogy tanuljunk belõlük...
Engem is szoktak "zaklatni" az õsök, de legalább tudom, hogy hogyan kéne megoldanom valójában egy-egy problémát...(persze nem mindig úgy ahogy õk..)
az is igaz, hogy némelyik precedens lefáraszt szellemileg és fizikailag is, de aztán olyan jó kibékülni...
Naiv vagyok, tudom, de hiszek az egyensúlyban...kell, hogy ismerjük a rosszat, hogy tudjuk, mi a jó!
Vagy nem?
A topic tényleg hiányt pótol, néha én is megõrülök szûkebb-tágabb családomtól. A "nõsülszemá" kérdésekkel ki lehet kergetni a világból, fõleg, ha minden héten felteszik, mert azt hiszik, ez vicces. Szüleim néha még gyermekként kezelnek, és mindenbe beleszólnak, és ha a párommal mozizás helyett nem ülök le velük a dallaszt (vagy mi a ...t) nézni, akkor egy hétig rámkiabálják, hogy "koncsorgok" meg egy büdös, link csavargó vagyok, meg be se gyerjek (ragozás :-) ) a házba többet.
Még jó, hogy hugom nincs, szerintem apokalipszis lenne most egy tinilány nyûgeit is elviselni :-)
Membrah:
Ha olvastad a topikot itt nem csak a szülõkrõl van szó. Inkább a hugaim voltak azok akik a topik nyitását eredményezték. Persze akkor még sokkal rosszabb lelki állapotban vltam ilyen téren, mostanság nem viszem a topikot ilyen téren, mert nincs túl sok bajom velük. Szüleimmel se nagyon. Sõt, nagyonis kezdek kijönni velük. Hugaimmal úgyszintén, fitalabb hugom is kezdi kinõni a hülyeségét, nagyobbik hugommal néha még hülyülünk is (ó néha olyan jókat verexünk)
Szal a topik elég régen nyílt, azóta változtak a dolgok, de sztem mai napig vannak olyan emberek akik pokolra kívánják a családjukat, azoknak nyílt ez a topik.
Ennyire szomorú, vagy fárasztó dolgokat csinálnak veletek...
Hmmm...
Valóban, a két világnézet miatt születõ problémák lefárasztják az embert, de azért jó hogy itt vannak nekünk....
Vagy nem? Tévednék?
sõt, már kész van nekik az összeesküvés terve is
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
az durva...
én most indulok nem tudom hova hogy a családdal elfogyasszak valami ünepi menüt
ha gondolod átengedem neked! 😊
én inkább éhezem!
a hugom anyámmal játszott el a fördös esetet aztán meg anyámat basztatta hogy mért nem készül el idöben...
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Boldog karácsonyt!
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
már megijedtem! 😄
a rokonság közel kerül hozzád és még a busba se lehet elküldeni öket! 😞
valahogy csak tuléljük...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
ha az volnék ezt a hozzászólásod eltörölném a picsába! Ne itt floodolj már!
mert
sztrájkolunk
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
ilyen terrhet szivesen leveszek a váladrol!
föleg igy a vizsgák közeletévewl egyere kevesebbet tudok nevetni :/