942
Idegesít az egyik családtagod? Írd le. Segítünk
-
Add le húgodat a talált tárgyak osztályán :DDD -
pedig amit írtam, nem lenne roszz... :) -
CUCLI #460 ötletem sincs ,hogy másszak ki a szarból... -
szopóka emberek... hugit bízd rá a szomszéd nénire, te meg húzol asszonyhoz, vagy peidg haverokkal csajozni... :) -
Jeszusom 
Én ha egyedül maradnék a húgaimmal itthoon, vagy a diliházban, vagy a börtönben kötnék ki
-
CUCLI #457 ez már a vég.... -
CUCLI #456 ennyi elírást baz. sorry csak siettem -
CUCLI #455 A KURVA ÉLETBE!
Muterom elutaik 1 hétre kanári szigetekre!
én meg itthon fogog rohadni apámmal aki soha nincs itthon meg a 3éves hugom akineknek állandó szófosása van, nem vicc 3 éves és benem áll a szája!!! és mivel apám keveset van itthon na vajon ki fog a hugra vigyáni, na vajon ki?!
totál szopás nem hiszem el.........
-

-
-
Hehe. Reggeli fürdetés megvót 
-
Áh. Ma minden ellenem van bazzeg :(( Szar napom van.
El sem képzeled mennyire örülök hogy végre a géphez jutottam. De minél szarabbul vagyok ma, annál édesebb a bossszú holnap ;) -
Miért, mit csináltak megint? -
Az. Bár ahogy ma viselkednek, ha rajtam múlik dézsával kapnak
-
Kár, hogy csak pohár :D
Ilyenkor szódavíz dukál :D -
Húhú. Húsvét van :D
Ez az a nap, amikor a húgaim neem alsszanak sokáig, mert egy pohár vízzel, kiöntöm őket az ágyból (azért csak egy pohárral, mert ezt még apám is megengedi ;) )
De majd csak holnnap, mert csak akkor szokás locsolkodni
-
mert nem vagyok hülye :P -
Nem töltesz le nekik valamit? :D -
Majd találnak maguknak másik játékot..... -
Mostanában egymást tépik :D
Bár a gépen még mindig qrvára tudunk veszekedni. De most hogy tesóm végigvitte a tom raider 5öt 6ot, enyém a géép :DDD -
:DDDD -
Na, Ottto kiakasztanak még a hugaid? -
Jah, ok. :-) -
Tiltott oldalak :D -
Mivel csináltad? -
peet69 #437
-
A legtöbb még csak 14 éves
Arra már legális mozdulni. -

-
Á már megvolt a bünti. Letiltottam a kedvenc honlapukat, és a legjobb, azt sse tudják mi történt :DDDDDDD -
letöri öket, mint a bili füle, ho gy elveszett a sok a képük, megutálják a gépet 1 kis idöre, és addig is, Ottto kitudja magát gépezni... :) -
peet69 #432 Mer? -
csinálj 1 fake vírust a gépre, ami sok mindent "letöröl". köztük a képeket is... 
letargiában lesznek 1 kis ideig, és jáccani sem lesz kedvük 1 ideig... legalábbis remélhetöleg... -
jaj, CS... rossz emlékek... -
LOL. csak
-
peet69 #428 most mér nézel igy
rám ? 

-
De az legalább egy fasza játék. A tomb raider néha igen idegesítő tud lenni
-
peet69 #426 LOÁL.
Én meg CS burnyák vagyok Walakivel együtt -
14, és igen, tomb raider buzi. Én nem, de szeretek játszani vele. Nála, meg a másik húgonál iss ez már beteges. Képek milliói vannak raktáron laráról. Sztem tök gáz -
peet69 #424 Mer hogy tesód Tomb Raider burnyák ??
Hány éves? -
Hehehe. Tesóm, könyolvasás ürügyén itt ült mellettem, és nézett egy könyvet meg a monitort jó félórán keresztül. Arra várt hogy tombraiderezzek. Várhatja