942
Idegesít az egyik családtagod? Írd le. Segítünk
-
#462 Add le húgodat a talált tárgyak osztályán :DDD -
#461 pedig amit írtam, nem lenne roszz... :) -
CUCLI #460 ötletem sincs ,hogy másszak ki a szarból... -
#459 szopóka emberek... hugit bízd rá a szomszéd nénire, te meg húzol asszonyhoz, vagy peidg haverokkal csajozni... :) -
#458 Jeszusom
Én ha egyedül maradnék a húgaimmal itthoon, vagy a diliházban, vagy a börtönben kötnék ki -
CUCLI #457 ez már a vég.... -
CUCLI #456 ennyi elírást baz. sorry csak siettem -
CUCLI #455 A KURVA ÉLETBE!
Muterom elutaik 1 hétre kanári szigetekre!
én meg itthon fogog rohadni apámmal aki soha nincs itthon meg a 3éves hugom akineknek állandó szófosása van, nem vicc 3 éves és benem áll a szája!!! és mivel apám keveset van itthon na vajon ki fog a hugra vigyáni, na vajon ki?!
totál szopás nem hiszem el......... -
#454 -
#453 -
#452 Hehe. Reggeli fürdetés megvót -
#451 Áh. Ma minden ellenem van bazzeg :(( Szar napom van.
El sem képzeled mennyire örülök hogy végre a géphez jutottam. De minél szarabbul vagyok ma, annál édesebb a bossszú holnap ;) -
#450 Miért, mit csináltak megint? -
#449 Az. Bár ahogy ma viselkednek, ha rajtam múlik dézsával kapnak -
#448 Kár, hogy csak pohár :D
Ilyenkor szódavíz dukál :D -
#447 Húhú. Húsvét van :D
Ez az a nap, amikor a húgaim neem alsszanak sokáig, mert egy pohár vízzel, kiöntöm őket az ágyból (azért csak egy pohárral, mert ezt még apám is megengedi ;) )
De majd csak holnnap, mert csak akkor szokás locsolkodni -
#446 mert nem vagyok hülye :P -
#445 Nem töltesz le nekik valamit? :D -
#444 Majd találnak maguknak másik játékot..... -
#443 Mostanában egymást tépik :D
Bár a gépen még mindig qrvára tudunk veszekedni. De most hogy tesóm végigvitte a tom raider 5öt 6ot, enyém a géép :DDD -
#442 :DDDD -
#441 Na, Ottto kiakasztanak még a hugaid? -
#440 Jah, ok. :-) -
#439 Tiltott oldalak :D -
#438 Mivel csináltad? -
peet69 #437 -
#436 A legtöbb még csak 14 éves
Arra már legális mozdulni. -
#435 -
#434 Á már megvolt a bünti. Letiltottam a kedvenc honlapukat, és a legjobb, azt sse tudják mi történt :DDDDDDD -
#433 letöri öket, mint a bili füle, ho gy elveszett a sok a képük, megutálják a gépet 1 kis idöre, és addig is, Ottto kitudja magát gépezni... :) -
peet69 #432 Mer? -
#431 csinálj 1 fake vírust a gépre, ami sok mindent "letöröl". köztük a képeket is...
letargiában lesznek 1 kis ideig, és jáccani sem lesz kedvük 1 ideig... legalábbis remélhetöleg... -
#430 jaj, CS... rossz emlékek... -
#429 LOL. csak -
peet69 #428 most mér nézel igyrám ? -
#427 De az legalább egy fasza játék. A tomb raider néha igen idegesítő tud lenni -
peet69 #426 LOÁL.
Én meg CS burnyák vagyok Walakivel együtt -
#425 14, és igen, tomb raider buzi. Én nem, de szeretek játszani vele. Nála, meg a másik húgonál iss ez már beteges. Képek milliói vannak raktáron laráról. Sztem tök gáz -
peet69 #424 Mer hogy tesód Tomb Raider burnyák ??
Hány éves? -
#423 Hehehe. Tesóm, könyolvasás ürügyén itt ült mellettem, és nézett egy könyvet meg a monitort jó félórán keresztül. Arra várt hogy tombraiderezzek. Várhatja