942
Idegesít az egyik családtagod? Írd le. Segítünk
-
#502 Előbb kérdeznék tőletek valamit. sztetek csajok is néznek spice platinumot? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#501 Na! -
[Walaki]D`Lair #500 min? -
#499 Hú min kaptam tegnap a húgaimat :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#498 hehehe, fő az optimizmus:-))) -
#497 de mellen simán
és tudomásom szerint az is tud fájni -
#496 én 13 évesen 156 centi voltam. azota egy milimétert se nöttem :( (vagy a miliméter két ll?)
a Paintball meg: hát ez föleg Matchnek szol: A NÖKET LEGLÁBB SOSEM FOGJÁK TÖKÖN LÖNI!!! -
#495 akkor nyugodtan gokartozhetsz -
#494 huh, most nem is tudom, várj csak.....olyan 155 körül lehetek -
#493 akkor menj lezerezni
hajdon volt ilyen a Wizard's-ban
mondjuk nemtom van-e meg Wizard's? -
#492 javaslom az autot
apaddal elmesz, o is jot szorakozik
10-12 evesek is siman voltak mar pl, a mogyorodi magyar palyan -
#491 hany cm vagy? -
#490 mondjuk a nők paintball tudását nekem egy példával magyarázták:
volt egy csaj, aki közvetlen közelről torkonlőtte a saját csapattársát...szegény fetrengett egy ideig :D -
#489 Azért 13 évesen a paintball elég fárasztó még... Meglett emberek alig bírnak ki 3 órát egy huzamba és már lenyomnak 2 liter vizet a mszkban meg a 3-4 kilós markerrel:)) PLusz a töltények meg a jó ki CO2 palack:) Ráadásul lehet, hogy még drága is:)) Gokart viszont 13 évesen zsír jó dolog:)) -
#488 a silent hill nem szar! (a kettő a leg faxább) ! -
#487 hát csak tudod ők is ezt fogják mondani, mint én (#483).... és részben igazuk is van:-) -
#486 Hát ha a szüleid megengedik akkor busszal...
(Engem ennyi idősen elengedtek, de sajnos nem minden szülő ugyanolyan...) -
#485 hát kössz, de hogy utazzak 13 évesen, he?:-))) -
#484 Paintball: 1.) Szüleidet meg lehet győzni (nem is értem miért nem engedik) 2.) Ez relatív 3.) Nem fáj az annyira :)
Gokart: 1.) nem feltétlenül gond, csak érd el a pedálokat 2.) utazz :)
Ennyi :DDD -
#483 (paintball)nem, mert 1: szuleim még nem engedik 2: még kicsi vagyok hozzá és 3: mert a fájdalomköszöbömnek nőnie kell ahhoz, hogy igazán rambozhassak a fák közt, kezemben azzal a festék-pisztollyal:-))
(gokart)nem, mert 1: még alacsony vagyok hozzá:-), 2: a közelben nincs sehol gokart-pálya.
-
#482 mivan?
léccives mond úgy, hogy értesem...
bocs de nem értek RYAN MCKEAN-ül... :P -
[Walaki]D`Lair #481 a paintballt is! :DDD -
#480 a gokartot mindenkeppen
most nem teheted meg? -
BUD SPENCER #479 te meg két nemű vagy!!!!!!!
vafgy azt a szar silent hill-t utánzod!!!!!!!!!!! -
#478 hát ja:-) na akkor még két év punnyadás, és aztán go buli:-)) de előtte még ki kell probálni a paintballt és a go-kartot:-) muszáááááááj:-) -
#477 meg 13 évesen az ember ne hányjon be a sarokba -
#476 vagy még idősebbek
igazi jó bulik majd 17-25 közöztt jönnek
27-28 felé az ember érzi, kezd kiöregedni :))) -
#475 én is mehettem bárhova, mert megbíztak benne a szüleim
még az sem volt, hogy 10-re gyere haza -
#474 mérgesít???? :DDDDDD -
#473 Te is leszel 15 -
#472 hát nekem még ilyen gondjaim nincsenek, mert még nem is nagyon akarok járni buliba.... hogy néznék én ott ki??? egy normális buliba 15- évesek járnak, hogy néznék én ott ki? mert én ott évbe és termetbe is alacsony lennék:-) na meg ott a sok magas ember közt én rosszul lennék:-) -
#471 nekem az öseim ilyen téren viszonylag normálisak. Elengednek mindenhová, és bármeddig maradhatok ;) -
#470 tesomat is mindenholva elengedik, engem is el fognak:-)
van egy olyan logika, hogy az elso gyereknél a szülők szigorubbak, mint a másodiknál, mert a másodiknál már tudják, hogy mit lehet és mit nem lehet megengedni neki:-))) -
szando #469 majd amikor nem engednek el sehova.. nem fogod őket annyira szeretni :))) -
#468 hát nekem semmi bajom a családommal:-) szüleim tök jo fejek, rendesek, meg minden, a bátyám idegesito, de o is jo fej, szal midnen okés:-) bár a tesomat elpaterolnám egy hétre:-))) -
#467 Szerezz neki pasit, házasodjon össsze, oszt húzzon el otthonról :) -
peet69 #466 :DDD jaja
ás én a nővéremmel mit csináljak adj tanácsot LÉCCIIII :DDD -
BUD SPENCER #465 engemet a tesóm mérgesít mindig!!!!!!!! -
BUD SPENCER #464 bezáratod a dilibe!!!!!!! -
#463 húggal mi a baj? veszel neki 1 méter láncot .. ha meszebb van a WC-tek akkor annyit .. aztán leülteted a TVelé .. a lánchoz vehecc nyakörvet is mer az hidratálja a bőrt :DD
aztán kész... ;>