Kiakadok a családomtól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
viszont ha azt meséli, hogy sexmániás dög vagy felcsillan a szemük
vagy másvalamilyük
Sadun Tryst
hát ez szopóka! :D

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Ottto
Az én hugomnak iss vannak baráûtnõi, de nem lennék képes rájuk hajtani, mert iolyan szar, hogy tesóm, elmond neki minden szar dolgot rólam, én meg csak magyarázkodok. Meg amúgy is :P

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Sadun Tryst
ja, tom... én már kurvára várom, hogy ne itthon lakjak... mondjuk nem a családommal van baj, mert a szüleim tök normálisak, a bátyámat meg tudom kezelni, így elvagyok... de már úgy unom, hogy a szüleimhez vagyok kötve anyagilag + mindehogyan...

Pedig segít az embernek felnõni, ha lelép otthonról, saját háztartást vezetni...
Sadun Tryst
hát, ez a dolgok pozitív oldala! :D a kishugik barátnöi mindig beleszertnek a barátnöjük (azaz a húgod) "idös" bátyjukba! :D

Sadun Tryst
nekem bátyám van... és neki most mostanában van az ideje, hogy elhúzzon! valszeg felmegy Pestre! jee!
én meg ráérek egy 4 vagy 5 év múlva menni... elvégre még csak 18 éves vagyok! :D

Persze, mert addigra elhúzol otthonról, mi?:)
Lynx_TWL
fú nekem most jön majd a kánaán, hugom megy szakközépb,e és majd hozza fel az új bnõit:DDD ahogy telik az idõ egyre jobb lesz:D

๏̯͡๏﴿

Sadun Tryst
amíg nem lesznek 17 vagy 18 évesek, nem...

Ottto
Mint nálam. Hajh. Hát sose lesz vége

Egyetértek mindenkivel !!! A hugom...ÁÁÁ!!! ha kell valami nyalizik, ha éppen semmi nem kell..."hülye buzi,blabla"...

Kiakadok tõle wázer!!

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Ottto
Á nem megy. Nagyobbik húgom most az Amerivan MacGee's Alice-vel játszik.
A tomb raidert meg végig akarom vinni. Nem baj, majd játszok vele most. Alszanak

Sadun Tryst
Silent Hill 2 és 3, RE sorozat... vagy csak játszál a Serious Sam sorozattal :) abba nem lehet túl sok mindent beleszólni! :D

Factor_007
horrort...:))

Sadun Tryst
akkor ne Tomb Raiderezzé! :D
játsz olyan játékot, amihez lövésünk sincs! :)

Ottto
MEGÖLÖM A HÚGAIMAAAAAAAAAAAAAAAAT
Leülök Tomb Raidereznt, erre körémgyûlnek, oszt megint elkezdenek okoskodni

Sadun Tryst
én általános iskolában voltam a "Nevelö". mindig a mellé ültem, aki hülye volt. ha órán vagy úgy egyébként megint jött a hülyeségeivel, kiadta a paracsot a többi "Nevelö", vagy csak magamtól adtam neki 1 mellport, vagy valami jót, ami fáj neki... :) de hál isten nem kellett olyan sokat verekednem... :) 2 izomlazító után mindenki meggondolta magát, hogy csinál-e olyat legközelebb! :D

Lynx_TWL
osztály társat naponta ütöm, kicsit kész már a gyerek:D

๏̯͡๏﴿

Sadun Tryst
ejj, te még nálam is agresszívabb vagy! :D

Ottto
Á nem csak eelém baszták oszt bûzlött mint a dögállat

Lynx_TWL
hát ha szószerint az orrodba nyomtákk, akkor én ott helyben kevertem volna le nekik két pofont >))))

๏̯͡๏﴿

Sadun Tryst
rafinált tesóid vannak... most már valami vegyszerrel próbálkoznak... holnap meg jön a szénmonoxid! színtelen, szagtalan! csak zat veszed észre, hogy szédülsz, aztán BAMM! elestél, elveszíted az eszméleted, és nem kelsz fel többet... :D

Ottto
Á nem. Ez valami vegyszer. Jajj délután mi volt :P Az orromhoz nyomtak egy persilel hipózott plüssgrizlit. Majdnem megfulladtam vazze :O

Sadun Tryst
körömlakklemosó?
én attól tudok majdnem megfulladni...

Ottto
Á TESÓM MEG AKAR ÖLNI EZZEL A BASZOM VEGYSZERREL. OLYAN BÜDÖS HOGY BELEDÖGLÖK

Sadun Tryst
de hál isten mostanában abszolúte nem vagyok már ilyen... 2 év alatt 1 picit lenyugodtam már... hál isten már fel se veszem a baromságait! jee! :)

Ottto
Az. De sajna mindig van aki ezt nem szeretné, jelen esetbe ez az apám

Lynx_TWL
itt egy sima szar helyzet állt fel
: ketten vannak egiyk hülyébb mint a másik, és ketten nem kétszer hanem legalább 10szer hülyébbek:D

szóval pontosabba. van egy kicsi, aki könnyen befolyásolható, egyedül nem csinál igazán semmit, a nõvére az akire felnéz, és inkább hozzá tartozik, mint bátyóhoz, ezért követi õt, és csinálja a nõvére hülyeségeit. a nõvér meg szimplán hülye ami az õ korával jár, ezen nem lehet nagyon segíteni, majd kinövi, de amíg nem teszi addig csak idegesítõ, az, ogy még ottvan egy kis hülye picsa:D akit tud végülis irányítani, az cska dob az õ egóján, és még hülyébb lesz tõle:)

ez a nagy helyzet, és ezeknek nem szeretet kell, hanem kurva erõs szigor, és fenyítés:)

๏̯͡๏﴿

Ottto
Én is ilyen vok. A dühömet mindig magamban folytom el. Barominagy akaraterõm van. Szal én kibaszottul sokat bírok, a balhét mindig megpróbálom elkerülni, még a saját káromra is. De ha egyszer bekeményítek, ott orr töretlen nem marad

Alien

Sadun Tryst
persze utánna kaptam is 1 osztályfönökit, hogy mi az, hogy ledobom az osztálytársam 1 labdával... :D

Sadun Tryst
nekem bátyám...
de hál isten nem erösebb nálam... nem is 1 verekedös típus... ö a viselkedésével tudja az embert a végletekig elhajtani... volt már rá példa annyira felbaszta az agyam, hogy elkellett számolnom 10ig, hogy megnyugodjak... söt! 1szer be kellett ülön a WC-re és bezárkozni, hogy visszatartsam magam, hogy nehogy megüssem... pedig én nem vagyok 1 agresszív alkat... akkor képzelheted...

Alien
ejj

Alien
nekeded is van tesód ?

Alien

Sadun Tryst
sajna én túlságosan elfolytom az agresszióm ilyen téren... szal ha én bepöccenék, akkor ott magyon nagy véregzés lenne... volt már rá példa 1 srác annyira felhúzott, hogy a focipályán úgy orrba dobtam a kö kemény börlabdával, hogy majdnem eltört az orra... csak feldagadt... persze a dobást 1m közelröl végeztem

Sadun Tryst
ehh... akkor meg csak szimplán hüje vagy, hogy ennyire elnézed neki...

Alien
na de azért olyan érzés nem volt még bennem, hogy falhoz kéne vágni! Persze természetesen van, hogy mérges vagyok rá...

Alien
kikérem magamnak, nem vagyok nyálgép:)))
na jó.. Én sohasem állitottam, hogy nem szoktam összekapni a hugommal

Sadun Tryst
pedig fiú vagy... nem értem... most vagy 1 nyálgép vagy, vagy én nem értem... még soha nem húzott fel annyira a húgod, hogy legszívesebben a falnak vágtad volna?

Alien
persze, van egy hugom

Sadun Tryst
van öcséd, húgod, bátyád, növéred?

Alien
háát ha te így látod... nekem mindegy , te dolgod, de azért mégiscsak a tesóid, nem igaz, hogy soha nem tudtok megegyezni semmiben

Sadun Tryst
500-as Magnum... :)

Ottto
Nagyon állat :D Fõleg a töltények. Na az már kaliber :))

Sadun Tryst
de azér jó cuccokat nyomtam nem? :D

Ottto
EGY NAGY F*SZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sadun Tryst
mi is :)
bár máma kirúgtak 1 gyereket, mert úgy megcsapott egy gyereket, hogy az a lábával beszakított 1 gipszfalat... :D

Ottto
Már itt vagyok, de most nyugi van itthon. Tesómék leszállltak a géprõl. Nincs mivel játszaniuk