205
-
Van multi része? hmm nem is láttam. Amugy kiru a gém. -
Huh ez nagyon bejön.Király amikor könygázt odadobnak azt elhomályosodik a látás. -
Na mindjárt kipróbálom én is végre. -
PosSe PenGe #122 a multi részét próbálta már valaki? -
romee23 #121 ez az egész annyira vicces, mert nem igazán hiszem el hogy valami jobb minőségű formátumban mér nem lehetett felrakni (bink video), ha már egyszer dvd-s. avi-t már meg sem emlitem... ld:warhammer intro -
lehet, hogy az a baj, hogy egyszerre tolja a .wmv-t, meg a zenét... -
romee23 #119 windows media player alatt viszont olyan makulátlan hogy na. a főmenüt ne is mondd akadozó zenével kell beállitanom mindent -
jaaa, nekem azért annyira nem akadozik.
az a szar, hogy a menü alatt is egy .wmv megy, ráadásul nem valami jó minőségű... -
romee23 #117 nekem azt csinálja hogy eltűnik a hang recsegve, majd ujraindul, miközben a kép már messze jár... -
jó kérdés, nekem is akadozik egy kicsit, de szerencsére a játék alatt nincs semmi gáz.
sztem a hangok és a zene nagyon jó. -
romee23 #115 tényleg jó lenne tudnom, mert direkt ujraeaktam az xp-t hogy hátha codec kavarás, de ugyanugy akad... -
romee23 #114 Azt mondjátok meg nekem hogy az átkötő videok (wmv) mér akad ennyire... -
titike #113 Szerintem nem volt rossz de ha lenne magyarítása az tuti lenne
-
Leszedem én is adok neki egy próbát. -
Hát már a 15-ik pályánál tartok, és azt kell mondanom nagyon hangulatos FPS.sztem. a B.H.D-nal-1 szinten van csak a graf jobb.Persze minden elöre meg van irva, na de a Doom 3-nál + a call of duty - united offensive-nál nem igy volt?Aki egy jót akar lövöldözni hajrá!!!! -
Valaki adjon már egy inyenes ftp-t amiről ezt a csodajátékot le tom tölteni -
Gear #109 Viszont van uninstall .
Nem vmi erős a game.A BHD sokkal jobb volt ,pedig gagyibb volt a grafja. -
tiroxine #108 Bazzeg, nincs mentés!!!!
-
jáccottam a gémmel teccik ,de túl nagy minden a fegyver és a célpont meg nem lehet menteni olyan sokat ! végén elbaszom akkor szopok !!!!!! -
A társak csak arra jók, hogy eléd álljanak és ne tudj tőlük lőni egy kiélezett szituációban.
Az ellenségnél persze unlimited ammó, és érdekes egy találkozásnál mindig ő lát meg és lő először.
Asszem lassan uninstall. -
Ezt a fostaliga játékot.
Green berett fokozaton kezdtem mondom nem állítom a legnehezebbre. Az elején annyi ellen jön, hogy elfogyott a lőszerem: 60 darab volt a pityuban 18 darab a pisztolyban. A vége felé már leütögettem akit tudtam, de a tetőn lévőket nem lehet ki is nyírtak, mentés persze sehol. -
Netes multi elég jó móka. Nem nagy szám, de a sok CoD után fő a változatosság. -
gecie konzol -
A demó alapján nekem tetszik a gém...
Csak a faszért nem tudnak belerakni legalább egy checkpointos mentést??? -
nem pixel shaderes a víz. :( mínusz mégegy pont nálam. 2004-ben azé' má' illene ennek alapnak lennie, na. pláne egy shooterben. -
De az nagyon LOL ahogy az elenfelek jajajajajajaj-áznak! -
Elöször végig kell vinni a pályát! -
Te választod ki melyik pályán akarsz menni?Vagy egyet átviszel azt adja a következőt? -
Sajna tényleg ez a helyzet! -
hát minden pályát újra lehet játszani és a pályák elég rövidek, szóval ez lehet "mentés". de másmilyen nincs. key sincs rá a controlsban és menüben a "load" alatt csak a pályák közül lehet válogatni. szal sztem nincs. :( -1 pont nálam. -
-
hogy ne kelljen mindig előről kezdeni a pályát, egyes játékokban szokott lenni olyan forradalmian elmés megoldás, hogy rögzíteni tudod az addigi teljesítményed. ezt hívják "állásmentásnek". angolul save, németül speichern néven ismeri a szakirodalom. :D -
Csak van benne mentés.Olyan nincs hogy nincs. -
Was? -
csak én nem jöttem rá, hogy kell vagy nincs is benne mentés? -
Gear #90 Ha esetleg vki feltudná tenni valahova az nagyon jó lenne .A VENGEANCE féle DVD-s van meg(nem mintha tudnéák más verzioról:)).
-
Gear #89 Nekem meg hiányos . Nincs meg a vng-sorm.r32-es file
.Pedig érdekelne a cucc a demó alapján.
-
Ja: a főcímzene totál úgy kezdődik, mint a Far Cry-ban! ;)
Hangokról elfelejtettem mondani: tényleg érződik rajta a THX certified logo. -
Király kis oldszkúl game ez!
Kb olyan SOF1 gyengén kihasznált Unreal Warfare motorral.
Hangulat frankó patriotista amerikai katonai akció B mozi, bejövős. -
Igy képen elég "furi"