Shadow Ops: Red Mercury

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Szerintem a zene egész jó, remélem megszerezhetõ lesz valahonnan majd ez is...
hykao
A Shadow Ops: Red Mercury zenei anyaga, melyet a sikeres Inon Zur komponált megjelenik majd CD-n is, így akinek tetszett meg tudja majd hallgatni akármikor. A tervek szerint egyszerre adják majd ki az albumot a Special Edition változattal a játékból.

infó: Pc Dome
Hát, ja. Igazándiból volt egy sör is.

"Hát, ja. Igazándiból volt egy-két sör is."
Elõször ezt gondoltam, aztán befostam, hogy nem írom hejesen . Érted?!

*Hö,helyesen. Jóvanna. A lényeg az arabus piercingen van.

hykao
...mintha - egyben ...biztos késõ van... 😛
...mint ha...

Biztos késõ van.
Ja, ez olyan ha öreganyám villamos ... 😊

Szvsz, simán gyagyi, mûanyag. Mellesleg az amerikai propaganda programokból elegem van. Mindig a "csúnya" arabokat díszíteni ólommal... shit.
grebber
Én azt mondom ha odafigyelnek erre a gamre és még +2évig fejlesztik még nagy név lehetett volna ez is.

Next PC upgrade: 2022

Shield
Senki nem talált hozzá 'quick save'-et?

grebber
Azt már leirtam én is hogy lehetett volna jobb de igy sem rosz legalábbis szerintem.

hykao
Azért túlzásba ne essünk, mert a játék interaktivitása jócskán alulmúlja a ma elvárható szintet.
Szinte még nyílt terepen is csak egy lehetõség van A pontból B-be jutni.
Eljátszogatok én is vele, de számomra érthetetlen, hogy miért lett ez ilyen, amikor sokkal jobb is lehetett volna.
grebber
Egyre jobban tetszik ahogy az ellenfél elugrik a fedezékbe onnan kilõ, csúszik a karakter a jégen.Még jó hogy leszedtem mit hagytam volna ki. a fejlesztõknek.

grebber
Én kibirom szeretem a jó gameket. 😊)

ati2002
Neee, én nem bírtan ki, és uninstalláltam elég hamar (nem fogott meg). De ez jól hangzik amit leírtál...

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Sgtfathi
Aki kibirta a 20-as missioig (Amikor "kiderül"minden)és azt hinné az ember hogy vége a játék,olyan küldetések következnek amiket a F.E.A.R -videokban láttam.Fantasztikus akciok több pályán keresztül.Aki nem probálja ki nagyot veszit!!!ÜBER DURVA sztem.

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Glpetyus
hmmm...kössz!

grebber
Nem szopás csak jobban oda kell figyelni mint a mentegetõs gameknél.Ja és nem is hosszúak a pályák tehát no para.

Glpetyus
Inkább így= nem TÚL nagy szopás?

Glpetyus
Nem szopás,hogy nem lehet menteni??
(nekem még nincs meg,de már a demóban is anyáztam párszor)

Sgtfathi
Hát érdekes de én is igy vok.!(Ahhoz képest hogy nem volt agyon harangozva éveken keresztül,ez 1 qrva jo kis game).

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

grebber
Hát nekem nagyon bejön a graf szerintem jó, hangulattal semmi bajom.Más nincs is amit mondani tudnék róla.
Jobban bejön nekem mint a Doom 3.

Tatyla
A F.E.A.R-t viszont én is nagyon várom!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
Én a tulzást arra értettem hogy nagyon elszálltál a game-töl!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
LOL nem fikáztam ,mert mint irtam így is über a game ahogy van csak azért...

Glpetyus
De azért túl fogod élni ugye?

grebber
Bazeg nehogymá olyan bonylult legyen manapság kibaszott golyónyomot csinálni meg egy kicsit kidolgozni a karaktert ne egy kirakati bábúhoz hasonlítson.

Ha ez manapság tulzás akkor sorry.Remélem a F.E.A.R-ben már jó lesz.Legalábbis a videójából itélve.

Tatyla
Szerintem egy kicsit tulzásba estél nem?

grebber
Nem értem a készítõk mér nem tudtak a game-be préselni golyónyomokat ,meg egy kis jobb ellenfélkarakter-kidolgozást.Ja igaz mert akkor mégübeebb lett volna.
De igy is nagyon ottvan a szeren.

K-Lite codeck pak + DX400+ ffshow+
és minden tutira megy semmi nem akad

KranaZoli
Ja, csak single player gammával tudok játszani, ticcsen net. Szal multis, on-line nem jó 😞

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Hali!

Ezt a gammát néztem ki következõ gammának. Nem tudtok v.mi jó gammát ajánlani?

Ezek voltak az uccsó körben, amiket végigtoltam:

* Splinter Cell Pandora Tomorrow
* Conflict: Vietnam
* ShellShock Nam '67
* COD : UO

Elsõsorban a csapatorientált FPS-eket kedvelem, amik nem túl taktikai FPS-ek.

Nem tom mi legyen a következõ gamma aminek nekiálljak, megszerezzem. Ebben kérném a segítségeteket!

Köszi: KranaZoli!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Mr.Grent
Van multi része? hmm nem is láttam. Amugy kiru a gém.

https://grentmedia.hu

grebber
Huh ez nagyon bejön.Király amikor könygázt odadobnak azt elhomályosodik a látás.

grebber
Na mindjárt kipróbálom én is végre.

a multi részét próbálta már valaki?

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

ez az egész annyira vicces, mert nem igazán hiszem el hogy valami jobb minõségû formátumban mér nem lehetett felrakni (bink video), ha már egyszer dvd-s. avi-t már meg sem emlitem... ld:warhammer intro
hykao
lehet, hogy az a baj, hogy egyszerre tolja a .wmv-t, meg a zenét...
windows media player alatt viszont olyan makulátlan hogy na. a fõmenüt ne is mondd akadozó zenével kell beállitanom mindent
hykao
jaaa, nekem azért annyira nem akadozik.
az a szar, hogy a menü alatt is egy .wmv megy, ráadásul nem valami jó minõségû...
nekem azt csinálja hogy eltûnik a hang recsegve, majd ujraindul, miközben a kép már messze jár...
hykao
jó kérdés, nekem is akadozik egy kicsit, de szerencsére a játék alatt nincs semmi gáz.
sztem a hangok és a zene nagyon jó.
tényleg jó lenne tudnom, mert direkt ujraeaktam az xp-t hogy hátha codec kavarás, de ugyanugy akad...
Azt mondjátok meg nekem hogy az átkötõ videok (wmv) mér akad ennyire...
Szerintem nem volt rossz de ha lenne magyarítása az tuti lenne

Lacc
Leszedem én is adok neki egy próbát.
Sgtfathi
Hát már a 15-ik pályánál tartok, és azt kell mondanom nagyon hangulatos FPS.sztem. a B.H.D-nal-1 szinten van csak a graf jobb.Persze minden elöre meg van irva, na de a Doom 3-nál + a call of duty - united offensive-nál nem igy volt?Aki egy jót akar lövöldözni hajrá!!!!

ScOrpY
Valaki adjon már egy inyenes ftp-t amirõl ezt a csodajátékot le tom tölteni

Enny1

Viszont van uninstall .
Nem vmi erõs a game.A BHD sokkal jobb volt ,pedig gagyibb volt a grafja.

"vessetek a mókusok közé" :)

Bazzeg, nincs mentés!!!!

fitutufi
jáccottam a gémmel teccik ,de túl nagy minden a fegyver és a célpont meg nem lehet menteni olyan sokat ! végén elbaszom akkor szopok !!!!!!

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

donneck
A társak csak arra jók, hogy eléd álljanak és ne tudj tõlük lõni egy kiélezett szituációban.
Az ellenségnél persze unlimited ammó, és érdekes egy találkozásnál mindig õ lát meg és lõ elõször.
Asszem lassan uninstall.