205
-
Zsolesz0721 #205 HI! Milyen program kel hogy lehessen neten játszani? -
lazadio #204 Haha, kihalt topik, de azert megkérdezem:
Mitől van, hogy ha multizni akarok, akkor nem mutat egy szervert se, csak "waiting..."? Lehet hogy egy szerver sincs már? Vagy patch kell? Még nem játszottam ezzel a játékkal... -
bardan #203 hy lécci adjon vki egy serialt plíz -
abonyitomz #202 Jön valaki multizni ? elég sokan tolják még -
Analfabeta #201 Valakinek nincs meg a normális crackelt exe hozzá? -
Analfabeta #200 Az semmi. Ehhez mit szólsz?
No Label
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1472 MHz with 511MB RAM
Video: No Video
Can't find file for package 'D3DDrv'
History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UGameEngine::Init <- InitEngine
Nem látja a directx videókártyámat...
-
#199 Sziasztok!
Volna egy kis problemám
Ezt írja ki indításnál:
"No Label
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1829 MHz with 1023MB RAM
Video: NVIDIA GeForce3 Ti 200 (7189)
You have triggered a bug in the DirectX 8.1 runtime. Please install DirectX 9.0b (or later) for a fix. See Release Notes for instructions on how to obtain it.
"
Dx 9c van fennt.
Van ötletetek?? -
#198 Ha már kicsit bemelegedett a topkij újfent: nincs valakinek valami kis linkje a játék OST-jéhez? Elég jó a zenéje, de eddig még nem találtam sehol... -
#197 Inkább sf3-ra összpontosítanának :) -
#196 sok hühó semmiért... -
#195 Ja nem tudom hova erölteti magát az XMAFT team. -
#194 Hát sok értelme nemigen van...hisz már eleve volt belőle rendes tört változat még ősszel... :) -
#193 Kicsit megkésve megérkezett ez a verzió is :D :
2005-04-29 Shadow Ops Red Mercury (c) Atari *BWCLONE* XMAFT 260x15 MB -
#192 Hali!
Nekem az lenne a bajom a jétékkal, hogy az intro betöltése előtt kifagy.
"RM.exe hibás műveletet hajtott végre" (Hibajelentés küldése) üzenetet kapom.
Nem tudjátok mi lehet a gond? -
#191 Hát ez sz@r ügy. -
#190 nincs -
#189 Senki sem talált hozzá gyors mentést? -
#188 Rákattintottam a szerverre és kész. -
Dankó #187 És hogyan sikerült játszanod ugyanis nekem(a game-en belül),shol sincs olyan lehetőség vagy gomb hogy csatlakozni tudjak,Néhány szervert lát de annyi. -
#186 No annyian írtatok pro és kontra, hogy gondoltam én is megírom pár észrevételem :) Nem mintha ettől a gamma jobb lenne vagy rosszabb csak úgy :)
1.) Ticcsen vér :(
Már sokadszor akadok ki, hogy ticcsen vér a játékokban :(
Ezért aztán lehet bármennyire realisztikus számomra nem az. Én kedvelem ha szakadnak a végtagok és van vér.
2.) Nincs mentés :(
Szerintem hüleség. A pályák nem hosszúak OK (bár én jobb szeretem a hosszú pályákat). De nem 1x volt, hogy leülök gamma. Erre v.miért kelhetek föl (nem pisi :) és vagy lelövöm a gammát ott ameddig értem, vagy bekapcsolva hagyom a gépet :( Hüleség!
3.) Átvezető videók
Keggyetlen ocsmány rendereléssel készített videók. Szörnyű!
4.) Gránát és egyéb fegyverek.
Én az egy szem géppisztollyal végigviszek minden pályát. A távcsöves puskának semmi értelme, hiszen jobb egér ezen és minden OK! A gránátot meg azért nem dobom el, mert keggyetlen brutál gyenge a gránát robbanás. V.mi iszonytatóan fapados :)
5.) Grafika
Karakterek jók, de a helyszín öléggé szögletes és némely pálya igencsak uncsi. A legjobb pálya szerintem a dzsungeles rész volt, az szép volt, de a víz lehetne jobb, ill. túl szögletesnek találtam a grafikát ott is. (2004-ben)
6.) Zene
Hát nekem ez sem nyerte el a tetszésem.
Egyszer végigtolom aztán asszem elteszem az almáriumba :) -
#185 sztem igen. vannak egész érdekes pályák. -
Gabe18 #184 Mondjatok valami biztatót.A demót megnéztem nem nagyon jött be,nem mondom hogy simán rossz volt,csak nem fogott meg.De most annyira nincs semmi akció game hogy elgondolkodtam a letöltésén.
Egyszer megéri végigvinni,vagyis legalább megpróbálni? -
#183 Na kiprobáltam a multit nem rossz.Voltunk páran tört szerverre simán fölenged. -
#182 Egyébként nem is annyira az átvezetők,hanem a főmenü akad,dehát ebbe nem fogok belehalni :) -
#181 Van szemem
Az "így készűlt" múvikat meg is néztem :)) -
#180 Amúgy a videók egy mappában vannak, és játékon kívül lejátszva nem akadnak. -
#179 Egy vessző minusz -
#178 hmmm...érdekes
Mondjuk én elvből nem használok kodekpakkot
Csak kicsit zavaró,az akadás,emiatt nem fogok kisérletezni :)
(főleg,hogy már csak pár pálya van hátra :P) -
#177 Má' nem emlékszem mit rakott fel, de a haveromnál pl. nem akad, neki én a K-lite (vagy mi a neve) kodekpakkot raktam fel annó. -
#176 Hát ez az!
Lehet hogy nem kellett volna magának "minden szart" feltelepíteni
Vagy neked nem rakta fel? -
#175 valami codec gebasz lehet, amiért a .wmv-k akadoznak. -
#174 Hát én mindbe belehalgattam kb.10 perc alatt... :)
Tudom,hogy Winamp-al lehet lejátszani :))
Csak azt hittem,hogy neked MP3-ba kell pl.
Más= nem tudni mért akadnak az átvezetők?
Látom itt,hogy másnál is ezt csinálja...
"Ez" meg feltelepített valami windows media codecet magának
(meg se kérdezte,hogy akarom-e) -
#173 ja, így már értem ezt a csőút dolgot...
a minőség nem romlik nem ez itt a probléma, hanem, hogy ez nem olyan, mint amikor egy CD-n rajta van a játék zenei anyaga, szépen összeszedett formában, hanem az egész anyag össze vissza van tördelve, mixelve stb., hogy a játék aláfestőjeként dinamikusan változzon stb.
Ki lehetne mazsolázgatni belőle a lényeget, de nincs kedvem ezzel napokig szüttyögni, inkább majd megszerezzük valahonnan ennek az OST-jét is, ha kijön...
Amúgy simán pl. Winamp-pal le tudod játszani az .ogg kiterjesztésű fájlokat is. -
#172 Hmmm...nekem üres a save mappa
Arra gondolok,hogy mész a pályán és van egy "csőút" amitől nemigen lehet eltérni semerre sem :/
Hát nem tudtam,hogy ilyen sokáig tart,bár még sosem csináltam ogg-ból MP3-at :)
Mivel csináltad?
Szarabb lett a minősége?
Amúgy meg ha az összeset(az nem kevés) konvertáltad át ennyi idő alatt az még talán nem is olyan vészes
-
#171 Ühüm, tudom, át is konvertáltam röpke 2 óra alatt őket...csináld meg te is, aztán majd rájössz, hogy az eredmény nem olyan lesz, mint egy OST esetében... -
#170 save mappa azért van, mert automentés azért még van szerencsére a pályák után...
csőben mászkálás? mire gondolsz? -
#169 Ember,hát ott van a mappák közt OGG formátumban!
Abból csak MP3-at kell gyártani aztcsá' :) -
#168 Na,...hát ide se sokan irnak :C
Na mindegy,....kipróbáltam a gémet,szvsz egész jó kis súter :)
De azt nem gondoltam volna,hogy ilyen rövid :C
Kb.5 óra játékkal majdnem végigvittem :(
(most vok a TGV-n,gondolom már csak 2-3 pálya van)
Pár "észrevétel" =
A graf jó(néhol meglepően brutális textúrákat látni),kivétel a karakterek meg a víz talán
A történet,játékmenet kellemes(engem a SOF2-re emlékeztet)
Ami NAGYON NEM tetszik az megint a játékmenettel kapcsolatos=
Ahogy az ellenfelek "jönnek" az tré...
mindig tudni honnan jönnek,merről fognak lőni,semmi "agyuk" sincs,csak özönlenek a script alapján :(
A mentés hiánya nem annyira zavaró,bár párszor anyáztam :)
Egyébként kiváncsi lennék mi a fasznak van save mappa a jáék mappái között
Mindegy,kellemes gém csak NAGYON rövid...meghát ez a csőben mászkálás már kimehetne a divatból,bár látszik hogy próbáltak nagynak TÜNŐ pályákat alkotni :)
A.I. + fizika kellett volna bele,és akkor akár még űber gém is lehetne...,de mondom nekem így is tetszik :) -
#167 700 már lent van :/ -
#166 Na,elkezdtem leszedni,mert a demó jó volt és itt is pozitív kritikát kapott :P
Faszomat....2600 MB :C