Knight Online Az MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
War. War never changes.
War. War never changes.
“It turns out I’m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks…”
War. War never changes.
Ugye nem csak a város körüli részen lehet futkározni?
War. War never changes.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
esz! ez egy 2száz akárhány megás kis game ..mit vársz tõle???...ahhoz képes viszont nagyon jó...én épp ezért játszom vele mert viszonyag élvezhetõ+mert nincs másik..(illetve van: horizons..nagyon jó, csak egy kicsit bonyolult nekem😄 )
Ugye ne mcsak a város körüli részen lehet szaladgálni meg ugyanazt a 10 szörnyet írtani? Láttam egy dungeont de nem lehetett bemenni...
A bétából ítélve szvsz az Everquest2 SOKKAL jobb lesz...
War. War never changes.
Vki nem tudja a #137-re a választ?
War. War never changes.
Most találtam rá a fórumotokra, a honlap alapján nem lehet rossz game egy próbát megér a részemrõl is. Ha minden jól megy akkor regel már próbálom is 😊. Braveheart olyan ismerõs a neved nem játszottál te a Savage Edennel ?
Egy karos-i magician vagyok, és 11-es szinten megkérdeztem egy gyerektõl, hogy lehetek nekromanta. Õ elküldött egy nagy böszme sárkányszerû vmilyen kapitányhoz, aki át is változtatott sorcererré. De én nekró akarok lenni! Hol válhatok nekromantává? Választási lehetõséget nem is kínált föl. Meg ha más karakterrel mennék, hol választhatnék specializációt? THX elõre is.
War. War never changes.
War. War never changes.
mer a hivatalos oldlon ugyan találtam infot...de sajna nem tudok angolul..😄..help pls.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
Mindennap fent szoktunk lenni.A klán neve: Angyalok Dühe.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
Erveim a kovetkezoek:
1. kis meretu a kliens
2. ooooooooooo, hmmmmmm a kliens kis meretu...
3. haaaaaat a kliens pl kifejezetten nem nagy meretu....
... viccet felreteve nem egy uber gamma, de egy probat meger.
Ha tudsz valami jó játékot akkor szólj feltétlen!
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
Szerintem junius 1-ig free lesz
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
De orulok! Jatszol vmivel mostanaban?
Nem mondom, hogy tutira bejon neked ez a KO, de 270MB-os kliensnel meger egy probat😊
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
karus klán van e?
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
Patos2 -on most voltam, ordibaltam egy sort, nem volt senki most, egyenlore maradok a CYPHER 1-en.
Ha lehet akkor a patos 2 szerveren indítsatok karit,ott vagyunk 5-en magyarok és van klán is.
Köszönet a linkert Krobnak, jön a kliens 51K-val ami nálam gyakorlatilag a max.
Freemailra valóban nem küldtek semmit, de csinaltam egy hotmail accot, és arra AZONNAL megkaptam a levelet a CD kulccsal.
Aki esetleg gondolkozik rajta, az MOST vágjon bele, mert kevesebb mint 1 óra alatt letöltessel el lehet intezni.
A játekrol meg nem tudok véleményt mondani, de eddig példásan megy minden.
A Cypher 1 szerverre megyek majd, úgy tûnik ott a legtöbb magyar.
remelem muxik...
oldal : KNIGHT ONLINE
kliens:
gamershell
a roman mirror eleg gyors volt, a tobbi nagyon szar...
viszont folytatni meg a Fget sem akarta, ezert egyszuszra kell leszedni
Esetleg vki annyit meg beirhatna, hogy valoban sokaig megy-e meg ez a beta, mert ha nem, akkor nem merulnek el benne melyebben!
Koszi
Ahogy legkedvesebb haverom mondana, ez a jatek nem szep, de nagyon csunya...
... na jo annyira azert nem. (FWO-nal sokkkkkkkal szebb)
De latok benne nemi fantaziat, ha valoban eltart meg egy darabig. Ami mindenkeppen tetszett, hogy nincsenek benne merfoldes lagok, elvezheto a sebesseg. Fel nap jatek utan igazan kiforrott velemenyem nincs a jatek elvezhetosegerol, de mivel a kliens 270 MB, szerintem tobben is megprobalhatnak.
Egyebkent cypher 1-re jottem en is, remelem megtalalom a magyar playereket is.
veranyo neven kereshet akit erdekel a dolog...