302
Open Beta Teszterek figyelem
-
#182 Hahhh...mingyááá install....érdemes Rouge karit inditani??...márha sikerül a connect...pass megjött mailba..Köszi:)) -
#181 Orkszerűségek, vagy emberek vagytok a Diez1 -en ? -
#180 Kérdések következnek... :-)
- Miért jó a Diez1? Én az egyik X-esen ugrabugrálok.
- Van magyar oldal, leírással?
- Ha el szeretnék adni valamit, ami szerintem értékes lehet, honnan tudom, hogy mennyit érhet?
Hirtelen csak ennyi kérdés merült fel bennem. :-))
Najó egy ráadás kérdés: Gondolom ez is olyasmi, mint a Savage Eden volt, hogy csak puszta hent, quest, partyk... de házépítés, lóvásárlás, vagy valami hasonló... nuku!?
Köszi a választ, márha válaszol valaki... :-D
ByeBye -
Chaos Mad #179 ok, még jo h nem azon vagyok vazz. -
BladeW #178 Az még nem hangzott itt el, de a játék TELJESEN INGYENES lett!! Várunk mindenkit a diez1-en. -
Chaos Mad #177 nem tudok regelni, nem jut el a 3. pontig, és kész, akármilyen böngészöben probálom is. :(( -
Chaos Mad #176 plz regelj már nekem 1-et lécci.
-
Chaos Mad #175 hali
tudsz regelni? -
#174 Sziasztok!
Melyik szerveren van sok-sok magyar? :) -
Chaos Mad #173 hát öcsém nem tudok regelni acc-ot :( -
Chaos Mad #172 up
megy még a game? teccik igy a képek alapján :)
van aki még tolja? -
#171 csekkoljuk majd... :) Kispál topicot nézzd meg :) -
szando #170 már nem nagyon játszok vele... de WoWba mindenkit várok ;) (majd ha megjelenik) -
#169 hija all!valszeg hogy letoltom jad azt kiprob de
ingyenes meg?ja meg hogy hany magyar jatsza ezt a jatekot?
vagy csak en fogok ezekszerint szenvedni vele? -
#168 vmikor közös party ? :) -
#167 én is daocoztam, és egy ideig nem tetszett ez, de jó ideje, nagyon tetszik a knight-online:)
jobban mint a többi mmorpg, amit probaltam(volt nehany) -
szando #166 telleg :DDD
mar rajottem
de a kezelese idegesito, meg a fejlodes se az igazi...
en daocoztam, azutan meg telleg szaksz jatek, bar el lehet azert vele lenni -
#165 hmmmmmm :D
sztem kurvajó... amugy meg jah.. teleportálj el :D -
#164 kurva nagy helyek vannak, csak el kell teleportálnod moradonból a warp segytségével
menj pianaba -
szando #163 télleg gagyi.
és tök kicsi a terep.
szaksz -
#162 hát azért nem olyan minta diablo :D
[blizzfan] -
#161 ja.
igen gagyi játék...de nagyon élvezetes:D
(kb mint a diabló[most kapok a fejemre a blizzfanoktól]) -
#160 régen ? -
#159 de.
haverom kistesója, meg az én kistesóm.
meg énis régen. -
#158 senki sem játszik vele ? :( -
#157 install ^^ -
#156 Szóval
aki jáccani akar vele, nemrég indult be az amerikai
beta
www.knightonlineworld.com
én eddig a malay-al nyomtam, de azok akkora barmok, hogy váltok(még fizetni is képes voltam:((( )
a nevem yellowcab a játékban is...
a cypheren már tehetős voltam, itt még mindig egy senki vagyok:) -
szando #155 én is kipróbálom.. valaki van bent? -
#154 most rakom fel... need help :) -
#153 már vége?!
-
#152 június eleje, közepe <- eddig tart a béta asszem -
Rasti #151 Baze rossz helyre irtam sorry :) -
Rasti #150 Meddig fog tartani a beta?Érdemes még megprobálni?
-
Braveheart #149 A vársoban me ga többi helyen, ilyen mágikus kinézetű kapuk, általában a resurrection stone (a kő, amelynél újjáéledsz) mellett szoktak lenni. Odamész, bal gomb rajta majd jobb klikk. -
#148 hogy lehet teleportálni ??? -
Braveheart #147 Én meg találtam egy drágakövet és eladtam 130 ezerért ;) -
Cutee #146 Szerintem nem csak a város körül lehet rohangálni, mert ha megnézed a honlapon a térképet az vmivel nagyobb. Én etől a "gyíkszerű" kapitánytól felvettem lvl 10en ey olyan küldit amiben Ork-okat kell megölni. Tök jól elteleportált egy arénába ahol volt pár ilyen ork, Elég kicsike voltam ide egy VArázslóval, de a futkosásos technikával ami elég sokáig tartott lenyomtam az 5 orkot és jutalmul kaptam 30k-t. Ami szerintem elég jó pénz :) -
Braveheart #145 Közben rájöttem, hogy lehet teleportálni a helyszínek között, de ott a legftopább ellenfél is sokkal erősebb, mint az első helyszín legerősebb ellenfele, szóval kicsit pihentetem a játékot... -
Braveheart #144 El kell mennia városban egy nagy gyíkszerű lényhez, vmilyen kapitányhoz, ő 3000 aranyért :) fel tud upgradelni vmivé...
Ugye nem csak a város körüli részen lehet futkározni? -
#143 Szerintem is elég hülyeség, hogy choose speciality a misszió, vagy mi a fene, hiszen nem választassz, hanem csak megváltozik a státuszod. Azt, hogy később mit lehet, és van -e olyan, hogy specializáció nem tudom. Amit tudok, hogy én 35ös vagyok, és még nem találkoztam olyannal, hogy választhatnék mi legyek. Azt hiszem ez a játék a MMORPG -k legalja questekből, meg ilyenekből. Grafikailag viszont szerintem jobb mint elviselhető. Viszont így 35ös lvl közelében már kezd igen frusztráló lenni, hogy a legváltozatossabb misszióm az volt, amikor egy csajtól ürgéhez, majd vissza kellett futnom. Mulatságos, hogy játszom már vagy 3 hete, és össz-vissz 6-7 questet tudtam teljesíteni. Na ennyit a véleménynyílvánításról :)