302
Open Beta Teszterek figyelem
-
Jimmyke #222 Nem jön be a patos... :( Maradok a X 2-nél... -
Jimmyke #221 Megyek a Patos2-re, majd csatlakozom. -
Jimmyke #220 Na áthozta ismerős vinyóját azt átcopyztam :) Ha Jimmyke néven láttok vkit az én vagyok. :) -
Jimmyke #219 Najóóó, addig lassult míg 6 nap nem volt, azt nem akart gyorsulni, kész... Mindig ilyen szar?, mert már nem először próbálom leszedni. -
Jimmyke #218 Az jó :) Csak ne jönne ilyen lassan... Volt 13 h most 1h 51 (kopp kopp) de állandóan ugrál :) -
#217 igen. -
Jimmyke #216 Ez tényleg ingyenes (és az is marad)? Mert tesómnak most töltöm le, azt lehet hogy én is kipróbálom :) -
#215 na én még csak most néztem ide szal leszedem clientet ami 2xx megás és akkor hol kell accot regelni pontosan? -
#214 hogy lehet turbositani a blademet?Egyszeruen frusztralo hogy a velem egyszerre indult rouge es sorcerer duplaannyit sebez mint en a tamadasuk pedig azonos szinten nagyobb mint az enyem. -
#213 Volt egy DC azota nem enged vissza ! nemtom meirt :( -
#212 milyen tekercsed van ?? nekem tuzes varihoz kene ! -
#211 Az jó! És annyiért el meg is veszik. Mert az a tapasztalatom, hogy baromira el vannak szállva az árakkal a játékosok. Legalábbis szerintem. -
#210 kb 40.000.-t -
#209 Na, sikerült árulnom. egy nyakéket adtam el (bagóért). Most orc barcelet-et keresek. Akár vennék is, mert az orcoktól nem igazán sikerül szereznem. Mennyit lehet kérni az upgrade tekercsekért? Van belőle néhány a birtokomban. -
#208 Az upgrade tekercseket is el lehet mindíg adni... -
#207 Kell neki idő ... meg jó cuccokat kell árulni ... még a bétában árultam, és abyss gemeket vették nagyon. Meg a magasabb szintű cuccokat.
Szóval két ismervé van a jó kereskedőnek : TÜRLEMES, és JÓ CUCCAI VANNAK (nem low lvl cuccok) (és ha lehet ne legyen túl drága se :P)
Sok vásárlót ! :) -
#206 Silan cuccosnál asszem mindig is úgy volt, hogy izgulni kellett azért, hogy olyat adjon, ami még nincs neked. Én amikor bétába küldtem, akkor hallottam az embereket, hogy nagyon megszenvednek a dologgal, meg, hogy egyesek hogy örültek, amikor vmi jó cuccot adott nekik a muki :)) -
#205 Hello!
Valaki kereskedett már? Mert tőlem a senki nem vesz semmit. Pedig nyomott árakkal dolgozom. Kereskedés közben nem lehet kilépni, úgy hogy a karakterem továbbra is kereskedjen. Mert ha be vagyok lépve akkor hentelni akarok, ha meg kereskedek akkor akár 1-2 órát is hagyhatnám a karit egy helyben. -
#204 enis a Guild Wars varom nagyon :) -
#203 mind1:)))
Karus karakterrel vagyok..és csak ilyet lehet generálnom...
Aküldetések elég gázosak...piti sztori...de ez van.
Mindenesetre a Proconsultol mindenkit ovok-most csizmábol triplázott!!!!-szal kihagyom ezt a kvesztet. -
#202 A goblinos dologra sajna nem emléxem, úgyhogy sajna nem tudok mit mondani... A játék amúgy tényleg nem rossz, de én inkább Neverwinterezek.
(És várom a Guild Wars-ot. :) -
#201 KO rulez :) -
#200 HMM...megértem:)))
De emellett ---sorry ha esetleg most OFF lenne-de nem tudok jobb,és INGYENES!!!! online rpg-t.igy marad ez.:))
Nyilván itt is vannak anomáliák,csak sajna ez néha kedvét szegheti a tagoknak.....
PL:ezerféle ,forma karakter rohangál a pályán,én viszont priestet csak feminim tipusban:)))..tudok kreálni...
az upgradelt verziot tolom....
ez miért lehet??
Ja!!továbbra is kiváncsika vaok a goblinküldi területének holléte felöl..infot pliz:))))
thx -
#199 :)
Vannak érdekességek...
Én amiatt hagytam abba, mert volt egy lehetőség, hogy ha elérem a nemtudom hányas szintet, kapok párszáz ezer goldot. Azon a szinten a halálért már elég magas xp veszteség járt. Egy engine hiba miatt 2x egymás után meghaltam, így "visszaestem" az előző szintre. Visszavette a pénzt, azaz eltűnt. Soha többet nem adta vissza. Na én itt abbahagytam, pedig elég kemény karakterem volt... -
#198 hah..hogy szokás szerint lázadjak!!!!
A legprosztobb karakter a Proconsul/NPC...hogy méért??
Avval kábit: hozz 5 silancsontot,és ad 1 jo cuccot,meg még levesz 30.000re
eddig ok lenne..a másik karimnak elég jol feljavitotta a ruházatát..
de most a genyoláda 2xer adta 1más után a fejfedőt,holott megvolt már..és levette a lovét is,csontot is.
A gáz az: a fejfedőnek a piaci ára nincs 1000 sem....a kötsög!!!!
Na mind1...
A goblincuccok érdekében merre kell induljak?...thx:)))) -
#197 még mindig a ruhaupgradeléses küldi szopat!!!!!
Alapbol ritka a tekercs,ami kell hozzá..
Megszereztem minden ruhadarabot,upgradeltem a főtéren ahol kell..
elviszem a consulhoz..erre elhajt tekercsért...bazzzz!!!!!!!
Ezexerint poénbol elhasználtam 6 db scrollt...és semmi eredmény....
Mellesleg ezért nem csatizok partikhoz..mivel a ritka scrollt elosztja...mindenesetre aki nem vágja perfekt az indlist azt jol be lehet szopatni:(((((
Hát teszek rááá..azaz erre a küldire:))) -
#196 Sztem a rouge a legjobb. :)
Főleg a tőrös. Iszonyat, mit tud művelni, ha jól kezeli az ember. -
#195 mindenesetre a "D" szerveren tolom tovább 1 uj karival....érdekes:az rpg-k hez képest itt a magic kari mintha hatékonyabb lenne,mint ua.szinten a harcos:)))
HUN_ANALIZATOR -
#194 Bocs, de erről gőzöm sincs.
Nekem sosem volt ilyen problémám...
Én másért hagytam abba. -
#193 You cannot equip any other weapon than a bow...ez mit jelentsen???
az ARES szerveren már 20 felett van a karim..erre ez vár a belépés helyett...fél orája még ott voltam.....
Ez egy lutri??
Mindegyik szerveren kell szenvednem,hátha valamelyikkkel épppen jácchatok????
Köszi
Amugy nagyon OK. a game..eltekintve ezektöl a faszságoktol... -
#192 Ja, és ameddig 15-ös vagy nézz el a kapitányhoz (a sárkány) és menj az arénába küzdeni. -
#191 Nem tudom melyiknél tartasz, de általában be kell szerezned a felsorolt anyagokat és vagy pénzt kapsz érte, vagy tuningolt cuccot annál, aki a küldit adta. -
#190 Mind1...az A betüs szerverre visszaenged..itt máá 15.lvl vaok:))
Kérdésem:
A cuccost-páncélokat-upgradolo küldiben....fapados cuccokat kell a tér közepén egyenként upgradelnem..és utána a proconsulhoz elvinni bemutatni?..thx...
Nickem: HUN_RYLEH -
#189 köszi...beléptemm..karit generáltam
mászkáltam...ezután server disconnect
ujboli belépésre:"You cannot equip any other weapon than a bow" üzenet..és semmi......hmmm.....info??..thx
-
#188 letöltöd a KO World -ról a klienst. OTT regisztrálod is magad. (Az e-gameses kliens és acc fizetős ... szal az nem jó) Aztán elindítod a játékot, beírod a usernamét, jelszavat, és küzdessz mindhalálig. Amúgy amikor ordít az a csúnya zöld pacák, akkor a szerver választó képernyőt kellene látnod. Ott kijelölöd a Diaz1 -et és nyomulsz a magyarokkal. (bár én a két órás játékom alatt eggyel se taliztam )
Sok Sikert! -
#187 hi...letöltöttem,installáltam amit ajánlottál.
A Knightonlineclient exe megy..de max 1 orkféle üvölt a monitoron..ennyi...
A deskre tett icon: csekkolnáá,és elökészitené a progit a futásra..de ezután:nem válaszol.
Az e.gamesen regeltem,adatok megjöttek.
mit kell még tennem?
thx.. -
#186 Valaki tud infot???
Melyik verzio müxik,illetve free??
thx...mivel a tököm tele van majd 300mb szemét letöltésével....
THX:::)) -
#185 Sztem a legkirályabb...
Főleg, hogy két irányba is lehet fejleszteni. -
#184 Nemtom, én régebben próbáltam két verziót is, de bejött vmi e-games akármi, hogy nincs elég creditem játszani. Ilyen game cardot, vagy mit kell venni, marhára ingyenes ezek szerint.
Aztán leszedtem ezt a verziót, amit írtál, felpatchelte magát a régire, és ugyanaz, karaktergenerálás után kivág, hogy fizess. Csak tudnám, hogy akkor miért enged el egyáltalán odáig...
Ha vki tud megoldást pls jelezze:) -
#183 Nos leszedtem ezt///KnightOnlineSetup(1268)2004_08_10.exe/// a hiv.oldalrol és qssol miután elkezdi az installt...mellik a jo verzio??