302
Open Beta Teszterek figyelem
-
nem....nekem minden játékot letesz néha magától a tálcára :DDDD -
Goth #261 nemvicces :D
neked nem szokta mostanában kiírni hogy a virtuális memória minimuma túl kicsi? tegnap óta gabinak is, meg nekem is kiírja :C -
loáááál :DD -
Goth #259 Nekem most nem jóak mert az 1.280 - as peccs óta újraindul a gép a játék töltésénél :_CCC -
Goth #258 Nah akkor most én jövök :D
Level 41 Soercerer (DIEZ) , Level 35 Berserker (DIEZ) , Level 26 Shaman (DIEZ) , Level 33 Ranger (Beramus) , Level 20 Protector (ARES) Level 23 Assassin (DIEZ)
Meg még vagy 5db 20-as szint alatti :DDD -
eleg sokan toljuk az ares 1 serveren(mar ha nem lagzik)Keresd a HUN ALIIANCE clant:D -
magyar oldal: www.knightonline.atw.hu
-
-
[lvl 32 mage (beramus1 vagy mi), lvl 30 shaman (diez1), lvl 23 magician (diez1), lvl 18 warrior (diez1)] :DDD -
egyébként mindegy hogy Diez1 vagy Diez 2 ön vagy, mert ugyanazzal a karival mind2 re mehetsz(Diez1 en van nagy tömeg,és waroknál szokott laggolni, disconnectelni) -
http://www.knightonlineworld.com/ innen töltsd a klienst, itt regisztrálj -
a 229 edik hozzászólásnál van a link az oldalra, oda gyere -
Császtok, én most telepítem a játékot, hol fogok magyarokat találni a játékban? Egyáltalán még jáccotok vele? -
Myster #249 Ti mely szerveren vagytok? -
mondom már ujra regeltem, de igyse megy -
Goth #247 Akkor regelj újat :P
És kámán , DIEZ1! -
akkor nem tom mér nem megy valami ojat mond, hogy you have insuficient points és kilép -
Goth #245 hm?..... nemispézess! -
Goth #244 DIEZ1 - en jáccatokk! -
hát nekem nem megy csináltam egy teljesen uj profilet is , de azzal se enged játszani, aszongya, hogy nincs valamijen pontom, aztán néztrem az meg 14dollár 500ojan pont, de én nem tom hogy vegyek -
nemsok hozza szolas van :P :) -
Bandeeka #241 én jáccok vele
xignon2-es szerveren -
Goth #240 NA ki jáccik itt vele?
Lords of Purgatory klán toboroz =) -
de azt mondja a varázslomra: you have inifucient points to use this charakter vagy valami ijesmi -
habár most már nekem is megy -
? -
lehet egész Profil-t törölni, ha igen hol mert az edit my profile ba nem találom
amugy ma nektek se megy a játék -
ok thx -
Bandeeka #234 hogy kell karit törölni?
vmi id numbert kér de azt nemtalálom sehol -
Bandeeka #233 Sziasztok!
Melyik szerveren jáccotok?
-
nem fizetos, de akar fizethetsz is, es akkor kapsz egy rakas privilegiumot
egyebkent 21es szintre korulbelul 4 ora el lehet jutni kulso segitseggel (meg hamarabb is), ugyhogy nyugodtan csinalj uj karit -
hali fizetős a játék vagy nem, mert nekem régen volt egy karakterem, amikor még béta volt a játék 21es mágus és most nem tudom használni, mert valami szart kiir -
Jimmyke #230 milyen ly-os j :) -
SSJBACSI #229 SZASZTOK MINDENKI LESSÉTEK MEG ...
KNIGHT ONLINE HUNGARIAN FANSITE -
"Röhej" ? Mért ? Más játékban "odaképzeled" magad ?
Amúgy hogy egy picit felvidítsalak : magasabb szinten, ha van varázsló a csapatban, akkor neki van egy szpellje, ami a csapattagokat magához tpzi. De ha kihalnak a magék, akkor szopacs :).
Amúgy tudom ajánli a PC Dome fórumát ... az ottani aktív KO topikkal rendelkezik. -
partiba vagyunk haverral és meghal valamelyikünk akkor mivan ?
futni kell neki oda visza ahol van a másik??? mer ez röhej vagy hogyan kell oda menni? -
tegnap már regeltem meg toltam is a gamát csk nemtudtam hogy full -
full, és ingyenes.
itt lehet tölteni/ accot csinálni -
hm kicsit levagyok maradva, ez béta vagy full game már? azt már vágom hogy free de ez már a teljes? -
sziasztok
ne a my kon jáccatok
sokkal jobb az usa ko
nekem ott lvl61 magem van, segíthetek fejlődni, egyébként is van ott egy magyar klán Aresen(knights_of _turul)
az emrikai részen 100x többen vannak, gyertek oda...
www.knightonlineworld.com