Knight Online Az MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rtfmZoli
http://www.knightonlineworld.com/ innen töltsd a klienst, itt regisztrálj

rtfmZoli
a 229 edik hozzászólásnál van a link az oldalra, oda gyere

XCoMA
Császtok, én most telepítem a játékot, hol fogok magyarokat találni a játékban? Egyáltalán még jáccotok vele?

Ti mely szerveren vagytok?
erx13
mondom már ujra regeltem, de igyse megy

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Akkor regelj újat 😛
És kámán , DIEZ1!

erx13
akkor nem tom mér nem megy valami ojat mond, hogy you have insuficient points és kilép

hm?..... nemispézess!

DIEZ1 - en jáccatokk!

erx13
hát nekem nem megy csináltam egy teljesen uj profilet is , de azzal se enged játszani, aszongya, hogy nincs valamijen pontom, aztán néztrem az meg 14dollár 500ojan pont, de én nem tom hogy vegyek

glkFox
nemsok hozza szolas van 😛 😊
én jáccok vele
xignon2-es szerveren
NA ki jáccik itt vele?
Lords of Purgatory klán toboroz =)

erx13
de azt mondja a varázslomra: you have inifucient points to use this charakter vagy valami ijesmi

erx13
habár most már nekem is megy

erx13
?

erx13
lehet egész Profil-t törölni, ha igen hol mert az edit my profile ba nem találom
amugy ma nektek se megy a játék

erx13
ok thx

hogy kell karit törölni?
vmi id numbert kér de azt nemtalálom sehol
Sziasztok!
Melyik szerveren jáccotok?
Peny
nem fizetos, de akar fizethetsz is, es akkor kapsz egy rakas privilegiumot
egyebkent 21es szintre korulbelul 4 ora el lehet jutni kulso segitseggel (meg hamarabb is), ugyhogy nyugodtan csinalj uj karit

\"If you are goin through hell, keep going!\" - Winston Churchill

erx13
hali fizetõs a játék vagy nem, mert nekem régen volt egy karakterem, amikor még béta volt a játék 21es mágus és most nem tudom használni, mert valami szart kiir

milyen ly-os j 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

SZASZTOK MINDENKI LESSÉTEK MEG ...

KNIGHT ONLINE HUNGARIAN FANSITE
ZsZso
"Röhej" ? Mért ? Más játékban "odaképzeled" magad ?

Amúgy hogy egy picit felvidítsalak : magasabb szinten, ha van varázsló a csapatban, akkor neki van egy szpellje, ami a csapattagokat magához tpzi. De ha kihalnak a magék, akkor szopacs 😊.

Amúgy tudom ajánli a PC Dome fórumát ... az ottani aktív KO topikkal rendelkezik.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

raziel.
partiba vagyunk haverral és meghal valamelyikünk akkor mivan ?

futni kell neki oda visza ahol van a másik??? mer ez röhej vagy hogyan kell oda menni?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
tegnap már regeltem meg toltam is a gamát csk nemtudtam hogy full

ZsZso

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

raziel.
hm kicsit levagyok maradva, ez béta vagy full game már? azt már vágom hogy free de ez már a teljes?

yellowcab
sziasztok
ne a my kon jáccatok
sokkal jobb az usa ko
nekem ott lvl61 magem van, segíthetek fejlõdni, egyébként is van ott egy magyar klán Aresen(knights_of _turul)
az emrikai részen 100x többen vannak, gyertek oda...

www.knightonlineworld.com

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

Nem jön be a patos... 😞 Maradok a X 2-nél...

Megyek a Patos2-re, majd csatlakozom.

Na áthozta ismerõs vinyóját azt átcopyztam 😊 Ha Jimmyke néven láttok vkit az én vagyok. 😊

Najóóó, addig lassult míg 6 nap nem volt, azt nem akart gyorsulni, kész... Mindig ilyen szar?, mert már nem elõször próbálom leszedni.

Az jó 😊 Csak ne jönne ilyen lassan... Volt 13 h most 1h 51 (kopp kopp) de állandóan ugrál 😊

BBird
igen.
Ez tényleg ingyenes (és az is marad)? Mert tesómnak most töltöm le, azt lehet hogy én is kipróbálom 😊

raziel.
na én még csak most néztem ide szal leszedem clientet ami 2xx megás és akkor hol kell accot regelni pontosan?

rezes
hogy lehet turbositani a blademet?Egyszeruen frusztralo hogy a velem egyszerre indult rouge es sorcerer duplaannyit sebez mint en a tamadasuk pedig azonos szinten nagyobb mint az enyem.

Fonok.Ki az a corporation?

glkFox
Volt egy DC azota nem enged vissza ! nemtom meirt 😞
glkFox
milyen tekercsed van ?? nekem tuzes varihoz kene !
pera
Az jó! És annyiért el meg is veszik. Mert az a tapasztalatom, hogy baromira el vannak szállva az árakkal a játékosok. Legalábbis szerintem.

SRobert
kb 40.000.-t

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

pera
Na, sikerült árulnom. egy nyakéket adtam el (bagóért). Most orc barcelet-et keresek. Akár vennék is, mert az orcoktól nem igazán sikerül szereznem. Mennyit lehet kérni az upgrade tekercsekért? Van belõle néhány a birtokomban.

SRobert
Az upgrade tekercseket is el lehet mindíg adni...

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

ZsZso
Kell neki idõ ... meg jó cuccokat kell árulni ... még a bétában árultam, és abyss gemeket vették nagyon. Meg a magasabb szintû cuccokat.
Szóval két ismervé van a jó kereskedõnek : TÜRLEMES, és JÓ CUCCAI VANNAK (nem low lvl cuccok) (és ha lehet ne legyen túl drága se 😛)

Sok vásárlót ! 😊

ZsZso
Silan cuccosnál asszem mindig is úgy volt, hogy izgulni kellett azért, hogy olyat adjon, ami még nincs neked. Én amikor bétába küldtem, akkor hallottam az embereket, hogy nagyon megszenvednek a dologgal, meg, hogy egyesek hogy örültek, amikor vmi jó cuccot adott nekik a muki 😊)

pera
Hello!
Valaki kereskedett már? Mert tõlem a senki nem vesz semmit. Pedig nyomott árakkal dolgozom. Kereskedés közben nem lehet kilépni, úgy hogy a karakterem továbbra is kereskedjen. Mert ha be vagyok lépve akkor hentelni akarok, ha meg kereskedek akkor akár 1-2 órát is hagyhatnám a karit egy helyben.

glkFox
enis a Guild Wars varom nagyon 😊
Ryleh
mind1😊))
Karus karakterrel vagyok..és csak ilyet lehet generálnom...
Aküldetések elég gázosak...piti sztori...de ez van.
Mindenesetre a Proconsultol mindenkit ovok-most csizmábol triplázott!!!!-szal kihagyom ezt a kvesztet.