43
-
Cat #43 régen ezt hitték a compaq ról is -
Kain #42 _AD_: szerintem nincs olyan cég a világon, ami csak úgy fel tudná zabálni az Intelt. Még állam se nagyon:) -
#33 vazz megelőztél :)) -
#32 nem 600-1000 milliárd, hanem MILLIÓ!!! nem ua! -
#29 Jah, nem láttam :) -
#28 http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=24165
Hoppá, elmúlt negyedév nyeresége 2,2 milliárd. -
#26 Ráadásul sokkal-de-sokkal több adótól esne el hosszútávon, mint ez a rongyos 600 milla -
#25 Én meglátásom szerint, és ahogy már például Runo is leírta semmi kép sem történhetne meg az a helyzet hogy az intel bezárá a kapuit, ezt az állam bácsi is tudja, ugyanis ennek hatalmas következményei lennének a világgazdaságra is. Az egy dolog hogy megszünne az "egészséges" rivalizálás, két hatalmas chipgyártó között. Azzal hogy az intel megszünne, több száz vállalatot magávalránthat (például a beszállítók), amit szintén nem akar az Állambácsi. -
Shadow_THH #24 lol én azt hittem hogy ez ilyen nagy cégeknél csak uzonna pénz lol oO -
#23 Jó volna ha ezt a hírt nem megint Intel vs. AMD rivalizálást keltene. Semmi köze nincs a hírnek ahhoz hogy melyik proci jobb, legalább is a te szubjektív véleményed szerint! -
Runo #22 AMD-s vagyok, de nem örülnék, ha az intel bezárná a kapukat!!!!
Az egyeduralkodásból még semmi jó nem származott, ahogy 1 elöttem szóló már említette, valszeg nem lenne ennyire "olcsó" a proci, ha csak TŐLE tudom venni, illetve mi ösztönözné az egyre szebb-jobb-gyorsabb procik gyártására a céget, ha nincs konkurens, amely szintén arra törexik, hogy szebb-jobb-gyorsabb legyen.....
ennyi....... -
#21 Ahogy azt Kain is írta, nem fog ez különösen nagyobb, évekre kiható változást hozni az Intel életébe. Ahol kb. 8 milliárd dollár a negyedéves bevétel, ott nem lesz nehéz kigazdálkodni azt a néhány száz milliót egy-két év alatt.
Az meg hogy az AMD megveszi az Intelt, a legképtelenebb ötlet, amit valaha hallottam.
De várják csak nyugodtan az AMD fanok az ő dicső napjukat, mikor az Intel elbukik, addig én jót röhögök az elvakultságukon. -
#19 Agy új nemzedék születik és tökéletesedik majd: neve AMD. Cégek születnek és pusztulnak el. Igy van ez az Intellel is!! (hála Istennek)
Ha ezt még kinyögik is ezt a 600 millát plussz kamatok + még az el nem számolt évek akkor annyira megroggyan a cég hogy AMD bekebelezi.
AMúgy meg megérdemelték. AKi volt AMcsiban az tudja hogy az adóhatóségtól az emcsik félnek, mert keményk nagyon szal nem érdemes velük újathúzni! -
horbykeee #18 csak annyit hogy legközelebb tuti AMD-t veszek mert olcsóbb és jobb... -
#14 Persze, az AMD olyan qrvára gazdag, tele van pénzzel, és csak úgy megveszi a világ legnagyobb chipgyártóját.
Ezt ugye csak viccnek szántad? :) -
#13 Intel kb. egyhavi profitjából (nem bevételéből, profitjából) kifizeti a 600M -et, nem hiszem hogy 300.000 ezres AMD procikat kéne venni. -
Mister #12 gratulálok vazze, és akkor vennétek az egyeduralkodó amd 300.000 forintos alap procijait?
ne legyetek már szőkepicsák. -
Kain #10 Szaros 600 millió + a kamatok szvsz nem jelentenek sokat egy ilyen cégnek. Kicsit köhögve, de előhúzzák a mellényzsebükből, aztán másnapra elfelejtik. -
;)
doljon csak az az intel ;) -
#7 Igazából az azzal vana gond, hogy egyszer már rábólintottak az Intel adóbevallására akkor most miért kell megint előcincálni???? Viszont tuti, hogy padlóravághatja a céget ez az ügy... -
#4 ez lol -
Pepito #3 Az erdekes lesz, ha megdol az Intel. -
kowajano #2 hhahahahahahaha