Felvételi 2004/05
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah es ezzel meg is van a félévük :D
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
engem gyíkká változtatott de már elmúlt
es akkor dicsekedhetk nagyinak hogy van diplomam :P
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
melyikre gondoltal ami visz haza pezt is? mert akkor atjelentkezek.
amugy ez a 2 nyelvvizsga, haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat, okadni tudnek a nemettol, kitudnam irtani az egesz nemet nemzetet annyira gyulolom azt a mocsok szar nemet nyelvet, hmm, nem realis, hogy nekem nemet kozepem lesz masfel even belul:(
amugy ez a 2 nyelvvizsga, haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat, okadni tudnek a nemettol, kitudnam irtani az egesz nemet nemzetet annyira gyulolom azt a mocsok szar nemet nyelvet, hmm, nem realis, hogy nekem nemet kozepem lesz masfel even belul:(
igen tulsok, ezert is hulyeseg az egesz reform...
140 pont amugy sima.
3.4. benm kituno vagy, teszel kozepszintu erettsegit mindenbol, es van 2 nyelvviszgad :P vagy nyersz 3 olimpiat. .. :)))))
-gazdasag (kozgaz - tuljelentkezes, a jo szakokra meg a rohej hogy a droidok jutnak be, de egy droid mit keres a nemzetkozi kereskedelmen?)(jo lenne, de hogy mire en eljutok jovore oaig hgoy felveteli kiderul hogy 3 nyelv az alap, utana mire elvegzem meg 2, ahogy igy nezem a tendenciat)
-szamtech (tultelitettseg minden szinten, ide felesleges menni, a szamitogepekhezmindenki ert, nagyresze nem felhasznaloi szinten, es megse megy ide, a papirral kitorolheted a segged. Meg amugyis, nemtom ki erez elhivatottsagot ahhoz, hogy a gep mellett elje le az eletet)
-Muszaki (na ha ezt elvegzed akkor irany a nasa) (mellesleg erdekel is meg nemis:( )
-Orvosi (Ez jo lehet, de en nem tudnek orvos lenni, semmifelekpenne, becsulom az erot azokban akik azok lesznek)
-Bolcsesz (ha nem akarsz tanar lenni, vagy szociologus, akkor nem sokra viheted vele. Erdekes lehet, de annyira nem vonz, megha vonzana is el van baszva a kozepiskolai magyar nyelv es irodalom oktatas miatt)
Jo ez eddig 5, es utana vannak a kisebb szakok, tesom pl amerikanisztikara jar(t), de annak sztem semmi ertelme. Ezek utan mondj egy szakot ahova mehetsz es erdekel is.
Biologia/kemia - Vegyeszkent kereshetsz, errol nem vagyok kepben mi mennyi miert. De biologuskent nem nagyon, pedig az erdekelne. Marmint a sejtszintezis rohadtul nem erdekel, csak egy reteg belole, itt megint bukta.
Mondj egy jo szakot. Meg hosszutavon gondolkodva semmit sem tanulhat az ember, 10 even belul gyokeresen megvaltozik a gazdasag a tultelitettseg, a nyersanyagok rohanmos fogyasa miatt, es akkor megint megszivtad. Nincs olyan, ami erdekelne, es ne lenne tultelitodve. A fejkvotas rendszer meg amit csinal a bme megint egy rohej,.
AMugysem ertem, nem az volt a lenyege, hogy mindenki bejusson az egyetemre? ez a 140 es ponthatar elerhetetlen...:( a tobbire meg viszont tenyleg mindenki benn van... sajnos...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
de minden szart beirogatott a nevesebbek mellé, mondván hogy úgyse veszik fel sehová...
a gazdaságisok eléggé megszívták, hallottam
6-8 hely a minimum náluk
igyis kibasztam kb 30k -t erettsegi ujrajelentkezesekkel+ 2 könnyvel (felkeszitos izebize) egyutt :/
felteszem valamilyen gazdasági szak? (:
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
1-2 helyen kozgázra 140 lesz ponthatar oO
nálunk 12 a rekord <#ravasz1>#ravasz1>
még jó h csak 2 helyet jelöltem meg (: egy oszt tsam 8 helyre adja be......
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
és a 2. kérdésemre nemtod a választ? <#rolleyes>#rolleyes>
olvasd el felvi.hu -n a szakleírást meg az egyeb infokat a szakoknál!
ense akarok tanar lenni az 100%.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2