Felvételi 2004/05
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megyek 25-én, 2-án meg 5-én...
ELTE mind...
elsõ írásbeli, a tbbi szóbeli...elõre várom 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT
te hova?
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT

Érdemes is. Diploma nélkül egy rakás szar az ember.
Ha valakinek 30 éves korára minimum egy diplomája sincs, az azért már egy kicsit égõ.
Pedig szerintem nem így van.
Na jó, anyagilag nem éri meg.
A jólét, a pénz és a diploma között nincs semmi összefüggés.
Ez igaz.
De miért baj ez? Miért kéne, hogy legyen összefüggés?
Túl sok a diplomás.
Elmaradott Afrikai országokhoz képest biztosan.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
a legjobbnak 89 pontja volt 😄
SUCK ON THIS! 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Kezdés után nem rakják egybõl fel?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
a vizsgákat ott szervezik, ahol jelentkeztél, és onnan is hívnak be vizsgázni, szal errõl az ofi nem tud semmit, ezért írja ki az osszes vizsgát, ami lehet sztem
(amúgy is nonszensz hogy közöset is meg sajátot is írnál)
-the invisible-
-the invisible-
Nem sokkal ezelõtt kaptam meg SMS-ben a Fesõoktatási Irodától, hogy a "Jelentkezéseit a xxxxxxx itatószámon regisztráltuk....ezeket megtekintheti és ellenõrizheti a felvi.hu-n"
Beléptem, hogy megnézzem, de egy kicsit elcsodálkoztam, mert a táblázatban, a választott vizsgáknál ez van:
fizika közös írásbeli 100-20
fizika saját szóbeli 1-1
matematika közös írásbeli 100-20
matematika saját szóbeli 1-1
Most nem tudom, hogy itt mindenkinek kiírja a lehetséges vizsgákat, vagy akik pontduplázással jelentkeztek, azoknak nem?
CSak nekem nem jön ki 120 pont 😄 csak vagy 91 😄
Fogod a 2 évi jegyeket és összeadod (max 50 pont) ehhez hozzáadod az érettségi átlag 2szeresét (max 10 pont) és ezt megszorzod 2-vel és kijön a 120 pont ha OKOS GYEREK vagy!
Erre még rájön a nyelvvizsgapont ha van.Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
de ezt minden hónapban megkérded. AMugy kaposvárra megyek
fotóriporter /képszerkesztõ szakra 😛
pszihóra sehova nem lenne elég a pontom :/
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Bocsi, tényleg, igazad van! Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
Rosszul irtad le a pontszámítást!
A félévi és évvégi eredményre rájön az éretségi átlaga és utána kell 2-vel megszorozni!
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ahol nagyon alacsony oda marha sokan adják majd be.
Elõször én is megszívtam.
De ma nagyon elbizonytalanodtam mert nemvagyok egy számítógép mániás csak netezek meg programozok(de ezzel most le is álltam mert a felvételire készülök).
Ha nemúgy jön össze a BME akkor késõbb át tudokmenia BMF-re?
Pl ha megbukok
b lap feladva, most már nemtok micsinálni... csak ne vigyenek el katonának, az a lényeg...
1ébként 400ezer/félév, de más fizetõs helyeken se kerül sokkal kevesebbe, ugyanis itt nincsen semmi pluszköltség.. csak a lakás pesten
-the invisible-