Felvételi 2004/05

← ElőzőOldal 11 / 11

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
így az osztály 95%-a tejel mint az állat. 500/félév.
I.C.ram
Pont az angol tanárok miatt tört ki ez 😊 Tesóm is angol nyelvûn volt. Oxfordban is votl kint.
Ezt nem tudtam.Azt hittem ,hogy tejelni kell mint az állat.

háát, majd meglátjuk... én angol nyelvûn leszek, talán az angol tanárokkal nem volt ilyen gubanc, ha meg igen, akkor szopok, de hát ez van

-the invisible-

I.C.ram
Meg valami más is volt a dologban, de majdnem az egész tanári kart leváltották.
I.C.ram
Asszem valami pénzügyi probléma volt, hogy a tanárok keveselték a tandíjból kapott fiztetést. Kb. annyit kaptak mintha állami iskolában tanítottak volna, közben az a rengeteg suska az igazgatóhoz vándorolt.
de véletlenül elmennek a jó tanárok? ez számomra picit hihetetlen, mivel ott megengedhetik, hogy munkájukhoz méltó fizetést kapjanak a tanárok..

-the invisible-

Match
szando: nálunk meg a jó tanárok nem minket tanítanak....akkor összefogotta z igazgatóság ellenünk, vagy a jó tanárok?
Úgy hívják véletlen egybeesés.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

nah arra kíváncsi leszek... de mindez miért történt? csak úgy összefogtak a jó tanárok, és azt mondták, hogy elmegyünk?

-the invisible-

I.C.ram
Elmentek a jó tanárok, a szinvonal meg csökkent.
szar hely lett? erre kíváncsi lennék, mert beszéltem olyanokkal akik oda járnak és nem mondtak ilyet..

-the invisible-

jahh, ingyenesen végig lehet menni rajta... majd 2. félévtõl megpróbálom 😄 és azért is megyek oda, mert jó kiindulási pont, ha késõbb rájövök hogy mivel szeretnék foglalkozni, akkor akár elvégzek 1 másik egyetemet/fõiskolát, de addig nem hátrány egy oxfordi diploma...

-the invisible-

I.C.ram
Tesóm is odajárt, és tök ingyen volt 😊 Olyan jók lettek a vizsgái, hogy ingyenes volt a tandíj.

Szóval, ha jól tanul sima lehet neki is ingyenes 😊

Bár tesóm csak 2 évig járt oda, mert állítolag nagyon szar hely lett. Most amerikában jár egyetemre.
PResident Evil
lol már vártam a topicot... sztem nem jó a fõváros, inkább Debrecen...

Én ELTE-TTK-ra megyek, persze csak ha felvesznek...

Egyeseknek sok a pénze...

én ibs-re megyek, onnan meg majd meglátjuk..

-the invisible-

Match
Én 2 eltét írok be, +a gdf hoyg pestre kerüljek...de ha oda vesznek fel akkor mérges leszek 😊
HA GDF akkor 1 év zeneiskola (zsebbõl) aztán irány a liszt feri 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Hmmm nem tom GDF-en tavaly 72 volt. Az nekem megfelel 😄
Túl sok? 😊 A Földön az emberek 1%-a diplomás... Tehát olyan 64 millió körül.
Szerintem ez nem olyan sok. Ráadásul lassan már 1 diploma sem elég. Enyhénszólva kiegyenlítetlen a helyzet. Másol írni, olvasni nemtudnak, mi meg már egybõl 2 egyetemet végezzünk el, és beszéljünk 3-4 nyelvet. Ez így nem frankó 😛.

Az új rendszerrõl meg annyit, h a középszintû az azoknak lesz jó akik a középsuliban nem erõltették meg szorgalmukat, és van eszük meg tudnak rizsázni. A felsõszintû meg azoknak akik tanultak, bár ha van 1 kis eszed, meg nem túl sok szorgalmad, sztem meglehet csinálni, de kitudja.
Akik majd jövõre fognak érettségizni, azaz a mostani 3.-osok, sztem azok szívják meg a legjobban. A tanárok nemtudnak semmit, havonta változtatják meg a dolgokat a minisztériumban, stb.
Sok szerencsét mindenkinek! 😊

Rosszab.Fõleg azért, mert még mindig azt hiszi az emberek többsége, hogy érdemes továbbtanulni.Pedig szerintem nem így van.Túl sok a diplomás.

CybearBoy
Remélem jobb... 😊

Pyx
nemtudom

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Üdv!

Kiváncsi vagyok ki-mit gondol az idei felvételi pontok változásáról!
Szerintetek jobb lesz vagy rosszabb???
Várom a véleményeket!!!

Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT

← ElőzőOldal 11 / 11