Mitől szexi egy fiú?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
de a mércét akkor sem innen indítom ...
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Meg megölhetnek, de megtörni SOHA!!! Nézz be az oldalamra:letottes.atw.hu
de nem vagy borostás és kreol bõrû sem ...😞 ...hmm... mégis jó vagy 😄 <#eljen>#eljen>
most nem érdekes h miért kell, csak klüdjél. : )
nem a külsõm alapján kell megítélni ...
kíváncsi lennék arra ,ha olyan csúnya lennék ,-hogy a bányából feljönne a szén ,ha lemegyek -,milyen véleménnyel lennél rólam ?
de ,ha a hapsin jönne és én fürdenék épp akkor is magamköré tekernék 1 türit és gyorsan beengedném ...testápolózni pedig elõtte is lehet ...max. erotikusabb és érzékibb lesz a hangulat ...😊
idõre mégy kefélni a barátnõdet és kiadja ,hogy az aktus meddig tarthat ?<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
tudod ,hogy kik osztják így be a szexet ?
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
A barátnõm ma írt egy SMS-t, hogy már nagyon hiányzok neki, meg hogy magányos+szomorú a puncikája, erre az elõbb kimegyek hozzá /kb. 1,2 km-re lakik tõlem/, mert ugye úgy volt megbeszélve, hogy akkor engesztelem a magányát 7 órakor... és küldtem neki egy SMS-t, hogy nem e baj, ha elõbb megyek, mert elõtte fõnökömhöz kellett mennem, csak õ nem volt otthon..
Erre : Legalább 20 percet kérek" mert késõbbi SMS-ébõl kiderült, zuhanyzott+testápolózta magát, stb. :-( És ezért én nem mehettem be????????Írtam neki, hogy akkor hazafordulok, aztán ha ráér, csörgessen meg.. épp most hívott..
Most csak azért is 8-fél 9 után megyek hozzá, hogy 9-ig, míg a bátyja meg nem jön, ne legyen már idõ semmire.. aztán majd elgondolkodik, hogy ez az este kin múlott..!!! Utállom azt, h egyszer elmegyek, aztán annyi volt egy alkalom..
bocsi, csak most muszáj volt valakinek elmondanom...minél több valakinek..
jobb így nem kell mindenkinek tudnia ,hogy hogy nézek ki ...nem az fontos itt ...