Mitől szexi egy fiú?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha szart se csinálsz egész nap nem lessz ott nagy izom.
Nem úgy vanaz, hogy laapvetõen mindenki kva jó testtel rendelkezik, csak fölszed pár kilót aztán már nem látszik. Ha meg lefogy akkor kilátszanak az izmai. Ha nincs akkor nem lehet. Bár mindenkinek van izma az tény, a kérdés hogy mekkora??
😄DD
"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ámbár hasizma mindenkinek van, csak van akinél 1 centi, van akinél 10 centi vastag zsírréteg takarja😛
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

rakj kepet igen!😊
Alah Alik Ya Sidi!
Sné Zsuzsa
2006. feb. 20. 14:27 | privát | galéria | válasz erre | #812
nekem fekete haj, sötét barna szem, kreol bõr és 190-200 centi között legyen 😊)) Hát én így döntöm el magamnak 😊
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Asszem 175 magas vagyok és 77 kiló. Nagyon kis felesleg van rajtam, de kin nincs? Jobb napokon 70 centi súlypont emelkedésem van. 😊
#2414: ha minden ferfinak ien borostai lennenek mint neked,az maga lenne a mennyorszag...😊
de igenis legyen valami az arcan különben tul kisfius😊
Alah Alik Ya Sidi!
1-1,5 nap alatt kb. ennyit nõ ami a képeken van. A röpis csajok szerint nem csak gyorsan nõ, hanem baromi erõs szálú (van benne valami, arcom csak úgy gyilkolja a pengét)
Ez még két évvel ezelõtt készült.
Ez a kettõ meg Prágában idén áprilisban, kutyahidegben.
Kielégítõ?<#vigyor2>#vigyor2>
Szerintem ennél nagyobb hülyeséget nem sokszor olvastam 😄😄
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
"a borosta az szexi még.és a szép férfi kezek....
és a férfias testalkat...
és a kellõ mennyiségû szõr....na nem a majom effektus"
Stimmel. <#vigyor2>#vigyor2> Férfias testalkat az mit takar? Röplabdázom elég magas szinten...
csak tudni kell a megfelelõ oldalára születni 😉
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Tanuljátok meg lányok hogy minden fiu avagy férfi ugyanugy szexi,csak nektek nöknek kell szépnek lennetek na kösz csá
topik zárható
Tehát, én nem szeretem a borostát, ...nem szeretem mikor szúr...😊
xD
a borosta az szexi még.és a szép férfi kezek....
és a férfias testalkat...
és a kellõ mennyiségû szõr....na nem a majom effektus...
Alah Alik Ya Sidi!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Figy, ha leszarod, h masok mit gondolnak, annal tobbet fognak veled foglalkozni...ez minden teruleten igy van....ha a munkahelyeden nem adod magad konnyeden, van onbizalmad, nem felsz semmitol, tied a palya...kell nemet mondani es tudnod kell mit akarsz...ennyi...asszem 😊
Canon 450 D
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Asszem mindenkiben mas a szexi, de teny, h ez eszmeletlenul meg tud fogni.... 😊
Canon 450 D
de hogy világmegváltó gondolatokkal gazdagodnánk azt kétlem,....😄 de sose lehet tudni...😛
kíváncsían várom a hsz-t! 😛 😊))
xD
2300 hozzászólást feldolgozni nem egyszerû feladat 😊
Lehet világmegváltó gondolatokkal fogunk gazdagodni 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
majd, ha kipihentem magam, akkor írok is vmit <#buck>#buck>
na jó nem vagyok én hajcsár..😛 nem fogom dolgoztatni, dolgozik szegény eleget...😞 de majd jöhet hozzám is falat verni, meg vakolni, meg festeni..😛😄
xD
xD
amúgy pont ma ástam egy kicsit a kertben, mondjuk nagy izommozgás nem volt 😄
xD
legalább is akkor ha nem vagy olyan hogy lenyúld a csajától..😛
én legalább is sose hajtok vagy hajtottam foglalt csávóra, csak egyszer, meg is szívtam...😄D azóta SOHA ....😄 nincs az az isten hogy foglalttal kikezdjek...😄
xD
de barátommal még nem voltam moziba....😛 mert általába ami megy film az már mindig megvan neki aztán gépen nézzük meg vagy nem tom..😛
mi jövõhét szombaton leszünk féléve együtt..😛 most hétvégén meg megyünk nyaralni..😛 barátnõmék nyaralójába, aztán csak 4-en leszünk, vagyis 2 pár..😛 nagyon jól el szoktunk lenni így 4en...😛
xD