Mitől szexi egy fiú?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brigicsaj
tok egy pár embert akinek egy nagy kockába fejlõdött...xDDD

xD

Brigicsaj
jól beszélsz! 😄

xD

Valentino
A hasizma mindenkinek kockában fejlõdik, ha egyáltalán fejlõdik.
Ha szart se csinálsz egész nap nem lessz ott nagy izom.
Nem úgy vanaz, hogy laapvetõen mindenki kva jó testtel rendelkezik, csak fölszed pár kilót aztán már nem látszik. Ha meg lefogy akkor kilátszanak az izmai. Ha nincs akkor nem lehet. Bár mindenkinek van izma az tény, a kérdés hogy mekkora??
😄DD

"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."

nem kérlekszépen 😄 a hasizma mindenkinek "kockákban fejlõdik". csak ahogy már leirta Dynamic, van akinek van felette zsír, és van akinek nincs annyi.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

KG21
hanem a jó zsíros kajáktól 😄

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Molnibalage
Nem kell elhinnetek, de így van. Nem mindenkinek kocka hasizma van, mert az a gyúrástól olyan. Ez olyan jó munkásember izom, nem gyúrásból jön 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

sapkafej
jaja, biztos vagyok benne
😄

György

Dynamic
Biztosíthatlak, hogy a hasizom NEM ÍGY néz ki...
Ámbár hasizma mindenkinek van, csak van akinél 1 centi, van akinél 10 centi vastag zsírréteg takarja😛
Molnibalage
De hát ha igaz?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

sapkafej
mekkora szar duma 😄D

György

Molnibalage
Kétlem. 😊

KG21
grat, a több tízezer gyönyörû hölgy sg fórumozó most a te izmos hasfaladra izgul 😄

Molnibalage
Kapaszkodj meg, annak a tekintélyes része izom. Kb. 4 éve feladóként játszom a csapatban, ez gyakrolatilag olyan, mintha egész meccsen felüléseket csinálnék. Elõször nekem sem tûnt fel a dolog, csak akkor mikor az egyik csak rámlépett és hasizomból megtartottam az 55 kg-ját fogadásból. 😊

szép kis sörpocakod van mondhatom,a nõk nem buknak az alkoholista fazonokra 😄<#bohoc>
Brigicsaj
nah ja..😄 van benne valami..😄 én arra az oldalra születtem ahol szúr...😄

xD

Molnibalage
Csak mátrai túrákról vannek képem még a prágain kívûl.

Zillo
egy ferfinak kifejezetten jol all ha van rajta kis felesleg😊

rakj kepet igen!😊

Alah Alik Ya Sidi!

KG21
buktad, Zsuzsának más kell 😄

Sné Zsuzsa
2006. feb. 20. 14:27 | privát | galéria | válasz erre | #812
nekem fekete haj, sötét barna szem, kreol bõr és 190-200 centi között legyen 😊)) Hát én így döntöm el magamnak 😊

Molnibalage
Hát elég masszív vagyok, bár gondolom azért a képeken látszik, hogy nem vagyok egy nádszál alkat (rakjak képet?). Röpis kép sajnos a winyóhalál miatt szintén nincs.

Asszem 175 magas vagyok és 77 kiló. Nagyon kis felesleg van rajtam, de kin nincs? Jobb napokon 70 centi súlypont emelkedésem van. 😊

Zillo
föleg a széles vallakra ertettem 😊 meg egy kis valami ami nem csont ha hozzaerek,legyen az izom v husi..😊 nemszeretem ha egy fiu ugy vekony h semmi nincs rajta csak a váz..😊

#2414: ha minden ferfinak ien borostai lennenek mint neked,az maga lenne a mennyorszag...😊

de igenis legyen valami az arcan különben tul kisfius😊

Alah Alik Ya Sidi!

LasCar16
hát azé majnem #2413<#vigyor>

#acm

Molnibalage
Hát igazi nagy borostáról nincs, mert azok a képek amikor még NAGYOBB szakállat növesztettem azok winyóhalál miatt elvesztek. Alig van képem magamról és másról is emiatt, akkor meg viszonylag elég szoldíd vagyok. Azért berakom õket, de mivel nem én voltam a "célpont" nem látszok rajtuk jól. Ha TÉNYLEG ennyire érdekel, akkor nem borotválkozok még két napig a kedvedért. 😊

1-1,5 nap alatt kb. ennyit nõ ami a képeken van. A röpis csajok szerint nem csak gyorsan nõ, hanem baromi erõs szálú (van benne valami, arcom csak úgy gyilkolja a pengét)

Ez még két évvel ezelõtt készült.

Ez a kettõ meg Prágában idén áprilisban, kutyahidegben.

Kielégítõ?<#vigyor2>

LasCar16

"mint a bambusz"... asd

#acm

Mincsi
képet, és akkor minden kiderül 😊

Rush!

"Tanuljátok meg lányok hogy minden fiu avagy férfi ugyanugy szexi,csak nektek nöknek kell szépnek lennetek na kösz csá "

Szerintem ennél nagyobb hülyeséget nem sokszor olvastam 😄😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Molnibalage
Hát akkor az embered vagyok. Úgy õn nekem a, mint a bambusz. 😊

"a borosta az szexi még.és a szép férfi kezek....
és a férfias testalkat...
és a kellõ mennyiségû szõr....na nem a majom effektus"

Stimmel. <#vigyor2> Férfias testalkat az mit takar? Röplabdázom elég magas szinten...

bens
a borosta nem szúr.
csak tudni kell a megfelelõ oldalára születni 😉

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

gercse
nyugi van haver 😄
ennél idiótább topikok is vannak...
(amúgy szerintem meg nem az)

faxomat már ebbe az értelmetlen topikba má bocs a kifejezésért...nem tudtok másrol vitatkozni csak arrol hogy:"mitöl szexi 1 fiu" hát bazmeg....
Tanuljátok meg lányok hogy minden fiu avagy férfi ugyanugy szexi,csak nektek nöknek kell szépnek lennetek na kösz csá
topik zárható
Sné Zsuzsa
imadom a borostat 😊

Canon 450 D

Brigicsaj
nem tom, nekem nem jön be a borosta, én azt szeretem ha jó sima, frissen borovált, jó illatú a pofija...😛 barátomat olyankor meg tom zabálni mikor megborotválkozik..😄 mindig mondom neki hogy ne növesszen szakállat, volt hogy már majd hogy nem össze tudtam gumizni a szakállát, na adtam neki borotvát meg habot, mennyé'! 😄D (mert mi ugye csak hétvégenete talizunk, mert nekem suli, neki meg sok meló meg minden...aztán van amikor péntek estére nincs ideje meg borotválkozni....)
Tehát, én nem szeretem a borostát, ...nem szeretem mikor szúr...😊

xD

Zillo
szexi ha meglátom es elhagyja aszámat az a bizonyos hmm ha nem ez hagyja el a számat akkor vagy nemlátom rendesen vagy nem akarom rendesen látni...

a borosta az szexi még.és a szép férfi kezek....
és a férfias testalkat...
és a kellõ mennyiségû szõr....na nem a majom effektus...

Alah Alik Ya Sidi!

sz4bolcs
Nem tévedsz. De nehogy ettõl elbízd magad. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Sné Zsuzsa
minden bajom van...aaaaa

-aramszunet-

Canon 450 D

Ez egy ellentmondásra alapuló poén volt szerintem 😄 (de javíts ki ha tévednék, sz4bolcs, és akkor bocsánat 😊)

Sné Zsuzsa
Hat akkor gyerunk! Az onbizalom egy olyan dolog....

Figy, ha leszarod, h masok mit gondolnak, annal tobbet fognak veled foglalkozni...ez minden teruleten igy van....ha a munkahelyeden nem adod magad konnyeden, van onbizalmad, nem felsz semmitol, tied a palya...kell nemet mondani es tudnod kell mit akarsz...ennyi...asszem 😊

Canon 450 D

sz4bolcs
Nekem jó a seggem, kifogástalan a stílusom, kár, hogy önbizalmam, az nincs. :-)))

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Sné Zsuzsa
Szexi? Ha van stilusa, van onbizalma es jo segge 😄

Asszem mindenkiben mas a szexi, de teny, h ez eszmeletlenul meg tud fogni.... 😊

Canon 450 D

Brigicsaj
hát lassan 2400..😄 de nem türelmetlenkedtem eddig sem...😛
de hogy világmegváltó gondolatokkal gazdagodnánk azt kétlem,....😄 de sose lehet tudni...😛
kíváncsían várom a hsz-t! 😛 😊))

xD

Match
Türelem, türelem...

2300 hozzászólást feldolgozni nem egyszerû feladat 😊

Lehet világmegváltó gondolatokkal fogunk gazdagodni 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Brigicsaj
köszönjük hogy ezt megosztottad velünk...😄D

xD

elolvastam az egész topicot <#vigyor3>
majd, ha kipihentem magam, akkor írok is vmit <#buck>

Brigicsaj
fogom ne aggódj..😛

na jó nem vagyok én hajcsár..😛 nem fogom dolgoztatni, dolgozik szegény eleget...😞 de majd jöhet hozzám is falat verni, meg vakolni, meg festeni..😛😄

xD

gercse
akkor dolgoztatsd 😛

Brigicsaj
jah, barátom meg vakolatot vert...xDD onnan jutott eszembe ez a dolog, mondtam is neki hogy de kár hogy nem látom..😛 mert ugye most melóhelyére nem ment be mert szabin van mától és otthon szorgoskodott...xDD 😛 úúúgy imádom..😛 holnap jön át hozzán...😛 aztán hétvégén megyünk nyaralni..😛

xD

gercse
hú, akkor építõmunkás leszek😄
amúgy pont ma ástam egy kicsit a kertben, mondjuk nagy izommozgás nem volt 😄

Brigicsaj
Amúgy az jutott eszembe, hogy attól is szexi egy pasi, amikor dolgozik, vagyis fizikai munkát..😛 és nézni ahogy mozognak az izmai, ahogy szorgoskodik....úúúú én imádom nézni..😛

xD

Brigicsaj
hát megesik az ilyen hogy lemarad az ember a dologról....akkor nálad most ez a vonat elment..😛
legalább is akkor ha nem vagy olyan hogy lenyúld a csajától..😛
én legalább is sose hajtok vagy hajtottam foglalt csávóra, csak egyszer, meg is szívtam...😄D azóta SOHA ....😄 nincs az az isten hogy foglalttal kikezdjek...😄

xD

én is mentem volna moziba vkivel.....de nem valószínû hogy esedékes lesz az elkövetkezendõ idõben....ugyanis van bnõje XD

Brigicsaj
én utoljára a 3. Shrek-en voltam barátnõmmel a Lurdyba...😛
de barátommal még nem voltam moziba....😛 mert általába ami megy film az már mindig megvan neki aztán gépen nézzük meg vagy nem tom..😛
mi jövõhét szombaton leszünk féléve együtt..😛 most hétvégén meg megyünk nyaralni..😛 barátnõmék nyaralójába, aztán csak 4-en leszünk, vagyis 2 pár..😛 nagyon jól el szoktunk lenni így 4en...😛

xD