2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
#2475 hanem egy nagy kocka? -
#2474 én dettó így vagyok vele :P de most komolyan :) -
#2473 ez olyan rossz kifogás hogy nincs rá idő meg pénz. Fekvőtámaszt, felülést lehet csinálni otthon a TV előtt is. Nekem itthon vannak súlyzóim meg egy fekvenyomópadom és ezzel jól elvagyok, nemis nézek ki olyan szarul :) -
#2472 Írtam. Az aki húzza az igát, heti 5 nap 8-10 órát és hullafáradtan ér haza. Honnan lop erre időt és pénzt? Erre csak azt tudom mondani, hogy nézd meg hány embernek van ilyen izomzata és ráébredsz a valóságra. -
#2471 Mivel szóba került vetettem egy gyors pillantást magamra és sajnálattal konstatáltam, hogy kissé "összeestem" az utóbbi hónapok alatt. Ami igaz-igaz, több mint egy éve nem voltam edzésen. Szerencsémre a formám azért megmaradt. -
#2470 A kérdés; hogyan értelmezzük az "átlagember"-t? Mit nevezel átlagnak?
Ahhoz, hogy igy nézzen ki valaki egyetlen dologra van szükség elsősorban: megfelelő testfelépítésre. Én hébe-hóba edzek (testfelépítés) egy keveset (nem viszem túlzásba ) és kb. igy nézek ki mint az illető a képen. A külömbség annyi, hogy nem ennyire kocka a hasam. -
#2469 Csak tippeltem. Egyébként én is azt néztem.
Dr. House az egyetlen sorozat (sőt mondhatnám az egyetlen TV músor) amiért képes vagyok bekapcsolni a tévét. -
#2468 Lehet hogy diétával hamarabb érnél el kockahasat mint röplabdával.
A másik hogy van aki dolgozik napi 8 órát és utazik összesen vagy 10 percet, és van ideje edzésre és arra hogy megcsinálja a kajákat, vagyis van akinek több a szabadideje mint másoknak.
A másik ami talán a legfontosabb az meg a genetika, kinek ilyen kinek olyan, van aki szerencsés van aki nem:) -
#2467 Volt olyan időszakom mikor heti kb 10-12 órát CSAK röplabdáztam és emellett még kajakoztam és bringáztam is. Eredmény? Igen izmosodtam, de kockahasam nem lett pedig feladó vagyok. A vállam és a mellizmaim tényleg erősek és a lábam is elég erős. Viszont híztam meg 3-4 kilóval és azóta se le sem tduok adni semmit fel nem tudok venni semennyit!
Egyik hétvégén tavagy februréban kipróbáltam, hogy két nap alatt megettem 1,5 kb jégkrémet és egész hétvégén nem mozotgtam semmit! Eredmény? Semmi. Csak a normál testsúly ingadozás.
Namármost napi 8-10 óra meló és 2 óra utazás mellett megnézem azt aki ilyen izomzatot hoz össze...
(Most olyan 77-78 kg vagyok és 175 centi.) -
#2466 Hát azért az túlzás hogy nem csinál semmit csak edz, munka mellett is simán lehet ilyen testet felépíteni. -
#2465 jó hát ezt tom..:D nekem se ilyen barátom van, meg sose kerestem ilyet, mert...mert...nah inkább nem írom le miért , mert úgy is csak regény lenne belőle..:) a lényeg az hogy nézni jó, és kb ennyi..:P -
#2464 Elhiszem. :)
Ez mind szép és jó csak akinek van ideje ilyen izomzatot kifejleszteni az nagyjából semmi mást nem csinál, mint ezt... Az átlegember erre nem képes. Azért csak csendben jegyzem meg, hogy intelligens kigyúrt emberrel nagyon kevéssel hozott össze a sors. Biztos véletlen.
-
#2463 Nah ez már tetszik! :P -
? -
#2461 aránytalan, pedig ez az arányos elméletileg, hát már nagyon kíváncsi vagyok :) -
#2460 nem az a baj ha keskeny, hanem ha aránytalan..:P Nah mindjárt keresek képet..:P -
#2459 pontosan azt néztem! :D hogy találtad ki? :P -
#2458 am lehet:) -
#2457 Lehet, hogy eddig nem egyazon dologrol beszéltünk igy megtörténhet, hogy csak gondolod, hogy érted. -
#2456 hehe, értem:)
nah de ez nem nagyon kapcsolódik a témához, inkább off vége:) -
#2455 Az a környezettöl függ, hogy éppen hol "tartózkodom". De egyébként sok minden mástol is. Az arány általában 65-35 % a pozitiv oldal javára. -
#2454 ehhhh
de azé gyakori a negatív végleten "tartózkodás" is nem?:D
-
#2453 Mit mondjak? A végletek embere vagyok.
Úgy alakult, hogy ma a pozitiv végleten "tartozkodom". -
#2452 hehehe, olyan vagy mintha be lennél spurizva:D -
#2451 hmmm, az miért baj hogy ha egy pasinak keskeny a dereka, inkább legyen rajta egy kis úszógumi? Bár igaz hogy ízlések és pofonok:)
de kíváncsi vagyok neked milyen fajta teccik. -
#2450 Teszel fel képet?
Vagy lehet, hogy éppen Dr. House-t nézed?
Hmmm... Mostanában rimelnek a soraim. -
#2449 hát gondolom, ...:) -
#2448 Rajta!
Egyébként azt tudnod kell, hogy amit a képen látsz nem fedi teljesen a valóságot. Ez egy frissen rágyúrt test. Fényképhez előkészített izomtónus. A valóságban ez a fazon egyáltalán nem igy néz ki. -
#2447 ... mindjárt hanyatt esek! -
#2446 hát egy ízlésesen kigyúrt test...:P nah de nem ENYYIREE! :D nekem az összkép a lényeg, amit nagyon-nagyon megnézek..:) amikor egy helyes archoz egy izmos, de nem izomkolosszus társul...:P mert most nézd meg ezt a csávót, én nem találom helyesnek egyrészt, másrészt meg a teste, ..:S nagyon széles a válla, nagyon izmos, nagyon karcsú a dereka, majdnem annyira mint az enyém, és ez így már gáz...sztem...sztem...de aztán ugye mindenkinek más tetszik....:) ha gondolod keresek neked egy olyan képet ami tetszik..:P -
#2445 És mi az ami neked bejön?
Úgy értem mi az amin neked "megakad" a pillantásod? -
#2444 -
#2443 hát sztem igen...:) legalább is nekem nem tetszik..:P -
#2442 Gusztustalan volna? -
#2441 Szia!
Nem tom, elég régóta van..:P bár nem nagyon pörög..:S -
#2440 Szasztok Tagok!
Szép kis topik...
Hogy nem tünt fel nekem eddig? -
#2439 sztem ez gusztustalan! :DDD xDDD -
#2438 akkor egy ilyen tökéletesen megfelelne? (és még nem is borostás:)
-
#2437 nem állítok sorrendet, arányos legyen és ennyi..:P -
#2436 és mennyire fontos a kocka has a többi izommal szembe, vagyis milyen fontossági sorrendet állítanál fel a has-mell-kar testrészekből?