2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
  • Match
    sőt, zsidó kényszermunkásként, csak aztán megvette auswitzot és saját karriert indított :)
  • Tuvok #592
    Hitler napszámosként kezdte . :P
  • Match
    jah, és ezt a baszottul gyerek vagy-ot nem vettem sértésnek, viszotn elmagyaráznád miért mondod el mindenkinek (legyen 1-30 éves korig akárki) aki valamilyen szinten ellent mond neked?
  • Match
    az a szánalmas hoyg nem vagy képes felfogni hoyg vannak becsületes emberek...
    zt az ismerek egy olyan embert pedig betudhatod annak hogy egy nagyonjó barátom....
    elég régi ismerettség....
    és hidd el hogy kettőnk közül én jobban tudom hogy miket mond nekem, és abból mi igaz...
    nem mondom hoyg sok ilyen van, de bizonyíték arra hoyg van lehetőség, csak meg kell fogni...
    ugyanis azon az úton, ahol ő haladt, mindenki lazán végigmehet, akinek van norméális logikája.
    ő sem mondta hogy könnyű volt...de meg lehet csinálni...
  • Sir Quno Jedi
    Ráadásul még csak a festék sem került sokba, mert akvarelleket festett ! :DDD
  • cyrus #588
    Adolf Hitler festőként kezdte.. tudod mi kell ahhoz ? egy ecset, festék meg vászon... más semmi.... :P
  • Sir Quno Jedi
    Bazira gyerek vagy még (nem sértésként mondom, tény). Ez az ismerek egy olyan embert és az bezzeg szöveg olyan szánalmas. Mindenki ezzel jön. Mit tudsz te arról az emberről ?!! SEMMIT, majd pont a te orrodra fogja kötni miből szedte meg magát VALÓJÁBAN. (Adolf Hitler is kedves fickó volt amúgy biztos...) Ha esetleg valóban becsületes fickó, akkor meg mi van, egy a millióból, na bumm, ez nem váltja meg a világot !

Én is "ismerek" számos sofőrt és SEMMIJÜK sincs ! Na ezt kapd ki ! :DDD

Jobb lenne, ha körülnéznél egyszer végre hogyan is élnek az emberek MO.-n ! Ha jól tudom Miskolci vagy, na ott aztán VÉGKÉPP nem az általad említett "sikersztori" a jellemző (főleg hogy MO. egyik legszegényebb zónájában van), de javíts ki ha tévednék !
  • Match
    van létező ellenpénda....
    hát képzeld, csodák csodájátra ismerek egy embert aki kb 150 milliós házban lakik, ugyan nem jár 40 millás kocsokkal, csak olyan 20-30-asokkal de legaléább félévente újjal.
    A csávónak semmilyen bűnöséssel kaopcsolatos múltja nincs.
    Tewljesn becsületesen gazdagodott meg, mindezekmelett nem az a tipikus gazdag seggfej, hanem egy abszolút normális ember, akivel akármikor le lehet ülni beszélgetni, sörözni ilyesmi...

elég ha annyit mondokm hoyg sofőrként kezdte? (tudod, ahhoz jogsi kell...meg normális kinézet...más semmi..)
  • Sir Quno Jedi
    A tahóságot is lehet jól mívelni !
  • torrente
    Látom egyre nagyobb a szád! (erre gondolok :))) ) Milyen kis vadóc vagy! Ilyen titokzatos, de félreérthetetlen jelekkel akarod tudtomra hozni, hogy IGEN!
  • Sir Quno Jedi
    Ha valaki 150milás házakban lakik és 40milás kocsikkal jár, errefelé biztosra veheted, valami nem stimmel ! Persze nem biztos, hogy ő a bűnöző, lehet, hogy az ősei, rokonai, vagy csak szerencsésen belecsöppent a "nagy kaszálásba" ahogy te fogalmaztál. DE gennyesre keresni senki nem fogja magát makulátlan becsülettel, bérből és fizetésből idehaza (a néhány talán létező ellenpélda ellenére).

Egyszer a rohadt életbe számold már ki MENNYIT is kéne keresned ahhoz (adózva !), hogy ilyen dolgokat csak fenttartsál és utána oksokodj ! Elárulom még a kormányszóvivő sem a fizujából nagyember !

Én tudom milyen a nulláról felküzdeni magad, úgy hogy senki sem segít, max. keresztbe tartanak neked. Nem másokkal példálózom, hanem a magam tapasztalatából beszélek.

Ha pedig a MAGYAR ugar valóságáról beszélünk nem kéne bedőlni a béna propagandának, hogy tulajdonképpen most milyen kúrvára is jó nekünk, mert az utóbbi 50 évben ezt nyomatják nekünk és valahogy soem volt úgy ! AZ emberek többsége a létminimum közelében tengődik és alulról döngetik azt ! A sötétség pedig mélységesen mélyen honol az agyakban, hiszen így könnyebb őket irányítani !
  • torrente
    Hát ha ilyen egyszerű, mindenki gazdag lehetne és ki maradna azoknál a munkahelyeken, ahol keveset fizetnek? Nyilvánvaló hogy több roma származású bűnöző van mint fehér, mert ki vannak rekesztve a társadalomból és egyszerűen nem tudják máshogy fenntartani magukat. Kádár rendszerben cigányoknak is volt munkahelyük, nem is volt ilyen mértékű a bűnözés. És az is tény, hogy rengeteg iskolázatlan cigány van. Nincs miből iskolába járattatni a kölyköket, főleg ha több is van. Egyébként vannak nagyon-nagyon dekoratív cigánylányok is! Csak sajnos a külső nem minden.
  • Sir Quno Jedi
    A romákról részemről szó nem esett, ezt tehát felejtsük.
  • Sir Quno Jedi
    Látom nem tudsz elszakadni a szavaktól, nem mondtam, hogy én lennék az villamosménök, most többek között ezért nem kopik fel éppen az állam.
  • Bucser
    Ez tetszett:)

"mi vagyunk a 40.000 rabló országa, Ali babát meg már régen hazatoloncolták Kalkuttába ! :DDD"

Csak egy kérdés aztán nem flémelem tovább a fúrumot, ha ennyire nem vagy megelégedve a helyzeteddel akkor miért csinálod??? Miért nm keresel egy olyan állást ahol szakmát vágó szervező menedzserként hülyére kereshetnéd magad??? Másrészt te honnan gondolod, hogy csak a fától nem látom az erdőt?? Miért te éltél már romák között??? Tudod hogy gondolkodnak???? Szerintem köztük is csak annyi a maffiózó bűnöző mint köztünk és iskolázatlan barommal is csak olyan arányban találkoztam köztük mint a magyarok közt. Néhány példa alapján általánosít az ember... Ez olyan mint hogy a négerek hülyébbek mint a fehérek.... Egy NAgy LOL az álláspontod... Másrészt mint tanulo aki mellette dolgozik csak tudom.... ÉS én sem csukott szemmel járok a világba másrészt meg van villamosmérnök ismerősöm pont olyan mint te bocsi idősebb olyan 38 körüli és nem is keres olyan rosszul.... mindenhol ott a lehetőség a kitörésre csak élni kell velem... HA szűk a keresztmtszet ahol éppen élsz akkor bővíteni kell... Egy gazdasági sulival meg a mérnökivel sokat kaszálhatnál... JAhh hogy tanulni már nem akarsz??? Anyám 50 évesen végzett ujra egyetemet... Ki mit mennyire akar tudod....
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy mint tanuló ezt te már csak tudod, ugye ??? SZERINTED egy becsületesen dolgozó villamosmérnök mennyit keres a becsületes munkájával, becsületesen túlórázva, becsületes helyen, becsületesen építve ezt a kibebaszottul becsületes országot ?!!! Ne fárasszuk egymást az idealista nyöszörgéssel, mi vagyunk a 40.000 rabló országa, Ali babát meg már régen hazatoloncolták Kalkuttába ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Nem árt látni az erdőtől a fát is néha ! :DDD
  • Yoz
    Ez mind szép és jó, csak ez kb 5% ot tesz ki amiről most beszélsz, a többi 95%-ról is beszélj légyszi...
  • Bucser
    Szakmából és becsületes munkából meg lehet gazdagodni képzeld el Itt a Balkánon is csak nem egész nap SG fórumozni kell:) HAnem pl. dolgozni is:) VAn olyan ismerősöm akinek egy szakmunkás bizonyítványa van csak a szkmájába dolgozik (most már vezeti a vállalkozását) és FEkete e új E merdzsóval jár és van egy nagyon jó fej/jó test barátnője.... Utálom mikor az emberből akinek pénze van kicsit normálisan öltözik és vesz maga alá egy HASZNÁLT/ÚJ minőségi kocsit és van egy jól kinéző barátnője azonnal azt sütik rá, hogy bűnöző.... Ugyanez áll a cigányokra. Kedvesem apja Roma származású és ügyvéd és mit ad isten a felesége még most is istenien néz ki és vadi Új fekete Merdzsóval jár. Egyszer mászunk haverjaimmal az utcán és meglátjuk a kocsit meg kedvesemet benne... HAverom kapásból rákezd, hogy Nézd már a cigó maffiózónak milyen jó kocsija meg nője van... Kb majdnem lepofoztam..... NEm is ismeri nem tud róla semmit csak látja, hogy jó nő ül a kocsiban meg jó a kocsi azonnal maffiózó...Mint ha itt már rendes munkával nem is lehetne pénzt keresni...
  • BhangraGirl
    origiH1R: Hogy érted,hogy tudod ki vagyok? Ismersz? Hol laksz? :) Torrente: nem, nem igen,hanem ez azt jelenti, hogy :)))
  • zerodtk
    http://www.hotornot.com/r/?eid=OQGUE8G&key=GUW
  • Jhon Balu
    igy van lopni-csalni kell aki ahogy tud most ez a divat
  • Sir Quno Jedi
    Ja, ilyen a géplét... :-(((
  • Match
    hozzád képest mindenki csecsemő...
  • Sir Quno Jedi
    Ne vedd sértésnek, de nagyon gyerek vagy még, ha azt hiszed "szakmából" és becsületes "munkából" valaki majd jól meggazdagszik (pláne nő), különösen errefelé a balkánon !
  • origi H1R
    ARCH,nem annak szantam.. a masik dologhoz meg annyit,kaposvari, lehet teis lennel egy kopasz felpumpalt kezü arc mellett, mint az ellenkezoje,kemping biciklivel eljarni dolgozni nap mint nap.. mittom én reggel 6-tol..
  • Sadun Tryst
  • torrente
    Akor ez azt jelenti, hogy IGEN?
  • Sadun Tryst
    ez a ronda pénzes faszi és bomba csaj itt nagykanizsán nagyon megfigyelhető...

csak itt annyi a módosulás, hogy fekete 5ös bmw, kopasz 2ajtós szekrény faszi, felpumpált kezekkel, és mellette egy szilikonos, hidrogénezett vagy festett fekete hajú, divatkurva ül, aki mellesleg, 40 kg vasággyal együtt. bár ez formáció lemerem fogadni, mindenhol így van. nem csak itt...
    na nekem ETTŐL fordul fel a gyomrom. de mondjuk az vígasztal, hogy azok nők nem is érdemelnek jobbat, mind amit kapnak. mert amit kapnak, az nem más, mint lové, meg egy jó nagy fasz a szájukba minden este...
  • Arch
    Ez elég fenyegetőnek látszik... :))))
  • origi H1R
    bhangra asszem tudom ,h te kivagy! :]
  • BhangraGirl
    Szerintem meg ez jellemző, ha egy nő akar pénzt, úgyis lesz neki!!!Vannak pl csak női szakmák :) na, nem kell rosszra gondolni. Az unokatesómnak a férje elég "nagy kutya", az igaz. De most már Brüsszelben vannak. :)) DE sajnálom őket.... szegények.... :)))
  • Sir Quno Jedi
    A jól keres az relatív fogalom és soxor ott van a háttérben jónéhány férfi, akik révén, vagy miatt megy ez ilyen jól. Persze én is ismerek ellenpéldákat, DE nem ez a jellemző !
  • Tuvok #560
    Nekem is van nő unokatesóm, méghozzá 9, ebből 1-2 egész jól keres :P
  • BhangraGirl
    Nekem pl az unakatesóm nő és iszonyat jól keres... Ennyit erről... Torrente: :))
  • Sir Quno Jedi
    Örülök, hogy másik bolygón élsz, de errefelé a nők nem kapnak egyenlő bért egyenlő munkáért és még sorolhatnám... Szal. ehhez mérten írtam ! :DDD
  • Alternick
    nahát, mennyi alternik :)
  • origi H1R
    TORRENTE PERSZE LEHETSZ BENNE.. sweet dreams... :]
  • torrente
    Lehetek benned?
  • Tuvok #554
    nahát ehh :)