2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
#2515 így van, én is csináltam jó pár felülést régebben, és a zsír réteg nem ment le, csak az izmok lettek nagyobbak, erősebbek alatta... -
#2514 Felüléstől nem lehet fogyni, vagyis lehet de önmagában nem elég, kell mellette futni, akármi más fogyasztó sportot csinálni. A felülés csak az izmokat fogja kidolgozni de ha fölötte van zsirréteg attól még ugyanugy nem fog kilátszódni. Ez a réteg pedig nem a felüléstől fog lemenni :) -
#2513 rendben! :P megdumáltuk! :P -
#2512 Szólj, ha vége a szesztilalomnak és vendégem vagy egy körre. -
#2511 köszike! pedig most azért,...jó lenne kicsit inni, lazítaná az agyamat...van elég gond itthon sajna...:( -
#2510 Részvét. -
#2509 akkor hogy magyarázod hogy nekem lement? :D -
#2508 hát én is iszogatnék , de nem lehet most gyógyszerre...:P -
Ben C #2507 ez a leges legnagyobb téveszme a testformálással kapcsolatban. a felüléstől _NEM_ megy le a zsír a hasról. -
#2506 Elég masszív piások átlagban. Az elején még én is az voltam, de mára kultúrember lettem.
Van erről egy vicc. Két út áll a kezdő gépész előtt. Az egyik járhatatlan a másik az alkoholizmus.
Az orvostan hallgatók sem kispályások ahogy hallottam. Ma is lesz egy kis iszogatás egyébként. -
#2505 nem nagyon..:P -
#2504 Ja és gépész vagyok. :) (már ha tudod, hogy ez mit takar ivási szokásokban)
-
#2503 Khöm. Ez sokatól halottam és sokan sokféle képpen értelmezik. Ezalatt azt érted mielőtt kidobod a rókát? Mert az nekem eddig összesen kétszer sikerült és az egyik az 9 éve a másik olyan 7 éve lehetett. Az utóbbi estében sikerül a filmszakadást is összehozni... Arra ébredtem, hogy otthon fekszem az ágyamban. Az utolsó emlékem az volt, hogy elindultam a sörsátor felé a cimbiktől. Utána semmi.
Meg én már kinőttem ebből. Az esetek nagy részében ténlyeg csak annyit iszok ami jólesik. 3 hete hosszú idő után kivételt tettem.
(Meg most már azért nem olyan olcsó a pia mint régen. '99-ben 300 forintból 7-en úúúúúúúúúúúúúúgy be tudtunk nyomni, hogy az elképesztő.
Ha úgy vesszük én is jól bírom, csak a másnapi fejfájást azt már kevésbé. Holnap cimbimmel megünneplem elvileg az utolsó vizsgaidőszakomat, már "csak" a diplomamunka, államvizsga és a nyelvizsga van hátra. Minő csekélységek. :) -
#2502 úúúú sokmindent..:P eléggé bírom a piát..:P -
#2501 Kár. Mit preferálsz? Mármint italban. -
#2500 :D jó is az..:D mondjuk én a sört nem szeretem..:D -
#2499 Én meg röpizni szoktam amikor kicsit érzem, hogy meglegyint a betegés szele. A sör is igen hatásos, de a kettő kombinálva a csúcs. -
#2498 én is szeretek mérni..:D
most mértem magamnak hogy betegen, félórát tornáztam, úgy hogy bírtam volna még bőven, csak hát hugom jött, és nem hagyott békén..:S :D -
#2497 jaja...:P -
#2496 Hm... Gépész vagyok és szeretek mérni. Kipróbálom. -
#2495 hja akkor az minden szempontból tökéletes lenne, mármint a teste... értem:) -
#2494 nem mert raktak be helyettem...:D -
#2493 Lassabban még nehezebb. -
#2492 Hát 35-ig jutottam. 1,5 másodpercenként egy. Hát ennél vót már jobb is, de így hirtelenjében nem rossz. Talán lassabban kellett volna csinálni.
Bírom én a strapát. 3,5 óra röpi után hazatekerés (20 km) hajnali 1-kor. Hab a tortán az volt, hogy két kutya megkergetett meg hazafele. A harmadikat már messziről láttam a városban, inkább kikerültem.
(hogy fulladnának meg az aki elengedte őket...) -
#2491 Végül csak nem töltöttél fel képet. -
#2490 "Azér most poénból kipróbálom, hogy hány felülés megy megállás nélkül. :)"
Kisérletezz csak. Lehet, hogy két nap múlva lecsúszni kényszerülsz majd reggel az ágyadbol mert felüllni nem fogsz tudni. -
#2489 hát jah..:D én megyek is most kicsit hullahopkarikázni vagy 2 éve nem pörgettem, és pedig kéne...:P -
#2488 igazad van... hülyén hangzik :D:D:D -
#2487 -
#2486 Ha kissé megdolgoznám a derekam... eltünne teljesen. -
#2485 Ne ijesztgess, erre még gondolni is rémes. -
#2484 Amúgy srácok, nálam egy tuti módszer volt annak idején..:P a hullahopkarika..:P tök jó derekam van azóta is..:P:D
-
#2483 hülye vagy.-....mi előtt kinyomná, elégeti a zsírodat..:D -
#2482 1. Miért fogynék le tőle?
2. Hülyén hangzik, de akkor az izom még kintebb nyomná a fölös zsírréteget.
Azér most poénból kipróbálom, hogy hány felülés megy megállás nélkül. :) -
#2481 az mondjuk még nem baj, ha csak fakulnak..:D az már probléma lehet ha 5-6 ököl vastagságú úszógumi kerül a helyükre..:D bár van aki ezt szereti..:D -
#2480 Hát... kissé "megfakultak" a kockáim. -
#2479 Rontana a helyzeten??? -
#2478 Csakhogy a testmozgás nem fáraszt hanem frissít. Persze óvakodni kell a túlzásoktol. -
#2477 a felülés nagyon jó hasizom gyakorlat..:P legalább is nálam bevált régebben...:P
-
#2476 Én sem, egy nagyon kis pocakot leszámítva. Az meg a felülésektől nem fog eltűnni, sőt csak rontana a helyzeten...