2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
  • gercse
    így van, én is csináltam jó pár felülést régebben, és a zsír réteg nem ment le, csak az izmok lettek nagyobbak, erősebbek alatta...
  • pTk
    Felüléstől nem lehet fogyni, vagyis lehet de önmagában nem elég, kell mellette futni, akármi más fogyasztó sportot csinálni. A felülés csak az izmokat fogja kidolgozni de ha fölötte van zsirréteg attól még ugyanugy nem fog kilátszódni. Ez a réteg pedig nem a felüléstől fog lemenni :)
  • Brigicsaj
    rendben! :P megdumáltuk! :P
  • Molnibalage
    Szólj, ha vége a szesztilalomnak és vendégem vagy egy körre.
  • Brigicsaj
    köszike! pedig most azért,...jó lenne kicsit inni, lazítaná az agyamat...van elég gond itthon sajna...:(
  • Molnibalage
    Részvét.
  • Brigicsaj
    akkor hogy magyarázod hogy nekem lement? :D
  • Brigicsaj
    hát én is iszogatnék , de nem lehet most gyógyszerre...:P
  • Ben C
    ez a leges legnagyobb téveszme a testformálással kapcsolatban. a felüléstől _NEM_ megy le a zsír a hasról.
  • Molnibalage
    Elég masszív piások átlagban. Az elején még én is az voltam, de mára kultúrember lettem.

Van erről egy vicc. Két út áll a kezdő gépész előtt. Az egyik járhatatlan a másik az alkoholizmus.

Az orvostan hallgatók sem kispályások ahogy hallottam. Ma is lesz egy kis iszogatás egyébként.
  • Brigicsaj
    nem nagyon..:P
  • Molnibalage
    Ja és gépész vagyok. :) (már ha tudod, hogy ez mit takar ivási szokásokban)

• Molnibalage
    Khöm. Ez sokatól halottam és sokan sokféle képpen értelmezik. Ezalatt azt érted mielőtt kidobod a rókát? Mert az nekem eddig összesen kétszer sikerült és az egyik az 9 éve a másik olyan 7 éve lehetett. Az utóbbi estében sikerül a filmszakadást is összehozni... Arra ébredtem, hogy otthon fekszem az ágyamban. Az utolsó emlékem az volt, hogy elindultam a sörsátor felé a cimbiktől. Utána semmi.

Meg én már kinőttem ebből. Az esetek nagy részében ténlyeg csak annyit iszok ami jólesik. 3 hete hosszú idő után kivételt tettem.
    (Meg most már azért nem olyan olcsó a pia mint régen. '99-ben 300 forintból 7-en úúúúúúúúúúúúúúgy be tudtunk nyomni, hogy az elképesztő.

Ha úgy vesszük én is jól bírom, csak a másnapi fejfájást azt már kevésbé. Holnap cimbimmel megünneplem elvileg az utolsó vizsgaidőszakomat, már "csak" a diplomamunka, államvizsga és a nyelvizsga van hátra. Minő csekélységek. :)
  • Brigicsaj
    úúúú sokmindent..:P eléggé bírom a piát..:P
  • Molnibalage
    Kár. Mit preferálsz? Mármint italban.
  • Brigicsaj
    :D jó is az..:D mondjuk én a sört nem szeretem..:D
  • Molnibalage
    Én meg röpizni szoktam amikor kicsit érzem, hogy meglegyint a betegés szele. A sör is igen hatásos, de a kettő kombinálva a csúcs.
  • Brigicsaj
    én is szeretek mérni..:D
    most mértem magamnak hogy betegen, félórát tornáztam, úgy hogy bírtam volna még bőven, csak hát hugom jött, és nem hagyott békén..:S :D
  • Brigicsaj
    jaja...:P
  • Molnibalage
    Hm... Gépész vagyok és szeretek mérni. Kipróbálom.
  • Brolly
    hja akkor az minden szempontból tökéletes lenne, mármint a teste... értem:)
  • Brigicsaj
    nem mert raktak be helyettem...:D
  • Wescone
    Lassabban még nehezebb.
  • Molnibalage
    Hát 35-ig jutottam. 1,5 másodpercenként egy. Hát ennél vót már jobb is, de így hirtelenjében nem rossz. Talán lassabban kellett volna csinálni.

Bírom én a strapát. 3,5 óra röpi után hazatekerés (20 km) hajnali 1-kor. Hab a tortán az volt, hogy két kutya megkergetett meg hazafele. A harmadikat már messziről láttam a városban, inkább kikerültem.
    (hogy fulladnának meg az aki elengedte őket...)
  • Wescone
    Végül csak nem töltöttél fel képet.
  • Wescone
    "Azér most poénból kipróbálom, hogy hány felülés megy megállás nélkül. :)"

Kisérletezz csak. Lehet, hogy két nap múlva lecsúszni kényszerülsz majd reggel az ágyadbol mert felüllni nem fogsz tudni.
  • Brigicsaj
    hát jah..:D én megyek is most kicsit hullahopkarikázni vagy 2 éve nem pörgettem, és pedig kéne...:P
  • KG21
    igazad van... hülyén hangzik :D:D:D
  • Wescone
  • Wescone
    Ha kissé megdolgoznám a derekam... eltünne teljesen.
  • Wescone
    Ne ijesztgess, erre még gondolni is rémes.
  • Brigicsaj
    Amúgy srácok, nálam egy tuti módszer volt annak idején..:P a hullahopkarika..:P tök jó derekam van azóta is..:P:D
  • Brigicsaj
    hülye vagy.-....mi előtt kinyomná, elégeti a zsírodat..:D
  • Molnibalage
    1. Miért fogynék le tőle?

2. Hülyén hangzik, de akkor az izom még kintebb nyomná a fölös zsírréteget.

Azér most poénból kipróbálom, hogy hány felülés megy megállás nélkül. :)
  • Brigicsaj
    az mondjuk még nem baj, ha csak fakulnak..:D az már probléma lehet ha 5-6 ököl vastagságú úszógumi kerül a helyükre..:D bár van aki ezt szereti..:D
  • Wescone
    Hát... kissé "megfakultak" a kockáim.
  • Wescone
    Rontana a helyzeten???
  • Wescone
    Csakhogy a testmozgás nem fáraszt hanem frissít. Persze óvakodni kell a túlzásoktol.
  • Brigicsaj
    a felülés nagyon jó hasizom gyakorlat..:P legalább is nálam bevált régebben...:P
  • Molnibalage
    Én sem, egy nagyon kis pocakot leszámítva. Az meg a felülésektől nem fog eltűnni, sőt csak rontana a helyzeten...