2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
  • Sadun Tryst
    jaja. sok paraszt vesz 1 trabit 20ezerért, oszt tuningolja 60-ért. ahelyett, h venne 80ezerért 1 "normál" autót... :P

mondjuk nem mondom, h nem villogtam régen a fater 406-osával, de hát mikor friss a jogsi, akkor mit lehetne tenni mást? ^_^ kocsiban hangosan szól a "faszagyerek" amerikai punk-rokk, a csajok meg a szemüket le se tudják venni rólunk :)
    szánalom ide vagy oda, ezzel volt a leg1szerűbb csajozni... :D
  • Jhon Balu
    csak süketülne meg mind aki igy hallgatja a zenét a kocsiba.ezeknek mind feltünési viszketeksége van!
  • nemcsakfeel
    jaja, az autó is nagyon meghatározó is egyeseknél,
    meg a szarrá tuningolt rozsdás lada hótszar, meg a kipufogó is lyukas de azért szól belőle az 1000w ...
  • BhangraGirl
    Kata, Reproról lemaradtunk.
    :))
  • repro
    Sajnálom lányok, de már 5 éve foglalt vagyok... 5 év. jesszus áááá... ok jól vagyok:)

Nyáron mi másba járjak, mint világos nadrág?
    ha valahova hosszú nadrág kötelező, akkor biztos, h nem sötét farmerben fogok menni.
  • Breki33
    sztem az annyit emlegeted
    mástól még nem halottam

amúgy van egy jó magyar közmondás
  • Breki33
    hát az, hogy aki fehér nadrágot visel diszkópatkány

én speciel kb 5 éve nem voltam ilyesmi helyen
    jó mondjuk az ingyenes adriai discokat nem számolva

amúgy a fehér mellett a paszteles LEWIS is sokkal jobban néz ki sztem mint pl ezek a középpen kihipózott és összekoszolt xarok

bocs ha valakinek a lelkébe gázoltam
  • glillu
    nem ez a mániám. csak a véleményem. és nem csak nekem.
  • Kata
    akkor már csak a telefonszámodat kéne megadni... :D
  • BhangraGirl
    repro: hmmm.... :))) Oké, csak vicc volt. Breki, kinek mi a mániája? Lilunak a fehér nadrág? :) hát, kinek mi. Na, azért Orlando igen csak jó pasi... Nálam viszont még mindig Antonio Banderas vezet!!!!
  • repro
    1. megvan
    2. megvan
    3. megvan
    4. megvan
    5. megvan

• Breki33
    helyes

énsevagyok olyan típus mégis többfajta fehér nadrágom van
    délen ez praktikusabb is
  • Breki33
    sztem is
    de neki ez a mániája

biztos kiskorában egy fehérnadrágos molesztálta :-)
  • Breki33
    ez hülyeség
  • glillu
    hát neméppen ezektől
  • ÁjjLe BoBBi
    namitől?
  • Kata
    IFA féknyom?
  • Tuvok #736
    Mosd ki :)
  • peet69
    :DDD LÁL
    Nemő olyan sötétkrém színű
  • Match
    rózsaszín? :DDDDDDDDDDDD
    az biztos FÉRHFIASH!! :D
  • peet69
    hmm nekem csak 1 van de az jól áll rajtam ÉS NEM FEHÉR
    mert fehéret csak a buzik hordanak :P
  • Kata

Én sem csípem ezeket a rövidített szárú gatyákat. Még nőkön sem. Egy nadrág nálam vagy hosszú, vagy picike rövid (forrónaci). Más nincs a szó- és ruhatáramban. :)
  • peet69
    a szöge végén jelzet illetőre vonazkozóan :P
  • glillu
    hát sztem a trójában undoritó volt, a karib tenger kalózaiban viszont jobban nézett ki. gyűrűk urában is jobb de nem a legjobb.
    leonardo meg télleg buzi.
  • Sadun Tryst
    én is ezt vallom... :)
    viszont én csak 1 zene stílust hallgatok... viszont ha a ruházatomat nézzük, akkor rap/átlagos ^^
  • FtranX
    kivételt egyedül a nyálas fiúcsapatok jelentenek.
  • FtranX
    na ezzel én is ugyangy vagyok. Ha jó, bármilyen zenét meghallgatok, legyen az 2Pac, Rammstein, vagy akár Vengaboys. :)
  • Arch
  • Tuvok #725
    Pont ezért nem vagyok egyik ilyen idióta stílus követője se, úgy öltözködök és olyan zenét hallgatok, amihez épp kedvem van, vagy ami tetszik ...
  • Sadun Tryst
    ha rapper tényleg rapper vagy, akkor nem tetszik 1 rokk szám se... :P
  • Arch
    Nemtom én nem vagyok oda érte. Nincs vele, mint színésszel semmi bajom, de mint pasi nem jön be.
    Dicapriórót meg én sem szeretem. Bár a Kapj el ha tudsz c. film tetszett.
  • Grimbusz
    Azért Capriot nálam nem lehet lefölözni, olyan tenyérbemászó hogy az már kikapcsolom a TV-t v. csatornát váltok :) //bár jó filmet már láttam töle szerencsére nem túl sokat.//
  • Tuvok #721
    Na annak ugyanolyan nyálas képe van, mint dicaprio-nak .......
  • Tuvok #720
    De milyen faszság már, tetszik egy jó rock szám, de nem hallgatom meg, mer rapper vagyok ... sok idióta ...
  • G_ArchAngel #719
    Nah, lányok, Orlando Bloom (Legolas) lett a legszexibb angol...

lehet véleményezni...:)

(segítek: Gyűrűk Ura, Karib-tenger kalózai)
  • Sadun Tryst
    1 punk/rokker nem hallgat gansxtát (így kell írni?!)... :P
    ezek az igénytelen rapperek, akikről én beszélek. a punkok és a rokkerek megint más tészta. :)
    jómagam is 1 ideig "rokker" voltam (KoRn, Slayer, ManoWar, Art of Butchery, Din Addict, Christian Epidemic + hasonlókat hallgattam), de aztán megtérültem és már csak lightosabb rokkot hallgatok... :)
    s ezzel biztosítani tudom, hogy a rokkerek között kevesebb a hülye mint a rapperek között! ^^ (nem azt mondom, hogy a rokkerek között nincsenek hülyék, mert van ott is elég, de a rapperek ebben nagyon listavezetők! még a diszkós pálázaférgeket/cicákat is lesöprik! :D )
    szomorú tény, h magyrhon az átlagon túl a retardáltak hazája lett napjainkban... :(
  • steweee
    megpróbálom röviden összefoglalni fontossági sorrendben:
    1.sok lóvé (szép ház, jó kocsi stb.)
    2.nagy farok
    3.sármos arc
    4.humoros, vidám viselkedés, vagy éppen brutálisan magabiztos, nőfaló típus - nőre válogatja kinek mi jön be
    5.izmos test
    ezek bármelyikével könnyen lehet igen csinos lányokat felszedni, a sorrenddel kapcsolatban várom a véleményeket, helyes e. de az biztos, hogy sok pénzzel egy ördögien ronda manus is szuper bombázókat szedhet fel, úgyhogy tuti az az első!
  • glillu
    de nagy általánosságban... nah mind1 nekem ez a véleményem, végülis demokráciában élünk nahmá.
  • glillu
    jahajjj ez lol:D
  • Match
    MI VAN MÁR MEGINT A ROCKEREKKEL ? :D
    (utálom a chapslockot...)