2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
#753 jaja. sok paraszt vesz 1 trabit 20ezerért, oszt tuningolja 60-ért. ahelyett, h venne 80ezerért 1 "normál" autót... :P
mondjuk nem mondom, h nem villogtam régen a fater 406-osával, de hát mikor friss a jogsi, akkor mit lehetne tenni mást? ^_^ kocsiban hangosan szól a "faszagyerek" amerikai punk-rokk, a csajok meg a szemüket le se tudják venni rólunk :)
szánalom ide vagy oda, ezzel volt a leg1szerűbb csajozni... :D -
Jhon Balu #752 csak süketülne meg mind aki igy hallgatja a zenét a kocsiba.ezeknek mind feltünési viszketeksége van! -
#751 jaja, az autó is nagyon meghatározó is egyeseknél,
meg a szarrá tuningolt rozsdás lada hótszar, meg a kipufogó is lyukas de azért szól belőle az 1000w ...
-
#750 Kata, Reproról lemaradtunk.
:)) -
#749 Sajnálom lányok, de már 5 éve foglalt vagyok... 5 év. jesszus áááá... ok jól vagyok:)
Nyáron mi másba járjak, mint világos nadrág?
ha valahova hosszú nadrág kötelező, akkor biztos, h nem sötét farmerben fogok menni. -
#748 sztem az annyit emlegeted
mástól még nem halottam
amúgy van egy jó magyar közmondás -
#747 hát az, hogy aki fehér nadrágot visel diszkópatkány
én speciel kb 5 éve nem voltam ilyesmi helyen
jó mondjuk az ingyenes adriai discokat nem számolva
amúgy a fehér mellett a paszteles LEWIS is sokkal jobban néz ki sztem mint pl ezek a középpen kihipózott és összekoszolt xarok
bocs ha valakinek a lelkébe gázoltam -
#746 nem ez a mániám. csak a véleményem. és nem csak nekem. -
#745 akkor már csak a telefonszámodat kéne megadni... :D -
#744 repro: hmmm.... :))) Oké, csak vicc volt. Breki, kinek mi a mániája? Lilunak a fehér nadrág? :) hát, kinek mi. Na, azért Orlando igen csak jó pasi... Nálam viszont még mindig Antonio Banderas vezet!!!! -
#743 1. megvan
2. megvan
3. megvan
4. megvan
5. megvan
-
#742 helyes
énsevagyok olyan típus mégis többfajta fehér nadrágom van
délen ez praktikusabb is -
#741 sztem is
de neki ez a mániája
biztos kiskorában egy fehérnadrágos molesztálta :-) -
#740 ez hülyeség -
#739 hát neméppen ezektől -
#738 namitől? -
#737 IFA féknyom? -
#736 Mosd ki :) -
peet69 #735 :DDD LÁL
Nemő olyan sötétkrém színű -
#734 rózsaszín? :DDDDDDDDDDDD
az biztos FÉRHFIASH!! :D -
peet69 #733 hmm nekem csak 1 van de az jól áll rajtam ÉS NEM FEHÉR
mert fehéret csak a buzik hordanak :P -
Én sem csípem ezeket a rövidített szárú gatyákat. Még nőkön sem. Egy nadrág nálam vagy hosszú, vagy picike rövid (forrónaci). Más nincs a szó- és ruhatáramban. :) -
peet69 #731 a szöge végén jelzet illetőre vonazkozóan :P -
#730 hát sztem a trójában undoritó volt, a karib tenger kalózaiban viszont jobban nézett ki. gyűrűk urában is jobb de nem a legjobb.
leonardo meg télleg buzi. -
#729 én is ezt vallom... :)
viszont én csak 1 zene stílust hallgatok... viszont ha a ruházatomat nézzük, akkor rap/átlagos ^^ -
#728 kivételt egyedül a nyálas fiúcsapatok jelentenek. -
#727 na ezzel én is ugyangy vagyok. Ha jó, bármilyen zenét meghallgatok, legyen az 2Pac, Rammstein, vagy akár Vengaboys. :) -
#726 -
#725 Pont ezért nem vagyok egyik ilyen idióta stílus követője se, úgy öltözködök és olyan zenét hallgatok, amihez épp kedvem van, vagy ami tetszik ... -
#724 ha rapper tényleg rapper vagy, akkor nem tetszik 1 rokk szám se... :P -
#723 Nemtom én nem vagyok oda érte. Nincs vele, mint színésszel semmi bajom, de mint pasi nem jön be.
Dicapriórót meg én sem szeretem. Bár a Kapj el ha tudsz c. film tetszett. -
#722 Azért Capriot nálam nem lehet lefölözni, olyan tenyérbemászó hogy az már kikapcsolom a TV-t v. csatornát váltok :) //bár jó filmet már láttam töle szerencsére nem túl sokat.// -
#721 Na annak ugyanolyan nyálas képe van, mint dicaprio-nak ....... -
#720 De milyen faszság már, tetszik egy jó rock szám, de nem hallgatom meg, mer rapper vagyok ... sok idióta ... -
G_ArchAngel #719 Nah, lányok, Orlando Bloom (Legolas) lett a legszexibb angol...
lehet véleményezni...:)
(segítek: Gyűrűk Ura, Karib-tenger kalózai) -
#718 1 punk/rokker nem hallgat gansxtát (így kell írni?!)... :P
ezek az igénytelen rapperek, akikről én beszélek. a punkok és a rokkerek megint más tészta. :)
jómagam is 1 ideig "rokker" voltam (KoRn, Slayer, ManoWar, Art of Butchery, Din Addict, Christian Epidemic + hasonlókat hallgattam), de aztán megtérültem és már csak lightosabb rokkot hallgatok... :)
s ezzel biztosítani tudom, hogy a rokkerek között kevesebb a hülye mint a rapperek között! ^^ (nem azt mondom, hogy a rokkerek között nincsenek hülyék, mert van ott is elég, de a rapperek ebben nagyon listavezetők! még a diszkós pálázaférgeket/cicákat is lesöprik! :D )
szomorú tény, h magyrhon az átlagon túl a retardáltak hazája lett napjainkban... :( -
steweee #717 megpróbálom röviden összefoglalni fontossági sorrendben:
1.sok lóvé (szép ház, jó kocsi stb.)
2.nagy farok
3.sármos arc
4.humoros, vidám viselkedés, vagy éppen brutálisan magabiztos, nőfaló típus - nőre válogatja kinek mi jön be
5.izmos test
ezek bármelyikével könnyen lehet igen csinos lányokat felszedni, a sorrenddel kapcsolatban várom a véleményeket, helyes e. de az biztos, hogy sok pénzzel egy ördögien ronda manus is szuper bombázókat szedhet fel, úgyhogy tuti az az első! -
#716 de nagy általánosságban... nah mind1 nekem ez a véleményem, végülis demokráciában élünk nahmá. -
#715 jahajjj ez lol:D -
#714 MI VAN MÁR MEGINT A ROCKEREKKEL ? :D
(utálom a chapslockot...)