2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
  • ÁjjLe BoBBi
    Hehe:)
    Koptatott farmer a beszt!
  • Arch
    Ez nem igaz azért. :)
  • BhangraGirl
    A koptatott nadrág is nézhet jól ki. Nem az a lényeg hogy mi van egy srácon, hanem hogy hogy néz ki. Ha jó pasi minden jól áll rajta! :))
  • repro
    a koptatott gatyában 1et értünk, az TÉNYLEG undorító 1 viselet... :) (sry ha valaki ilyet hord, de ez a véleményem)

azé mert 15 éve ugyan azt hordom és nem tudtam újat venni még nem kell beszóni! nem vagyok én Rufffi
  • glillu
    jaja felesleges vitatkozni mer akinek nem teccik azt őgyse fogod meggyőzni h teccen neki. ez olyan mintha én mos arról akarnálak meggyőzni h mennnnnyire jó a középen koptatott farmergatya (ne izgulj sztem is para...) szal...
  • Sadun Tryst
  • Sadun Tryst
    mondjuk a fehér gatyáról vitatkozhatnánk életünk végéig... aki azt mondja, h szerinte jó, azt úgysem tudom és nem is akarom meggyőzni az ellentétéről, és a másik fél sem fog engem meggyőzni az ő igazával... úgy vélem, h ezzel a témával nem megyük semmire... :)

a koptatott gatyában 1et értünk, az TÉNYLEG undorító 1 viselet... :) (sry ha valaki ilyet hord, de ez a véleményem)
  • repro
    kövezzetek meg de én borotválom a hónaljam higéniai és vallási okokból. muzulmán vagyok
  • Breki33
    van fehér Cassucci-m is (4-5 éve hordom és semmi baja, közben két 501-esem szétment)
    És olaszban is vettem egyet, bár az nemis farmer csak aszabása, valami jobb anyag, tök egyszerúen tisztítható (az eléggé fehér)

ezek rendes fehérek
    felétek lehet így járnak a diszkósok (itt a jó faszik járnek ebben :-)
    de attól még ez nem egyenruha és kicsit jobban mutat pl egy ITALY-s kék póóoval mint az a középen kilúgozott.

Na sztem pont azt hordják a divatkövető discosok.

• Sadun Tryst
    kinőttél? :D
    sajnos sokan ezt nem 1 időszaknak élik meg... :D
  • Sadun Tryst
    igen törtfehér... de nem vakító fehér bazz, mint amilyenbe a legtöbb ilyen diszkós "hobbit" jár! (itt a tiszta fehérről van szó)
    egyébként nekem is van törtfehér bő hosszú farmergatyám... :P
  • Breki33
    nekem se a mostanság discoban menő zenének nevezett vmi a kedvencem

és természetesen a lányokat szeretem

mégis szívesebben hordok világos farmert
    és jobban is áll

a lányok szerint is...

szval hülyeség ez a beskatulyázás
  • Pluskast
    Nem. Nemigazán vagyok oda az ilyen dupci zenéért. Mondjuk már ki is nőttem belőle.
  • Breki33
    hát én most fehér gatyában vagyok

igaz ez nem farmer és inkább törtfehér oldalt nagy zsebekel, de senkise mondta ma, hogy nem vagyok férfias
  • Borcsa
    vegül is ha ilyen hermaforditva szerencsétlen, akkor csinájja nyugottan
  • Sadun Tryst
    nem, nem keverem...
  • Sadun Tryst
    akkor + gyantáztatja... nekem 1re megy az egész... :)
    a szolihoz pedig annyit, h az ilyen hozzáállás még nem is rossz, de aki csak azér lesz csoki, mert "ez jön be a csajoknak", az azért már szánalom... de a vicc az egészben, h az ilyenek, csokibarnán, még hülyébben néznek ki! :D
  • bandia
    Festeni ne fesse, az gáz...bár tényleg szive joga
  • peet69
    pff :_D
  • nemcsakfeel
    az is "aranyos" még amikor körmüket festik.
  • Tuvok #773
    szedje, szíve joga

festés már tényleg gázos kicsit, de hát manapság egyesek a seggükön is festetik a szőrt ...
    már bocs ,)
  • glillu
    jah arról mi a véleményetek ha egy csávó szedi a szemöldökét de ráadásul festi is? ok mer a szedééssel nincs gond de ha festi.. szal?
  • glillu
    divat....
  • bandia
    Fú ne is mondd:) Az a pink nagyon durva:) Nem tudom mit esznek rajta
  • Breki33
    sztem kevered a piros gatyával P

amúgy sajnos most a nőknél a rózsaszín a divat
  • nemcsakfeel
    strandon pl. hogy: "Nézd már, szőrös a háta! Olyan mint egy majom..."
    jó mondjuk tényleg akad olyan erős szőrzetű ember akinek végig nagy szőrös a háta.. az ilyen lehet hogy minden reggel borotválja a hátát is
  • Arch
    "Azt inkább gyantáztatni kéne,"
    Igaz. De sztem azok, akiknek szőrös a hátuk és meg akarnak szabadulni tőle, gyantáztatják, nem borotválják :) Én fogalmaztam akkor csak rosszul. :)
  • bandia
    Ezzel egy kicsit vitatkoznék:) A szolizás nem rossz dolog bizonyos mértékben...pl nekem egy csomó anyajegyem lett tőle a hátamon, úgyhogy már csak nyár előtt megyek egyszer kétszer azért, hogy a naptól le ne égjek:)
    Ja a barna testen sokkal jobban kijön az izomzat definiáltsága. Egy pár kilóval többnek tűnik az ember....Persze ez nem az izomagyú emberekre vonatkozik...Annak úgyis mindegy...ronda zsíros izomzatuk van:D De én nem az agyonszolizásra gondolok, csak egy kis színre:)

A borotválás...mindenkinél más...A hónalját azért nem rossz ha leborotválja az ember. De a hátát? Azt inkább gyantáztatni kéne, hacsak nem akarja valaki, hogy dárdák álljanak ki a hátából egy idő múlva:)
  • Arch
    Én max a régi (mer újak itt nincsenek :)) amerikai autóknak nézek utána, de ott is az autót nézem, nem azt, aki benne ül. :))

Amúgy biztos van, akinek mindegy, vagy aki szereti, de én pl. nem szeretem ha valakinek szőrös a háta... szóval én megértem ha borotválja. Meg nem egyszer hallottam már strandon pl. hogy: "Nézd már, szőrös a háta! Olyan mint egy majom..." És gondolom ez sem lehet túl szívderítő, ha ilyet hall...
  • Sadun Tryst
    ismerek embert aki a hátát borotváltatja. meg a lábát, meg mindenét... :DDDDD
  • nemcsakfeel
    vazzeg a hátadat te hogy borotválnád le??? még elképzelésem sincsen.
    nekidőlsz a sajtreszelőnek és mozogsz fel le?

mondjuk az se mind1 egy ruhadarabnál hogy milyen anyagből van. szal ha ilyen nejlon fényes, feszülős cucc :
  • Sadun Tryst
    :)))
  • Sadun Tryst
    nem éppen férfias viselet a fehér 3/4-es gatya...
    akárcsak enm túl férfias szokás a test borotválása (láb, hát, mellkas, etc...), meg a szolizás...
  • bandia
    Az hogy kicsit gáz az a háromnegyedes:) A hosszú az rendben, de háromnegyedes? Az tényleg Frodónak való...

Ja én is foglalt vagyok, úgyhogy nem fenyegetnek az ilyen szegény visszamaradott lányok:) Akinek ez számít, az elmehet elég messzire...egyébként le lehet venni az első pár szóból...de nem érdemes külsőről ítélni, mert az néha elég félrevezető szerintem. Sok szép értelmes lány van:)
  • szando
    na akkor fejtsétek ki plíz (törpe vagyok bazmeg? :DD) hogy mi a bajotok a fehér gatyával. me nem értem.
  • nemcsakfeel
    azért ezt mindengi eljátsza :))
    a másik vmi menő cabrio sportkocsi, tuti nem látod benne vezetni úgy az ember hogy közbe ne telefonáljon kézből.. nem telik kihangosítóra :)))
  • Sadun Tryst
    hál isten ez fél éve volt nálam... :) azóta van rebes bnőm, akinek én kellek és nem a kocsi meg a többi. ilyen szempontból durva szerencsésnek tartom magam! ^_^
  • bandia
    Hehe ez tuti így van:) Mikor mi is kocsit cseréltünk, egyből bámultak be az autóba:) Néha már kicsit idegesítővé válik...De ez mondjuk inkább a fiatalabb korosztályra jellemző, meg a plázacicákra...Azért az kicsit veszélyes, hogy emiatt nő az ember tetszési indexe:)
    Ja ez mondjuk csak itt Mon jellemző a lányokra. Máshol inkább az egyéniséged a fontos, na meg az sem utolsó, hogy hogy néz ki az ember....
    Na de nekünk itt kell megélni
  • Sadun Tryst
    bulikra nem rossz (sziget fesztivál, koncert, etc...), de mondjuk, h elmenni mozibam v. le a közértbe 1 szoknyába, nemtom... nekem nem is állna jól, és nem is érezném magam benne teljesen komfortosnak... túl szellős lenne alulról
  • bandia
    Mit szóltok a szoknyához?:) Mármint egy férfin...
    Erre marha kiváncsi vagyok...Mondjuk egy hosszú fekete egyenes vonalú szoknya indiai papuccsal...felülre meg képzeljetek el valamit, ami megy hozzá:) Nah?
    Egyébként külföldön járnak ilyen cuccban...Én itt nem merem felvenni, mert hülyének néznének....De azért lehet hogy megnézem egyszer milyen arcot vágnak az emberek Jah, és nem vagyok buzi