2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
Bee #833 :))))
Kíváncsian várom -
#832 nyalásról se lehet itt írni? megyek akkor a gumiba -
#831 nalátod! megy ez neked :P -
#830 Ezt inkább priviben majd :)))))) -
#829 *sztriptíz -
#828 Eeeej... kihagytad, hogy sztritízeljek, és vigyek legalább egy jó nőt még... :P :))) -
Bee #827 "csak a pasiknak nem megy, hogy pl. kérés nélkül is megtegyenek vmit a nőknek"
Nah erre kérném -
#826 :DDDDD -
#825 Melyik részre? :)) -
#824 mire hazaérek legyen meleg kaja az asztalon. este a meccs után pettingnek kezd el ölelgetni magad, aztán ha nem vagyok nagyon részeg lehet valami. -
#823 nem azt mondtam, h 1 lánnyal az első tali után már a mindennapi gondokról kell beszélni vazz! előbb jöjjön az udvarlás, és mikor már minden passzol akkor kell vele mélyebb témákbn elmerülni, ha meg ott is minden stimmel, akkor a csaj nem fog elfutni mert lelki társ vagy... :P
ami (véleményem szerint) a legfontosabb dolog, ami után jön csak a testi dolog. bár lehet, h csak én vagyok ilyen régimódi... :) -
Bee #822 Bizonyítékot követelek!!! :) -
#821 OK. Igaz. Szóval Jedi amit írtam, az csak a ffiak 99.8%ára igaz. :) -
Bee #820 Ne általánosítsunk, kérem!!! :) -
#819 Egy nő többet tud, mint gondolnád... ;P :DDD
Tudod, nekünk nőknek nem muszáj mindig megmondani, hogy a barátunk mit akar, vagy mire gondol. Ez csak a pasiknak nem megy, hogy pl. kérés nélkül is megtegyenek vmit a nőknek. :P :) -
Bee #818 Sodikám, vedd meg a VR6-omat. Ezt (vidéken) mindenki megnézi, brutál a hangja, és ami a legjobb benne, hogy a gatyád rámegy a biztosításra meg a benzinre (2800 ccm). Szal inkább ne autóval akarj villogni. Ez külsőség, szvsz normális nőnek mindegy, hogy miben ülsz. -
#817 Hadd el, valami neki is kell maradjon... -
#816 Ha egyszer valóban belelátnál egy férfi vágyaiba és gondolataiba, hidd el nagyon gyorsan futnál. VAGY NEM, de akkor te is ápolásra szorulsz ! :DDD -
#815 :* :)
Én jobb szeretem, ha valaki "túl" őszinte velem. Minden téren.
És barátom is eléggé önmagát adja :DD Mégse szaladok _nagyon_ messzire. :) Csak olykor... :DD -
#814 #800
Nagyon fontos a humor...
Barátommal mikor megismerkedtem egy fehér 100as audija volt meg egy halványkék trabant. A trabanttal volt, mikor először találkoztunk. ...blabla... összejöttünk. Audi már nincs. Helyette egy bordó Pontiac. Trabantot is eladta. És a három kocsi közül még mindig a trabantját szeretem a legjobban, akárhol is van. :( Olyanokat lehetett pattogni vele ezeken a városi utakon, hogy még :))) Főleg ahogy barátom vezet... :DDD Nem az a pehelykönnyű jobblábas :) Imádtam azt a kisautót... -
Bee #813 Na neee! Autóval akarsz menőzni? Hahaha. -
#812 Arany középút a lényeg, aztán ha az sem megy, marad a... -
#811 ha csajok, akkor a vagynem...
Mert:
- a nők nem szeretik ha túl őszinte vagy, persze mindig nyafognak, hogyha szerintük nem vagy az ! Kegyes hazugság rulez !
- a nők elfutnak ha egy igazi férfi VALÓBAN önmagát adja (az még más férfiaknak is riasztó lehet :D), ha meg elzárkózik és nem adja ki magát, akkor azért cseszegetik !
Na ezt add össze ! -
#810 4. szint talán az a fajta ember akinek soha nem lesz normális lánnyal hosszú kapcsolata, mert nem képes rá. a jobb csajok is csak azért vannak vele, mert hallottak róla "olyan" dolgokat, és ezért megakaranak vele "ismerkedni".
ezt sajnos én nap, mint nap tapasztalom a környezetemben, mert ismerek könnyebb vérű csajokat is, akik csak azért pasiznak be (mint mondtad
), h ne legyenek egyedül... :(
szóval akkor van egy 5. szint is, ami annyit tesz, h önmagad vagy, és az vagy tetszik a csajoknak, vagy nem... -
#809 de -
#808 amelyiknek szebb a színe
hétvégén válogattunk mp3 lejátszókat két csajjal az MM-ben
egyik diplomás több nyelven beszélő elég jó beosztásban lévő másik most felvételizik fősulira, de nem ám az volt legfontosabb mit tud meg hogyan szól... -
#807 rád az első vagy a második vonatkozik? -
#806 Ez egyáltalán nem így van
van olyan régi ruhám amit ha felveszek végig tudok úgy menni a városon, hogy egy csaj se néz rám
és van olyan amiben minden csaj utánnamfordul PPP
nem nem a törpicuros alsógatya az P
szval eléggé számít a ruha persze nem annyira mint a nőknél
itt kell alap is nem elég a vakolat :-) -
#805 nemarra gondolunk hanem ez a műkoptatottra
igazi kopás rulez -
#804 én nem arról akarom meggyőzni, hogy tetszen neki
csak nem mondjon ilyen hülyeségeket, hogy a buzik, meg diszkósok viselete
azok viselete akiknek tetszik
nekem csak jó ha nem hord P -
#803 úgy értem, melyik jön be jobban a csajok többésének? :) -
#802 Tényleg... autóból mi a jobb egy csajnak?
- vadi új kocsi, a középkategória kezdetén
- 8-10 éves, de brutális teljesítményű, jó állapotú sportkocsi
- 10-12 éves, de jó állapotú luxusmerci -
#801 Szolizás suxx.
Nekem harmadik alkalommal kikészítette a bőrömet (leégés), úgyhogy azóta a természetes napot is kerülöm, ha tehetem... -
#800 Kérdés:
(az elején a köritésért bocs, a végén van a lényeg, ami szorosan a témához kapcsolódik)
Mennyire látom jól, hogy három lehetséges irányvonal képzelhető el, ha az ember eredményes akar lenni?
(Értsd: normális csajt akar felszedni, nem valami unatkozó prolit, aki azért megy vele, hogy "addig se legyen egyedül".) Csak mert én valahogy mindig ilyen csajokat fogok ki, mint traktorvezetést tanuló földművelő boszorka, szakmunkás bizonyítvánnyal küszködő szakács, "továbbtanulni nem akarok, addig is eldolgozgatok a Mekiben" panelpicsa, meg hasonlók :(
1-) Jóképű, jó stílusú laza gyerek (nem ilyen vagyok)
2-) Kigyúrt kopasz állat (ilyet nem is tudnék lenni soha)
3-) Átlagos külsejű, de már tanulmányai közben is egzisztenciateremtő szorgalmúnak, és ebből fakadóan jómódúnak tűnő komoly, de nem besavanyodott ember -- új kocsival :-)))
Ez utóbbira legalább rá tudok erősíteni...
Vagy egy negyedik csoport is, ami vonzóvá teszi az embert normális csajok felé? (normális nem feltétlen egyenlő szépségkirálynő, hanem átlagos külsejű, értelmes, nem tahó).
És ha igen, mi az a negyedik? -
peet69 #799 Mér te ilyen vagy ? :DDD -
#798 hát azé jó ha aranyos és értelmes is még ezek mellé -
#797 mostanság már nem nagyon...:) -
#796 Nem elég ha valaki jóképü és nagy a farka? -
#795 jaaaaaaj! -
#794 szedetéssel még nincs gáz...
a festés...hát...