2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
#873 igen és mi Bee-vel biztos, h benne vagyunk az 50%-os táborban!
pifit fáradt vagyok -
Bee #872 Kösz Lillu!
Arch: a felmérés megtörtént; 1(Arch) - 1 (Glillu), azaz 50-50%. :)) -
#871 jaj istenem mire végigolvasom amiket irtatok... de abban igazat adok archnak, h sok férfi nem mindig veszi észre ha vmi bajod van. mondjuk a barátom pont nem ilyen, mer ő mindig észreveszi h ha a legkisebb bajom is van. de sokan nem... és az nagyon szar... -
#870 muszáj volt
amúgy egyre sexisebbnek látlak P -
#869 mi más? te perverz -
#868 mér írtam ly-el a muszájt? -
Bee #867 A fagyi? :))) -
#866 muszály volt, különben rámolvad -
Bee #865 Minek nyalja aki nem bírja??? -
#864 tegnap el is csaptam a gyomrom a kis dögtől -
#863 :DDDDDD -
#862 Akkor a fagylalt is szexi ? :))))) -
Yoz #861 szexi alatt arra gondoltál hogy a barátnőd kívánjon meg ahányszor csak rádnéz?
Mert abban szerintem nincs semmi rossz... -
#860 vazzeg nem selyemfiú vagyok, de a férfi nem attól férfi, h úgy néz ki, mint egy neandervölgyi.
És nem férfiaknak akarok "szexi" lenni, hanem a kedvesemnek.
nem raktam smájlikat, de nem kell rögtön leszólni. -
#859 :DDDDDDDDDDDDD -
#858 Így van, a szexi mukiknak előbb-utóbb betömik alul a szexi kis popsijukat és az már nem döfi ! :DDD -
#857 Tehát tudod, hogy az vagy. Akkor azt is tudod, hogy miért. Miért minket kérdezel? Inkább írd le miért vagy az. :) -
#856 akkor régen rossz
a férfi legyen csak férfi -
#855 igen -
#854 Mér az vagy? -
#853 Eltértünk a topigtól.. szal mitől vagyok szexi? -
#852 Nézz körül, és figyelj. -
Bee #851 #822 -
#850 Oké, akkor a jó nagy többség. :) -
Yoz #849 Nekem a %-os adat szúrja a szemem...
Irtad vonla inkább hogy a többség, mert az változó, a 99,8% meg mindenkinek ugyan annyi és vérszemet okoz -
#848 Hát nem jártam körbe tesztekkel a város, az tény. De nem egy párkapcsolat és házaspár van a környezetemben... -
#847 838 :)) végtelen vita :)
De ne csak ebben a példában gondolkodj. Te mindig figyelsz a párodra? Mindig észreveszed, hogy van valami baja, vagy hogy most épp törődésre vágyik, vagy hogy hulla fáradt, és mérges, és szeretné ha békénhagyná mki? És egy csomó ilyen apróság... De az igaz, hogy én is csak az egyik oldal vagyok. Sőt annak is csak egy nagyon kis része :) -
Bee #846 Rosszul teszed. Mekkora mintavétellel végezted a közvéleménykutatást? :)) -
#845 Fenntartom a 835öt -
Bee #844 Csak kisarkítottam :) -
#843 Amúgy forgatókönyvről senki nem beszélt! -
#842 Így van. De fenntartom a 839et. -
Bee #841 Ehhh...
Valahogy sztem nem túl jó, ha forgatókönyvet beszél meg a pár, hogy mondjuk 10 perc kényeztetés (orál), 10 perc misszionárius póz, végül kutya. Ha figyelsz a partneredre, akkor adja magát a dolog. A kulcsszó a harmónia. -
#840 Részemről nem vagyok szenzitív csóka, sem gondolatolvasó, de csatlakozom az előtem szólóhoz, hogy mindent szokni és tanulni kell, amihez mértéktelen türelem, jó szándék és szeretet szükséges, nameg odafigyelés, ami manapság nem trendi ! -
#839 Igen. Elméletben jók is vagytok, és tudjátok is mit kéne, csak hát a gyakorlat. -
#838 A 99.8%kal úgy tűnik. De ez csak egy példa volt. Biztos van még minden nőnek ezer ilyen baja, amit fel lehetne hozni :P :) -
Bee #837 Összeszokottság és egymásra figyelés kérdése az egész. -
#836 -
#835 milyen Lbszott férfiakkal találkoztok ti?? :) -
#834 Végülis igaz.
Akkor vmi szimplát. :)) Szóval sztem nőn és pasin is látszik, hogy éppen mondjuk milyen pózban szeretné. A nő reagál rá, a pasi nem, csak ha mondod, hogy ezt most így vagy ne így. Ezt nem egy nőtől hallottam már. Meg hogy megkérdezed a pasit, hogy inkább úgy szeretnéd, ő meg felcsillanó szemmel, hogy AHA! :))))))