2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
  • Adi
    Vagy kombi helyet lada.... vagy kis polszki vaaagy ifa!:D
  • Adi
  • Adi
    Ez a kocsis dolog két dologról szól..
    ha nagyon megakarod szerezni a gárét(szóval csak kurni akaraod) és persze van kocsid akkor mindenkép azzal mész!:D
    ..... (most elgondolkoztam) amúgy ha csaj úgy is a pénzedre megy akkor meg tök mindegy, hogy mivel viszed haza. ;) Szóval lényeg: go to vmilyen rejtett hely aztán cup-cup!:D
    Mh ebbe a kocsis dologhoz nagyon nem tudok hozzá szólni mivel nincs kocsim. De van egy ötletem. Kocsival is mész és szinte olyan mintha villamosra ültetnéd. POWWWAAA trabant combi!:) :)
  • Sadun Tryst
    rosszul idézted... :P mert nem fiúúúú, hanem fiú...
  • Adi
    "Mitől szexi egy fiúúúúú" LOL!:D
  • Sadun Tryst
    többet szerintem azok után nem találkoznék azzal a lánnyal... legalábbis nem 1 randi keretében... :)
  • Match
    vagy megmutatod neki merre van a buszmegálló :D
  • Sadun Tryst
    jaja. az első randikon még véletlenül sem szabad kocsival menni! ez alapszabály! sokkal romatikusabb és meghittebb ha elkíséred inkább a lányt haza. :)
  • ÁjjLe BoBBi
    köff
  • Bee
    A szűkebb környezet igen. De ez a család, és csak nagyon kevéssé a tágabb értelemben vett élettér.
  • ThePartyFace
    Ha durva is, de lehet altalanositani!
    Szerintem a kornyezet nagyon meghatarozza az embereket...persze ez legjobban a tini korban latszik meg.
  • Bee
    Hogyan viselkedik egy "panelproli-gettólakó-paraszt" lány és hogyan egy "polgárnő"?
  • Bee
    Persze, jó dolog, ha van az embernek autója, de régen rossz, ha emiatt tűnsz fel egy nőnek, legyen az akármilyen "polgári" is. Úgy fest, hogy a világról alkotott elképzeléseid nagyon gyermetegek.
  • SoDI---
    Bár azért az ember hasonul a környezetéhez ugyebár :)
  • SoDI---
    Viselkedés szerint.
    Lakhely, anyagiak nem számítanak.
  • Bee
    Na ez érdekes! Mi alapján osztályozod a nőket? Mitől nyilvánítható valamely hölgyemény "gettólakónak"? Biztos nem lakhely vagy földrajzi fekvés szerint, ennél azért értelmesebb kell legyél.
  • SoDI---
    szerinted MINDEN politika

Na jó, ez a mostani téma esetleg egy kivétel :)

Bár tényleg elegen van a gettólakó-panelproli-paraszt lúvnyákból, az is igaz :) Eddig főleg csak ilyenekkel volt dolgom...
    Egy polgári csaj biztos más... :) Az viszont már szereti a kocsit.
  • Bee
    Boldog szülinapot Bobby!
  • Bee
    A saját keresetedből? Igen? Na ugye!
  • Bee
    Tudnék mutatni. Több idő HAZAKÍSÉRNI (nem csak felnyomni a villamosra, feltéve, hogy nem ott lakik), mint hazavinni. Azalatt is lehet beszélgetni, így több időt tölthettek együtt, jobban tudsz rá figyelni.
    Hazafelé sétálva pedig az estét elemezve gyalog nem valószínű, hogy feltekeredsz a fára. :)
    A deviáns gondolataid a politika területére korlátozódnak, de van itt egy kis bökkenő: szerinted MINDEN politika. Ergo: deviáns vagy. Logikus a levezetés?
  • SoDI---
    én is szüleimből élő tanuló vagyok, de a kocsit magam veszem :)
  • SoDI---
    Mutass egy csajt, amelyiknek nem esik jól, ha hazaviszed ahelyett, hogy felbaszod a villamosra :))
    Egyetlen egyet :))
  • SoDI---
    Ha deviáns gondolkodás, hogy inkább szeretek törődni a csajokkal, akkor ezt bizony fel kell vállalnom.

"van lába" LOL
    Ennyi erővel "keze is van", menjen árkot ásni :)
  • ÁjjLe BoBBi
    ;)))))))))))
    a deviáns nagyon tetszik :))) szvsz is az :)
  • Bee
    Persze, akkor, ha a saját pénzedből veszel autót. Nehogymár a szüleivel/ből élő tanulók égjenek a kocsi hiánya miatt! De hát tőled a furcsa ill. deviáns képzelgéseket megszoktuk.
  • ÁjjLe BoBBi
    ez hülyeség.
  • DePreSsZYo
    Nem tudom miért égő, ha nem tudod haza vinni...
    Neki is van lába...
  • SoDI---
    Na jó, akkor költséghatékony kocsi.
    Hyundai Accent (vadi újan) elviselhető még csajozáshoz vajon?
  • SoDI---
    Na neee! Autóval akarsz menőzni? Hahaha.

Nem.
    Az autó a folyamat katalizátora.
    A csajozás nélküle is elképzelhető, de milyen égő már, ha nem tudod haza vinni a csajt.
  • Bee
    Ott van a szmájli...
  • Sir Quno Jedi
    Naugye. Nos akkor mondod rólam ?!! Először te, aztán én, és máris senki nem róhat meg minket !!! :DDD
  • Kata
    Ez nem csak ezzel az esettel van így. Az ember ne magáról állítsa, hogy szép/okos/ügyes/stb., hanem igyekezzen, hogy ezt mások mondják róla. :)
  • Sir Quno Jedi
    Úriember nem igyexik magát a jók listájába betolakodni !
  • glillu
  • repro
    mjicsoda?
    én vagyok a legfigyelmesebb férfi! jha és még szexis is. csak irígykedtek!
  • Bee
    A te 50%-od a figyelmetlen, az én 50%-om a figyelmes, törődő, kedves, stb... [ÖNTÖMJÉN] :))
  • repro
    mi volt a 2.?
  • glillu
    nekem is pont ez jutott eszembe:DDDD
  • Breki33
    a sexisben
  • Bee
    De melyikben? :))