2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
#913 Vagy kombi helyet lada.... vagy kis polszki vaaagy ifa!:D -
#912 -
#911 Ez a kocsis dolog két dologról szól..
ha nagyon megakarod szerezni a gárét(szóval csak kurni akaraod) és persze van kocsid akkor mindenkép azzal mész!:D
..... (most elgondolkoztam) amúgy ha csaj úgy is a pénzedre megy akkor meg tök mindegy, hogy mivel viszed haza. ;) Szóval lényeg: go to vmilyen rejtett hely aztán cup-cup!:D
Mh ebbe a kocsis dologhoz nagyon nem tudok hozzá szólni mivel nincs kocsim. De van egy ötletem. Kocsival is mész és szinte olyan mintha villamosra ültetnéd. POWWWAAA trabant combi!:) :) -
#910 rosszul idézted... :P mert nem fiúúúú, hanem fiú... -
#909 "Mitől szexi egy fiúúúúú" LOL!:D -
#908 többet szerintem azok után nem találkoznék azzal a lánnyal... legalábbis nem 1 randi keretében... :) -
#907 vagy megmutatod neki merre van a buszmegálló :D -
#906 jaja. az első randikon még véletlenül sem szabad kocsival menni! ez alapszabály! sokkal romatikusabb és meghittebb ha elkíséred inkább a lányt haza. :) -
#905 köff -
Bee #904 A szűkebb környezet igen. De ez a család, és csak nagyon kevéssé a tágabb értelemben vett élettér. -
#903 Ha durva is, de lehet altalanositani!
Szerintem a kornyezet nagyon meghatarozza az embereket...persze ez legjobban a tini korban latszik meg. -
Bee #902 Hogyan viselkedik egy "panelproli-gettólakó-paraszt" lány és hogyan egy "polgárnő"? -
Bee #901 Persze, jó dolog, ha van az embernek autója, de régen rossz, ha emiatt tűnsz fel egy nőnek, legyen az akármilyen "polgári" is. Úgy fest, hogy a világról alkotott elképzeléseid nagyon gyermetegek. -
#900 Bár azért az ember hasonul a környezetéhez ugyebár :) -
#899 Viselkedés szerint.
Lakhely, anyagiak nem számítanak. -
Bee #898 Na ez érdekes! Mi alapján osztályozod a nőket? Mitől nyilvánítható valamely hölgyemény "gettólakónak"? Biztos nem lakhely vagy földrajzi fekvés szerint, ennél azért értelmesebb kell legyél. -
#897 szerinted MINDEN politika
Na jó, ez a mostani téma esetleg egy kivétel :)
Bár tényleg elegen van a gettólakó-panelproli-paraszt lúvnyákból, az is igaz :) Eddig főleg csak ilyenekkel volt dolgom...
Egy polgári csaj biztos más... :) Az viszont már szereti a kocsit. -
Bee #896 Boldog szülinapot Bobby! -
Bee #895 A saját keresetedből? Igen? Na ugye! -
Bee #894 Tudnék mutatni. Több idő HAZAKÍSÉRNI (nem csak felnyomni a villamosra, feltéve, hogy nem ott lakik), mint hazavinni. Azalatt is lehet beszélgetni, így több időt tölthettek együtt, jobban tudsz rá figyelni.
Hazafelé sétálva pedig az estét elemezve gyalog nem valószínű, hogy feltekeredsz a fára. :)
A deviáns gondolataid a politika területére korlátozódnak, de van itt egy kis bökkenő: szerinted MINDEN politika. Ergo: deviáns vagy. Logikus a levezetés? -
#893 én is szüleimből élő tanuló vagyok, de a kocsit magam veszem :) -
#892 Mutass egy csajt, amelyiknek nem esik jól, ha hazaviszed ahelyett, hogy felbaszod a villamosra :))
Egyetlen egyet :)) -
#891 Ha deviáns gondolkodás, hogy inkább szeretek törődni a csajokkal, akkor ezt bizony fel kell vállalnom.
"van lába" LOL
Ennyi erővel "keze is van", menjen árkot ásni :) -
#890 ;)))))))))))
a deviáns nagyon tetszik :))) szvsz is az :) -
Bee #889 Persze, akkor, ha a saját pénzedből veszel autót. Nehogymár a szüleivel/ből élő tanulók égjenek a kocsi hiánya miatt! De hát tőled a furcsa ill. deviáns képzelgéseket megszoktuk. -
#888 ez hülyeség. -
DePreSsZYo #887 Nem tudom miért égő, ha nem tudod haza vinni...
Neki is van lába... -
#886 Na jó, akkor költséghatékony kocsi.
Hyundai Accent (vadi újan) elviselhető még csajozáshoz vajon? -
#885 Na neee! Autóval akarsz menőzni? Hahaha.
Nem.
Az autó a folyamat katalizátora.
A csajozás nélküle is elképzelhető, de milyen égő már, ha nem tudod haza vinni a csajt. -
Bee #884 Ott van a szmájli... -
#883 Naugye. Nos akkor mondod rólam ?!! Először te, aztán én, és máris senki nem róhat meg minket !!! :DDD -
#882 Ez nem csak ezzel az esettel van így. Az ember ne magáról állítsa, hogy szép/okos/ügyes/stb., hanem igyekezzen, hogy ezt mások mondják róla. :) -
#881 Úriember nem igyexik magát a jók listájába betolakodni ! -
#880 -
#879 mjicsoda?
én vagyok a legfigyelmesebb férfi! jha és még szexis is. csak irígykedtek! -
Bee #878 A te 50%-od a figyelmetlen, az én 50%-om a figyelmes, törődő, kedves, stb... [ÖNTÖMJÉN] :)) -
#877 mi volt a 2.? -
#876 nekem is pont ez jutott eszembe:DDDD -
#875 a sexisben -
Bee #874 De melyikben? :))