2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
  • joint1976
    "tegyük fel", hogy léteznek olyan lányok, akiket az érdekel, hogy a fiúnak milyen kocsija van. Szerinted bevallja, ha rákérdezek?
  • glillu
    Nah a kocsis témáról.... szal hát én lány vagyok, és sztem teljesen mind1 h kocsival csajozol e vagy se. De az igaz, h ugy rendes csajt nem lehet felszedni. Amúgy meg nekem pl teljesen mind1 h milyen kocsija van a barátomnak vagy a szüleinek, mer egyáltalán nem érdekel. Csak az a fontos h szeressen és én is szeressem őt. A kocsi annnnnnyira utódlagos dolog. Nah ez csak egy vélemény. :)
  • Sir Quno Jedi
    Ez biztos.
  • Match
    cseréljen zárat :D
    az olyan "burkolt célzás" :D
  • repro
  • Csacsi
    Miért engedted, hogy odaköltözzön? Én a mostani Kedvesemnek nem engedtem még meg, hogy odaköltözzön hozzám. Majd talán egy pár hónap múlva. Nem kell semmit elkapkodni. Ha meg zavar a jelenléte, akkor régen rossz a kapcsolat sztem.
  • Arch
    Akkor küld haza a szüleihez ha zavar
  • repro
    az ő lakása ki van adva, tehát nem megy haza :)
  • Arch
    Én elég sokat vagyok a barátomnál. Egy héten mondjuk ha 2x otthon alszom, akkor az néha már soknak számít. Szóval rám is lehetne mondani, hogy a barátoméknál lakom... :)
    Pedig elvileg nem. Így értettem.
  • Arch
    Nem csak a nők csinálják, de én sem szeretem. :/
  • repro
    mit nem értesz azon, h nálam lakik???
  • repro
    neeem csak gonosz voltam, mint mindig. Ő úgy hívja, h 'gonyi'.

tényleg miért becéznek minden lufszt a nők?
    frigó, fregi,... najó most csak ennyi jutott eszembe :)
  • Arch
    Amúgy mindig, vagy csak sokszor van ott, és sokszor alszik ott?
  • Arch
    Mondd meg neki :P :)
  • repro
    engem csak az zavar, h a barátnőm nálam lakik :P

[Add Uram, hogy sohase olvassa ezt a fórumot. köszi]
  • Arch
    Engem egyáltalán nem zavar, hogy a barátom a szüleivel lakik. És legalább megismerem Őket, és Ők is engem.
  • Arch
    ? Egy szóval nem mondtam, hogy az én barátom ilyen! :PPP :DDDD Na jó, azért előfordult már, de elég ritka, hogy nem figyel rám.
    Én csak azt mondtam, hogy sok figyelmetlen van.
  • Breki33
    komolyan szóbaálltok ilyen csajokkal?

ezeket úgy elhajtanám
  • bandia
    ....az előbb nem ment vmi miatt a fórum:(
    Mit szóltok a motorhoz? Na arra teljesen be vannak izgulva a csajok...még bukóban is úgy néznek, mintha valami csodát látnának....Persze itt is csak a moci ami számít:(
  • Sadun Tryst
    :))))))
  • bandia
    Hehe:) Ügyes voltam:)
  • bandia
    A kocsi nagyon nagyon jó dolog:) És valóban könnyebb vele csajozni...főleg nyáron egy cabrioval:) CSAJOZNI...De így barátnőt nagyon nehéz találni, mivel egyértelműen a kocsi jön be nekik...jobb ha nem tudja előtte hogy van...
    Nekem van egy nagyon jó barátom 3 autója van, mindegyik 4 karikávsl az orrán:) nem a legkisebbek:)...szóval szar azt hallanom tőle...hogy ennek a lánynak most én kellek vagy a pénzem:) Hmmm...nem is igazán talál normális magához illő lányt. Tudjátok olyan igazit.
    Jó ha az első randiig legalább nem látja mid van...mert ha hajlandó autó látványa nélkül is találkozni veled, akkor valószínű te vagy neki szimpi...nem a pénztárcád.
    De ez az egész sajnos a mai anyagias világból adódik:( Meg kell tanulni élni evvel, és figyelni, hogy ne ez legyen a lánynál fontos....
  • SoDI---
    Azért egy takarékos dízelautóval mondjuk lehet, hogy egy pest mellől bejáró ember olcsóbban jön ki, mintha kombinált bérlettel szenvedne...

De ez már tényleg nagyon OFF :-))
  • Csacsi
    Szerintem az autónak nem kell, hogy köze legyen ahhoz, hogy felkeltsd a lány érdeklődését. Én is mindenhova kocsival megyek, de pőéldául, mikor a párommal mentünk haza nyíregyházára, ő előtte lévő nap nézte a vonatmenetrendet, hogy mikor megy a vonat. Kérdeztem tőle, hogy mit csinál. Azt mondt,a hogy megnézi, mert vonattal kéne menni, mert az olcsóbb mint az autó. Aztán persze rábeszéltem, hogy menjönk autóval, de sokszro úgy számolja az időt, ha megyünk valahova, mintha BKV-val mennénk. Szóval szerintem az autónak semmi köze ahhoz, hogy felfigyeljen, szeressen egy lány. Az csak egy kényelmi szempont. De tudom, hogy olyan lánnyal vagyok együtt, hogyha vmi történik a kocsimmal, akkor felszáll velem buszra, villamosra, és nem kell egyből taxival vinnem, mert ő autóval szeret menni.
  • Sir Quno Jedi
    Részemről nagyívből nem érdekel, hogy jobb e randizni kocisval, vagy anélkül. Mivel én magam sem megyek autó nélkül sehova, így ezt sajnos a lehhányzónak is meg kell szoknia ! Ilyen 1xű ! :DDD
  • repro
    még lovon is ki tudlak vinni a határba mégse megyek hozzád :P
    de ezt nem inkább a Hogyan kell Randizni topigba kéne?
    átmentem önjelölt offtopig írtóba.
    Beszéljünk inkább arról, h mitől is vagyok szexi
  • Sadun Tryst
    jaaaa. ok :)
  • SoDI---
    attól polgári neked valaki hogyha kokárdát hord az év minden napján ?

Nem.
    Hanem attól, hogy nem csinál olyat, hogy melózik egy teljes hónapon át a Mekiben, majd amikor végre megjön a lóvé, akkor elkúrja plázákban 3-4 (!) nap alatt az utolsó fillérig.
    Vagy például nem hord 3 napig ugyanolyan pólót azzal a felkiáltással, hogy "a vadi új cuccokat mindig be szoktam járatni".
    Vagy például mókás dolog, hogy ki tud vinni a traktorral a határba a leányzó (ez külön élmény, amiben szerintem itt nem volt sokatoknak része :-)), de ha szinte minden gondolata a mezőgazdaság körül jár, és az világ számára a szombati helyi diszkó, az már gáz :)
    Meg hasonlók.
  • SoDI---
    amúgy ha csaj úgy is a pénzedre megy akkor meg tök mindegy, hogy mivel viszed haza. ;)

Bakker... Sok értetlen. Nem gondoltam, hogy ilyen egyenesen kell fogalmaznom, azt hittem átjött a lényeg a sorok közt...

Tehát...
    Nem kurvákról beszélgettünk, hanem olyan csajokról, amelyeknek jól esik, ha egy férfi saját család hiányában a természetes gondoskodási/félig eltartási ösztönét rajta éli ki :-)
    Érted...
  • SoDI---
    Persze, jó dolog, ha van az embernek autója, de régen rossz, ha emiatt tűnsz fel egy nőnek

Miért baj az? Ha feltünök neki, az már jó, mert van időm megismertetni magam vele. Persze ez még koránt sem siker, de az esélyeimet egy picit megdobja.
    Mert szerintem egy nő szemével vonzóbb egy olyan diák, aki kreatív számítógépes munkával kocsira is keres pénzt nyáron/szabadidejében, mint az, aki 24 évesen is anyucival lakik.
    (Na jó, engem itt külön élve is ő tart el rezsivel, jegyzetpénzzel és kajával, de ez már egy olyan részletkérdés, amit nem kell mindenkinek az orrára kötni :-)))
  • nemcsakfeel
    vagy még állatok is beférnek :)
    de igazad van, csak emberekkel. sőt a többiek csak nők
  • Sadun Tryst
    most, h jön ide a vagy?! kizárólag emberekkel! :)))
    jóhogy nem fűvel-fával! :D
  • Sadun Tryst
    nagyjából sikerült eltalálni a betűket... :)
  • bandia
    Hú itt igazán felpörögtek az események:) Aztb sem tusdom mi van.:) Éppen kisceit be vagyok bva:) De jó:):):) Mjad reggel talán tudok vmi értelmeset is írni:) Vivát élet meg hajrá csajok:) Bocsesz az ésttelmes hozzászólásért...remélem azért eltaláltam a betűket:) igyekeztenm koncentrálni;)
  • nemcsakfeel
    vagy állatokkal .)
  • Sadun Tryst
    és nem is kevés résztvevővel :D
  • nemcsakfeel
    abba már a gruppen is lazán befér :)
  • Sadun Tryst
    ifa! LOL bazze! jóhogy nem Ikarusz csuklós busz!
  • Sadun Tryst

ha már idézünk, legyünk pontosak... :)
  • nemcsakfeel
    "Egy polgári csaj"
    attól polgári neked valaki hogyha kokárdát hord az év minden napján ?