2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
#993 ez egy gyik :D -
#992 Breki ez ki? Matthäus? :P -
#991 Én most a képes bácsira gondoltam, nem személyeskedni szerettem vola, mint uraságod ! :DDD -
#990 Szerintem meg inkább azért van Velem, mert jobbna szereti a hús vér gondolkodású embereket, mint egy szabályok szerint élő mechanikus dologt :DD
De ez már nagyon off.
Lassan mehetek, és jöhet a #975-ösben leírt folyamat megvalósítása :)) -
#989 Szerintem veled inkább a "Ha Ló nincs jó a Csacsi is !" játékot játssza, nem ?!! :DDD -
#988 Nem kell neki sorba állnia, mert én vagyok az első számú, csak utána jön ez a csúnyagyerek :))
Nálam meg nem kell sorban állnia.. :) Tudod protekciós, így a sor elejére vettem :DD
-
#987 Bazz, akkor menjen azt álljon be a 300milliós sorba, a többi liba közé ! :DDD -
#986 Háát ez nem jött össze. Itt a link. -
#985 Az én kedvesemnek Ő tetszik.
-
#984 na tessék egy sexi pasi
-
#983 Nem találtam vulkánkitöréses smilet :))
Sir : Akkor jó ha nem kell, de nálatok nem elterjedt, ahogy olvasom. -
#982 KI kell maradnom ?!! KIMONDJA ?!!! -
#981 a végén miért lövöd le te perverz állat? :P
[nemérti] -
#980 Igen....szerencsére mondhatni majdnem mindennapos :))
Sajnálom, hogy ilyenből ki kell maradnod :) -
#979 Persze igény szerint többször ismételhető program :)) -
#978 Ez elterjedt a fajodnál ??? :DDD -
#977 Ez elterjedt a fajodnál ??? :DDD -
#976 Pfújcigi! Amúgy jó program... :) -
#975 Először egy kis , aztán jöhet a , aztán folytatjuk egy kis
majd a végén és aztán jöhet a jól megérdemelt . -
#974 na lássuk milyen ha egy csacsi szupercsacsi
izé szuperpasi -
#973 Mutatod? :DD ;P -
#972 Hát ahhoz most le kéne lépnem melóhelyről....és meglátogatni...és .....(úriember ilyenről nem beszél) :))) -
#971 Én nem merem, mert még elszólom a dolgot aztán jaj... :)
Legyen úgy, ahogy jó nektek :) -
#970 Nem lehetett kihagyni :)))
A lényeg csak annyi, hogy azért jól megvagyunk...és imádom. Remélem még sokáig fog tartani.
Az Áment, mondja ki helyettem vki más :)) -
#969 Kötözködős! -
#968 Ez a moziünnep idején érdekes lett volna, mert míg én két jegyett vettem 600 ft-ért addig a kukorica, és egyebek kerültek 1200 ft-ba :))
-
#967 Ja. -
#966 -
#965 vagy ő meghiv moziba de a kukoricát meg üditőt én veszem:) -
#964 Nálunk ez úgy működik, hogy egyszer én hívom meg mondjuk moziba, egyszer meg Ő. De ez bármire vonatkozhat. -
#963 Igazi férfi! -
#962 nekem ennyiben kicsit könnyebb, mivel mi már vagy 3-4 éve közöskasszán vagyunk :) -
#961 Köszi a bíztatást.
Egyébként nem hinném. Valhogy megérzem azt, ha egy lány a pénzre bukik, azokkal meg én vagyok a szemét...elhúzom amézesmadzagot, amíg me nem kapom, amit akarok aztán mehet máshova. -
#960 nahát igen, de azért a lányoknak is nehéz sztem h mos mikor mondja h maj fizet ő meg stb... -
#959 -
#958 ÁHHHÁÁÁÁ!!!!
MEGTÉVESZTÉS!!!!
-
#957 Az én barátnőmőn mondjuk látszik, hogy nem érdekli, hogy kocsim, pénzem, lakásom van. Moziba is csak akkor tudunk elmenni, ha ő fizetheti a saját részét. Ha nincs pénzze, akkor csak 2-3 nap könyörgés után.
Vacsorázni is csak úgy tudtam elvinni, hogy ismerős éttermébe, ahol nekem nem kell fizetnem, mert különben nem engedte volna, csak akkor, ha Ő is fizethet.
Nem mondom, hogy minden lánynak így kéne viselkednie, mert azért néha engem is zavar, hogy nem hívhatom meg csak úgy, de azért örülök, hogy nem a pénzem miatt szeret. -
#956 hmmm.. akkor ezentúl mind1iktől megkérdezem... hátha szerencsám lesz -
#955 szerintem előbb vetnék magukat le 1 szikláról, minthogysem bavallják :D -
#954 nem. de rajta látni fogod. vagy abból h h néz ki, vagy abból h h beszél. az ilyenek általában agyban is karcsúak. sajna ismerek párat. szerencsére nem jól:D