Mitől szexi egy fiú?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Ha valaki 150milás házakban lakik és 40milás kocsikkal jár, errefelé biztosra veheted, valami nem stimmel ! Persze nem biztos, hogy õ a bûnözõ, lehet, hogy az õsei, rokonai, vagy csak szerencsésen belecsöppent a "nagy kaszálásba" ahogy te fogalmaztál. DE gennyesre keresni senki nem fogja magát makulátlan becsülettel, bérbõl és fizetésbõl idehaza (a néhány talán létezõ ellenpélda ellenére).

Egyszer a rohadt életbe számold már ki MENNYIT is kéne keresned ahhoz (adózva !), hogy ilyen dolgokat csak fenttartsál és utána oksokodj ! Elárulom még a kormányszóvivõ sem a fizujából nagyember !

Én tudom milyen a nulláról felküzdeni magad, úgy hogy senki sem segít, max. keresztbe tartanak neked. Nem másokkal példálózom, hanem a magam tapasztalatából beszélek.

Ha pedig a MAGYAR ugar valóságáról beszélünk nem kéne bedõlni a béna propagandának, hogy tulajdonképpen most milyen kúrvára is jó nekünk, mert az utóbbi 50 évben ezt nyomatják nekünk és valahogy soem volt úgy ! AZ emberek többsége a létminimum közelében tengõdik és alulról döngetik azt ! A sötétség pedig mélységesen mélyen honol az agyakban, hiszen így könnyebb õket irányítani !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

torrente
Hát ha ilyen egyszerû, mindenki gazdag lehetne és ki maradna azoknál a munkahelyeken, ahol keveset fizetnek? Nyilvánvaló hogy több roma származású bûnözõ van mint fehér, mert ki vannak rekesztve a társadalomból és egyszerûen nem tudják máshogy fenntartani magukat. Kádár rendszerben cigányoknak is volt munkahelyük, nem is volt ilyen mértékû a bûnözés. És az is tény, hogy rengeteg iskolázatlan cigány van. Nincs mibõl iskolába járattatni a kölyköket, fõleg ha több is van. Egyébként vannak nagyon-nagyon dekoratív cigánylányok is! Csak sajnos a külsõ nem minden.

Sir Quno Jedi
A romákról részemrõl szó nem esett, ezt tehát felejtsük.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Látom nem tudsz elszakadni a szavaktól, nem mondtam, hogy én lennék az villamosménök, most többek között ezért nem kopik fel éppen az állam.

Bucser
Ez tetszett😊

"mi vagyunk a 40.000 rabló országa, Ali babát meg már régen hazatoloncolták Kalkuttába ! 😄DD"

Csak egy kérdés aztán nem flémelem tovább a fúrumot, ha ennyire nem vagy megelégedve a helyzeteddel akkor miért csinálod??? Miért nm keresel egy olyan állást ahol szakmát vágó szervezõ menedzserként hülyére kereshetnéd magad??? Másrészt te honnan gondolod, hogy csak a fától nem látom az erdõt?? Miért te éltél már romák között??? Tudod hogy gondolkodnak???? Szerintem köztük is csak annyi a maffiózó bûnözõ mint köztünk és iskolázatlan barommal is csak olyan arányban találkoztam köztük mint a magyarok közt. Néhány példa alapján általánosít az ember... Ez olyan mint hogy a négerek hülyébbek mint a fehérek.... Egy NAgy LOL az álláspontod... Másrészt mint tanulo aki mellette dolgozik csak tudom.... ÉS én sem csukott szemmel járok a világba másrészt meg van villamosmérnök ismerõsöm pont olyan mint te bocsi idõsebb olyan 38 körüli és nem is keres olyan rosszul.... mindenhol ott a lehetõség a kitörésre csak élni kell velem... HA szûk a keresztmtszet ahol éppen élsz akkor bõvíteni kell... Egy gazdasági sulival meg a mérnökivel sokat kaszálhatnál... JAhh hogy tanulni már nem akarsz??? Anyám 50 évesen végzett ujra egyetemet... Ki mit mennyire akar tudod....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sir Quno Jedi
Amúgy mint tanuló ezt te már csak tudod, ugye ??? SZERINTED egy becsületesen dolgozó villamosmérnök mennyit keres a becsületes munkájával, becsületesen túlórázva, becsületes helyen, becsületesen építve ezt a kibebaszottul becsületes országot ?!!! Ne fárasszuk egymást az idealista nyöszörgéssel, mi vagyunk a 40.000 rabló országa, Ali babát meg már régen hazatoloncolták Kalkuttába ! 😄DD

Sir Quno Jedi
Nem árt látni az erdõtõl a fát is néha ! 😄DD

Ez mind szép és jó, csak ez kb 5% ot tesz ki amirõl most beszélsz, a többi 95%-ról is beszélj légyszi...

Bucser
Szakmából és becsületes munkából meg lehet gazdagodni képzeld el Itt a Balkánon is csak nem egész nap SG fórumozni kell😊 HAnem pl. dolgozni is😊 VAn olyan ismerõsöm akinek egy szakmunkás bizonyítványa van csak a szkmájába dolgozik (most már vezeti a vállalkozását) és FEkete e új E merdzsóval jár és van egy nagyon jó fej/jó test barátnõje.... Utálom mikor az emberbõl akinek pénze van kicsit normálisan öltözik és vesz maga alá egy HASZNÁLT/ÚJ minõségi kocsit és van egy jól kinézõ barátnõje azonnal azt sütik rá, hogy bûnözõ.... Ugyanez áll a cigányokra. Kedvesem apja Roma származású és ügyvéd és mit ad isten a felesége még most is istenien néz ki és vadi Új fekete Merdzsóval jár. Egyszer mászunk haverjaimmal az utcán és meglátjuk a kocsit meg kedvesemet benne... HAverom kapásból rákezd, hogy Nézd már a cigó maffiózónak milyen jó kocsija meg nõje van... Kb majdnem lepofoztam..... NEm is ismeri nem tud róla semmit csak látja, hogy jó nõ ül a kocsiban meg jó a kocsi azonnal maffiózó...Mint ha itt már rendes munkával nem is lehetne pénzt keresni...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

BhangraGirl
origiH1R: Hogy érted,hogy tudod ki vagyok? Ismersz? Hol laksz? 😊 Torrente: nem, nem igen,hanem ez azt jelenti, hogy 😊))

http://www.hotornot.com/r/?eid=OQGUE8G&key=GUW

igy van lopni-csalni kell aki ahogy tud most ez a divat

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Sir Quno Jedi
Ja, ilyen a géplét... :-(((

Match
hozzád képest mindenki csecsemõ...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Sir Quno Jedi
Ne vedd sértésnek, de nagyon gyerek vagy még, ha azt hiszed "szakmából" és becsületes "munkából" valaki majd jól meggazdagszik (pláne nõ), különösen errefelé a balkánon !

ARCH,nem annak szantam.. a masik dologhoz meg annyit,kaposvari, lehet teis lennel egy kopasz felpumpalt kezü arc mellett, mint az ellenkezoje,kemping biciklivel eljarni dolgozni nap mint nap.. mittom én reggel 6-tol..
Sadun Tryst

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

torrente
Akor ez azt jelenti, hogy IGEN?

Sadun Tryst
ez a ronda pénzes faszi és bomba csaj itt nagykanizsán nagyon megfigyelhetõ...

csak itt annyi a módosulás, hogy fekete 5ös bmw, kopasz 2ajtós szekrény faszi, felpumpált kezekkel, és mellette egy szilikonos, hidrogénezett vagy festett fekete hajú, divatkurva ül, aki mellesleg, 40 kg vasággyal együtt. bár ez formáció lemerem fogadni, mindenhol így van. nem csak itt...
na nekem ETTÕL fordul fel a gyomrom. de mondjuk az vígasztal, hogy azok nõk nem is érdemelnek jobbat, mind amit kapnak. mert amit kapnak, az nem más, mint lové, meg egy jó nagy fasz a szájukba minden este...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Arch
Ez elég fenyegetõnek látszik... 😊)))

bhangra asszem tudom ,h te kivagy! :]
BhangraGirl
Szerintem meg ez jellemzõ, ha egy nõ akar pénzt, úgyis lesz neki!!!Vannak pl csak nõi szakmák 😊 na, nem kell rosszra gondolni. Az unokatesómnak a férje elég "nagy kutya", az igaz. De most már Brüsszelben vannak. 😊) DE sajnálom õket.... szegények.... 😊))

Sir Quno Jedi
A jól keres az relatív fogalom és soxor ott van a háttérben jónéhány férfi, akik révén, vagy miatt megy ez ilyen jól. Persze én is ismerek ellenpéldákat, DE nem ez a jellemzõ !

Tuvok
Nekem is van nõ unokatesóm, méghozzá 9, ebbõl 1-2 egész jól keres 😛

BhangraGirl
Nekem pl az unakatesóm nõ és iszonyat jól keres... Ennyit errõl... Torrente: 😊)

Sir Quno Jedi
Örülök, hogy másik bolygón élsz, de errefelé a nõk nem kapnak egyenlõ bért egyenlõ munkáért és még sorolhatnám... Szal. ehhez mérten írtam ! 😄DD

nahát, mennyi alternik 😊

TORRENTE PERSZE LEHETSZ BENNE.. sweet dreams... :]
torrente
Lehetek benned?

Tuvok
nahát ehh 😊

BhangraGirl
Mért kéne megöregednie egy nõnek a futószalag mellett? A lehetõség mindenkinek adott hogy tanuljon. Pont én mondom, aki tanulás helyett ide irkálok... 😊))

Tuvok
Buzik ! 😄

Tuvok
Nana ! 😄

Sir Quno Jedi
Mint általában...

Tuvok
Hmm, mondasz vmit 😄

Sir Quno Jedi
Minek az ehhez, egyszerûen buzeráljál bele csak úgy puszta kézzel az MI vezérlõpaneljeibe, ahogy szokták, tudod ! Mer' az úgy megy az ilyen típusú hajókon, kézzel programozzák az izolineáris csipeket, azé van ! 😄DD

Tuvok
Vájá, keritek 1 trikordert 😄

Sir Quno Jedi
Persze, ha iróniának szántad és õk adták a szádba ezeket a szavakat, akkor mond meg nekik, már visszajöhetnek, a kód: 1 Alpha, 2 Béta, 3 Delta ! 😄DD

Sir Quno Jedi
Mer' term. temporális álcázó pajzsuk van ! Ejnye no, ennyi év szolgálat a Csillagflottánál és még mindig nem fejlõdött ki az elvárhatóan egészséges überparanoia ! Hangold 401 angströmre a szubtéri tétasugárzókat vulkáni és kapaszkodj meg (ha mást a nem, a füleidbe), mert kemény lesz ! 😄DD

Tuvok
'Há nincs is itt senkisse' 😛

Sir Quno Jedi
Nemigazán, ezért küldtem oda az osztagomat és valszeg. ezért nyomják most is a tarkódnak a feltöltött plazmaágyú langyos csövét... 😄DD

Tuvok
Egyetértek . Furcsa, mi ? 😊))

Sir Quno Jedi
Jah, nagy divat volt mindig is, hogy megy a jacht, rajta 5-6 olyan bombázó nudizik, hogy a Penthouse-ban is megnyalnák utána a tíz ujjukat, közben meg egy középkorú, esetleg idõsödõ, netán pohosodó, jóképûnek jóindulattal sem mondható fickó uralkodik, kapitányi paszományos egyenruhában mellettük (jobb esetben). ÉS az ilyen ember szava szent, nincs ellentmondás, féltékenykedés, csak egy elvárás van, tartsák a szájukat és a popsijukat. Cserébe mindenük megvan.

Sok nõ választaná/ja ezt "sorsot", ahelyett, hogy egy gyári futószalag, vagy jobb esetben egy bolt pultja mögött rohadjon meg míg elveszíti a fiatalságát és a szépségét és egy alkoholtól bûzlõ senki mászna rá minden este egy romos bérház 5.-ik emeletén INGYEN, hogy férji elõjogait gyakorolja ! :-(((

Sok csinos/szép nõ van a világon, DE kevés gazdag ember (és azok sem hülyék)...

Rohadt világ, rohadt döntéseket igényel.

Sir Quno Jedi
Szerintem meg az naív aki azt gondolja, hogy ez érdekli õket ! 😄DD

Match
figy, annyi pénze van, hogy azt vesz meg, amit megóhajt.
ha akar naponta 5 különbözõ nõvel fexik le, és ezt akár egy hétig is megcsinálhatja...
hátnem leszarja hogy hány barátja van az éppen aktuáklis nõnek?

BhangraGirl
De mit ér a pénz, ha totál vissztaszító a pasi? és bombanõkkel mászkál? Szerintem az ilyen pasik nagyon naivak, ha azt hiszik hogy a csajnak nincs mellettük még több barátja...

Azért, mert a nõk ösztönösen olyan társat keresnek maguknak, akik mellett biztonságban érezhetik magukat. Ez nem csak fizikai értelemben igaz, hanem lelkileg, érzelmileg is. Egészen a fajfenntartás legalapvetõbb mozgatórugóiig visszavezetve ez kb. úgy néz ki, hogy a férfiak ösztönei arra irányulnak, hogy szerte a világban minél több felé, minél több alkalommal szétszórják a "magvaikat" - ezzel szemben a nõknél az a cél, hogy találjanak maguk mellé egy fix, állandó társat, aki segít gondját viselni és felnevelni az utódot. Ehhez természetesen szükségeltetik az, hogy a nõ minden szempontból biztonságban érezze magát a férfi mellett. Anyagi biztonságban is!
Erre rátesz egy lapáttal, hogy manapság meglehetõsen elanyagiasodott világban élünk. Az emberek alapvetõen elidegenednek a munkától. Kész vagyont, kész javakat akarnak, minél kevesebb munka és minél kevesebb befektetés árán.
Ha ezt a két mozgatórugót - az ösztönöset és a szociologiait - összeadjuk, máris megkapjuk a választ, hogy miért a pénzes pasik a befutók.

Tuvok
na errõl majd fogok késõbb mesélni

traXion
kb. 😄

Match
mret igazuk van 😊