Mitől szexi egy fiú?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BhangraGirl
jártok bulizni?

Sir Quno Jedi
Én azonban nem állok be sorba, azért mert mindenki rabló, nekem még nem kell annak lennem. Igyexem így is eltartani a családomat, segíteni a barátaimat és nyugodtan nézni a tükörbe !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nembaj, ha nem érted, az lehet akár jó jel is !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Arch
Vagy mert kényelmes? Azért azt el kell ismernem, hogy az amerikai autók sokkal kényelmesebbek mint sok-sok európai társuk... fõleg ezeken a remek magyar utakon. :/
De egy hatalmas házban én valószínûleg nem érezném jól magam.

Arch
Nem hiszem, hogy attól lenne szexi...

mi is megérdemelnénk nem?

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

torrente
Ez is a köcsög amerikaiak miatt van. De ott a bazi nagy ház és autó már évtizedek óta mindennapi dolog. Mert megérdemlik...

a mai világban sajna igy megy joképü legyen és gazdag is legyen ez fekszik a csajoknak . mai világba csak a pénz számit

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Kata
nem értem, miért az anyagi javaktól szexi egy fiú...

[/cserf][/fülünyúl]

Match
remélem ezt nem rám értetted.

Arch: hát igen....a muszáLY az egyetlen szó amivel gondjaim vannak 😊 gyorsan írok és ráállt a kezem...sajnos ez van..persze ha odafigyelek akkor jól írom...de az sg nem ilyen 😊)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Bucser
ÉS ezért úszik az adósságban a fiatalok 30 %-a😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

torrente
Mai fiatalok jellemzõen torzult gondolkodása: bazi nagy ház, felsõkategóriás autó, csak azért hogy vagizhass a 40-es IQ-jú barátnõdnek. Ja és mindezt 25 éves kora elõtt. Miért nem jó egy átlagos árú és méretû ház (Jakuzzi nélkül), meg egy jó normál autó (Peugeot, Nissan, stb.). Mindenkinek Audi, BMW meg Merci KELL! Egyébként a 40-es iq-t nem ítélem el.

Arch
Annyira kapaszkodtok egy-két dologba, hogy nem akarjátok megérteni a másikat. Pedig szinte ugyan azt mondjátok...

Arch
muszáJ !

Bucser
Én egyet nem értek.... És ez az utsó offom... Annyira sajnálni kell titeket meg annyira szar nektek... Akkor miért SG fórumon vagytok és miért nem dolgoztok???? Én ezt nem értem...

Offtopic vége

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Arch
😄

Match
hátakkor ezt megbeszéltük 😊

Tuvok
de !

Elkanyarodtunk a témától !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Match
nem kéne lezárni és abbahagyni az offot?

Match
nembiztos...
viszont a cél érdekében nem riadnék vissza semmiféle becsületlen dlogtól sem....
ez van...volt multkor egy filmben: "ölj vagy megölnek".
ezt kell szeretni/csinálni.

Sir Quno Jedi
Ha azzal fogsz járni, jó eséllyel már hazudni fogsz !

Match
jó, vagyoni alapon én is milliomos vagyok, de még nem dolgoztam csak nyaranta .DDD
ilyenekkel lehet dobálózni 😊
majd ha egy szép fekete (esetleg eezüst) sel mercivel fogok játrkálni akkor mondom hogy az én érdemem...és hogy ügyes vagyok...
nade azért erre kíváncsi leszek...

Sir Quno Jedi
Errõl beszélek.

Sir Quno Jedi
Nézd lassan (nagyon lassan) én is milliomos kategóriába esek (sõt), igaz soha nem volt megállásom, teli vagyok adóssággal és soha nem volt gyerkkorom, mert nem engedhettem meg magamnak ! DE még mindig igen messze vagyok a gazdagoktól ! Nekem még nem kellett bemocsolnom a kezem, de nincsenek illúzióim afelõl, hogy ha többet akarnék, az mibe kerülne...

Match
megszedhette magát becsületesen, csak nem MO-n.

magyarországon leginkább a politikusok szedik meg magukat, de azok sem becsületesen.

Sir Quno Jedi
Naugye. Egy "Magyar" fogorvos volt tegnap az "Ablak Európára"-ban, hogy milyen sokra lehet vinni "átlag" magyarként is. BAZZZ a fickó 56 óta SVÁJCBAN praktizáló fotechnikus !!! NA EZ A GÁZ, hogy ilyen embereket mutogatnak, hogy tessék, Biri néni, Gazsi bácsi, maguk is élhetnének úgy mint Krõzus, mert ez a fickó is magyar aztán milyen jól megy neki ! Röhejes...

EU banditák !

És nem az orvos a hibás, õ jól csinálta, de NEM MAGYAR, MERT NEM MAGYARORSZÁGON SZOPIK 60 ÉVE és NEM ITT SZEDTE MEG MAGÁT BECSÜLETES MUNKÁVAL, tehát NEM MUTOGATHATJÁK AZ ÉHEZÕ NÉGYELEMISTA MAGYAR CSALÁDOKNAK, MINT HAZAI JÓ PÉLDÁT !

Match
nem is állítottam....
azt mondtam hoyg ezek kivételek, csak nem olyan elérhetetlenek (tehát nem örökölt, nem apuci adta, haem elérte, minden illegális cselekvés nélül....nem is lett belõle gazdag sefggfej)

Sir Quno Jedi
Vannak olyanok, de nem velük van teli a Rózsadomb...

Match
nah modjuk hozzátartozik a kedves barátom sztorijához, hoyg nem magyar származású és rengeteg külföldi kapcsolata van 😄DDD

Sir Quno Jedi
Nem.

Sir Quno Jedi
Nagyapám az egyik legnagyobb újítást vitte végbe Magyarországon, amibõl most dollármilliárdos lehetne (és képzeljétek én is), de ez MO. és mások lettek azok világszerte, hiába az õ neve fûzõdik mindehhez hivatalosan is. Kifosztották, megalázták, aztán pedig hogy érdekesebb legyen, még le is csukták. Jól képzett mérnökbõl, szaktekintélybõl, 3 gyermekkel, nemesi családból a porba, van az úgy !

Match
azért, mert azt mondtam hoyg "ismerek oylan embert" az nem azért van metr gyerekes vagyok és mindent elhiszek és vakon figyelem hoyg hoyg basznak át...
csak tiszteletben tartom a személyiségi jogait, és nem azt mondom hoyg ott van pl XP aki ezt és ezt csinálta, itt lakik, ilyen kocsija van, így jutott el idáig, az apjának meg ekkora vfasza volt...
Baj?

Match
na midengy nem vitázok veled...hatni úgysem lehet rád...

a léngyeg hogy mindenbe vannak kivételek..
nem muszály mindenkinek becsüetesewn szopva leélni az életét, vannak olyanok akik becsületes módon is el tudnak érni nagy dologkat..

Sir Quno Jedi
Nem azért modnom, mert ellentmondassz nekem, hanem mert a kijelentéseid gyerekre vallanak. Valaha én is így gondolkodtam, de idõvel a tapasztalataim alapján megváltozott a világképem. A Te korodban ez a fajta gondolkodásmód még elmegy, sõt jobb is számodra, így talán felszabadultabban és boldogabban élhetsz.

A gyerekes gondolkodás, nem kor függvénye. Ismerek jónéhány embert aki nálam idõsebb, mégis gyermeki gondolkodása van a világ dolgairól, mert burokban nõtt fel és még nem vágták elégszer pofán ! Egyszer sem kellett a földrõl talpraállni, egyszer sem kellett mindenét elvesztenie, egyszer sem alázták porig, taposták el és alázták meg ! Így nem kétséges, hogy sosem fog úgy nézni a világra, mint aki midnezeket átélte, miért is tenné.

Jómagam is túlzottan idealista vagyok (ha úgy tetszik gyerekes), de már rég nem vagyok vak a valóságra.

figy, pl feltalálhat valamit, vagy mittomén van egy monopol cége amire nagy a kereslet...pl övé a MOL....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

szegény... én komolyan még sajnálom is....
félbetört a karrierje....

Sir Quno Jedi
Lehet. Azonban a te ítéletedben éppúgy nem bízom, mint azokban sem, akikben te igen. Túl vak vagy az ilyesmire.

Nem mondtam, hogy nincsenek becsületes emberek, édesapám is az volt, isten nyugosztalja, nem is ért vele semmit, egész életében átgázoltak rajta és kihasználták az áldott jó szívét ! Persze a temetésére nagyon sokan eljöttek, de életében belerúgtak ha tehették, s az utóbbi idõben elhagyták ! Az emberek önzõk, mindenki a saját genytenyéjét kapargatja ki. Persze voltak akikben kellemesen csakódtam, de ezek sem változtatnak már semmin, apámat nem hozzák vissza !

Én nem állítom, hogy ez rossz, egyszerûen ez van, ilyen az emberi lény. Csak szürke árnyalatok vannak és NAGYON nehezen tudna valaki meggyõzni, hogy idehaza TISZTESSÉGGEL jutott az állam kizsákmányolóihoz mérhetõ vagyonhoz (és nem örökölte) !

Tuvok
csak rajzolgatott, de az elsõ melója parasztmunka volt, mikor nagyvárosba került, ott tudott eladni pár képet, de sosem lett festõ belõle mint tudjuk ...

én azt hallottam hogy gyerekként...
állitolag egyész pici volt még mikor kezdte..magát... 😄

Match
sõt, zsidó kényszermunkásként, csak aztán megvette auswitzot és saját karriert indított 😊

Tuvok
Hitler napszámosként kezdte . 😛

Match
jah, és ezt a baszottul gyerek vagy-ot nem vettem sértésnek, viszotn elmagyaráznád miért mondod el mindenkinek (legyen 1-30 éves korig akárki) aki valamilyen szinten ellent mond neked?

Match
az a szánalmas hoyg nem vagy képes felfogni hoyg vannak becsületes emberek...
zt az ismerek egy olyan embert pedig betudhatod annak hogy egy nagyonjó barátom....
elég régi ismerettség....
és hidd el hogy kettõnk közül én jobban tudom hogy miket mond nekem, és abból mi igaz...
nem mondom hoyg sok ilyen van, de bizonyíték arra hoyg van lehetõség, csak meg kell fogni...
ugyanis azon az úton, ahol õ haladt, mindenki lazán végigmehet, akinek van norméális logikája.
õ sem mondta hogy könnyû volt...de meg lehet csinálni...

Sir Quno Jedi
Ráadásul még csak a festék sem került sokba, mert akvarelleket festett ! 😄DD

Adolf Hitler festõként kezdte.. tudod mi kell ahhoz ? egy ecset, festék meg vászon... más semmi.... 😛

Sir Quno Jedi
Bazira gyerek vagy még (nem sértésként mondom, tény). Ez az ismerek egy olyan embert és az bezzeg szöveg olyan szánalmas. Mindenki ezzel jön. Mit tudsz te arról az emberrõl ?!! SEMMIT, majd pont a te orrodra fogja kötni mibõl szedte meg magát VALÓJÁBAN. (Adolf Hitler is kedves fickó volt amúgy biztos...) Ha esetleg valóban becsületes fickó, akkor meg mi van, egy a millióból, na bumm, ez nem váltja meg a világot !

Én is "ismerek" számos sofõrt és SEMMIJÜK sincs ! Na ezt kapd ki ! 😄DD

Jobb lenne, ha körülnéznél egyszer végre hogyan is élnek az emberek MO.-n ! Ha jól tudom Miskolci vagy, na ott aztán VÉGKÉPP nem az általad említett "sikersztori" a jellemzõ (fõleg hogy MO. egyik legszegényebb zónájában van), de javíts ki ha tévednék !

Match
van létezõ ellenpénda....
hát képzeld, csodák csodájátra ismerek egy embert aki kb 150 milliós házban lakik, ugyan nem jár 40 millás kocsokkal, csak olyan 20-30-asokkal de legaléább félévente újjal.
A csávónak semmilyen bûnöséssel kaopcsolatos múltja nincs.
Tewljesn becsületesen gazdagodott meg, mindezekmelett nem az a tipikus gazdag seggfej, hanem egy abszolút normális ember, akivel akármikor le lehet ülni beszélgetni, sörözni ilyesmi...

elég ha annyit mondokm hoyg sofõrként kezdte? (tudod, ahhoz jogsi kell...meg normális kinézet...más semmi..)

Sir Quno Jedi
A tahóságot is lehet jól mívelni !

torrente
Látom egyre nagyobb a szád! (erre gondolok 😊)) ) Milyen kis vadóc vagy! Ilyen titokzatos, de félreérthetetlen jelekkel akarod tudtomra hozni, hogy IGEN!