Mitől szexi egy fiú?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert fehéret csak a buzik hordanak 😛

Én sem csípem ezeket a rövidített szárú gatyákat. Még nõkön sem. Egy nadrág nálam vagy hosszú, vagy picike rövid (forrónaci). Más nincs a szó- és ruhatáramban. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
a szöge végén jelzet illetõre vonazkozóan 😛
leonardo meg télleg buzi.
A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
viszont én csak 1 zene stílust hallgatok... viszont ha a ruházatomat nézzük, akkor rap/átlagos ^^
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Dicapriórót meg én sem szeretem. Bár a Kapj el ha tudsz c. film tetszett.
A túlerő legyen veled!
lehet véleményezni...😊
(segítek: Gyûrûk Ura, Karib-tenger kalózai)
http://gaborszantai.co.uk/
ezek az igénytelen rapperek, akikrõl én beszélek. a punkok és a rokkerek megint más tészta. 😊
jómagam is 1 ideig "rokker" voltam (KoRn, Slayer, ManoWar, Art of Butchery, Din Addict, Christian Epidemic + hasonlókat hallgattam), de aztán megtérültem és már csak lightosabb rokkot hallgatok... 😊
s ezzel biztosítani tudom, hogy a rokkerek között kevesebb a hülye mint a rapperek között! ^^ (nem azt mondom, hogy a rokkerek között nincsenek hülyék, mert van ott is elég, de a rapperek ebben nagyon listavezetõk! még a diszkós pálázaférgeket/cicákat is lesöprik! 😄 )
szomorú tény, h magyrhon az átlagon túl a retardáltak hazája lett napjainkban... 😞
1.sok lóvé (szép ház, jó kocsi stb.)
2.nagy farok
3.sármos arc
4.humoros, vidám viselkedés, vagy éppen brutálisan magabiztos, nõfaló típus - nõre válogatja kinek mi jön be
5.izmos test
ezek bármelyikével könnyen lehet igen csinos lányokat felszedni, a sorrenddel kapcsolatban várom a véleményeket, helyes e. de az biztos, hogy sok pénzzel egy ördögien ronda manus is szuper bombázókat szedhet fel, úgyhogy tuti az az elsõ!
(utálom a chapslockot...)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
legalább valaki a tudtára adta az igazságot 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Srác, 190-200cm, 100kg, kimondottan filmeillõ kalóz típus:
- Nyárra keresek vékony, egyszerû szabású nadrágot
Szõke kislány, mint lelkes eladó - elõvesz egy 3/4-es fehér nadrágot:
- Ezt ajánlanám, a fiúk nagyon szeretik, a barátomnak is ilyen van...
Erre a hegyomlás rádörren a kiscsajra:
- Mi van? Úgy nézek ki mint egy hobbit??? Frodónak nézel? Ebben egyáltalán férfinak érzi magad a barátod?
No comment...
(nekem is volt egy, idén elõ sem veszem😄DD)
http://gaborszantai.co.uk/
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
lehet akármilyen tuning trabijuk meg golf 4-esük, a mi 406-osunk nem nyomják le az útról... 😊 fõleg akkor, amikor Slipknot ordít a kocsiban... de hát mit lehet tenni... imádom szivatni a diszkós geciket...

arch: az meg más ha elegánsan öltözöl fel. én is feltok öltözni szépen meg gondolom mindenki. olyankor nem lehet megállapitani nagyon semmitse.
és a farmerhez annyit, hogy

pl. lehet hogy télen szakadt börzsekiben járok és hót igénytelennek néz ki, azon kívül meg a többi nem szakadt, de az meg nem látszik alatta..
*694: egy normál farmer tud nagyon szexi lenni nekem az bejön, a picsa nadrág meg nagyon kevés nõn mutat jól
*hihi ** *

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”