2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
#1113 mindekinek a saját nője a legjobb szvsz :) -
#1112 Azért azt ne akarja senki eldönteni így látatlanba (sem), hogy ki miért van kivel, és miért jön be neki. :) -
#1111 Lehet, gyakrabban kellene erre járnom :) Ez volt az első alkalom :P -
#1110 Ezen a patkányfejűn nevettem egy hangyányit :))) -
#1109 CAT: szerintem nem igaz amit írtál. A nőknek inkább a test számít? Olvass vissza és kiderül hogy viseli el pár egész jó csaj maga mellett a nem hozzá való pasikat: pénz, pénz, pénz!!! SAJNOS! -
#1108 + még azt vettem észre, hogy mkinek olyan szuper jó nője van itt, hogy ennyi csaj nincs is a földön. Ez is csak azt mutatja, hogy mindenkinek más tetszik és ez így van jól. :DDDD Pussszantás és írjatok! -
#1107 ADI: azt egy fiúra írtam akit kinevettek a többiek repro..stb. Valami oldalt mutattak, elég nevetséges volt a szöveg dj 14 éves akárki és annak a legjobb haverja volt a srác,akit próbáltam megvédeni egy kicsit. :DD -
#1106 Lacika79: én meg most voltam Siófokon és elég sok jó nőt láttam, a barátomra + rámászott a diszkó egyik táncosbabája,azt hittem leverem, amikor elmesélte. + előtte se tudtuk lerázni, folyton követett minket vagyis a barátomat. Az biztos, hogy nem volt narancsbőr a popsiján, de egy kikent ... volt. Nah mindegy. Te nem tudod miről beszélsz, ha neked csak ez számít.... Akkor még nem láttál duci lányt olyan kisugárzással, hogy.... Nekem nem tetszik a jó test, azt csak úgy írtam régebben. Mutatós, de nem igazán vonzó számomra. -
#1105 Először is Psciho apu kérdésre szeretnék reagálni: nekem 16 évesen egy 26 éves barátom volt, és nem büntették meg, bár az igaz,hogy érezhető volt a korkülönbség (gyerekesen gondolkodtam HOZZÁ KÉPEST). De a te eseted egészen más, mert csak 23 vagy!!! Vágj bele, úgy éreztem az írásaid alapján, hogy tényleg érdekel a lány!!! -
#1104 Jah, akkor most át kéne húrozni az ízlésedet, vagy mi ??? -
#1103 itt mindig tanul újat az ember :D -
Grenzjager #1102 5 ev es ez lesz a divat odahaza is. -
#1101 Hát pedig ezektől nem lesz szexi egy pasi :))) -
Grenzjager #1100 nah jah kihagytam...szoval olyan mint egy buzi de meg sem az!!! -
Grenzjager #1099 metroszexualis: az aki ugy nez ki mint egy buzi, ugy viselkedik mint egy buzi, buzis a hangja, buzis minden mozudlata...nos marha sok olyan digo(olasz) van, s happoljak elolem a noket -
#1098 Ilyenkor érzem, hogy öreg vagyok... ezek a mai szlengek vagy mik... :)) -
Cat #1097 metroszexualitás? -
Lacika 79 #1096 ???? -
Grenzjager #1095 divat a metroszexualitas, s mivel minden olasz buzis, ezert jonnek be a csajsziknak. -
#1094 Hmmm, bottal.... -
#1093 nemtom', de én bottal sem piszkálom meg őket... :D -
#1092 Vannak csinos patkányok ? -
Lacika 79 #1091 Csak őszinte voltam, én így látom! Ugye ízlések, és pofonok. :-) -
#1090 Nem látsz a villogástól? :)))
[gonosz] -
#1089 segicccccsség! -
#1088 [pirul]
Köszi :) -
Lacika 79 #1087 Isten őrizz, ne növessz semmit! :D
a képek alapján jól vagy úgy, ahogy vagy. :-) -
ez a nap poénja. -
#1085 "nekem is van haverom aki megdugja a patkányfejű csajt is ha nagy melle van"
:DDDDDDDDD -
Cat #1084 a legnagyobb különbség, hogy a férfiaknak sokkal jobban számit a nők arca, mint fordítva, a nők inkább a jó testre indulnak be
persze itt is vannak kivételek, nekem is van haverom aki megdugja a patkányfejű csajt is ha nagy melle van -
#1083 Barátomnak is van pocakja. Nem is olyan nagyon kicsit :))))
Szóval akkor növeszthetem magamra a narancsbőrt? ;P :))) -
#1082 minden a külső megítéléssel indul. ugyebár minden kapcsolathoz szükségeltetik a kölcsönös szimpátia, ami első látásnál nem az, h ő biztosan jószívű és megértő... :) -
Lacika 79 #1081 Én most csak a külső dolgokra gondoltam. Értelem szerűen először azt veszi észre az ember. Meg szerintem először külső alapján dönt az ember, hogy egyáltalán szóba áll-e az illetővel.
Természetesen nem kukacoskodni akartam, csak leírtam, amit láttam, ill. nem láttam. :D
Jah, nem vagyok én sem egy Adonisz, de állítólag csúnya sem, szal minden nagyképűség nélkül írtam ezt a kis szösszenetet. Az meg, hogy ki szexi és ki nem, szerintem ízlés dolga. Persze férfi szemmel nehezebb egy férfit elbírálni, mint női szemmel, ezért nem is nagyon tudok beleszólni a témába. Egyet tudok, hogy én (szerintem) nem vagyok szexi. :-) -
#1080 és a no csak akkor jo ha a teste is?
:D
azért nem art ha nez ki vhogy az ember, de nem kell minden rossz helyen levo anyajegyet eszrevenni. -
Lacika 79 #1079 Egy pasi csak akkor jó, ha a teste is jó? Nekem van egy kis pocakom, szal akkor én már nem vagyok jó pasi? :-)
Viccet félretéve: lent voltam a hét végén Siófokon, és nagyon szét kellett néznem, hogy egy csinos nőt lássak. Olyat, akinek nem csak a melle formás, de a feneke is narancsbőrmentes, elég keveset láttam. Jah, akinek mindezek mellé még a feje is jó volt, összesen 2-t ha láttam. Szal kapjátok össze magatokat csajok, mert így várhatjátok, hogy a pasiknak koca hasa legyen, meg ilyesmi. :-)
-
#1078 -
#1077 " Nem álmaim pasija, de annyira nem nevetséges... "
És ki az?!:D:D -
#1076 Messziről jött ember azt mond amit akar :) -
#1075 legsuxxabb ?!! :DDD -
Vlala #1074 Nem vitatkozunk, csak villogtatom az agyamat :-)))))