Mitől szexi egy fiú?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmm nekem csak 1 van de az jól áll rajtam ÉS NEM FEHÉR
mert fehéret csak a buzik hordanak 😛

Kata

Én sem csípem ezeket a rövidített szárú gatyákat. Még nõkön sem. Egy nadrág nálam vagy hosszú, vagy picike rövid (forrónaci). Más nincs a szó- és ruhatáramban. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

a szöge végén jelzet illetõre vonazkozóan 😛

glillu
hát sztem a trójában undoritó volt, a karib tenger kalózaiban viszont jobban nézett ki. gyûrûk urában is jobb de nem a legjobb.
leonardo meg télleg buzi.

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

Sadun Tryst
én is ezt vallom... 😊
viszont én csak 1 zene stílust hallgatok... viszont ha a ruházatomat nézzük, akkor rap/átlagos ^^

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

FtranX
kivételt egyedül a nyálas fiúcsapatok jelentenek.

FtranX
na ezzel én is ugyangy vagyok. Ha jó, bármilyen zenét meghallgatok, legyen az 2Pac, Rammstein, vagy akár Vengaboys. 😊

Arch

Tuvok
Pont ezért nem vagyok egyik ilyen idióta stílus követõje se, úgy öltözködök és olyan zenét hallgatok, amihez épp kedvem van, vagy ami tetszik ...

Sadun Tryst
ha rapper tényleg rapper vagy, akkor nem tetszik 1 rokk szám se... 😛

Arch
Nemtom én nem vagyok oda érte. Nincs vele, mint színésszel semmi bajom, de mint pasi nem jön be.
Dicapriórót meg én sem szeretem. Bár a Kapj el ha tudsz c. film tetszett.

Grimbusz
Azért Capriot nálam nem lehet lefölözni, olyan tenyérbemászó hogy az már kikapcsolom a TV-t v. csatornát váltok 😊 //bár jó filmet már láttam töle szerencsére nem túl sokat.//

A túlerő legyen veled!

Tuvok
Na annak ugyanolyan nyálas képe van, mint dicaprio-nak .......

Tuvok
De milyen faszság már, tetszik egy jó rock szám, de nem hallgatom meg, mer rapper vagyok ... sok idióta ...

Nah, lányok, Orlando Bloom (Legolas) lett a legszexibb angol...

lehet véleményezni...😊

(segítek: Gyûrûk Ura, Karib-tenger kalózai)

http://gaborszantai.co.uk/

Sadun Tryst
1 punk/rokker nem hallgat gansxtát (így kell írni?!)... 😛
ezek az igénytelen rapperek, akikrõl én beszélek. a punkok és a rokkerek megint más tészta. 😊
jómagam is 1 ideig "rokker" voltam (KoRn, Slayer, ManoWar, Art of Butchery, Din Addict, Christian Epidemic + hasonlókat hallgattam), de aztán megtérültem és már csak lightosabb rokkot hallgatok... 😊
s ezzel biztosítani tudom, hogy a rokkerek között kevesebb a hülye mint a rapperek között! ^^ (nem azt mondom, hogy a rokkerek között nincsenek hülyék, mert van ott is elég, de a rapperek ebben nagyon listavezetõk! még a diszkós pálázaférgeket/cicákat is lesöprik! 😄 )
szomorú tény, h magyrhon az átlagon túl a retardáltak hazája lett napjainkban... 😞

megpróbálom röviden összefoglalni fontossági sorrendben:
1.sok lóvé (szép ház, jó kocsi stb.)
2.nagy farok
3.sármos arc
4.humoros, vidám viselkedés, vagy éppen brutálisan magabiztos, nõfaló típus - nõre válogatja kinek mi jön be
5.izmos test
ezek bármelyikével könnyen lehet igen csinos lányokat felszedni, a sorrenddel kapcsolatban várom a véleményeket, helyes e. de az biztos, hogy sok pénzzel egy ördögien ronda manus is szuper bombázókat szedhet fel, úgyhogy tuti az az elsõ!

glillu
de nagy általánosságban... nah mind1 nekem ez a véleményem, végülis demokráciában élünk nahmá.

glillu
jahajjj ez lol😄

Match
MI VAN MÁR MEGINT A ROCKEREKKEL ? 😄
(utálom a chapslockot...)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

BhangraGirl
Ezek a fiúk / lányok punkok, rockerek, stb... Látni eleget, fõleg Pesten.

Sadun Tryst
a piros, rikittó sárga + zõd cipõfûzõke én még csak 14 éves ált. iskolásokon láttam, akik gansxtát hallgatnak még mindig 😄 idõsebb embereken, csak olyanon láttam (mármint hülye cipõfûzõs, "durungcipõt"), akik kb. a 14 évesek szintjén vannak... 😛

BhangraGirl
GLILLU: A fehér nadrág abszolút nem azt jelenti hogy "diszkós". De még mindig jobb mint a szakadt ruhás, kék és piros cipõfûzõs emberkék ruhái... Szerintem jól áll a fiúknak a fehér nadrág. És a lányoknak is...

Sadun Tryst
😄DDDD

Match
jah, ez jó 😄
legalább valaki a tudtára adta az igazságot 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Ma, xy divatüzletben:

Srác, 190-200cm, 100kg, kimondottan filmeillõ kalóz típus:
- Nyárra keresek vékony, egyszerû szabású nadrágot
Szõke kislány, mint lelkes eladó - elõvesz egy 3/4-es fehér nadrágot:
- Ezt ajánlanám, a fiúk nagyon szeretik, a barátomnak is ilyen van...
Erre a hegyomlás rádörren a kiscsajra:
- Mi van? Úgy nézek ki mint egy hobbit??? Frodónak nézel? Ebben egyáltalán férfinak érzi magad a barátod?

No comment...
(nekem is volt egy, idén elõ sem veszem😄DD)

http://gaborszantai.co.uk/

Sadun Tryst
de olyan zenét hallgatsz nem? 😊

Pluskast
Már bocsi de én pl szeretem a fehér gatyát sõt a világos színekért vagyok oda a ruhákban, de még sem vagyok az a típus aki állandóan disco-ba jár.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

glillu
mondjuk énis sokféle ruhát hordok. szal pl nyáron nem lehetne megállapitani a "stilust" amikor van rajtam egy szoknya, felsõ meg papucs😊

Sadun Tryst
az igaz. de az emberek rögtön a viseletrõl asszociálnak... ezt a rokkereknél és a diszkósoknál meg is merem tenni azonnal. de már saját magam példáján, és még sok ismerõsöm miatt a bõgatyás és full norm öltözetnél már nem merem. ott inkább rákérdezek... 😊

Sadun Tryst
én ezt a diszkósokkal szoktam kanizsán.
lehet akármilyen tuning trabijuk meg golf 4-esük, a mi 406-osunk nem nyomják le az útról... 😊 fõleg akkor, amikor Slipknot ordít a kocsiban... de hát mit lehet tenni... imádom szivatni a diszkós geciket...

Arch
De én szeretem a kosztümöt. Bár... sok emberrõl, ha csak egyszer látod, nem nagyon lehet megállapítani, hogy milyen. Én pl a bõszárú csípõnadrágtól a szoknyáig, nagyon sokmindent hordok. Hangulattól és attól függõen, hova megyek.

glillu
sztem ez itt se meglepõ.
arch: az meg más ha elegánsan öltözöl fel. én is feltok öltözni szépen meg gondolom mindenki. olyankor nem lehet megállapitani nagyon semmitse.

Arch
Mint amikor én kosztümben megyek dolgozni és szintén vmi rock ordít a fülembe... 😊)) Rám is szoktak furcsán nézni 😊

Sadun Tryst
mondjuk ez igaz. mert néha még néha én is úgy öltözködöm, hogy nem is tükrözi a személyiségem. bõ gatya, deszkás cipõ, meg ilyen cuccok, közben meg hallgatom a rokkot... mondjuk ez US-ban nem lenne meglepõ, de itt európában nagyon furcsán néznek rám, mikor megmondom, hogy milyen zenét hallgatok, + hogy mikor megismernek milyen is vagyok... ^_^

és a farmerhez annyit, hogy

nemcsakfeel
de azért egy ember tökre különbözõképpen öltözködhet fel, és lehet hogy teljesen más a hatása a két ruhának.. ( persze nyílván vmilyen határokon belül )
pl. lehet hogy télen szakadt börzsekiben járok és hót igénytelennek néz ki, azon kívül meg a többi nem szakadt, de az meg nem látszik alatta..

*694: egy normál farmer tud nagyon szexi lenni nekem az bejön, a picsa nadrág meg nagyon kevés nõn mutat jól

*hihi ** *

glillu
pontosan és ok h nem a külsõ számit de sokmindent elárul.

Sadun Tryst
a legtöbb esetben a ruha tökrözi a viselõjét... 😊

glillu
eccer az volt, h taliztam egy ilyen sráccal, ok nem fehér gatyát hordott de a disco meg a másmien izlés az stimmel. megláttam, nah ok gondoltam nem lesz semmi komolyabb, de aztán kicsit jobban megismertem és rájöttem h aranyos, együtt voltunk egy ideig de egy csomó minden a viselkedésében nagyon zavart, ami a discos dolog miatt volt. szal meg is bántam h nem hallgattam az elsõ gondolatomra. szal sztem akkor is fontos a ruha.

Sadun Tryst
így igaz. én ezért szeretm a "semleges" öltözködést a csajoknál! mert nagyon kívánatosak és szexi így 1 csaj. és mégsem kurvás, hanem csak pont annyit mutat amennyit kell... 😊 kicsit konzervatív vagyok... ^_^

glillu
a melõsgatya a kulcsa a kérdésednek...

Tuvok
van fehér melósgatyám, szal szeretem a discot ?

glillu
hát nemtom, ha meglátsz egy embert, akkor kapásból ugye a ruháit látod meg. és abból, h milyen ruhákat hord, milyen a cipõje, meg lehet állapitani elég sok mindent h mennyire igényes meg stb. szal én ha meglátok vkit akkor az nálam az elsõ h megnézem a ruháit. mer ok nem a külsõ a lényeg, hanem a belsõ, de ha mondjuk fehér gatyát hord😊 akkor az azt jelenti h másmien zenét szeret fullra mint én, másmilyen a felfogása, máshova jár bulizni, õ szereti a discot.... szal azért sztem sokat jelent maradjunk ennyiben.

az akkoris csak a külsö.az legfeljebb csak annyit mutat hogy szeret öltözködni

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Tuvok
pláne mikor leveti

BhangraGirl
De egy jó ruha sokat dob az emberen.

BhangraGirl
Pontosan!

szerintem nem a ruha teszi az embert hanem millen a belsö kisugárzása.

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Sadun Tryst
de attól, hogy nézed, neked nem lesz jobb 😛

Sadun Tryst
nekem ez kapucnis pulcsiban van pirosban 😊