Mitől szexi egy fiú?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Mármint ez bizonyos határig. <#ravasz1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Brigicsaj
hát legyen magabiztos..😄 de ne nyomulós nagyképû egosita, azt nem szeressük..😛 amikor egy csávó rán akarja dumálni magát mert hogy õ milyen jó..😄

xD

Brigicsaj
a kezet nézik a csajok, de nem azt hogy milyen vastaga a karja😄DD érted most hiába számít a külsõ, ha a vékonyabb srácnak jobb a kisugárzása, meg tud értelmesen szólalni , a másik meg nem, .......akkor egyértelmû kit választ a csaj..😛 esetleg a ribancok választanák az izomagyut..😄

xD

Brigicsaj
😄 cöhh.... fasság... egy normális csaj nem a kar mérete alapján fog választani....😛

xD

zsutyesz
többször is szavaztam rád, úgyhogy gondold meg mit mondasz! <#ejnye1> <#smile>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

zsutyesz
ezt vetted ki abból, amit írtam? 😊

Molnibalage
A pofátlanság magabizotssá tesz? <#idiota>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsutyesz
egy kevésbé jóképû pasi a fellépésével sok mindent el tud érni, egy jóképû viszont mindegy micsinál, így is, úgy is tetszik a lányoknak. <#smile>
De az egészséges magabiztosság nem hátrány...

Na végre egy nõ véleménye😊

Van egy ismerösöm aki bármilyen csajt fel tud szedni akár foglalt akár nem pedig szerintem nem olyan jóképû persze rondának se mondanám.
Én szerényebb vagyok és amikor megkérdeztem hogy csinálja azt mondta hogy az egész fellépés kérdése.
Szóval akkor egy magabiztossabb férfi sokkal szexisebb mint egy szerényebb?
zsutyesz
sztem egy csaj elõször az arcodat, aztán a kezedet, majd a seggedet nézi meg. <#vigyor>

De a legelején a külsõ számit.
Amugy majd várjuk meg egy csaj véleményét is😊
Szerintem egy csaj elöször az arcot aztán a karodat nézi meg😊
Brolly
ez csak külsõség, ha egy csaj komoly kapcsolatot akar, akkor nem ez lesz az elsõdleges szempont, h hanyas karja van a csávónak, és még a második se..

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

A vékony srácnak van 33-as karja az izmosnak 44-es.
Melyiket választanád?
chhaya
mennyire izmos, mennyire vékony?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Ha van egy vékony meg van egy izmosabb srác akkor minden csaj az izmosabbat választja?
Sné Zsuzsa
mi a horoszkopod?

Canon 450 D

Egy fiúnak csak helyesnek kell lennie.
Egy férfinak kell szexinek lenni!
vagy nem?!

\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"

Inferno
Akkor én kellek neked<#love11>,de te nem akarsz mostanában férjhez menni!<#rolleyes>

PS3/X360 user: Infernohun

Sné Zsuzsa
mitol szexi? ha magabiztos es oda pakol ahova szeretne...aki nem fo**a magat ossze az elso hisztimnel, hanem megragadja a kantart...ja egy eros jellem az szexi

Canon 450 D

Brigicsaj
hát azt senki nem mondta hogy egymagába elég a dolog, egy komplex tornával már jól müxik...😛 én spec anno, magamnak állítottam össze gyakorlatokat, és fõleg a hasamra fordítottam a hangsulyt mivel az volt a legproblémásabb....és sikerült 13 évesen egy év alatt 14 kg-t leadnom....és az azért egy gyerektõl így elég nagy dolog úgy hogy nem szeret futni, és nem nagyon sportol, mert nincs ideje eljárni még oda is....akkor voltam a legelfoglaltabb..😄 most ahhoz képest arany életem van..😄 akkor minden nap 6ra értem haza és közbe 6kor keltem..😄 most kelek 5kor és itthon vagyok 3ra általába..😛 most lenne idõm, csak nem akarok...mert nem érzem szükségét..😊

xD

gercse
így van, én is csináltam jó pár felülést régebben, és a zsír réteg nem ment le, csak az izmok lettek nagyobbak, erõsebbek alatta...

pTk
Felüléstõl nem lehet fogyni, vagyis lehet de önmagában nem elég, kell mellette futni, akármi más fogyasztó sportot csinálni. A felülés csak az izmokat fogja kidolgozni de ha fölötte van zsirréteg attól még ugyanugy nem fog kilátszódni. Ez a réteg pedig nem a felüléstõl fog lemenni 😊

Brigicsaj
rendben! 😛 megdumáltuk! 😛

xD

Molnibalage
Szólj, ha vége a szesztilalomnak és vendégem vagy egy körre.

Brigicsaj
köszike! pedig most azért,...jó lenne kicsit inni, lazítaná az agyamat...van elég gond itthon sajna...😞

xD

Molnibalage
Részvét.

Brigicsaj
akkor hogy magyarázod hogy nekem lement? 😄

xD

Brigicsaj
hát én is iszogatnék , de nem lehet most gyógyszerre...😛

xD

ez a leges legnagyobb téveszme a testformálással kapcsolatban. a felüléstõl _NEM_ megy le a zsír a hasról.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Molnibalage
Elég masszív piások átlagban. Az elején még én is az voltam, de mára kultúrember lettem.

Van errõl egy vicc. Két út áll a kezdõ gépész elõtt. Az egyik járhatatlan a másik az alkoholizmus.

Az orvostan hallgatók sem kispályások ahogy hallottam. Ma is lesz egy kis iszogatás egyébként.

Brigicsaj
nem nagyon..😛

xD

Molnibalage
Ja és gépész vagyok. 😊 (már ha tudod, hogy ez mit takar ivási szokásokban)

Molnibalage
Khöm. Ez sokatól halottam és sokan sokféle képpen értelmezik. Ezalatt azt érted mielõtt kidobod a rókát? Mert az nekem eddig összesen kétszer sikerült és az egyik az 9 éve a másik olyan 7 éve lehetett. Az utóbbi estében sikerül a filmszakadást is összehozni... Arra ébredtem, hogy otthon fekszem az ágyamban. Az utolsó emlékem az volt, hogy elindultam a sörsátor felé a cimbiktõl. Utána semmi.

Meg én már kinõttem ebbõl. Az esetek nagy részében ténlyeg csak annyit iszok ami jólesik. 3 hete hosszú idõ után kivételt tettem. <#zavart1>
(Meg most már azért nem olyan olcsó a pia mint régen. '99-ben 300 forintból 7-en úúúúúúúúúúúúúúgy be tudtunk nyomni, hogy az elképesztõ.

Ha úgy vesszük én is jól bírom, csak a másnapi fejfájást azt már kevésbé. Holnap cimbimmel megünneplem elvileg az utolsó vizsgaidõszakomat, már "csak" a diplomamunka, államvizsga és a nyelvizsga van hátra. Minõ csekélységek. 😊

Brigicsaj
úúúú sokmindent..😛 eléggé bírom a piát..😛

xD

Molnibalage
Kár. Mit preferálsz? Mármint italban. <#vigyor1>

Brigicsaj
😄 jó is az..😄 mondjuk én a sört nem szeretem..😄

xD

Molnibalage
Én meg röpizni szoktam amikor kicsit érzem, hogy meglegyint a betegés szele. A sör is igen hatásos, de a kettõ kombinálva a csúcs.

Brigicsaj
én is szeretek mérni..😄
most mértem magamnak hogy betegen, félórát tornáztam, úgy hogy bírtam volna még bõven, csak hát hugom jött, és nem hagyott békén..:S 😄

xD

Brigicsaj
jaja...😛

xD

Molnibalage
Hm... Gépész vagyok és szeretek mérni. Kipróbálom. <#vigyor1>

Brolly
hja akkor az minden szempontból tökéletes lenne, mármint a teste... értem😊

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brigicsaj
nem mert raktak be helyettem...😄

xD

Wescone
<#nevetes1> Lassabban még nehezebb.

In Lak\'ech Ala K\'in

Molnibalage
Hát 35-ig jutottam. 1,5 másodpercenként egy. Hát ennél vót már jobb is, de így hirtelenjében nem rossz. Talán lassabban kellett volna csinálni.

Bírom én a strapát. 3,5 óra röpi után hazatekerés (20 km) hajnali 1-kor. Hab a tortán az volt, hogy két kutya megkergetett meg hazafele. A harmadikat már messzirõl láttam a városban, inkább kikerültem.
(hogy fulladnának meg az aki elengedte õket...)

Wescone
Végül csak nem töltöttél fel képet.

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
"Azér most poénból kipróbálom, hogy hány felülés megy megállás nélkül. 😊"

Kisérletezz csak. Lehet, hogy két nap múlva lecsúszni kényszerülsz majd reggel az ágyadbol mert felüllni nem fogsz tudni. <#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

Brigicsaj
hát jah..😄 én megyek is most kicsit hullahopkarikázni vagy 2 éve nem pörgettem, és pedig kéne...😛

xD

KG21
igazad van... hülyén hangzik 😄😄😄

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Wescone
<#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Ha kissé megdolgoznám a derekam... eltünne teljesen. <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in