2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
  • chhaya #2555
    barátom is növesztett nemrég, tetszett is nagyom, csak borzasztóan szúrt. :D
    de téged hogy szúr a saját ?
  • Molnibalage
    Majd akkor teszek be képet - ha érdekel - hogy hogyan néz ki két nap után.

Körszakállat egyszer növesztettem de annyira szúrt hogy, még engem is zavart. Majd a karácsonyi szünetben lehet, hogy megint növesztek egyet. :)
  • chhaya #2553
    a borosta sztem sokaknak jól áll, meg a körszakáll is, ha jól karban van tartva.
  • Brigicsaj
    norm. állapotban mind a két kezed ugyan akkora szal így aztán tök mindegy....xDDDDDDDDDDD
  • OrioN the S
    hm..iylen topik is van.

[olvasgat]
  • Molnibalage
    Kéz. Olyan tömpe ujjamim vannak (szerintem), hogy ehaj. Annál már csak a borostám durvább. Erős és gyorsan nő...
  • plump
    melyik kézzel?
  • chhaya #2548
    #2539: bele. azon kényelmes aludni, nem a kockákon. ^^

#2542: ápoltságot pl. amúgy nem tudom pontosan, pedig énis folyton nézem. :D
  • Cabell
    hanem, nekem?:O
  • Tresh
  • Brigicsaj
    hát nézd meg merev állapotban hogy a tenyered aljától a középső ujjad végéig hogy pont akkora-e vagy kisebb, nagyobb...akkor igazolva van az az hogy nem igaz ez a kezes téma...:D
  • Tresh
    én nem tudom, nem szoktam méregetni :D
  • Brigicsaj
    ösztön:D legalább is nálam az ...:D aztán egyesek szerint a farok méretet jelenti hogy mekkora a keze a csávónak...:D de ez persze hülyeség sztem..:) inkább ahhoz lehet köze hogy mennyire szép a keze..:P hogy milyen érzés lehet mikor az megérint...:P:D legalább is nekem valami ilyesmi játszódik le a fejembe..:P
  • Tresh
    a kézen mit néznek?
  • plump
    Most, hogy végigolvasom a topicot, nem is biztos hogy nekem kéne pszihiáterhez járnom...
  • plump
    Már megint általánosítás...
  • Molnibalage
    És a kis pocak belefér? Tök vicces, hogy akkor jött fel rám mikor heti 12 (!) órát röplabdáztam. Most jó esetben heti egyszer és mégsem hízok. Érti a fene...
  • chhaya #2538
    vmi képet mutass, mert nemtom elképzelni. :D
    amúgy szerintem meg normális testalkata legyen, a gizdát nem szeretem, a túl izmosat sem, mert annak az agya is olyan általában.
  • Gabesz amd64
    " esetleg a ribancok választanák az izomagyut..:D"

LOL
  • Cabell
    http://www.youtube.com/watch?v=IOri5Tlm23c&feature=related

Kockás hasra:)

Kiváncsi vagyok, nektek hogy működik, elvileg ezzel marha gyorsan megy.
  • Molnibalage
    Mármint ez bizonyos határig.
  • Brigicsaj
    hát legyen magabiztos..:D de ne nyomulós nagyképű egosita, azt nem szeressük..:P amikor egy csávó rán akarja dumálni magát mert hogy ő milyen jó..:D
  • Brigicsaj
    a kezet nézik a csajok, de nem azt hogy milyen vastaga a karja:DDD érted most hiába számít a külső, ha a vékonyabb srácnak jobb a kisugárzása, meg tud értelmesen szólalni , a másik meg nem, .......akkor egyértelmű kit választ a csaj..:P esetleg a ribancok választanák az izomagyut..:D
  • Brigicsaj
    :D cöhh.... fasság... egy normális csaj nem a kar mérete alapján fog választani....:P
  • zsutyesz
    többször is szavaztam rád, úgyhogy gondold meg mit mondasz!
  • zsutyesz
    ezt vetted ki abból, amit írtam? :)
  • Molnibalage
    A pofátlanság magabizotssá tesz?
  • zsutyesz
    egy kevésbé jóképű pasi a fellépésével sok mindent el tud érni, egy jóképű viszont mindegy micsinál, így is, úgy is tetszik a lányoknak.
    De az egészséges magabiztosság nem hátrány...
  • hologram35
    Na végre egy nő véleménye:)

Van egy ismerösöm aki bármilyen csajt fel tud szedni akár foglalt akár nem pedig szerintem nem olyan jóképű persze rondának se mondanám.
    Én szerényebb vagyok és amikor megkérdeztem hogy csinálja azt mondta hogy az egész fellépés kérdése.
    Szóval akkor egy magabiztossabb férfi sokkal szexisebb mint egy szerényebb?
  • zsutyesz
    sztem egy csaj először az arcodat, aztán a kezedet, majd a seggedet nézi meg.
  • hologram35
    De a legelején a külső számit.
    Amugy majd várjuk meg egy csaj véleményét is:)
    Szerintem egy csaj elöször az arcot aztán a karodat nézi meg:)
  • Brolly
    ez csak külsőség, ha egy csaj komoly kapcsolatot akar, akkor nem ez lesz az elsődleges szempont, h hanyas karja van a csávónak, és még a második se..
  • hologram35
    A vékony srácnak van 33-as karja az izmosnak 44-es.
    Melyiket választanád?
  • chhaya #2522
    mennyire izmos, mennyire vékony?
  • hologram35
    Ha van egy vékony meg van egy izmosabb srác akkor minden csaj az izmosabbat választja?
  • Sné Zsuzsa
    mi a horoszkopod?
  • plump
    Egy fiúnak csak helyesnek kell lennie.
    Egy férfinak kell szexinek lenni!
    vagy nem?!
  • Inferno
    Akkor én kellek neked,de te nem akarsz mostanában férjhez menni!
  • Sné Zsuzsa
    mitol szexi? ha magabiztos es oda pakol ahova szeretne...aki nem fo**a magat ossze az elso hisztimnel, hanem megragadja a kantart...ja egy eros jellem az szexi
  • Brigicsaj
    hát azt senki nem mondta hogy egymagába elég a dolog, egy komplex tornával már jól müxik...:P én spec anno, magamnak állítottam össze gyakorlatokat, és főleg a hasamra fordítottam a hangsulyt mivel az volt a legproblémásabb....és sikerült 13 évesen egy év alatt 14 kg-t leadnom....és az azért egy gyerektől így elég nagy dolog úgy hogy nem szeret futni, és nem nagyon sportol, mert nincs ideje eljárni még oda is....akkor voltam a legelfoglaltabb..:D most ahhoz képest arany életem van..:D akkor minden nap 6ra értem haza és közbe 6kor keltem..:D most kelek 5kor és itthon vagyok 3ra általába..:P most lenne időm, csak nem akarok...mert nem érzem szükségét..:)