Mitől szexi egy fiú?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
igen törtfehér... de nem vakító fehér bazz, mint amilyenbe a legtöbb ilyen diszkós "hobbit" jár! (itt a tiszta fehérrõl van szó)
egyébként nekem is van törtfehér bõ hosszú farmergatyám... 😛

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Breki33
nekem se a mostanság discoban menõ zenének nevezett vmi a kedvencem

és természetesen a lányokat szeretem

mégis szívesebben hordok világos farmert
és jobban is áll

a lányok szerint is...

szval hülyeség ez a beskatulyázás
Pluskast
Nem. Nemigazán vagyok oda az ilyen dupci zenéért. Mondjuk már ki is nõttem belõle.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Breki33
hát én most fehér gatyában vagyok

igaz ez nem farmer és inkább törtfehér oldalt nagy zsebekel, de senkise mondta ma, hogy nem vagyok férfias
Borcsa
vegül is ha ilyen hermaforditva szerencsétlen, akkor csinájja nyugottan

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

Sadun Tryst
nem, nem keverem...

Sadun Tryst
akkor + gyantáztatja... nekem 1re megy az egész... 😊
a szolihoz pedig annyit, h az ilyen hozzáállás még nem is rossz, de aki csak azér lesz csoki, mert "ez jön be a csajoknak", az azért már szánalom... de a vicc az egészben, h az ilyenek, csokibarnán, még hülyébben néznek ki! 😄

Festeni ne fesse, az gáz...bár tényleg szive joga
pff :_D

nemcsakfeel
az is "aranyos" még amikor körmüket festik.

*hihi ** *

Tuvok
szedje, szíve joga

festés már tényleg gázos kicsit, de hát manapság egyesek a seggükön is festetik a szõrt ...
már bocs ,)

glillu
jah arról mi a véleményetek ha egy csávó szedi a szemöldökét de ráadásul festi is? ok mer a szedééssel nincs gond de ha festi.. szal?

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

glillu
divat....

Fú ne is mondd😊 Az a pink nagyon durva😊 Nem tudom mit esznek rajta
Breki33
sztem kevered a piros gatyával P

amúgy sajnos most a nõknél a rózsaszín a divat
nemcsakfeel
strandon pl. hogy: "Nézd már, szõrös a háta! Olyan mint egy majom..."
jó mondjuk tényleg akad olyan erõs szõrzetû ember akinek végig nagy szõrös a háta.. az ilyen lehet hogy minden reggel borotválja a hátát is

*hihi ** *

Arch
"Azt inkább gyantáztatni kéne,"
Igaz. De sztem azok, akiknek szõrös a hátuk és meg akarnak szabadulni tõle, gyantáztatják, nem borotválják 😊 Én fogalmaztam akkor csak rosszul. 😊

Ezzel egy kicsit vitatkoznék😊 A szolizás nem rossz dolog bizonyos mértékben...pl nekem egy csomó anyajegyem lett tõle a hátamon, úgyhogy már csak nyár elõtt megyek egyszer kétszer azért, hogy a naptól le ne égjek😊
Ja a barna testen sokkal jobban kijön az izomzat definiáltsága. Egy pár kilóval többnek tûnik az ember....Persze ez nem az izomagyú emberekre vonatkozik...Annak úgyis mindegy...ronda zsíros izomzatuk van😄 De én nem az agyonszolizásra gondolok, csak egy kis színre😊

A borotválás...mindenkinél más...A hónalját azért nem rossz ha leborotválja az ember. De a hátát? Azt inkább gyantáztatni kéne, hacsak nem akarja valaki, hogy dárdák álljanak ki a hátából egy idõ múlva😊
Arch
Én max a régi (mer újak itt nincsenek 😊) amerikai autóknak nézek utána, de ott is az autót nézem, nem azt, aki benne ül. 😊)

Amúgy biztos van, akinek mindegy, vagy aki szereti, de én pl. nem szeretem ha valakinek szõrös a háta... szóval én megértem ha borotválja. Meg nem egyszer hallottam már strandon pl. hogy: "Nézd már, szõrös a háta! Olyan mint egy majom..." És gondolom ez sem lehet túl szívderítõ, ha ilyet hall...

Sadun Tryst
ismerek embert aki a hátát borotváltatja. meg a lábát, meg mindenét... 😄DDDD

nemcsakfeel
vazzeg a hátadat te hogy borotválnád le??? még elképzelésem sincsen.
nekidõlsz a sajtreszelõnek és mozogsz fel le?

mondjuk az se mind1 egy ruhadarabnál hogy milyen anyagbõl van. szal ha ilyen nejlon fényes, feszülõs cucc :

*hihi ** *

Sadun Tryst
😊))

Sadun Tryst
nem éppen férfias viselet a fehér 3/4-es gatya...
akárcsak enm túl férfias szokás a test borotválása (láb, hát, mellkas, etc...), meg a szolizás...

Az hogy kicsit gáz az a háromnegyedes😊 A hosszú az rendben, de háromnegyedes? Az tényleg Frodónak való...

Ja én is foglalt vagyok, úgyhogy nem fenyegetnek az ilyen szegény visszamaradott lányok😊 Akinek ez számít, az elmehet elég messzire...egyébként le lehet venni az elsõ pár szóból...de nem érdemes külsõrõl ítélni, mert az néha elég félrevezetõ szerintem. Sok szép értelmes lány van😊
na akkor fejtsétek ki plíz (törpe vagyok bazmeg? 😄D) hogy mi a bajotok a fehér gatyával. me nem értem.

-the invisible-

nemcsakfeel
azért ezt mindengi eljátsza 😊)
a másik vmi menõ cabrio sportkocsi, tuti nem látod benne vezetni úgy az ember hogy közbe ne telefonáljon kézbõl.. nem telik kihangosítóra 😊))

*hihi ** *

Sadun Tryst
hál isten ez fél éve volt nálam... 😊 azóta van rebes bnõm, akinek én kellek és nem a kocsi meg a többi. ilyen szempontból durva szerencsésnek tartom magam! ^_^

Hehe ez tuti így van😊 Mikor mi is kocsit cseréltünk, egybõl bámultak be az autóba😊 Néha már kicsit idegesítõvé válik...De ez mondjuk inkább a fiatalabb korosztályra jellemzõ, meg a plázacicákra...Azért az kicsit veszélyes, hogy emiatt nõ az ember tetszési indexe😊
Ja ez mondjuk csak itt Mon jellemzõ a lányokra. Máshol inkább az egyéniséged a fontos, na meg az sem utolsó, hogy hogy néz ki az ember....
Na de nekünk itt kell megélni
Sadun Tryst
bulikra nem rossz (sziget fesztivál, koncert, etc...), de mondjuk, h elmenni mozibam v. le a közértbe 1 szoknyába, nemtom... nekem nem is állna jól, és nem is érezném magam benne teljesen komfortosnak... túl szellõs lenne alulról

Mit szóltok a szoknyához?😊 Mármint egy férfin...
Erre marha kiváncsi vagyok...Mondjuk egy hosszú fekete egyenes vonalú szoknya indiai papuccsal...felülre meg képzeljetek el valamit, ami megy hozzá😊 Nah?
Egyébként külföldön járnak ilyen cuccban...Én itt nem merem felvenni, mert hülyének néznének....De azért lehet hogy megnézem egyszer milyen arcot vágnak az emberek Jah, és nem vagyok buzi
Sadun Tryst
jaja. sok paraszt vesz 1 trabit 20ezerért, oszt tuningolja 60-ért. ahelyett, h venne 80ezerért 1 "normál" autót... 😛

mondjuk nem mondom, h nem villogtam régen a fater 406-osával, de hát mikor friss a jogsi, akkor mit lehetne tenni mást? ^_^ kocsiban hangosan szól a "faszagyerek" amerikai punk-rokk, a csajok meg a szemüket le se tudják venni rólunk 😊
szánalom ide vagy oda, ezzel volt a leg1szerûbb csajozni... 😄

csak süketülne meg mind aki igy hallgatja a zenét a kocsiba.ezeknek mind feltünési viszketeksége van!

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

nemcsakfeel
jaja, az autó is nagyon meghatározó is egyeseknél,
meg a szarrá tuningolt rozsdás lada hótszar, meg a kipufogó is lyukas de azért szól belõle az 1000w ...

*hihi ** *

BhangraGirl
Kata, Reproról lemaradtunk.
😊)

repro
Sajnálom lányok, de már 5 éve foglalt vagyok... 5 év. jesszus áááá... ok jól vagyok😊

Nyáron mi másba járjak, mint világos nadrág?
ha valahova hosszú nadrág kötelezõ, akkor biztos, h nem sötét farmerben fogok menni.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Breki33
sztem az annyit emlegeted
mástól még nem halottam

amúgy van egy jó magyar közmondás
Breki33
hát az, hogy aki fehér nadrágot visel diszkópatkány

én speciel kb 5 éve nem voltam ilyesmi helyen
jó mondjuk az ingyenes adriai discokat nem számolva

amúgy a fehér mellett a paszteles LEWIS is sokkal jobban néz ki sztem mint pl ezek a középpen kihipózott és összekoszolt xarok

bocs ha valakinek a lelkébe gázoltam
glillu
nem ez a mániám. csak a véleményem. és nem csak nekem.

Kata
akkor már csak a telefonszámodat kéne megadni... 😄

[/cserf][/fülünyúl]

BhangraGirl
repro: hmmm.... 😊)) Oké, csak vicc volt. Breki, kinek mi a mániája? Lilunak a fehér nadrág? 😊 hát, kinek mi. Na, azért Orlando igen csak jó pasi... Nálam viszont még mindig Antonio Banderas vezet!!!!

repro
1. megvan
2. megvan
3. megvan
4. megvan
5. megvan

N0 TXT TLK PLZ!4!

Breki33
helyes

énsevagyok olyan típus mégis többfajta fehér nadrágom van
délen ez praktikusabb is
Breki33
sztem is
de neki ez a mániája

biztos kiskorában egy fehérnadrágos molesztálta :-)
Breki33
ez hülyeség
glillu
hát neméppen ezektõl

ÁjjLe BoBBi
namitõl?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Kata
IFA féknyom?

[/cserf][/fülünyúl]

Tuvok
Mosd ki 😊

😄DD LÁL
Nemõ olyan sötétkrém színû

Match
rózsaszín? 😄DDDDDDDDDDD