2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
  • Cat #1153
    Az érzékenység segítette az asszonyokat a gyűjtögetésben

Amerikai kutatók felfedezték, hogy a világ színesebbnek látszik a nők szemében, mint a férfiakéban.

Tanulmányukban az Arizonai Egyetem kutatói megállapítják, hogy a gyengébb nem látószerve lényegesen több árnyalat megkülönböztetésére képes, mint a "teremtés koronájáé". A tudósok szerint ez az érzékenység az evolúció során alakult ki, mert segítette az asszonyokat a gyűjtögetésben. A kutatók 236, a Föld különféle területein élő ember DNS-ét vizsgálták meg és arra a következtetésre jutottak, hogy bizonyos génváltozások hatására fejlődött ki a nők hatékonyabb - elsősorban a vörös színárnyalatok megkülönböztetésére alkalmas - érzékelése.
  • Revengangel
    A topic alaptemajahoz kapcsolodoan:
    En szemelyszerint ki nem allhatom a deli beutesu pasikat, a macho stilust meg aztan kimondottan utalom.
    Es hogy mitol szexis egy ferfi?Amennyiben pusztan kulsosegekre korlatozzuk a kerdest, mindenkinek mas es mas.Kinek a szeme, kinek a szaja, arca, feneke oltozkodese stb jon be.
    Ha mar nem csak a kulsosegek szamitanak, tehat ismerem az illetot, akkor onnantolfogva nem szamitanak a kulsosegek.
    Lehet egy pasi jokepu, elegans, izmos stb, de melle lehet olyan buta, bekepzelt mint a sotet ejszaka.
    Mindig jokat mulatok, amikor egy nyitot sportkocsiban latok egy kigyurt kopasz napszemuveges urget, es szeriatartozeknak mindig ott ul mellettuk egy szoszi IQ-light plazacica.A zsak meg a foltja tipikus esetei:)
  • Lacika 79
    Akkor ezexerint nem csak én vélekedek így.
    És igen, a mályva az növény. :)
  • Davidus
    És a mályva syín az milyen? Arról nincs valami kép?:D
  • Davidus
    Vannak nagyon gyökér emberek is akik megcsinálják. Nekik jutnak a nagyon gyökér kislányok;)
  • Vlala #1148
    Szerintem akkor vagyunk a legjobbak, ha magunkat adjuk.
    Semmit nem kell megjátszani, kihúzni, megfeszíteni hölgytársaságban, ha valaki tetszik, az úgyis meglátszik rajtad (legalábbis valahonnan mindig észreveszik...) és ha kölcsönös a vonzalom, azt meg Te fogod megérezni. Ez az Eljátszom a vagány csávót, mer' jó csaj van a buliba' hozzáállás max. a golyóidba kerülhet (Szép volt, Kicsim!)
    de imponálni csak egy majomnak tudnál vele, vagy egy olyan lánynak, akinek mindegy, kivel van.
    mályva <- na itt a mályva, aki nem tudja :-)
  • Lacika 79
    Nem tudom miért, de én nem tudnám magam "megerőszaolni" íly módon csak azért, hogy esetleg imponáljak a nőknek. Azért vagyok férfi, hogy így szeressenek ahogy vagyok. Vagy csak nekem túl maradi a felfogásom? :)
  • Davidus
    Ez a jó öreg eljátszom a buzit mert akkor már csak azért is fel akarnak szedni a nők trükk:D
  • Lacika 79
    Jah, én csak magamból indulok ki, nem akartam senkit esetlegesen megsérteni.
  • Lacika 79
    Igen. Szerintem azért vagyunk bonyolultak, mert túl egyszerűek vagyunk. És néha bonyolult egyszernek lenni. :D
    Ehh, ebből a mondatból szerintem ki is derül a lényeg. :)
  • mícs
    en is tudom mi az a malyva...jo!!
    azt hiszem, hogy mi, ferfiak, lenyeges egyszerubbek vagyunk, mint egy no. mi nem bonyolitjuk tul az eletunket halvanypadlizsannal, es hasonlo hulyesegekkel. Nekukn megvan a sajat hulyesegunk.
  • G_ArchAngel #1142
    egy színen és növényen kívül?
    akkor nem tudom:)
  • Lacika 79
    :D
  • Vlala #1140
    Tényleg, mi az a mályva? :-)))
  • Sir Quno Jedi
    Csak a saját nevedben beszélj ! :DDD ÉN megtudom különböztetni a hússzínt a rózsaszíntől ! Igaz évekbe került !
  • Lacika 79
    :D
  • Arch
    naja... a Ffikiálltvány... :)
  • Sadun Tryst
    és milyen igaz! :D
  • Lacika 79
    MINDEN férfi csak 16 színben lát, mint a Windows
    alapbeállításnál. Például a barack az egy gyümölcs, nem szín. A padlizsán az zöldség. Fogalmunk sincs mi az a mályva. Szal légyszi magyrázd már el, milyen az a feketés violett. :D
  • Lacika 79
    Akkor már ketten vagyunk. És ráadásul nekem qrva szar kedvem is van. Most nagyon világvége hangulatom van. Vagyis csak egy emberrel van bajom, de azt legszívesebben a pokolba kívánnám. Vagyis nem. Inkább derüljön ki róla mindaz, amit én tudok róla.
  • BhangraGirl
    És képzeljétek, nem tudok aludni. Hugom meg a barátjánál van és hiába írtam neki sms-t, nem jön haza. :(((( Unatkozom.
  • BhangraGirl
    Valaki azt írta hogy teljes mértékben igazgam van. :D Miben is? Az egészben? Jujj de jó! :D Mindenkit el kell hogy szomorítsak, már nem vagyok szőke. :DDD Most épp feketés violett a hajam. Tudom nem tartozik ide, de olyan jó leírni, hogy nem szöszi vagyok! :D
  • Arch
    Na jó de mit írjak? :)
    Mesélj?:))
  • Lacika 79
    Írj emilt, ha akarsz róla beszélni.
    [email protected]
  • Arch
    Én is mennék most... :(
  • Lacika 79
    Nincs kedvem semmihez. Csak az autóban ülni, és kimenni a világból. Hátha nem találok vissza többet. Csak picit költséges egy dolog, 2 naponta 20 litert tankolni. Ehh. :-(
  • Arch
    Hát ne emészd! :) Irány a strand a barátokkal :)
    Énisakarooook
  • Lacika 79
    Eeeeeeh, csak a szokásos hülyeségem. Emésztem magam egyfolytában, és semmi jó nem történik velem.
  • Sir Quno Jedi
    Nincs mit ! :DDD
  • Arch
    Ööö... köszi
  • Sir Quno Jedi
    Akkor vagy hülye, vagy szerelmes (ami néha ugyanaz) ! :DDD
  • Arch
    És ha mondjuk olyasvalakivel van valaki, aki mások szerint nem hozzá való, de nem is túl gazdag, akkó' mivan? :)
  • Arch
    Miért is nem?
  • Lacika 79
    Megnéztem a feltöltött képeidet. Nem akarok bókolni, meg ilyesmi, de a hozzád hasonló leányzók jönnek be nekem leginkább. Talán a szemek miatt? Nemtom. Mindenesetre büszke lehet rád a barátod.
  • Lacika 79
    Félreértések elkerülése végett: abszolút nem csak az számít. Az én (ex)barátnőm nél is biztos vannak jobb nők, de nekem Ő a legjobb, legszebb. És igen, a kisugárzása miatt, meg úgy az egész. Jah, és mivel abszolút nem ismerkedni akartam a parton, ezért figyeltem csak a külsőségekre, és nekem ez jött le. Jah, és cicababa nekem sem kéne, max 1-2 órára. :D
    Jobb szeretem az olyan nőket, akiken van azért mit fogni. Én már csak ilyen "fogdosós" típus vagyok. Elvégre azért van a kezem, nem? :D
    Amúgy nincs jó kedvem, de ez már a "Barátnő nevü élőlény" topicba tartozik, csak nincs kedvem most leírni, mert túl hosszú lenne, és valszeg senkit sem érdekelne. Na mindegy.
  • pikk8
    Teljes mértékben igazad van!
  • pikk8
    Szerintem azért mert igyekszik megmutatni mindenkinek,hogy ő a "habiszti".
  • Sadun Tryst
    vagy azért csinálja mert teccik neki a csaj :D
    tudod, mint az óvodások! :D
  • Sadun Tryst
    ezt én sem értem soha :D

bár hál isten az én szűk baráti körömben ilyen emeber nincs :)
  • Arch
    Azért azt valaki megmagyarázhatja, hogy a pasik egy része a barátai előtt, miért cukkolja a bnőjét. Még úgy is, ha egy másik nő is ott van... Sosem értettem...