Mitől szexi egy fiú?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként nekem is van törtfehér bõ hosszú farmergatyám... 😛
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
és természetesen a lányokat szeretem
mégis szívesebben hordok világos farmert
és jobban is áll
a lányok szerint is...
szval hülyeség ez a beskatulyázás
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
igaz ez nem farmer és inkább törtfehér oldalt nagy zsebekel, de senkise mondta ma, hogy nem vagyok férfias
engem gyíkká változtatott de már elmúlt
a szolihoz pedig annyit, h az ilyen hozzáállás még nem is rossz, de aki csak azér lesz csoki, mert "ez jön be a csajoknak", az azért már szánalom... de a vicc az egészben, h az ilyenek, csokibarnán, még hülyébben néznek ki! 😄

festés már tényleg gázos kicsit, de hát manapság egyesek a seggükön is festetik a szõrt ...
már bocs ,)
A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

jó mondjuk tényleg akad olyan erõs szõrzetû ember akinek végig nagy szõrös a háta.. az ilyen lehet hogy minden reggel borotválja a hátát is

*hihi ** *
Igaz. De sztem azok, akiknek szõrös a hátuk és meg akarnak szabadulni tõle, gyantáztatják, nem borotválják 😊 Én fogalmaztam akkor csak rosszul. 😊
Ja a barna testen sokkal jobban kijön az izomzat definiáltsága. Egy pár kilóval többnek tûnik az ember....Persze ez nem az izomagyú emberekre vonatkozik...Annak úgyis mindegy...ronda zsíros izomzatuk van😄 De én nem az agyonszolizásra gondolok, csak egy kis színre😊
A borotválás...mindenkinél más...A hónalját azért nem rossz ha leborotválja az ember. De a hátát? Azt inkább gyantáztatni kéne, hacsak nem akarja valaki, hogy dárdák álljanak ki a hátából egy idõ múlva😊
Amúgy biztos van, akinek mindegy, vagy aki szereti, de én pl. nem szeretem ha valakinek szõrös a háta... szóval én megértem ha borotválja. Meg nem egyszer hallottam már strandon pl. hogy: "Nézd már, szõrös a háta! Olyan mint egy majom..." És gondolom ez sem lehet túl szívderítõ, ha ilyet hall...
nekidõlsz a sajtreszelõnek és mozogsz fel le?
mondjuk az se mind1 egy ruhadarabnál hogy milyen anyagbõl van. szal ha ilyen nejlon fényes, feszülõs cucc :

*hihi ** *
akárcsak enm túl férfias szokás a test borotválása (láb, hát, mellkas, etc...), meg a szolizás...
Ja én is foglalt vagyok, úgyhogy nem fenyegetnek az ilyen szegény visszamaradott lányok😊 Akinek ez számít, az elmehet elég messzire...egyébként le lehet venni az elsõ pár szóból...de nem érdemes külsõrõl ítélni, mert az néha elég félrevezetõ szerintem. Sok szép értelmes lány van😊
-the invisible-
a másik vmi menõ cabrio sportkocsi, tuti nem látod benne vezetni úgy az ember hogy közbe ne telefonáljon kézbõl.. nem telik kihangosítóra 😊))
*hihi ** *
Ja ez mondjuk csak itt Mon jellemzõ a lányokra. Máshol inkább az egyéniséged a fontos, na meg az sem utolsó, hogy hogy néz ki az ember....
Na de nekünk itt kell megélni

Erre marha kiváncsi vagyok...Mondjuk egy hosszú fekete egyenes vonalú szoknya indiai papuccsal...felülre meg képzeljetek el valamit, ami megy hozzá😊 Nah?
Egyébként külföldön járnak ilyen cuccban...Én itt nem merem felvenni, mert hülyének néznének....De azért lehet hogy megnézem egyszer milyen arcot vágnak az emberek
Jah, és nem vagyok buzi

mondjuk nem mondom, h nem villogtam régen a fater 406-osával, de hát mikor friss a jogsi, akkor mit lehetne tenni mást? ^_^ kocsiban hangosan szól a "faszagyerek" amerikai punk-rokk, a csajok meg a szemüket le se tudják venni rólunk 😊
szánalom ide vagy oda, ezzel volt a leg1szerûbb csajozni... 😄
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
meg a szarrá tuningolt rozsdás lada hótszar, meg a kipufogó is lyukas de azért szól belõle az 1000w ...
*hihi ** *
Nyáron mi másba járjak, mint világos nadrág?
ha valahova hosszú nadrág kötelezõ, akkor biztos, h nem sötét farmerben fogok menni.
N0 TXT TLK PLZ!4!
én speciel kb 5 éve nem voltam ilyesmi helyen
jó mondjuk az ingyenes adriai discokat nem számolva
amúgy a fehér mellett a paszteles LEWIS is sokkal jobban néz ki sztem mint pl ezek a középpen kihipózott és összekoszolt xarok
bocs ha valakinek a lelkébe gázoltam
A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
Nemõ olyan sötétkrém színû