2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
  • Vlala #1193
    egy kicsit sztereotip helyzet, hogy a barátnőm azt szereetné, ha megvédenék, pedig ő is elég keményen rendet tud tenni...
  • krisztike
    Megmondom neked ,Te Rendes srác !
    Mert túl sok a hülye pina !-igaz én is nő vagyok de néha szégyenlem magam miatta mert látom ,hogy némelyi csaj mit csinál és mennyire képes megalázkodni 1 baromarcú előtt ... - tisztelet a kivételnek és itt pl. a te képviseled a kivételt ,mert te rendi vagy .
  • Cat #1191
    egyetértek, a nők csak azzal vannak tartosan aki szivatja őket
  • Tüske
    Én meg még azt nemtom, hogy miért van az, hogy a nőknek a zsírparaszt fickók kellenek. Ha rendes vagyok,(márpedig az vajok) meg ilyenek, akkor nem érdeklem a csajt. Ha jön egy öntelt majom, akkor arra meg ráakad. A nők szeretik, ha hülyének nézik, lealázzák őket. Akkor van miről pofázni, meg sírni a barátnőknek???
    Mosmérvanez ???
    Egy nő sem tudott nekem erre válaszolni...
  • Prof William
    Wow. Ez a személyleírásom! Bár annalk azért örülnk ha egy kicsit több pénzem lenne. Ó nem gondolok én oylan sokra, alig 1-2 milliárdra.
  • Szofi
    nálam abszolút a kisugárzás, mit látok a szemében, milyen a humora.
    (a humorból sztem sok mindent le lehet szűrni)
    Nomeg a kezei. azt mindig megnézem! :)
  • Crazygirl
    szerintem az a sexi, ha valaki ad magara, tehat elegans a het minden napjan... (ing,zako...)meg hat a parfum... nalam ez dominal...
  • fannicat
    télleg...
  • Phat Smoker
    egy kövér banxámlától bármelyik férfi szexi lesz a nők szemében :D
  • fannicat
    télleg, ir6na ide más is...
  • fannicat
    hogy ugy néz ki mint a gáboj vagy a tamás...
  • fannicat
    attol, hogy szexi
  • Rafaelo2
    jaja
  • Rafaelo
    éljen 2005 juhééé
  • tRsgege
    jéé egy gödöllöi ...
  • Sir Quno Jedi
    Én is.
  • Match
    na erre kíváncsi vagyok!
  • Sir Quno Jedi
    Én is, de ez nem oszt, nem szoroz.
  • Sir Quno Jedi
    Ebben tévedsz, de nembaj.
  • Vlala #1174
    Püff neki, már régen offozunk... az, hogy valaki milyen párkapcsolatban él, nem jelenti azt, hogy szexi is.
    sry
  • Vlala #1173
    #1170:
    nem, ez egy hót komoly beszélgetés volt, ő is megkérdezte ugyanezt.
    #1171:
    Nem igaz, azért a legtöbb kapcsolatra a bizalom a jellemző, nem a kölcsönös átvágás. Saját tapasztalat? Nekem igen!
    Kicsimnek már volt olyan kapcsolata előttem, ami nagy átvágás volt a srác részéről, elég mély nyomokat hagyott a lányban ahhoz, hogy ne dőljön be mindennek. Engem simán leinformálhat mindenütt, nincsenek titkaink egymás előtt.
  • Arch
    Azért én tudnék egy-két ellenpéldát.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy ha magadat adod, lehet nem sok marad, amiért már sosem fog kiderülni, hogy egy féreg vagy, mert addig nem lesz alkalmad eljutni egy nő életében, nemde ??? :DDD Azok a pasik jutnak messzire, akik szó szerint hülyét csinálnak a nőkből, azok meg isszák a szavukat ! Sajna ez fordítva is igaz.
  • Sir Quno Jedi
    Ez irónia volt a végén ?!! :DDD
  • Vlala #1169
    Megkérdeztem a barátnőmet, hogfy mit szeret bennem... elgondolkozott, azóta nem láttam. Na, komolyan leírom Kicsim véleményét:
    "a pénz nekem egyáltalán nem számít, csak hogy lehessen benne bízni. Ne mutassa magát nagyobbnak, mint amekkora, mert akkor a legrosszabbkor (pl. ágyban, vagy ha meg kell védeni) derül ki, hogy tulajdonképen egy féreg.
    Ja, és legyen némi agya is, ha csak az izmaira épít, abból csak házőrző lesz."
    Na asszem magamra ismertem :-)
  • ALCATELGOD
    Hmmm....

• Lacika 79
    De ha nagyon belemegyünk, akkor a tapló, macsónak láccó nemtom mit kezdjek a fater sok lóvéjával gyerekek tulajdonsága. Tisztelet a kivételnek. De mint tudjuk, a kivételek erősítik a szabályt. :)
  • Arch
    Ja. :)
  • SinClaiR
    nem osztom a nézeteidet :) Szerintem ez nem a szexi fiú tulajdonságköre, hanem a machonak akarok láccani é.
  • ALCATELGOD
    Egyértelmű: Kigyúrt test (nem annyira) Jó telljesítés sok pénz, jó kocsi, jól öltözzön stb...
  • ranGer2
    dsz
  • ranGer2
    tucc angolul egy picit? :) MINIMÁLISAT? :)
  • ranGer2
    Témaindító: BhangraGirl
  • RangeR
    remélem csaj indította ezt a topikot!?!
  • Lacika 79
    Na erről van szó, kérem! :)
    Leírtad azt, amit én csekély inteligenciám miatt nem tudtam íly módon szavakba önteni. :)
  • SinClaiR
    Szerintem!
    Mitől lenne bonyolult egy nő?.. Gondolod te egyszerű vagy neki? Bonyolult mert annak akar látszani, mert azzá teszed azzal, hogy egyszerűsítenéd a dolgokat. Egyszerűek ők is, csak meg kell találni a mozgatórugót.
    Nem lehetsz annyira egyszerű, hogy ez kicsit is bonyolult legyen :) Különben meg nem baj, ha nincs minden rendben... ahogy mondtad.
  • Lacika 79
    Ezért írtam azt, hogy egyszerű-bonyolult. Mostanában kezdek rájönni, hogy Ti sem vagytok annyira bonyolultak, csak jobban oda kell figyelni, és minden megy magától. Max. a gondolkodásmódotok az, ami néha fejtörést okoz, de ez az, ami hajtja a férfiembert. Ha minden szép és jó lenne, az már nem is lenne annyira szép és jó. :)
  • Arch
    Azt azért megmagyarázhatja vki, hogy miért van az, hogy Ti állandóan azt mondjátok, hogy Ti nem bonyolítjátok túl a dolgokat, megmondjátok ha vmi van, vagy hogy mit akartok, gondoltok vmiről stb. És nincsenek utalgatások stb. Oké. De ha egy nőnek elege lesz abból, hogy a barátja, akárkije esetleg figyeljen rá és "kitalálja" (ami nem akkor a művészet azért sztem.) hogy mit szeretne és megmondja egyenesen és egyszerűen (ahogy fel tudjátok fogni [gonosz :)] ) hogy mit akar, akkor az a baj... Mert hogy nem hülye Ő, hogy ne tudná...
    Most akkor mi van?? :)
  • PResident Evil
    Lacika 79 himself:

• Lacika 79
    Köszi az infót Cat. Ez sok mindent megmagyaráz. De ahogy észrevettem, a tudományos hírek között elég otthonosan mozox amúgy is. :)