Mitől szexi egy fiú?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊)))
Kíváncsian várom
repro
nyalásról se lehet itt írni? megyek akkor a gumiba

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
nalátod! megy ez neked 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

Arch
Ezt inkább priviben majd 😊)))))

Arch
*sztriptíz

Arch
Eeeej... kihagytad, hogy sztritízeljek, és vigyek legalább egy jó nõt még... 😛 😊))

"csak a pasiknak nem megy, hogy pl. kérés nélkül is megtegyenek vmit a nõknek"
Nah erre kérném
Sadun Tryst
😄DDDD

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Arch
Melyik részre? 😊)

repro
mire hazaérek legyen meleg kaja az asztalon. este a meccs után pettingnek kezd el ölelgetni magad, aztán ha nem vagyok nagyon részeg lehet valami.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadun Tryst
nem azt mondtam, h 1 lánnyal az elsõ tali után már a mindennapi gondokról kell beszélni vazz! elõbb jöjjön az udvarlás, és mikor már minden passzol akkor kell vele mélyebb témákbn elmerülni, ha meg ott is minden stimmel, akkor a csaj nem fog elfutni mert lelki társ vagy... 😛
ami (véleményem szerint) a legfontosabb dolog, ami után jön csak a testi dolog. bár lehet, h csak én vagyok ilyen régimódi... 😊

Bizonyítékot követelek!!! 😊
Arch
OK. Igaz. Szóval Jedi amit írtam, az csak a ffiak 99.8%ára igaz. 😊

Ne általánosítsunk, kérem!!! 😊
Arch
Egy nõ többet tud, mint gondolnád... ;P 😄DD
Tudod, nekünk nõknek nem muszáj mindig megmondani, hogy a barátunk mit akar, vagy mire gondol. Ez csak a pasiknak nem megy, hogy pl. kérés nélkül is megtegyenek vmit a nõknek. 😛 😊

Sodikám, vedd meg a VR6-omat. Ezt (vidéken) mindenki megnézi, brutál a hangja, és ami a legjobb benne, hogy a gatyád rámegy a biztosításra meg a benzinre (2800 ccm). Szal inkább ne autóval akarj villogni. Ez külsõség, szvsz normális nõnek mindegy, hogy miben ülsz.
Sir Quno Jedi
Hadd el, valami neki is kell maradjon...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ha egyszer valóban belelátnál egy férfi vágyaiba és gondolataiba, hidd el nagyon gyorsan futnál. VAGY NEM, de akkor te is ápolásra szorulsz ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Arch
:* 😊

Én jobb szeretem, ha valaki "túl" õszinte velem. Minden téren.
És barátom is eléggé önmagát adja 😄D Mégse szaladok _nagyon_ messzire. 😊 Csak olykor... 😄D

Arch
Nagyon fontos a humor...

Barátommal mikor megismerkedtem egy fehér 100as audija volt meg egy halványkék trabant. A trabanttal volt, mikor elõször találkoztunk. ...blabla... összejöttünk. Audi már nincs. Helyette egy bordó Pontiac. Trabantot is eladta. És a három kocsi közül még mindig a trabantját szeretem a legjobban, akárhol is van. 😞 Olyanokat lehetett pattogni vele ezeken a városi utakon, hogy még 😊)) Fõleg ahogy barátom vezet... 😄DD Nem az a pehelykönnyû jobblábas 😊 Imádtam azt a kisautót...

Na neee! Autóval akarsz menõzni? Hahaha.
Sir Quno Jedi
Arany középút a lényeg, aztán ha az sem megy, marad a...

Sir Quno Jedi
ha csajok, akkor a vagynem...

Mert:
- a nõk nem szeretik ha túl õszinte vagy, persze mindig nyafognak, hogyha szerintük nem vagy az ! Kegyes hazugság rulez !
- a nõk elfutnak ha egy igazi férfi VALÓBAN önmagát adja (az még más férfiaknak is riasztó lehet 😄), ha meg elzárkózik és nem adja ki magát, akkor azért cseszegetik !

Na ezt add össze !

Sadun Tryst
4. szint talán az a fajta ember akinek soha nem lesz normális lánnyal hosszú kapcsolata, mert nem képes rá. a jobb csajok is csak azért vannak vele, mert hallottak róla "olyan" dolgokat, és ezért megakaranak vele "ismerkedni".

ezt sajnos én nap, mint nap tapasztalom a környezetemben, mert ismerek könnyebb vérû csajokat is, akik csak azért pasiznak be (mint mondtad
), h ne legyenek egyedül... 😞

szóval akkor van egy 5. szint is, ami annyit tesz, h önmagad vagy, és az vagy tetszik a csajoknak, vagy nem...

repro
de

N0 TXT TLK PLZ!4!

Breki33
amelyiknek szebb a színe

hétvégén válogattunk mp3 lejátszókat két csajjal az MM-ben

egyik diplomás több nyelven beszélõ elég jó beosztásban lévõ másik most felvételizik fõsulira, de nem ám az volt legfontosabb mit tud meg hogyan szól...
Breki33
rád az elsõ vagy a második vonatkozik?
Breki33
Ez egyáltalán nem így van

van olyan régi ruhám amit ha felveszek végig tudok úgy menni a városon, hogy egy csaj se néz rám

és van olyan amiben minden csaj utánnamfordul PPP
nem nem a törpicuros alsógatya az P

szval eléggé számít a ruha persze nem annyira mint a nõknél
itt kell alap is nem elég a vakolat :-)
Breki33
nemarra gondolunk hanem ez a mûkoptatottra

igazi kopás rulez
Breki33
én nem arról akarom meggyõzni, hogy tetszen neki
csak nem mondjon ilyen hülyeségeket, hogy a buzik, meg diszkósok viselete

azok viselete akiknek tetszik
nekem csak jó ha nem hord P
SoDI---
úgy értem, melyik jön be jobban a csajok többésének? 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Tényleg... autóból mi a jobb egy csajnak?

- vadi új kocsi, a középkategória kezdetén
- 8-10 éves, de brutális teljesítményû, jó állapotú sportkocsi
- 10-12 éves, de jó állapotú luxusmerci

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Szolizás suxx.
Nekem harmadik alkalommal kikészítette a bõrömet (leégés), úgyhogy azóta a természetes napot is kerülöm, ha tehetem...

SoDI---
Kérdés:
(az elején a köritésért bocs, a végén van a lényeg, ami szorosan a témához kapcsolódik)

Mennyire látom jól, hogy három lehetséges irányvonal képzelhetõ el, ha az ember eredményes akar lenni?
(Értsd: normális csajt akar felszedni, nem valami unatkozó prolit, aki azért megy vele, hogy "addig se legyen egyedül".) Csak mert én valahogy mindig ilyen csajokat fogok ki, mint traktorvezetést tanuló földmûvelõ boszorka, szakmunkás bizonyítvánnyal küszködõ szakács, "továbbtanulni nem akarok, addig is eldolgozgatok a Mekiben" panelpicsa, meg hasonlók 😞

1-) Jóképû, jó stílusú laza gyerek (nem ilyen vagyok)
2-) Kigyúrt kopasz állat (ilyet nem is tudnék lenni soha)
3-) Átlagos külsejû, de már tanulmányai közben is egzisztenciateremtõ szorgalmúnak, és ebbõl fakadóan jómódúnak tûnõ komoly, de nem besavanyodott ember -- új kocsival :-)))
Ez utóbbira legalább rá tudok erõsíteni...

Vagy egy negyedik csoport is, ami vonzóvá teszi az embert normális csajok felé? (normális nem feltétlen egyenlõ szépségkirálynõ, hanem átlagos külsejû, értelmes, nem tahó).

És ha igen, mi az a negyedik?

Mér te ilyen vagy ? 😄DD

glillu
hát azé jó ha aranyos és értelmes is még ezek mellé

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

ÁjjLe BoBBi
mostanság már nem nagyon...😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Taranov
Nem elég ha valaki jóképü és nagy a farka?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Sadun Tryst
jaaaaaaj!

ÁjjLe BoBBi
szedetéssel még nincs gáz...
a festés...hát...

ÁjjLe BoBBi
Hehe😊
Koptatott farmer a beszt!

Arch
Ez nem igaz azért. 😊

BhangraGirl
A koptatott nadrág is nézhet jól ki. Nem az a lényeg hogy mi van egy srácon, hanem hogy hogy néz ki. Ha jó pasi minden jól áll rajta! 😊)

repro
a koptatott gatyában 1et értünk, az TÉNYLEG undorító 1 viselet... 😊 (sry ha valaki ilyet hord, de ez a véleményem)

azé mert 15 éve ugyan azt hordom és nem tudtam újat venni még nem kell beszóni! nem vagyok én Rufffi

N0 TXT TLK PLZ!4!

glillu
jaja felesleges vitatkozni mer akinek nem teccik azt õgyse fogod meggyõzni h teccen neki. ez olyan mintha én mos arról akarnálak meggyõzni h mennnnnyire jó a középen koptatott farmergatya (ne izgulj sztem is para...) szal...

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

Sadun Tryst

Sadun Tryst
mondjuk a fehér gatyáról vitatkozhatnánk életünk végéig... aki azt mondja, h szerinte jó, azt úgysem tudom és nem is akarom meggyõzni az ellentétérõl, és a másik fél sem fog engem meggyõzni az õ igazával... úgy vélem, h ezzel a témával nem megyük semmire... 😊

a koptatott gatyában 1et értünk, az TÉNYLEG undorító 1 viselet... 😊 (sry ha valaki ilyet hord, de ez a véleményem)

repro
kövezzetek meg de én borotválom a hónaljam higéniai és vallási okokból. muzulmán vagyok

N0 TXT TLK PLZ!4!

Breki33
van fehér Cassucci-m is (4-5 éve hordom és semmi baja, közben két 501-esem szétment)
És olaszban is vettem egyet, bár az nemis farmer csak aszabása, valami jobb anyag, tök egyszerúen tisztítható (az eléggé fehér)

ezek rendes fehérek
felétek lehet így járnak a diszkósok (itt a jó faszik járnek ebben :-)
de attól még ez nem egyenruha és kicsit jobban mutat pl egy ITALY-s kék póóoval mint az a középen kilúgozott.

Na sztem pont azt hordják a divatkövetõ discosok.

Sadun Tryst
kinõttél? 😄
sajnos sokan ezt nem 1 idõszaknak élik meg... 😄