2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
  • Rafaelo
    nagy a tököm sok a pénzem ide jöjjön kérem szépen!
  • Prof William
    Elnézést.
    Torrente neked pedg köszönöm, hogy lerántottad a leplet róllam. Kitudja hány jóravaló lány ment volna lépre emiatt.

Tanúság!
    Mindig csakis az igazat mond! *japán gong*
  • torrente
    1230 hazudik
  • Vlala #1231
    légyszi... ez egy komoly topic!
  • Prof William
    Én meg annyira gazdag vagyok, hogy tegnap megvásároltam magáncélokra Ausztráliát, Magyaroszágot, Patagóniát és a Holdat.
    + Aki engem választ annak grantálom az 1000-éves életet és szépséget+hogy következő életében ő lessz az Egyesült Világállamok Elnöknője!
    Annyi pénzem van hogy a Fort Knox -a zsebpénztartóm!
    megszólalás után is egy görög istenre emlkeztetek! (Csak mondjuk Dionüsosra a és a mámor istenére. :) )

Várom a hívásokat a a 1800-555-55-King of the World -címre!
  • torrente
    Mi van krisztike, allergiás a szemed, azért ilyen piros?
  • torrente
    Figyelj, ha nem találsz egy lányt sem mostanában, szívesen seggbek...lak!

{ettől erősebb ösztönzés mi lehet?}
  • Vlala #1227
    Neked is csak azt tudom tanácsolni, hogy vesd bele magadat a hobbidba, amihez értesz és szereted is csinálni, aztán egy "arra alkalmas" lánynak mutasd be. Vagy érdekesnek találja, vagy jöhet a következő...
  • krisztike
    de nekem a privát kell ember ,ha ilyen jó vagy ...
  • Lteebee
    1-800-perfekt
  • krisztike
    írd le ...
  • torrente
    Olyan menő vagyok, hogy külön emelt-díjas telefonszámom van!
  • LordVenom
    Még az a szerencse,hogy mi válogathatunk a lányok közt,mert átlagban az ország népességének a 60%-a nőnemű...
  • Prof William
  • Lteebee
    A buta szilikonbabával nem beszélgetni szokás.

A többi hszre meg: amelyik kutya ugat, az nem harap.
  • krisztike
    húúú ... majd gondolkozom :) ...de itt van a torrente is .

ennyi jó és első ossztályú hím ... a nők nem tudnak betelni veletek és túl sok nő van Magyarországon ...
  • torrente
    1216 hazudik.
  • Prof William
    Nekemn nincs sok pénzem de gyúrok és okos is vagyok!
    Betéve tudom a Kama Sutrát.
    Én vagyok az egyetlen! The One!
  • krisztike
    húúú
  • krisztike
    oké ... megbeszéltük
  • torrente
    Azért hogy egy buta szilikonbabát felszedjen, akivel szellemileg tök jól megérti magát? Aha, értem.
    Lányok én vagyok az IGAZI! Van fehér lovam, meg rengeteg pénzem!
  • Lteebee
    Szerintem nem zárja ki.
    Egy okos gyerek ki tud nézni gyúrós divatpatkányként, ha akar.
  • obe
    gyúrós, divatpatkány, okos? ilyen nincs, egyik zárja ki a másikat.
  • torrente
    Az az igazság, hogy én vagyok a legszebb, legokosabb srác a Földön és nekem van a legdrágább Armani öltönyöm. Szóval azok a lányok, akik úgy érzik, igazi férfit akarnak, forduljanak hozzám bizalommal.
  • Lteebee
    A nyálasan öltözött, kigyúrtat megtalálod számos helyen.
    Rio...

100-200-ból biztos van egy-két értelmes is.
  • krisztike
    Én találtam olyat ,aki nem divat patkány de jól öltözik ,van esze és jól is néz ki sztem ,legalább is nekem tetszik ... :)
  • Prof William
    Wow. Érdeks lenne egy nyálasan öltözött kigyúrt és okos divatpatkány.

Aaki ilyet akar anak üzenem, hogy semmi sincs veszve, mert max 100-éven belül biztos megkapj az ilyet. (De csak akor ha igaz az elmélet, hogy hakála után mindenkir ez vár amit megérdemel. )
  • krisztike
    És mi van akkor ,ha ez az egész egyben ill. mind a három ötvözete kell ... :)
    Igen ,furcsa lény a nő ... :)
  • Prof William
    Lehetséges.
    Minden csaknézőpont kérdése.
  • Lteebee
    Én azért ilyenkor meghallgatnám a másik oldalt is.
    Lehet, hallanál egy-két érdekes dolgot a kis "cuki" csajsziról.
  • Tüske
    Áhhh asszem ez amúgy hülye kérdés is vót, mer van aki a nyálas divatpatkányokra, van aki a gyúrósokra, van aki a okosokra bukik. Meg még egy csomó típus van.

Furcs lény ez a nő...
  • Tüske
    De az eredeti témához kapcsolódva, mitől érzik a csajok úgy, hogy szexuálisan fel lettek izgulva egy csávótól??? A lóvén és a gépjárművön kívül persze. Annyi mindent olvastam itt, hogy hótra összezavarodtam. Vagy nem?
  • Tüske
    Nemtok mást tenni tesó, csak várom, hogy megcsapjon az a bizonyos villám.
  • Prof William
    megtalálja
  • Prof William
    Ne félj. A szerelem egy nap a fény útján rád talááál..... Yeah oh.

Poen nélkül nyugi. Mindenki megtalűlja a hozzá valót.
  • Tüske
    25 éves vajok. Nem most kezdtem a női nem megismerését, és eddig én is abban bíztam, amit a 1194#-ben mondtál, de sajna nem látok pozitív példát a környezetemben. A "szórakozó"helyeket meg télleg elkerülöm erősen. Várok, és várok, és várok. Sőt még mindíg ebben bízom. Tehát igazából itt sem tudja megmagyarázni senki ezt a jelenséget...
    Ha csajt akarok akkor legyek, vagy fizessek egy rihának. Mert ha szertem a lyányt, és "rendi" vajok vele, akkor otthagy egy -ért?
  • Vlala #1197
    követte? Nem együtt mentek? Úristen, köszönöm, Uram, hogy nem lettem ilyen...
  • eLviRA
    én is sok ilyen és hasonló sztorit ismerek...

de én úgy vagyok vele, hogy vessen magára, ha nem adja meg magának a lehetőséget egy jobb megtalálására azzal, hogy dobja a régit, aki igazából nem felel meg...
  • Prof William
    Huh.
    Tegnap az egyetemen, miközben szerény tízóraimat költöttem, hallom hogy egy lány ott sírhja el melettem a bánatát egy barátnőjének. Nem akartam halgatózni, de a hölgy hangereje alapján valszeg a fél alagsor értesült a szomorú eseményről.

Azt monta, hogy a fiúja asemmibe nézi öt. Hogy ő mindig a kedvére tesz, ő meg le sem sz***ja. Legutóbb, amikor beteg volt mindig felhívta, hogy hogy van, amikor meg egy nap nem tudta felhívni., akkor meg az rádörgött, hogy miért nem hívta, nem érdekil mán?
    Persze amikor neki meg a lába tört el akkor felé sem bagózott.

Hát ezt az ilyen uriembereknek!
    Egyáltalán mit marad akkor vele. Az iylen manuszt ki kell vágni a francba! Én sosem tennék ilyet a barátnőmmel. A lány ráadásul nagyon cuki volt. Ha nem lettem volna froglat, biztos megdobogtatott volna bennem valamit. (Így is megdobogtaott, de legyűrtem. :) )

Aztán megjött a fiúja. Esküszöm, ilyen bunkóarcú izomgyereket rég láttam. Durván reászólt a láynra hogy menjenek már, mert valami meccs lessz, mire az szomorú arcal követte.

Szomorú az ilyen.
  • Vlala #1194
    Valószínűleg nem a megfelelő helyen, a megfelelő hölgyeket kerested meg.
    Persze, vannak nő lakú pénzbedobó automaták, akik tíz percig mosolyognak rád egy ezresért... de hála az Égnek nem minden nő ilyen, bár erősen "kurvul a világ", ahogyan azt nagyrabecsült társunk fogalmazta.
    Szerintem ha tartós kapcsolatot, szerető, megértő barátnőt keresel:
    - légy nyílt, őszinte
    - kerüld el a "szórakozó"helyeket,
    - fogadd és viszonozd mások jelzéseit.
    Nem kell kiírni magadra, hogy egyedül vagy, csak éreztesd. A nők a legapróbb jeleket is észreveszik.
    És ne csüggedj, ha az első néhány alkalommal nem találod meg. Ott van Ő valahol, és Rád vár.