Mitől szexi egy fiú?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval akkor növeszthetem magamra a narancsbõrt? ;P 😊))
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Természetesen nem kukacoskodni akartam, csak leírtam, amit láttam, ill. nem láttam. 😄
Jah, nem vagyok én sem egy Adonisz, de állítólag csúnya sem, szal minden nagyképûség nélkül írtam ezt a kis szösszenetet. Az meg, hogy ki szexi és ki nem, szerintem ízlés dolga. Persze férfi szemmel nehezebb egy férfit elbírálni, mint nõi szemmel, ezért nem is nagyon tudok beleszólni a témába. Egyet tudok, hogy én (szerintem) nem vagyok szexi. :-)
😄
azért nem art ha nez ki vhogy az ember, de nem kell minden rossz helyen levo anyajegyet eszrevenni.
engem gyíkká változtatott de már elmúlt
Viccet félretéve: lent voltam a hét végén Siófokon, és nagyon szét kellett néznem, hogy egy csinos nõt lássak. Olyat, akinek nem csak a melle formás, de a feneke is narancsbõrmentes, elég keveset láttam. Jah, akinek mindezek mellé még a feje is jó volt, összesen 2-t ha láttam. Szal kapjátok össze magatokat csajok, mert így várhatjátok, hogy a pasiknak koca hasa legyen, meg ilyesmi. :-)

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
És ki az?!😄😄
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"Never say never!\" W Churchill
Kinek szõke, kinek barna, izmos, vékony vagy "mackó", hosszú hajú, kopasz, akármilyen... mindegyiküknek más az ideálja. (Van akinek a mosogatószer :-) )
Mivel nem voltam még nõ (bár már ígéreteket kaptam rá :-) ) nem tudom kiismerni õket.
Errõl vannak szóbeszédek, hogy a feneket nézik, vagy a friss leheletet, a szép fogakat, a kisugárzást, a divatos öltözéket, szerintem ez marhaság.
Sõt, hallottam azt a tesztoszteron-dúsított megjegyzést is, hogy minden nõ azt akarja, hogy uralkodjanak felette, még ha nem is árulják el... égbekiáltó baromság.
Szvsz ha kedvesen, figyelmesen, udvariasan, õszintén bánsz egy lánnyal, nem szúrhatod el. A legrosszabb, hogy kapsz egy kedves visszautasítást, ami egyáltalán nem sértõ. (Na ez sem szentírás, láttam már lányt, aki a "sziá"ra egybõl bunkó módon válaszolt... na ilyen is van, nem kell meglepõdni. De azért a többség normális.)
Az Amerikai pite-féle "szopj le, szépségem" csak egyéjszakás dolgokhoz, laza erkölccsel megáldott hölgyeknél vezethet sikerre. Szerintem többet ér várni, és keresni egy igazit.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

bár tudja a fene. én 26 vagyok, de van egy baromi aranyos barátnõm, aki veszettûl jól néz ki, s ha akarná akár össze is jönnék vele, mert miért ne?
hétvégén voltam egy házibuliba, bejött haverom egyik haverja meg annak a nõje, én egész buliban leesett állal bámultam a csajt, annyira top-on volt, aztán mikor mondták, hogy a srác 26 a csaj meg 16 (kinézett vagy 20-nak simán), akkor meg mondtam: ez nem létezik 😄
mondom, qrvajó nõ volt, senki sem mondta volna meg róla, hogy "csak" 16.
szóval miért ne járhatnának? ez a párocska is tök jól elvan már fél éve, ha jól emléxem...
[/cserf][/fülünyúl]
vagy buta kérdés véleményeket kérek
N0 TXT TLK PLZ!4!
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
ezen egyáltalán nem csodálkozok 😄
De ezen a pózon a mai napig röhögök😄
esztmosmér?
Jó fej a sterby... vele szoktam edzeni.. Palika is meg a másik dj is mindig vele van!😊 Normálisak!😊
=amúgy a "pronyót" én se csípem és az a szám télleg mintha kissé gyengócára sikeredett volna h finom legyek és nõies😊)

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
bár a nagy kedvencem még mindig a Discography. csócsózáshoz ideális

Istenem hát ez kell a nõnek !!!!
MINDENKI VEGYEN MÉG EGY FEHÉR NADRÁGOT !!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Muitaly pedig 1szerûen Miutáj. ezt még a Mester írta le a honlapján... 😊
by DJ Ronesz
djronesz.atw.hu
keressétek meg a DJ Ronesz fencklubbot az SGn!
(azt meg ne kérdezzétek, h a Muitaly-t hogy a gányba kell kimondani! 😛 )
N0 TXT TLK PLZ!4!
Ezt remélem nem rám érted...Ha igen, én nem jópofizok, csak kevés itt az ismerõs, és gondoltam rákérdezek pár dologra, mert ismerõs voltál.
Egy gyerek sok gonoszságra képes, ok nélkül.
Ezek szerint én is gonosz lehettem veled...
Na mindegy régen volt, meg az élet úgy is vissza adja...
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Ma egyébként pont láttam, hogy egy kiscsajt laszállitottak az ellenõrök a földalattiról..
Esküszöm szegény gyerek a sírás határán állt, pedig azok a kontrollok még nem is voltak brutálisak, sõt tök rendesek voltak....
Hogy ???