Mitõl szexi egy fiú?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brigicsaj
ennnyyyiiiiii ;)

xD

Molnibalage
Márpedig én a szakállamtól nem válnék meg. Még elsõéves (másod?) egyetemistaként egyszer nagyon elbambultam és iszonyatosan belevégtam a szakállamba. Na - gondoltam akkor - szejük le az egészet. Azóta sem jutott ilyen eszembe. A franc akar megint 12 évesnek kinézni. Külöbenis nálunk a szakáll családi hagyomány.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dick Riddick
Volt már aki odavolt érte, olyan is aki nagyon nem. Ízlések és... :)

\"Heroes never die. They just reload.\"

OrioN the S
arra :D

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Brigicsaj
hát sztem ezt mindenki így gondolja, legalább is a normális réteg..:D hogy jobb ha ott rend van..:)))

xD

Brigicsaj
hát ez a normális..:P itt csak a szakállal nem értek egyet..:D de hát az csak az én ízlésem hogy nem szeretem..:P attól függetlenül van akinek jól áll..;)

xD

Brigicsaj
jah hogy ha Arra gondolsz az más tészta...:DDD

xD

Brigicsaj
teljesen egyetértek...:DDD :PPP
de az arcát teljesen...:DD nem szeretem se a szakállt se a bauszt..xD

xD

Brigicsaj
én se azt mondtam hogy a csupasz csigákat szeretem...xDDD pont hogy azt hogy pl a lábukat sem kell szörteleníteniük többek között...:D

xD

Dick Riddick
Te sem vetnéd egy csaj szemére, de megjegyeznéd magadnak, az tuti! :)

DaemoonHunter
Szerintem azért odalent tényleg érdemes rendet tenni:D
Bár elõfordult velem, hogy elfelejtettem a dolgot, de meglepõ módon nem vetette a szememre a leányzó:D Akárki akármit is mond...nekem sokkal jobb, ha "rend" van odalent is.

Dick Riddick
Kellemetlen. :))

Sir Quno Jedi
Ugyan, ebbe bárki belefuthat (én is).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dick Riddick
Régebben megesett velem, hogy egy hosszabb szünet után /értsd nõ nélkül/, elfelejtkeztem róla. Apám, égett az arcom mint a Reichtag. Jó pár éve volt már, azóta nem követtem el ezt a hibát még egyszer. :D

Sir Quno Jedi
Spéci hajnyíróval seperc alatt rendet lehet tenni odalent, jaja.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dick Riddick
Hát a csajok akkor szépek ha szõrtelenek, az biztos. Mondjuk a vénuszdombon egy kis fazonra vágott rész az cuki lehet. :D
De mivel nem a csajokról van szó: Nekem a borosta nem áll jól, nem is szeretem /tényleg kellemetlen érzés alváskor/. Ezért maradtam az állszakállnál. Szeretem is. Az arc pedig legyen babapopsi.
De hogy szõrteleníteni magamat... Azt már nem! Megértem hogy sportolóknál ez bevett szokás, de nálam nem. Sõt az eddigi nõimnek is tetszett a "férfias" kinézetem. Két dolog van amire oda szoktam figyelni, a hónalj és a lenti részek. Na nem gyantázásra gondolok, hanem fazonigazításra. :)

Sir Quno Jedi
Szõrösnek lenni pediglen jó. Persze csókolózáskor gondokat okozhat, ergó olyankor beretva elõ és...

OrioN the S
van aki nem csak az arcat szorteleniti. ,hogy miert? mert ugy sokkal jobb erzes. es ,ha jo erzes akkor miert ne? nem a trend ,nem az igenyesseg. egyszeruen jobban erzi magat ugy ,hogy itt-ott nem csupa szor + 1-2 esetben is kellemesebb ,ha nincs :D

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

chhaya
ott a pont. :DD
de szerintem se borotválja magát egy pasi az arcát kívül. :S
najó, ha még a háta is szõrös, akkor oké. :D

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Nem nyávog,képes õ kikérni a boltban,amit venni akar, képes egyedül elintézni a dolgait,és nem engem küld..Talán nem jól fogalmaztam az elõbb..A nyálas talán nem a megfelelõ szó erre..A lényeg,hogy nem kell fognom a kezét,mint egy pisis gyereknek...Felnõttként képes viselkedni...Na az szexy...Így már vágod??

ezt a nem nyálast mire érted?:D

Hogy mitõl szexy egy srác???Na elárulom..<#crazya>
Ha nem pánikol ha hisztizek..Lenyugtat..Ha nem nyálas,de tud gyengéd lenni..Na az szexy..

Molnibalage
Mármint kik? A férfiak vagy a nõk akik szõrõs pasit szeretnek?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

mert igénytelenek :p

Molnibalage
Hát nem tudom. Nekem heveny hányingerem van azoktól a pasiktól akik borotválják a lábukat meg hasonlók. Egyszerûen tõlem idegen ez.

A legtöbb csaj / nõ akit ismerek azok bírják a szõrös pasit. Érdekes.

Brigicsaj
:DD ez csak az igazság..:D nekünk minden mást szörteleníteni kell az arcunkon kívül:D mert különben igénytelenek lennénk..xDDD egy csávó meg se a lábát, még a hónajját is néha szedi le..:D mert rájuk még akkor sem mondják hogy igénytelenek, ha nem bûzlik tõle..:D de egy csaj hónajkutyája látványától már hányinger kapnak...xD szal ennyii..:D

xD

Molnibalage
Ej, te kis huncut. <#ravasz1>

Brigicsaj
neked máshol nõ, nem az arcodon...:D

xD

chhaya
ilyenkor örülök, hogy nekem nem nõ ilyen. :))

Molnibalage
Nem is szúrt inkább a visszahatástás érezetem alvás közben a párnáról. Mintha egy kefével nyomkodnák az arcodat. Fura érzés volt. Hozzászoktam, de nem volt az igazi. A csajok más a kisebb méretû szakállamat sem csípték/csípik nagyon...

További gond volt a soportolás. Mikor izzadtan néha nagyon tudott viszketni és néha beleragadt ez-az.

A XIX. századi amerikában nagy divat volt a nagyon hosszú szakáll. Mit összeszenvedhettek vele...

Mikor 3-4 nap után borotvákozok csak, annyira jó érzés megszabadulni tõle. Olyan érzés mint amikor tél után elõször leveszed a nagy és nehéz kabátot és csak polóban sétálsz. Furán könnyû a dolog.

chhaya
barátom is növesztett nemrég, tetszett is nagyom, csak borzasztóan szúrt. :D
de téged hogy szúr a saját ?

Molnibalage
Majd akkor teszek be képet - ha érdekel - hogy hogyan néz ki két nap után.

Körszakállat egyszer növesztettem de annyira szúrt hogy, még engem is zavart. Majd a karácsonyi szünetben lehet, hogy megint növesztek egyet. :)

chhaya
a borosta sztem sokaknak jól áll, meg a körszakáll is, ha jól karban van tartva.

Brigicsaj
norm. állapotban mind a két kezed ugyan akkora szal így aztán tök mindegy....xDDDDDDDDDDD

xD

OrioN the S
hm..iylen topik is van.

Molnibalage
Kéz. Olyan tömpe ujjamim vannak (szerintem), hogy ehaj. Annál már csak a borostám durvább. Erõs és gyorsan nõ...

melyik kézzel?

\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetõségekkel foglalkozna. Úgy tünik, õk nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettõl\"

chhaya
#2539: bele. azon kényelmes aludni, nem a kockákon. ^^

#2542: ápoltságot pl. amúgy nem tudom pontosan, pedig énis folyton nézem. :D

Cabell
hanem, nekem?:O

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

<#nevetes2><#ravasz1>

Brigicsaj
hát nézd meg merev állapotban hogy a tenyered aljától a középsõ ujjad végéig hogy pont akkora-e vagy kisebb, nagyobb...akkor igazolva van az az hogy nem igaz ez a kezes téma...:D

xD

én nem tudom, nem szoktam méregetni :D

Brigicsaj
ösztön:D legalább is nálam az ...:D aztán egyesek szerint a farok méretet jelenti hogy mekkora a keze a csávónak...:D de ez persze hülyeség sztem..:) inkább ahhoz lehet köze hogy mennyire szép a keze..:P hogy milyen érzés lehet mikor az megérint...:P:D legalább is nekem valami ilyesmi játszódik le a fejembe..:P

xD

a kézen mit néznek?<#ticking>

Most, hogy végigolvasom a topicot, nem is biztos hogy nekem kéne pszihiáterhez járnom...

\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetõségekkel foglalkozna. Úgy tünik, õk nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettõl\"

Már megint általánosítás...

Molnibalage
És a kis pocak belefér? Tök vicces, hogy akkor jött fel rám mikor heti 12 (!) órát röplabdáztam. Most jó esetben heti egyszer és mégsem hízok. Érti a fene...

chhaya
vmi képet mutass, mert nemtom elképzelni. :D
amúgy szerintem meg normális testalkata legyen, a gizdát nem szeretem, a túl izmosat sem, mert annak az agya is olyan általában.

Gabesz amd64
" esetleg a ribancok választanák az izomagyut..:D"

LOL

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Cabell
http://www.youtube.com/watch?v=IOri5Tlm23c&feature=related

Kockás hasra:)

Kiváncsi vagyok, nektek hogy mûködik, elvileg ezzel marha gyorsan megy.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló