2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
#2595 Jah, pénteken voltam vígben a háziszínapdon, a Dark Play-t néztük, a csúcsjelentben, mikor tőlem kb. másfél méterre két srác csókolózni kezdett érzékien, majnem kimentem. :D Igaz a hölgynek, akivel voltam, neki tetszett... :DDD -
#2594 női szemmel semmiképpen... ezek szerint te másképp látod -
#2593 Attól, hogy valaki vékony még ugyanúgy lehet üresfejű. Nem a testalkat határozza meg, hogy a fejben mi van... -
#2592 tipikus buzgár?! -
#2591 ő szexi
-
Agunesu #2590 Régi kérdés, de azért reagálnék rá.
Én személy szerint a vékonyat választanám az izmos helyett. Nincs is annál a pasinál szörnyűbb, aki jobban szereti a saját testét a barátnőjénél, aki naponta méregeti a bicepszét, aki csak arról tud beszélni, hogy hány kilót tud kinyomni fekve stb. Volt ilyen pasi, aki próbálkozott nálam, el is hajtottam hamar. Kb. a plázacica férfi megfelelője volt: jól nézett ki, de a fejében nem volt semmi. Legfeljebb kirakatbábuként lehetett volna alkalmazni.
A vékony pasik nekem nagyon bejönnek, de sajnos még soha nem sikerült felkeltenem egyik figyelmét sem. Hmm.. talán épp azért tetszenek, mert elérhetetlenek? Ki tudja... -
#2589 Ragaszkodik hozzá az ember, az biztos. -
#2588 Na én is így vagyok vele, csak nekem még régebb óta van. -
#2587 Én nemrég levágtam a szakállam, csak úgy próbaképpen. Valahogy olyan idegennek tűntem magamnak a tükörben. Gyorsan vissza is növesztettem, nem is vágom le mostanában :) . Még középsuli harmadikban növesztettem. Nem mellékesen szerintem jól is áll. -
#2586 -
#2585 ennnyyyiiiiii ;) -
#2584 Márpedig én a szakállamtól nem válnék meg. Még elsőéves (másod?) egyetemistaként egyszer nagyon elbambultam és iszonyatosan belevégtam a szakállamba. Na - gondoltam akkor - szejük le az egészet. Azóta sem jutott ilyen eszembe. A franc akar megint 12 évesnek kinézni. Külöbenis nálunk a szakáll családi hagyomány. -
#2583 Volt már aki odavolt érte, olyan is aki nagyon nem. Ízlések és... :) -
#2582 arra :D -
#2581 hát sztem ezt mindenki így gondolja, legalább is a normális réteg..:D hogy jobb ha ott rend van..:))) -
#2580 hát ez a normális..:P itt csak a szakállal nem értek egyet..:D de hát az csak az én ízlésem hogy nem szeretem..:P attól függetlenül van akinek jól áll..;) -
#2579 jah hogy ha Arra gondolsz az más tészta...:DDD -
#2578 teljesen egyetértek...:DDD :PPP
de az arcát teljesen...:DD nem szeretem se a szakállt se a bauszt..xD -
#2577 én se azt mondtam hogy a csupasz csigákat szeretem...xDDD pont hogy azt hogy pl a lábukat sem kell szörteleníteniük többek között...:D -
#2576 Te sem vetnéd egy csaj szemére, de megjegyeznéd magadnak, az tuti! :) -
#2575 Szerintem azért odalent tényleg érdemes rendet tenni:D
Bár előfordult velem, hogy elfelejtettem a dolgot, de meglepő módon nem vetette a szememre a leányzó:D Akárki akármit is mond...nekem sokkal jobb, ha "rend" van odalent is. -
#2574 Kellemetlen. :)) -
#2573 Ugyan, ebbe bárki belefuthat (én is). -
#2572 Régebben megesett velem, hogy egy hosszabb szünet után /értsd nő nélkül/, elfelejtkeztem róla. Apám, égett az arcom mint a Reichtag. Jó pár éve volt már, azóta nem követtem el ezt a hibát még egyszer. :D -
#2571 Spéci hajnyíróval seperc alatt rendet lehet tenni odalent, jaja. -
#2570 Hát a csajok akkor szépek ha szőrtelenek, az biztos. Mondjuk a vénuszdombon egy kis fazonra vágott rész az cuki lehet. :D
De mivel nem a csajokról van szó: Nekem a borosta nem áll jól, nem is szeretem /tényleg kellemetlen érzés alváskor/. Ezért maradtam az állszakállnál. Szeretem is. Az arc pedig legyen babapopsi.
De hogy szőrteleníteni magamat... Azt már nem! Megértem hogy sportolóknál ez bevett szokás, de nálam nem. Sőt az eddigi nőimnek is tetszett a "férfias" kinézetem. Két dolog van amire oda szoktam figyelni, a hónalj és a lenti részek. Na nem gyantázásra gondolok, hanem fazonigazításra. :) -
#2569 Szőrösnek lenni pediglen jó. Persze csókolózáskor gondokat okozhat, ergó olyankor beretva elő és... -
#2568 van aki nem csak az arcat szorteleniti. ,hogy miert? mert ugy sokkal jobb erzes. es ,ha jo erzes akkor miert ne? nem a trend ,nem az igenyesseg. egyszeruen jobban erzi magat ugy ,hogy itt-ott nem csupa szor + 1-2 esetben is kellemesebb ,ha nincs :D -
#2567 ott a pont. :DD
de szerintem se borotválja magát egy pasi az arcát kívül. :S
najó, ha még a háta is szőrös, akkor oké. :D -
Stupid Peach #2566 Nem nyávog,képes ő kikérni a boltban,amit venni akar, képes egyedül elintézni a dolgait,és nem engem küld..Talán nem jól fogalmaztam az előbb..A nyálas talán nem a megfelelő szó erre..A lényeg,hogy nem kell fognom a kezét,mint egy pisis gyereknek...Felnőttként képes viselkedni...Na az szexy...Így már vágod?? -
Tresh #2565 ezt a nem nyálast mire érted?:D -
Stupid Peach #2564 Hogy mitől szexy egy srác???Na elárulom..
Ha nem pánikol ha hisztizek..Lenyugtat..Ha nem nyálas,de tud gyengéd lenni..Na az szexy.. -
#2563 Mármint kik? A férfiak vagy a nők akik szőrős pasit szeretnek? -
Tresh #2562 mert igénytelenek :p -
#2561 Hát nem tudom. Nekem heveny hányingerem van azoktól a pasiktól akik borotválják a lábukat meg hasonlók. Egyszerűen tőlem idegen ez.
A legtöbb csaj / nő akit ismerek azok bírják a szőrös pasit. Érdekes. -
#2560 :DD ez csak az igazság..:D nekünk minden mást szörteleníteni kell az arcunkon kívül:D mert különben igénytelenek lennénk..xDDD egy csávó meg se a lábát, még a hónajját is néha szedi le..:D mert rájuk még akkor sem mondják hogy igénytelenek, ha nem bűzlik tőle..:D de egy csaj hónajkutyája látványától már hányinger kapnak...xD szal ennyii..:D -
#2559 Ej, te kis huncut. -
#2558 neked máshol nő, nem az arcodon...:D -
#2557 ilyenkor örülök, hogy nekem nem nő ilyen. :)) -
#2556 Nem is szúrt inkább a visszahatástás érezetem alvás közben a párnáról. Mintha egy kefével nyomkodnák az arcodat. Fura érzés volt. Hozzászoktam, de nem volt az igazi. A csajok más a kisebb méretű szakállamat sem csípték/csípik nagyon...
További gond volt a soportolás. Mikor izzadtan néha nagyon tudott viszketni és néha beleragadt ez-az.
A XIX. századi amerikában nagy divat volt a nagyon hosszú szakáll. Mit összeszenvedhettek vele...
Mikor 3-4 nap után borotvákozok csak, annyira jó érzés megszabadulni tőle. Olyan érzés mint amikor tél után először leveszed a nagy és nehéz kabátot és csak polóban sétálsz. Furán könnyű a dolog.