2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
#1554 hááááááááát ... :)
végül is büszke vagyok arra ,hogy nekem jó hapsim van ... csak a palim ne menjen neki az ajtónak közben ... :D -
#1553 sajnálni fogom ,hogy nem látlak ... :D
-
#1552 na... amúgy nem izgat a téma. :D
Csinál mindenki, amit akar.
és határozott férfiként most határozatlan ideig nem írok ide. :D -
#1551 A nők örülnek, ha kinézik mellőlük a pasijukat? -
#1550 paradoxont gyártok -
#1549 Mert bunkó. -
#1548 de én se akarok hozzájuk menni ...
és miért az van a plafonon ,akinek a nőjét megnézik ??? -
#1547 látom ...
akkor miért vagy még itt ? :D -
#1546 mert a megnézős srácok nem a házasodásra gondolnak, mikor bámészkodnak. -
#1545 miért van az ,hogy 1 srác allergiás arra ,ha a nőjét megnézik ?
miért szabja meg ,hogy milyen ruhát húzhat fel és "X" bugyit csak akkor veheti fel ,ha vele van ? -
#1544 ja én például nem akarok ide írni :D -
#1543 1 hapsi attól szexi ,hogyha látszik rajta valamelyest a maga biztosság ... de nem az irányába ,hogy ő milyen jó srác ,hanem olyan téren ,hogy tudja mit akar ...
-
#1542 Mi az itt már senki sincs ? -
#1541 köszike ... :DDD
most hízott a májam legalább 5 kg-ot -
#1540 azért nem igazám csak ott ... külömben sok ember nem lenne párjával még a mai napig együtt ... -
#1539 Azé'mert egy béna f***... -
#1538 Hát szivem ha nekem olyan seggem lenne mint a tiéd-egész nap a kezeimen ülnék... -
#1537 A belsőség a csirke vásárlásánal fontos a piacon... -
#1536 És miért van az ,hogy a "szexi fiú " megbotránkozik azon ,hogyha a lány nem csak a hapsik után érdeklődik pl. jól jönne a lánynak ,ha még 1 lányt bevennének a szexuális kapcsolatukba ... ? -
#1535 Miért ?
(én szeretem ,ha a párom néha -néha megfogja a fenekem vagy a csípőm és úgy húz magára ill. magágoz ... ) -
#1534 Sziasztok !!!!
Miért van ,hogy minden férfi azt hiszi ,hogy ha ő nem jön be 1 nőnek akkor az a nő vagy 1 k**** ,vagy leszbi ,vagy éppen önző és beképzelt ...?
Miért nem lehet az ,hogy esetleg nem a külső ,hanem valami belső miatt miatt nem találja megfelelőnek a srácot ... ? :) -
#1533 látom féltékeny vagy 1 kicsit ... de túl éled ... :DDD -
#1532 az a baj ,hogy nem rajtad ülök állandóan és nem a tenyered használom melltartónak ... ? -
#1531 Erre én mondok valamit... -
#1530 Erre nem tudok mit mondani -
#1529 :P -
#1528 Én szeretem ,ha megfogják a seggem ... :DDD -
#1527 Ezek vagytok ti nők. Mindannyian istenítitek az olasz pasikat, meg így meg úgy forróvér, de ha valaki 20 perc beszélgetés után megfogja a csaj seggét, az már perverz állat. -
#1526 kinek mi a menő ?
vagy kinek mit jelent a menő ?
-
abonyitomz #1525 húha , de tudod :) , talán taliztál is egy menő olasszal ? :) -
#1524 Származási hely ... talán ... és az olaszok (latinos vér)forróbb vérűbbek ,hevesebbek ... :) -
abonyitomz #1523 mitől külömbözik egy olasz macsó egy átlagos magyar embertől ? :) -
abonyitomz #1522 szia :) -
#1521 szia ! -
abonyitomz #1520 de van :) -
#1519 nincsnincs -
#1518 Mi az itt már nincs is senki ? -
#1517 lökött :DDD -
#1516 -
#1515 Picipoci...