2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
#1594 hmm... és mást ... ? :D -
jihad #1593 Nyalni? Persze. Ma is nyaltam fagylaltot. :D -
#1592 húúúúúúú ... te szoktál ilyesmit is ... ? :DDD
( és szereted is csinálni ? ) -
jihad #1591 Szerencsére olyannal csajjal nem találkoztam még aki nem csinálta volna. :) Én is kinyalom, akkor ő is lesz*phat. :D -
#1590 de hülye vagy ... -
#1589 nem mindegyik szereti ...és némelyik nem is csinálja ...hm... de valamelyik élvezi ... :DDDDDDDDDD -
jihad #1588
:D -
jihad #1587 A csajok meg erre buknak:
:DD -
jihad #1586 Én általában orra. Ezért figyelek a járdán. :) -
#1585 és Te hova és mire buksz ??? :DDD
Nincs igazad ... én nem bukok oda ... :) -
#1584 ne érezze túlon-túl nyeregben magát mert az felkelti az érdeklődését ,hogy vajon miért is nem foglalkozik vele az a hapsi ,amikor tudja magáról ,hogy ő jó nő és akkor elkezd hajtani a hapsira de csak annyira ,hogy azt ne vegyeészre mert a nőiességét sértené ,ha kiderülne ,hogy ő hajt a hapsira és nem fordítva ...
(és ez már a nőnek az egyik legjelentősebb gyengesége ... )
Én nő vagyok és én adjak tanácsot 1 férfinak ?
Neked kellenne tanácsot adni nekem ... :DDD -
jihad #1583 Nincs igazam? :) -
#1582 hülye -
jihad #1581 "nem úgy tekintesz rá ,mint 1 jó pinára"
Hanem? :D -
jihad #1580 A csajok általában a járdaszegélyre buknak. :D -
#1579 Először is tudd meg ,hogy mi a csaj gyengéje és mire bukik az a lány .
Utána pedig el kell kezdened a játékot ,hogy TE ne unatkozz és a legyél kedves de visszafogott és az keltse fel a nő érdeklődését ,hogy nem úgy tekintesz rá ,mint 1 jó pinára és ne smárold le egyből ... csak akkor ,amikor már ő kér rá ...
Kérdezd meg tőle "most mit szeretnél ,mit vársz tőlem ? Ezt ... ? "-és akkor smárold le ! És ezzel a határozott férfi stílussal egészen az ágyig juthatsz vele ... közben mond neki ,hogy "én nem szoktam játszani ,akarlak! " és megtudod ,hogy a cica mit is akar valójában ...
Ha csak játszott veled ,győztesként mehetsz el mert közlöd vele ,hogy a modell barátnődben legalább van vér és eléggé felnőtt ahhoz ,hogy vállalja a tetteit .
A kis csaj pedig csak 1 ócska ribanc de még annak is kevés ... :) -
#1578 -
#1577 hahoo valaki! :DDDDDDDD -
#1576 ezt a hölgyektől kérdem h mit csináljak nektek mi tetszik amit egy srác csinál? -
#1575 h jöhetnék össze egy csajjal amikor van barátja de őt enm szereti és csak azért jár vele emrt unatkozik de ngem is bír csak van köztünk egy év!? -
#1574 Vagy az is lehet, hogy a barátnő nézi a pasikat és azért nézik őt. Nem? Ilyen is van, a szegény szerelmes barát meg hiába vigyorog... Akkor már ez van: Mi a fenének van velem a csaj? Ilyenkor kell elgondolkozni. :( -
Eddy000 #1573 Szerintem néhány csaj ezt kicsit másként gondolja!!!!!!!!!!!
Papolnak a belső értékről,közben meg a pénzalapomat csapolják, de nem kicsit.
Eddy voltam Kecskemétről -
#1572 nem a haj típustól ,fazontól függ ,hanem az ápoltságtól,stílustól , belső értéktől és apróbb rezzenéstős ,megnyílvánulásaitól az illetőnek .Egyébként egyén válogatja ,hogy kinek mi tetszik.
Útálom a szép fiúkat és az izom agyúakat ... :DDD -
#1571 ez nagyon jó ,ilyet még nem hallottam de rendkívül tanúságos és ebből látszik ,hogy nem vagy olyan pöcs ... -
#1570 hidd el ,megnézzük mi is a pasikat ... -
abonyitomz #1569 melyik a trendi pasi ??? :)
1.hosszú hajú
2.zselézett hajú
3.rövid hajú ( 2-4 mm)
4.kopasz
-
#1568 pasik, azért nem szeretik ha megnézik az utcán a csajukat, mert azzal őket nézik nullának, semminek,és nemutolsósorban a féltékenység miatt. Én is ilyen vagyok és szerintem mindenki aki rohadtul imádja a barátnőjét. Én azzal reagálom le ezt hogy rá nézek az illetőre és rányomok egy fél vigyort.(ami kb annyit jelent szavak nélkül hogy mi kell szarcsimbók,tipli van) -
abonyitomz #1567 végre itt a nyár a csajok a lenge öltözetben , mi férfiak rajtuk legeltetjük a szemünket ;) (de jó nekünk..)
ti csajok , ti mit néztek meg egy pasit igy nyáron ? :D -
#1566 persze ...
most már én se ... -
#1565 nincs.
És különben sem írok ide. -
#1564 van itt valaki ? :) -
#1563 oké ... elhiszem . -
#1562 nem...ennek semmi köze hozzá.
de tudom hogy mit beszélek...csak úgy nem tennék ilyet.
-
#1561 bravóóóóóóóóóóóó ... az IQ szint kicsapta a biztosítékot ? :) -
#1560 ...és úgy szájbataposom pároslábbal hogy megtér rögtön! :) -
#1559 kösz ... -
szakember #1558 Én azt szeretem, ha a barátnőm mindig jól néz ki! Ha normál kereteken belül öltözik szexisen soha nem szabnám meg mit vegyen fel...
Viszont, ha valaki kultúrálatlanul megnézi a csajomat, esetleg még megjegyzést is tesz rá, akkor az a férfiúi becsületemet sérti, mivel nem tartotta tiszteletben, hogy a lány mellettem a barátnőm... -
#1557 Persze elhamarkodott is.
De ha megnézek egy csajt egy szórakozóhelyen és a hapsija pipa ezért, sztereotípiák alapján bunkó a csóka. -
#1556 Engem izgatna ez az oldal ill. a dumátok fiúk ,de semmit nem kapok ... -
#1555 kösz ... ez 1 jó válasz volt ... :DDD