2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
MacrosTheBlack #1634 Nesze 1 vadállat:
:D -
#1633 neeem ... én a Vin Diesel-re ... de emberibb kiadásban ... de őszintén tetszik ,hogy olyan állati ... ... a lényeg talán ott és azon van ,hogy tudjak vele komunikálni és ne legyen "papucs " ...de nekem ez most megvan ... -
#1632 van ... ismerek ilyen lányt ... a volt barátnőm ... :) -
MacrosTheBlack #1631 Nem állította senki az ellenkezőjét. -
Phat Smoker #1630 elismerem csúnya általánosítás volt részemről amit az #1618-as hsz-ban írtam és mint az #1622. számú hozzászólásban láthatod, Kriszti a lányok rendesebb táborába tartozik! -
MacrosTheBlack #1629 Te is erre bux?
:D -
MacrosTheBlack #1628 Ja, és akkor van olyan aki bevallja hogy a buxára utazik? :) -
MacrosTheBlack #1627 /me nem is olyan öreg. :) -
#1626 akkor most ráhibáztál ...öreg ... -
Phat Smoker #1625 természetesen tisztelet a kivételnek! :)
jómagam is a hozzád a hasonlóan gondolkodó hölgyeket részesítem előnyben!
-
Puntigamer #1624 hihi -
MacrosTheBlack #1623 Olyan csaj nincs aki azt mondaná hogy ő a pénzre megy. :) -
#1622 ha rád nézek ,honnan tudom ,hogy mennyi a bankszámlád ? és abból nekem mennyi jutna ? lehet ,hogy be se jönnék ? -mondd , ezen még nem gondolkoztál ? és a férjemnek sem a pénztárcáját néztem , hanem a belsőt és utána azt ,amit aranyosnak találtam benne külsőleg ... :)
szeretni nem csak a pénzért lehet ... ó akkor engem már dobtak volna ... -
#1621 van ... -
MacrosTheBlack #1620 Van 2 olyan? :D -
Puntigamer #1619 naja:D
van 100 ból kb 2 nő aki nem a pénzre megy:) -
Phat Smoker #1618 a bankkártyájának erotikus kisugárzásától, minél kövérebb számlát rejt, annál erősebb az a bizonyos kisugárzás! -
Phat Smoker #1617 hmm..minden stimmel, rólam beszélsz?
persze mindhárom ép és egészséges! :) -
Andris14 #1616 télleg lányok!! mitől szexi egy csávó?
-
#1615 csak nála úgy van ,hogy biztos hosszú az ujja ,gyors a nyelve és nagy a farka ... talán ????????? -
Puntigamer #1614 juuuuuj!
ez duurva -
Phat Smoker #1613 a szerencse számom! :DD -
Phat Smoker #1612 háát..szép dolog a mesterszint, csak nehogy úgy járjon az ember mint az alábbi viccben:
-doktor úr, én háromszorosan impotens lettem!
-háromszorosan, az meg hogy lehet ?
-az úgy volt, hogy leestem a lépcsőn, bevertem a tököm, eltörtem az ujjam és ráharaptam a nyelvemre! :) -
MacrosTheBlack #1611 69 :) -
Phat Smoker #1610 hmm..én jobban szeretek adni, mint kapni! :) -
#1609 én nem azt mondtam ,hogy nem ...:DDD -
PeeVee #1608 hát bakker, nyalifali is jó ám :)) nem kell csak a csajnak békapni a brókit, ha te nyalod őt az is jó, és valamilyen szinten jó érzés neked is hogy neki jó érzés.. szal érted:D meg amúgy is, jó dolog az :)) -
Puntigamer #1607 lehet de most erről van szó! -
fatallerror #1606 1 kapcsolat nemcsak a nyali-faliról szól... -
#1605 ez a lényeg -
Puntigamer #1604 b.nőm meg is becsül:):) -
#1603 bravo !!!!!!
végre 1 ilyen kan ...:)))
LÁNYOK , HA LÁTJÁTOK EZT TUDJÁTOK MEG , HOGY EZT A HAPSIT MEG KELL BECSÜLNI !!! -
#1602 piton -
#1601 Ha nyitva van ahátsó ablak? -
#1600 :ooo tisztelet a kivételnek [khhm]...;) -
Puntigamer #1599 na hamár témánál vagyunk... én igenis szeretek nyalni! és örülök ha a csaj élvezi a dolgot(megjegyzem élvezik:D),és mesterszintre alakítom eme tehetségem:D -
#1598 jó válasz és ritka ,mert a férfiak általánossága csak azt szereti ,ha őket szopogatják és nyalogatják de ők nem szeretnek nyalni ... :D -
jihad #1597 öhöm :) -
#1596 pl. egy puncit ?:D
(nem engem ,hülye ):) -
jihad #1595 Pl. téged? :D