2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
#1834 Miért ,hogy kérdeztem ? Nem volt benne az a szó: Velem :PP :D
Egyébként meg nem ilyen vagyok :) (komoly kapcsolat? Mi az?) -
#1833 jah...:DDDDD
hát akkor úgy kérdezzed! :DDDD:PP
Nem nekem most nincs, nem is volt eddig komoly sose....:(
De majd lesz....:D -
#1832 félreértettél nem Együtt hanem Neked van komoly kapcsolatod? -
#1831 hehhh? :DDDDDD
1 :az hogy kb 10 perce ismerlek.....:D és csak a neten
2 :11 év kor különbség....:DD -
#1830 Komoly kapcsolat? -
#1829 én minden féle zenét szeretek, :DDD inkább elsem kezdem sorolni, de amit leírtál abból a felét én is...:D -
#1828 Ja igen a zene :u2,madonna metallica,evanescence,kanye west,santana,Ákos,depeche mode,eric clapton,alejandro sanz most több nem jut eszembe de imádom a zenét! -
#1827 Na én is kb...:DDDD
De tényleg...:DD
Én is rühellem a telet a hideget, imádom ha vígasztalnak vagy ha vígasztalhatok, szeretek mindenkivel egyenes lenni a szemébe nézni,
főzni is szoktam néha, de nem nagyon tok, (mondjuk ez érthető...:D:P)
én is utálom a hazugságot a kétszínűséget, a politikát.....a focit azt mondjuk úgy hogy nem szoktam nézni és nem is érdekel,........
szeretek beszélgetni, szeretem ha bíznak bennem és őszínték vele, de ezt becsülöm is és nem jáccom el senki bizalmát sosem......:))
De ezenkívül imádok zenéthallgatni, ismerkedni, vagy éppen csak sétálgatni a jóidőben.......:)
huhh ennyi jut eszembe most...:D -
#1826 Kérlek!Ilyen vagyok:
Néha kedves ,álmodozó szeretem a tavaszt nyarat a meleget,a Nőket ha megfognak valamivel a déli ételeket,szeretek főzni:) szeretek flörtölni,úszni,futni,olvasni egy szép szempárban elveszni néha kicsit megsértődni, szeretem ha utána engesztelnek és engesztelhetek, szeretem az Életet! Utálom a telet az elmúlást,a hazugságot,képmutatást,sznobságot.anyagiasságot a politikát a magyar focit!
A külsőm azt mondják megnyerő :) (hosszú távon lényegtelenek tartom a külsőt,nálam a belső dominál) -
#1825 Persze! Miért is ne?! ;))
De akkor mondj magadról vmit.....mert nem is tom hogy ki vagy....;))
-
#1824 Lehetnék Én is a Barátotok?(nem mondanánk el senkinek jó kis hármas lehetne...)
:) -
#1823 akkor ezt megdumcsiztuk......
jujj de örülök, de tényleg! -
#1822 jóóó ... -
#1821 legyünk bnők! -
#1820 nagyon egyhullámhosszon vagyunk ... nekem is ez a véleményem ... -
Phat Smoker #1819 ok. témaminősítés következik marcelino panni módra:
...-Ti tudtok ilyen baromságokról beszélgetni????
...-ezek akkor is baromságok!!!
nos, köszönjük marcelino panni az értékes hozzászólásaid, megfontolás tárgyává tesszük őket!
-
#1818 Én másképp fogalmazok.
Minekutána már kétszer is minősítetted a témát, arra kérnélek hogy többször ne tedd.
Ha hozzászólsz értelmesen, az okés.
Ha nem, vagy tűnj el, vagy megy a bünti. -
#1817 engem csak az zavar hogy ezt a topik azoknak lett nyitva akik erről akarnak beszélgetni és nem azoknak akik nem erről........
érted a problémát? -
marcelino panni #1816 Szerintem én nem sértegettem senkit úgyhogy engem sem sértegess!
Én csak a témát minősítettem, a saját szemszögemből! -
#1815 Amúgy is ha baromság, minek jössz ide???? Menj oda beszélgetni ahol érdekel a téma, és nem zavard itt a légkört.....
thx... -
#1814 És mér baromság? ha ezt elárulod nekem akkor elfogadom, de ha csak így hasadra ütsz és egy olyan témára azt mondod högy hülyeség mikor még megse próbáltál hozzászólni, akkor Te vagy a HÜLYE!
Bocs de én ezt gondolom, szal elmehetsz a pibe! :D -
#1813 jó, de ha mi erről szeretünk beszélgetni akkor az nem baj sztem : )
ha nem szeretnél társulni, akkor kereshetsz ám 1 olyan topicot ami szimpatikusabb... : ) -
marcelino panni #1812 ezek akkor is baromságok!!! -
#1811 ezt hogyan is érted ?
(pl. : az én életkoromat tudjátok ... és úgy válaszolok ...:) ) -
#1810 mondjuk úgy értehető
nemrég még nekem is baromságnak tünt volna...: ) -
#1809 Semmi megadott életkor, 12 hsz... -
#1808 nana... ezek nagyon fontos dolgok. szted az rossz, ha a 2 nem képviselői kicserélik a gondolataikat egymással? így többet megtudunk egymásról, kinek mi tetszik, kinek mi a véleménye...
most tényleg, ez nem fontos?? : ) -
#1807 -
marcelino panni #1806 Ti tudtok ilyen baromságokról beszélgetni??????????????????? -
#1805 ahhh... köszi : ) -
#1804 nehogy ...
maradj így ... !
kevés az ilyen férfi ,aki férfi ,izmos és nem hülye ... :DDDD -
#1803 Milyen igazad van.:D -
#1802 persze!!!!!!!!! :DDDDDDDDD:PPPPPPPPP -
#1801 Neked azért így is tetszek, ugye?? : DDDDD -
#1800 :DDD -
#1799 basszus... én meg 2 évig dolgoztam rajta, h kigyúrt legyek! most fogyhatok vissza... : DDDD -
#1798 ugye??? szerintem is...:DDD -
#1797 ez igen ...velős válasz ... :DDDDDDDD -
Phat Smoker #1796 sokan vagyunk, de nem kevesen :) -
#1795 de sokan vagyunk