2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
#1874 a kukival vagy a bácsival ??? :DDD -
#1873 Na megyek rántott karfiolt fokhagymás ,sült krumplival és franciasalival csinálni mert itthon is meg kell etetni a férfit ... :) -
#1872 én tökéletesen, meg ettem egy nagy szelet husit, meg egy kis krumplit azzal a mártással, fúú hát nagyon teli lettem.....:DDD -
#1871 Mit csinálsz akkor ha 200kg-os a bácsi és 40 cm a kuki? -
#1870 Oké mert Én tudok főzni! Meg más dolgokhoz is értek.:) -
#1869 az nekem se tetszik ,ha csak a tükörben látja a f@rkát az illető úr ...:( -
#1868 Arany középút 150? -
#1867 először a Brigivel kezdem mert neki más fogásokat is megtanítanék ...:DD -
#1866 Biztos csodálatos lett!Büszke vagyok rád!!! :D (jól főz )
Jóllaktál? -
#1865 IGEN ... nekem az nagyon tetszik ... roppant imponáló tud lenni ,ha a vacsi meghíváskor ő készíti el az ételt ... és azt is romantikusan kettesben el lehet fogyasztani ... :) -
#1864 kuktáskodok mint itthon.....:P:DDDD -
#1863 persze.....:DD
nekem az is szompi ha szereti a hasát....:DDD
jó mondjuk azért ne annyira hogy egésznap csak egyen és ilyen 200 kg-s és már lépcsőzni aklig bír.....;DDDDDDD :P
szal aranyközépút....:DDD -
#1862 Oké megnyugtattál!Ismerem a kutyikát sőt már játszadoztam is egy-kettővel. -
#1861 :DDD
én sütöttem pedig most is ki a rántott husit, meg a sültkrumplit...:DD
hát az ubisalira nem maradt idő, aztán közbe ilyen tartár vagy milyen izékét csináltam....:DD
mind1, jó lett igaz 1 órára lett kaja..... -
#1860 oké ezt elnézzük ... én főzök te pedig kostólsz ... :DD -
#1859 amerikai stadfordshier terrier - nem tudom ,hogy jól írtam-e le ...-harci kutyus,hasonló a pitbullhoz csak ez nagyobb és izmosabb és arányosabb - de az étrenden nem szerepel ... :DDD -
#1858 Hát persze cukifiú :DDDD -
#1857 Oké kérlek taníts! Lehetünk Brigivel a padawanjaid? :) -
#1856 a férjem szerint fantáziadús és ilyen : :DDD -
#1855 nos ha már ilyen jót elbeszélgettek az ételekről, főzésről... : ) megkérdezném, h az szimpatikus 1 fiúban ha tud/szeret főzni? -
#1854 egy óra alatt ott lennék.... Persze utána futnék Apukád,Anyukád elöl mert azért túlkoros vagyok hozzád de a jó rántotthusi,ubisali megérné persze a társaságod után...:D
Ui: a gyrost Én is imádom! (de tudod egy kicsit Téged is):)
-
#1853 hm......nehéz kérdés.........:)
nincs úgy kedvencem.......:) talán a gyros az abszolut kedvencem....:))
de minden kaját megeszek, nem vagyok válogatós...:)))
De olyan kedvenc amit meg is csinálok hát az a rántott husi sültkrumplival meg ubisalival...:)) azt nagyon szeretem, az lesz ma is ebédre.....:DDD -
#1852 Mi a kedvenc ételed? (amit meg is csinálsz persze) -
#1851 De! Biztos vagyok benne! :))
-
#1850 csak így tovább!Főzél csak.gyakorolj, aztán majd jön az Igazi aztán megint jön meg megint .... :P
Krisztitől szerintem mindketten tanulhatnánk!nem? -
#1849 zenében én is nagyon sokfélét szeretek....;DD
főzni meg eléggé érdekes lenne 14 évesen, mármintha úgy menne most nekem mint anyámnak....;DDD
Már így is sokkal többet tok mint a bnőim...;DDDD
-
#1848 Nem hagyunk ki....;D -
#1847 ahan....:DD
így már sokkal jobb.....;DDD -
#1846 Én is szeretek főzni is és jól is csinálom.A kutyus milyen fajta?(megnyalja a száját) -
#1845 "csak én imádok főzni ... "
én is! : )) -
#1844 Minde oké Veled és nem hagyunk ki!!!
Az ágyban is jó vagy? :) -
#1843 én is ilyen vagyok ... :D
csak én imádok főzni ... és azt mondják ,jól is csinálom ... :DDDD
én is szeretem a zenét ... a JÓ zenét - szóval minden evő vagyok ilyen téren ...
komoly kapcsolatom van : a lányom ,a férjem és a kutyám ... :D -
#1842 és engem kihagynátok ... ?
( bocsika ,a férjem volt bejelentkezve és véletlenül az ő nevében írtam ...:( ) -
#1841 és engem kihagytok ... ? -
#1840 hmm.... mitől szexi 1 fiú? : ) -
#1839 Volt már komoly kapcsolatod vagy lehet ,hogy majd lesz? :) így gondoltad! -
#1838 Győr -
#1837 De! Talált! :DD
És Te? :) -
#1836 DE úgy lett volna érthető hogyha úgy kérdezed hogy "Van most komoly kapcsolatod, vagy volt már?"
szal érted.......;DD -
#1835 Na tényleg hol laksz? Csak nem SZSZmiklós?