Mitől szexi egy fiú?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(és ez már a nõnek az egyik legjelentõsebb gyengesége ...<#ravasz1>#ravasz1><#nyes>#nyes> )
Én nõ vagyok és én adjak tanácsot 1 férfinak ?
Neked kellenne tanácsot adni nekem ... 😄DD
Hanem? 😄
Utána pedig el kell kezdened a játékot ,hogy TE ne unatkozz és a legyél kedves de visszafogott és az keltse fel a nõ érdeklõdését ,hogy nem úgy tekintesz rá ,mint 1 jó pinára és ne smárold le egybõl ... csak akkor ,amikor már õ kér rá ...<#ravasz1>#ravasz1><#eplus2>#eplus2>
Kérdezd meg tõle "most mit szeretnél ,mit vársz tõlem ? Ezt ... ? "-és akkor smárold le ! És ezzel a határozott férfi stílussal egészen az ágyig juthatsz vele ... közben mond neki ,hogy "én nem szoktam játszani ,akarlak! " és megtudod ,hogy a cica mit is akar valójában ...
Ha csak játszott veled ,gyõztesként mehetsz el mert közlöd vele ,hogy a modell barátnõdben legalább van vér és eléggé felnõtt ahhoz ,hogy vállalja a tetteit .
A kis csaj pedig csak 1 ócska ribanc de még annak is kevés ... 😊
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
Papolnak a belsõ értékrõl,közben meg a pénzalapomat csapolják, de nem kicsit.
Eddy voltam Kecskemétrõl
Útálom a szép fiúkat és az izom agyúakat ... 😄DD
1.hosszú hajú
2.zselézett hajú
3.rövid hajú ( 2-4 mm)
4.kopasz
ti csajok , ti mit néztek meg egy pasit igy nyáron ? 😄
de tudom hogy mit beszélek...csak úgy nem tennék ilyet.
Viszont, ha valaki kultúrálatlanul megnézi a csajomat, esetleg még megjegyzést is tesz rá, akkor az a férfiúi becsületemet sérti, mivel nem tartotta tiszteletben, hogy a lány mellettem a barátnõm...
De ha megnézek egy csajt egy szórakozóhelyen és a hapsija pipa ezért, sztereotípiák alapján bunkó a csóka.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
végül is büszke vagyok arra ,hogy nekem jó hapsim van ... csak a palim ne menjen neki az ajtónak közben ... 😄
Csinál mindenki, amit akar.
és határozott férfiként most határozatlan ideig nem írok ide. 😄
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
akkor miért vagy még itt ? 😄<#ravasz1>#ravasz1><#alien2>#alien2><#crazya>#crazya><#hehe>#hehe>
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
miért szabja meg ,hogy milyen ruhát húzhat fel és "X" bugyit csak akkor veheti fel ,ha vele van ? <#conf>#conf><#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused><#csodalk>#csodalk>
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...