Mitől szexi egy fiú?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sry
xD
hmmm, hmmm...
miért? eddig azt hitted? <#vigyor>#vigyor>
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
te hallod minek írsz be ha nem juttatod elõrébb a válaszoddal a topikot.......
nem azt kellett volna írnos hogy annak tartod vagy nem annak tartod, hanem hogy miért tartod annak, vagy hogy miért NEM tartod annak.......
xD
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Aki meg nem az, az meg attól nem, hogy nem.
Káin és Ábel úgy éltek, mint két testvér. Főleg Káin.
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
ezt nem lehet így meg mondani hogy most ettõl és attól, mert lehet hogy az aki ezt monda annak bejön de a másik meg pont ezt nem bírja benne.......
😊
xD
Mivel faszi vagyok😊
De egy csaj szemében, mitõl sexi? Háát, jó kérdés, el sem tudom képzelni mitõl😊
Legtöbben Brad Pitt, Harrison Ford, Leonardo Di Caprio... stb... az álom pasik...
Hát nem tudom milyük van ami másnak nincs?😛
Szerintem bármelyik pasi lehet sexi, aki ápolt, normálisan van öltözve, és nem nyomorék...
Tehát minden a helyén van... akkor sztem lehet akár melyik az egy csaj szemében...
Persze van amelyik csajnak tetszik egy bizonyos fószer, az meg egy másiknak nem, ezzel nem mondtam semmi újdonságot, de valahogy így látom a dolgot!
Nõõk, nyilatkozzatok😊
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
2) csipkebokorbesszõ
3) ne a ruhával hódíts hanem a többivel
4) nem vagyok csaj hogy megmondjam.
...de valszeg a susogós meg nagypapa-gatyákra nem buknak...
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Na yo mondjuk igazad van,nem mindeggyik csaj ugyanarra a cuccra bukik!
De ugy általában?
hát ez elég komoly volt. többit haddnekeressem meg.<#vigyor>#vigyor>
Tudom,hogy kicsit az,de azé kell egy téma,meg nem mindenki maximálisan tájékozodott!
mert ,ha igen ...hát akkor elég sokan bujhatunk ...😞
igazából nem is nagyon látogattam szal nemnagy veszteség. ez a totyik kárpótol mindenért. Dudács is igazán idejárhatna már épületes hozzászólásaival
délelõtt annyit láttam hogy nagyfelbontású pinát ábrázoló jpeg-ekkel van teli. más tippem nincs.
várjuk a további bravúros kérdéseket!
aki hülye az is marad...😉)
legalábbis még egy darabig igen! 😊
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
más részrõl nem igazán értem meg én sem 😉
elõre megfontolt szándékból hülye 😉)
még jó hogy az internet arctalanságot garantál és felteheted ezeket a nem mindennapi kérdéseidet.
Dudács után /az SG egy másik prominens személyisége/ te vagy a második kedvencem.
van amikor a lányok kezdeményeznek ha már látják a srácon hogy õ évek múlva se tenné meg.....:d vagy ha annyira nyomulós különc csajszi akkor persze hogy õ kezdeményez....😄D
De én inkább a másik vagyok....😄 szemezek vki aztán ha jön, jön, ha nem , nem....😄DD
xD
mert egy másik srác elveszi tölünk a kiszemelt "leányt" 😊
Igaz?
Aaz már nem koptatott,az már meszelt farmer 😄DDDD
Amugy az tényleg igaz,hogy egy srácnka kell közeledni-e a csaj felé,tehát a srácnak kell odamenni a csajhoz és barátkozni?
Én is igy tudom,de azért megkérdezem
mert vannak olyan csajok,akik nem birnak ellenállni egy szexi srácnak,és ök kezdik az elsõ lépéseket Sztem