2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
  • Brigicsaj
    Én is mindig nevetek, és még sem szárad ki a fogam......
  • Brigicsaj
    majd vmikor csinálok másikat, de az nem tom mikor lesz....:DDD
    Kapsz karácsonyi ajándékként....
  • Tower Guard
    kössz
  • Tower Guard
    Bocs de szar napom volt és én kimondom "kiírom" mindig amit gondolok főleg ha már felhúznak(ne értsd fére nem te) De hogy félek vigyorogni?Kiszáradnak a fogaim és kész múmia lennék?Ilyeneket még nem vágtak a fejemhez pusztán azért mert jó kedvük volt.Na mindegy érdekes stílusod van
  • bens
    [email protected]
  • krisztike
    mi az e-mail címed ???
  • krisztike
    bocs , ilyen az én stílusom ... és nem kell hozzá se szívnom se piálnom -egyiket se szoktam ,sőt a drogot még nem is próbáltam és nem is akarom ...

(akik ismernek azok tudják ,hogy normális vagyok és bizonyos téren józan ... )
  • bens
    igen, de 1.csak egyet küldtél ami ugye nem elég...: ) 2.csak Te küldtél. a többiek még nem. ; )
  • rorr
    Nem lehet jókedve?
    Amikor megláttalak Én is jókedvű lettem.
    Baró ez a Mátrix utánérzés rajtad! :)
  • Tower Guard
    jaja nincs kanál :)
  • Tower Guard
    Te nem vagy normális ennyire azért nelegyen jókedved tán beszívtál vagy mi?Vannak határok is de megbocsáss LOL
  • Brigicsaj
    Én már küldtem neked nem?
  • bens
    na csak lassabban, mert nem szeretném elbízni magam : )

persze így is én vagyok itt a legszerényebb... ; DDD

de visszatérve a témára, örülök, h tetszek nektek : ) de ti is küldhetnétek ám igazán vmi képet magatokról. : )
  • Brigicsaj
    örülök neki.....
  • krisztike
    én is úgy gondolom ...:D
  • Brigicsaj
    pardon, vagyunk....;D
  • Brigicsaj
    jah.....:))
    De tökre örülök neki...:))
    Látom már hogy mi jó barátnők leszünk....;))))
  • krisztike
    látod ...szinte együtt jár az agyunk ilyen téren ...:DDD
  • Brigicsaj
    bizony, bizony.....:))
  • krisztike
    a srác mitől szexi ? - hát a szájától ... ( ne legyen büdös és érzékien csókoljon ... ja és a protkói se legyenek rohadó félben ...:DDD )
  • Brigicsaj
  • krisztike
    nem vagy hülye
  • Brigicsaj
  • Brigicsaj
    jujj de jó.....
    már azt hittem hogy én vagyok a hülye.....
    de tényleg osztálytársnőim között meg csupa idióta van,...de tényleg már kezdtem azt hinni hogy csak én vagyok az ilyenekkel így, látom hogy a velemegykorúak miről beszélgetnek meg miket csinálnak, hát komolyan kész vagyok tőle....:DDD
  • krisztike
    akkor én elkéstem ...:( -pedig csak jó hírt akartam közölni ... a jó buliért ...:DDD
  • krisztike
    bravóóó ... én is ezt gondolom ... :DDD
  • Brigicsaj
    már láttam.......
  • krisztike
    fúú ... láttam a képet az "Izmos fiúk"-ban 'bens'-ről ... jó volt rá nézni ...:DDD
    nézd meg ...! :DDD

(mi is csorgathatjuk a nyálunk 1 kicsit ...:DDD )
  • Brigicsaj
    :DDDDD
    én is utálom ha 2 km-terről már érzem a szagát...:DD
    fúú nem egyszer volt olyan hogy el mentem az uccán egy viszonylag jó srác mellett, és még méterek után is éreztem az illatát....:DDDDD
    öcsémnek is hiába mondom ne fújjon magára olyan sokszar de hát beszélhetek én neki.....
    Egy pici kell nem több, lányoknál is láttam már ilyenre példát, hogy minden szünetbe bemegy a lány wcbe és befújja magát, aztse tudjuk olyankor hogy meneküljünk előle...:D
    az meg természetes hogy megnézünk ezt azt...:D hát ha a fiúk nézhetnek minket akkor mi is nézhetjük őket.....:DDD
  • krisztike
    háát ... látod ,van ilyen ... :DDD
    a nők ált. megnézik a férfiak fenekét , szemét,száját és a kezét is ... na és azt ,hogy -ha szegényes is az öltözete -,öszhangban van és illik-e a srác stílusához és tiszta-e ... természetesen ez nem azt jelenti ,hogy fürdés helyett pacsulit használ ,azt utálják a nők ,ha büzlik a Brut -tól vagy w.c.frissítőtől ...(fújj ,de utálom annak a szagát :DDD )
  • Brigicsaj
    ez aranyos...:DD
    én se bírom a csontra hízott pasikat...:DDDD :P
    ettől fügettlenül előző btom is hótt sovány volt, amikor meg szakítottam vele.....utána láttam most vagy 3 hónapja, úgy meghízott, fúú de tényleg jó kövér lett....:DDDDDD
  • krisztike
    na jó igazad van ...azért minden nő megnéz egy jó ff testet,aki mást mond az hazudik ...csak mindenkinek mást jelent a jó test ...én nem szeretem a csupa csont srácokat mert ilyenkor az jut eszembe " hoppá gyorsan kell főznöm valamit és felkell hízlalnom egy kicsit ezt a fiút " ...:DDD
    a férjemmel is ez volt és most pár kilóval nehezebb (kicsit macisabb lett ) és imádom megfogni a fenekét ...vagy beleharapni ...
  • bens
    nincs kanál... : )

jó kép. laza a szerkó
  • bens
    szóval nem igazán a külső, inkább a belső...

de azért az sem árt nem? : )
  • krisztike
    a vigyor hiányzik ...:)
    bizti félsz ,végül is itt állandóan vigyorognál akkor és kiszáradhatnának a fogaid ...jézusom ,ha belegondolok már kész múmia lennel ...

(bocsi ,csak jó kedvem van ... )
  • krisztike
    hááát ... némelyik elvan szállva magától ...az attól függ melyik ill. kiről van szó és ,hogy milyen az életben ill. milyen a természete ,milyen embernek ...
  • Tower Guard
    te jössz
  • Tower Guard
  • Tower Guard
    oké
  • bens
    ja, és jöhetnek a többiek képei is...