2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
#1954 Én is mindig nevetek, és még sem szárad ki a fogam...... -
#1953 majd vmikor csinálok másikat, de az nem tom mikor lesz....:DDD
Kapsz karácsonyi ajándékként....
-
#1952 kössz -
#1951 Bocs de szar napom volt és én kimondom "kiírom" mindig amit gondolok főleg ha már felhúznak(ne értsd fére nem te) De hogy félek vigyorogni?Kiszáradnak a fogaim és kész múmia lennék?Ilyeneket még nem vágtak a fejemhez pusztán azért mert jó kedvük volt.Na mindegy érdekes stílusod van -
#1950 [email protected] -
#1949 mi az e-mail címed ??? -
#1948 bocs , ilyen az én stílusom ... és nem kell hozzá se szívnom se piálnom -egyiket se szoktam ,sőt a drogot még nem is próbáltam és nem is akarom ...
(akik ismernek azok tudják ,hogy normális vagyok és bizonyos téren józan ... ) -
#1947 igen, de 1.csak egyet küldtél ami ugye nem elég...: ) 2.csak Te küldtél. a többiek még nem. ; ) -
#1946 Nem lehet jókedve?
Amikor megláttalak Én is jókedvű lettem.
Baró ez a Mátrix utánérzés rajtad! :) -
#1945 jaja nincs kanál :) -
#1944 Te nem vagy normális ennyire azért nelegyen jókedved tán beszívtál vagy mi?Vannak határok is de megbocsáss LOL -
#1943 Én már küldtem neked nem? -
#1942 na csak lassabban, mert nem szeretném elbízni magam : )
persze így is én vagyok itt a legszerényebb... ; DDD
de visszatérve a témára, örülök, h tetszek nektek : ) de ti is küldhetnétek ám igazán vmi képet magatokról. : ) -
#1941 örülök neki..... -
#1940 én is úgy gondolom ...:D -
#1939 pardon, vagyunk....;D -
#1938 jah.....:))
De tökre örülök neki...:))
Látom már hogy mi jó barátnők leszünk....;)))) -
#1937 látod ...szinte együtt jár az agyunk ilyen téren ...:DDD -
#1936 bizony, bizony.....:)) -
#1935 a srác mitől szexi ? - hát a szájától ... ( ne legyen büdös és érzékien csókoljon ... ja és a protkói se legyenek rohadó félben ...:DDD ) -
#1934 -
#1933 nem vagy hülye -
#1932 -
#1931 jujj de jó.....
már azt hittem hogy én vagyok a hülye.....
de tényleg osztálytársnőim között meg csupa idióta van,...de tényleg már kezdtem azt hinni hogy csak én vagyok az ilyenekkel így, látom hogy a velemegykorúak miről beszélgetnek meg miket csinálnak, hát komolyan kész vagyok tőle....:DDD -
#1930 akkor én elkéstem ...:( -pedig csak jó hírt akartam közölni ... a jó buliért ...:DDD -
#1929 bravóóó ... én is ezt gondolom ... :DDD -
#1928 már láttam....... -
#1927 fúú ... láttam a képet az "Izmos fiúk"-ban 'bens'-ről ... jó volt rá nézni ...:DDD
nézd meg ...! :DDD
(mi is csorgathatjuk a nyálunk 1 kicsit ...:DDD ) -
#1926 :DDDDD
én is utálom ha 2 km-terről már érzem a szagát...:DD
fúú nem egyszer volt olyan hogy el mentem az uccán egy viszonylag jó srác mellett, és még méterek után is éreztem az illatát....:DDDDD
öcsémnek is hiába mondom ne fújjon magára olyan sokszar de hát beszélhetek én neki.....
Egy pici kell nem több, lányoknál is láttam már ilyenre példát, hogy minden szünetbe bemegy a lány wcbe és befújja magát, aztse tudjuk olyankor hogy meneküljünk előle...:D
az meg természetes hogy megnézünk ezt azt...:D hát ha a fiúk nézhetnek minket akkor mi is nézhetjük őket.....:DDD -
#1925 háát ... látod ,van ilyen ... :DDD
a nők ált. megnézik a férfiak fenekét , szemét,száját és a kezét is ... na és azt ,hogy -ha szegényes is az öltözete -,öszhangban van és illik-e a srác stílusához és tiszta-e ... természetesen ez nem azt jelenti ,hogy fürdés helyett pacsulit használ ,azt utálják a nők ,ha büzlik a Brut -tól vagy w.c.frissítőtől ...(fújj ,de utálom annak a szagát :DDD ) -
#1924 ez aranyos...:DD
én se bírom a csontra hízott pasikat...:DDDD :P
ettől fügettlenül előző btom is hótt sovány volt, amikor meg szakítottam vele.....utána láttam most vagy 3 hónapja, úgy meghízott, fúú de tényleg jó kövér lett....:DDDDDD -
#1923 na jó igazad van ...azért minden nő megnéz egy jó ff testet,aki mást mond az hazudik ...csak mindenkinek mást jelent a jó test ...én nem szeretem a csupa csont srácokat mert ilyenkor az jut eszembe " hoppá gyorsan kell főznöm valamit és felkell hízlalnom egy kicsit ezt a fiút " ...:DDD
a férjemmel is ez volt és most pár kilóval nehezebb (kicsit macisabb lett ) és imádom megfogni a fenekét ...vagy beleharapni ... -
#1922 nincs kanál... : )
jó kép. laza a szerkó -
#1921 szóval nem igazán a külső, inkább a belső...
de azért az sem árt nem? : ) -
#1920 a vigyor hiányzik ...:)
bizti félsz ,végül is itt állandóan vigyorognál akkor és kiszáradhatnának a fogaid ...jézusom ,ha belegondolok már kész múmia lennel ...
(bocsi ,csak jó kedvem van ... ) -
#1919 hááát ... némelyik elvan szállva magától ...az attól függ melyik ill. kiről van szó és ,hogy milyen az életben ill. milyen a természete ,milyen embernek ... -
#1918 te jössz -
#1917 -
#1916 oké
-
#1915 ja, és jöhetnek a többiek képei is...