Mitől szexi egy fiú?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
attól,hogy ki van gyúrva és kéx :-DDDDD
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
szegény Brigi... az egész egy félreolvasásból származik... : DD nem baj, nem Te tehetsz róla : )
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
"mi az ,amitõl a fiúnak eszébe jut a szex is ? "
szex is? mér, 1 fiúnak mi jut még róla eszébe? : D
szex is? mér, 1 fiúnak mi jut még róla eszébe? : D
ki beszél itt olyasmirõl ...? (és hiányoznak a képek is 😄DD )
de itt azt lehetne kérdezni ,hogy "mi az ,amitõl a fiúnak eszébe jut a szex is ? " és ezt a topic címet lehetne adni ...
( a válasz pedig az lenne erre : a 'Brigicsaj ' cicije <#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota><#hehe>#hehe> )
de itt azt lehetne kérdezni ,hogy "mi az ,amitõl a fiúnak eszébe jut a szex is ? " és ezt a topic címet lehetne adni ...
( a válasz pedig az lenne erre : a 'Brigicsaj ' cicije <#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota><#hehe>#hehe> )
héé. ez nem a -mitõl szexi egy lány- topik : )))
én itt várom ám a jó tippeket 😉
én itt várom ám a jó tippeket 😉
de tudod mit ? ... nézd meg megint és akkor megnyugszunk mi is ... mármint a melledet ...<#hehe>#hehe>
de én vagyok a fehér hó fia 😊))
tiltakozom...az enyém tiszta mint, a fehér hó! 😊)
gonosz tréfát ûz velünk a tudatalattink 😊)
jóvanna 😄D
hirtelen majdnem azt olvastam..nézd meg melledet! 😊)
no akkor küldök a mailedre. de külgyél Te is. nehogy átverj! : DD
na de melyik? ;DDDDDD
küldd el azért Te is! ;DDD
Nekem csak olyan kép van amin a fejem láccik csak sajna, de majd csinálok egész alakosat is vmikor, még nem tom mikor vog sikerülni......😊
küldd el azért Te is! ;DDD
Nekem csak olyan kép van amin a fejem láccik csak sajna, de majd csinálok egész alakosat is vmikor, még nem tom mikor vog sikerülni......😊
xD
rólam van kép az izmos fiúk topicban ; DDD
nos, mikor küldöd? : )
nos, mikor küldöd? : )
<#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota><#alien>#alien>
ez most váratlanul ért........😄DDD
mindenre gondoltam, csak erre nem hogy ezt írod....😄DDDDD
ez most váratlanul ért........😄DDD
mindenre gondoltam, csak erre nem hogy ezt írod....😄DDDDD
xD
ha nem akarod ide berakni, küldheted ide is: [email protected]
ja, nekem így ideálom, olyan van hogy legyen nálam magasabb meg idõsebb.........
lehetõleg barna hajú......legalább is semmi féle képpen ne szõke.....😄DDD
szemszínbe meg a legjobb a barna, nahát én attól kész vagyok ha egy barna szemû srác mosolyogva belenéz a szemembe.....😄DDDD
meg ne legyen csonti, meg se olyan kövér.....😄DDD
igazán nincs sok elvárásom mi??.....😄DD 😛 <#idiota>#idiota>
lehetõleg barna hajú......legalább is semmi féle képpen ne szõke.....😄DDD
szemszínbe meg a legjobb a barna, nahát én attól kész vagyok ha egy barna szemû srác mosolyogva belenéz a szemembe.....😄DDDD
meg ne legyen csonti, meg se olyan kövér.....😄DDD
igazán nincs sok elvárásom mi??.....😄DD 😛 <#idiota>#idiota>
xD
úgyértem, h valami konkrétum, amitõl egy pasi bejön Neked. ilyenek, h magas, barna haj, kék szem...
😄DDDDD hát én.......
attól ha a szembenéz, nem hazudik, na meg ha megbízik bennem, elbírok vele bármirõl dumálni....😄DDD
na meg felmer vállalni akárhol vagyunk akármi is van köztünk (még ha csak haverok is vagyunk még, vagy barátok).......
kb így ennyi ami feltétlen szükséges........😛😄DD
attól ha a szembenéz, nem hazudik, na meg ha megbízik bennem, elbírok vele bármirõl dumálni....😄DDD
na meg felmer vállalni akárhol vagyunk akármi is van köztünk (még ha csak haverok is vagyunk még, vagy barátok).......
kb így ennyi ami feltétlen szükséges........😛😄DD
xD
hát ilyen most nem jut eszembe, vagyis van egy pár, de azt Te is biztos tod vagy sejted.......😄D meg amúgy is ez csajtól függ mindenki mástól "olvad" .....😄DDDDDDDDDDD
xD
valami olyat, amit csak a csajok tudnak. érted, valami titkos "fegyver" : )
valahogy éreztem hogy tudod.....;DD
De én nem tom hogy Te miket tudsz....😄 így aztán csak akkor tudnék újat mondani ha tudnám....😄
meg lehet hogy nem is tok Neked újat mondani....;DDD
De én nem tom hogy Te miket tudsz....😄 így aztán csak akkor tudnék újat mondani ha tudnám....😄
meg lehet hogy nem is tok Neked újat mondani....;DDD
xD
jó válasz <#eljen>#eljen><#idiota>#idiota>
ha arról kell tipp hogy mitõl lehetsz szexi akkor itt egy pár....😄 :
elõsször is legyél ápolt, kövessed valamilyen szinten a divatot, de õrízd meg a saját egyéniséged is.....
legyél minnél többet vidám amennyira csak teheted mert sokat javít a kisugárzásodon....(nem mondom hogy mindig mert mindenkinek van rossz napja, vagy becsúszhat egy-két rossz kellemetlen dolog)(ez lányokra is vonatkozik...😄)
legyél aranyos, megbízható, nyitott új dolgokra, fogadj el másokat olyannak amilyenek, (nem kell szeretni, csak elfogadni)....
jah meg persze ne állj össze fûvel fával, mert esetleg rossz "hírnevet" kelthet....😄DDDDD
hirtelen ennyi jutott eszembe.....
bocs ha nem érthetõen vagy rosszul fogalmaztam de már eléggé fáradt vagyok.....😊
elõsször is legyél ápolt, kövessed valamilyen szinten a divatot, de õrízd meg a saját egyéniséged is.....
legyél minnél többet vidám amennyira csak teheted mert sokat javít a kisugárzásodon....(nem mondom hogy mindig mert mindenkinek van rossz napja, vagy becsúszhat egy-két rossz kellemetlen dolog)(ez lányokra is vonatkozik...😄)
legyél aranyos, megbízható, nyitott új dolgokra, fogadj el másokat olyannak amilyenek, (nem kell szeretni, csak elfogadni)....
jah meg persze ne állj össze fûvel fával, mert esetleg rossz "hírnevet" kelthet....😄DDDDD
hirtelen ennyi jutott eszembe.....
bocs ha nem érthetõen vagy rosszul fogalmaztam de már eléggé fáradt vagyok.....😊
xD