2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
#1995 háááát........jól is, meg nem is, vegyesen........idegesen még mindig........:/
És Te? :) -
#1994 jah, igen tom, vagyis azt most tőleg tudtam meg hogy a cigányoknál...:D
nálunk suliba van egy pár gyerek(fiú) akik így "köszönnek", közbe nem cigányok....:DDD -
#1993 hogy vagy kis barátnőm ? -
#1992 én is láttam már és először csodálkoztam is rajta ,de aztán észrevettem ,hogy ez számukra nem term.ellenes és kilettem oktatva ,hogy a cigányoknál ilyen az üdvözlés kézfogás kíséretében ...majdnem lehidaltam ...:DDD de most már nem lepődök meg semmin ...:) -
#1991 látod ebben egyetértek ... -
#1990 én igen.....
pedig egyiksem buzi....:) -
#1989 Na igen, rokonoknak 2-őt szoktam, a barátoknak meg megy a 3...
az elején én is nagyon kevertem....:) -
#1988 en még nemlattam halistennek fiukat puszizkodni,az nagyon visszataszito O.o
-
#1987 azt én sem szeretem, ha fiúk puszilkodnak. az olyan természtellenes... : D -
#1986 ez megint érdekes. van ahol 3× puszilkodnak, van ahol 2×. minálunk pl 2×. -
#1985 Sztem fiúknál ez a kézfogásos izéke jobb......:DDD úgy érte, fiú-fiú-nél...:D
lány-fiúnál mehet a puszi, meg lány-lány-nál is mehet a puszi....:DD
úristen én reggel mindig negyedóráig csak puszikat osztok...:DD
mindenkinek 3.....aztán osztályba lévő bnőimnek akkor a suliban lévőknek(osztályon kívül)...:D suliba csak 1 fiúval vagyok puszi viszonyba....:DD
amúgy meg haverok között van egy pár...:DD -
#1984 :DDD -
#1983 : ) én is szeretek puszilkodni. van 1 haverom aki nem szeret, de sztem tök jó... : ) -
#1982 Azért Én is megpuszilnálak ám!
Biztos finom a pofid!
Ha lehet.... (megpróbálja...hátha)
-
#1981 biztos is...... -
#1980 uhh, akkor még jó hogy nem láttam....:DD -
#1979 úristen ... ! és a canestent próbálta rá ? ritka hülye ... talán ,ha felkeresett volna egy bőrgyógyászat és nemibeteg gondozót akkor sikert érhetett volna el ... -
#1978 Szerintem a miénket is szeretnéd.....A pofinkat persze!!!! -
#1977 törölték!!! (gombás volt a fütyije ....) -
#1976 mit rakott be az akinek válaszoltál, mert én már nem láttam/tom....:D -
#1975 biztos láttál, csak te egyáltalán nem úgy nézel rá mint a csajok (mondjuk ez full érthető....;DD) -
#1974 :DD van ez így, mert már egy jópárszor leírtunk, jó pár dolgot, de majd mindig szólok ha van vmi új......:DDD
jajj ma azt bírtam egyik fiúhaveromnak adtam puszit (tod ez a három pofira puszi) na és úgy bírtam olyan puha pofija van....tök édi.....:DDDD -
#1973 Bejön? -
Cat #1972 rakasd be a forumozok fényképei topicban a galériába! -
#1971 a Büntit míért kaptad? -
#1970 Ezt a csávót...............?!!! -
#1969 canesten..... Mindenre jó nem csak a kukidra!!!
Hol szerezted? :D
-
#1967 Nem baj :)
Majd rájövünk egyszer ...:DDDD -
#1966 de sajna nem akarják elárulni... -
#1965 sztem ezt a lányok jobban tudják : )
márhogy mitől vagyunk szexik... -
#1964 Mitől vagyunk szexik?
Azt ,hogy ti mitől azt Mi tudjuk...
Én mondjuk még szexi férfit nem láttam.... Nem vagyok meleg talán azért.... :) -
#1963 én örülnék a legjobban a tippeknek... de hát a nőkből mindent úgy kell harapófogóval kihúzni : ) -
#1962 okés...:DD
egyre jobban kezdem észrevenni hogy lefoglaltuk ezt a topikot meg a "Miért hazudnak a nők?" topikot, és nem a témához kapcsolatosan szólunk hozzá....:DD -
#1961 tülelmetlenül várom ; ) -
#1960 csinos? háát Te tudod....;D
jó illatú, az lehet...:D mivel most tegnap is meg ma is kénytelen voltam meg mosni...:D imádom amikor frissen meg van mosva, sokkal dúsabb, 3 nap után már lapul lefele, a képen is már tök lapos volt....:DDD
Na de most karácsonyról rendezek egy kis fényképezkedést......:DDDD -
#1959 Meg csinos NAGYON csinos!
Mindennap jó illatú a haja is.....!!! :))))))) -
#1958 bocs ... múmiás könyvet olvasok ill.a balsamozásról és véletlenül nyögtem be ...nem azért mert rosszul nézel ki ...:D -
#1957 jah,....:DDD de szerencsére nem....:DDD -
#1956 Csúnya is lenne ha mégis -
#1955 Na jó azért nem mindig, de álltalába jókedvű vagyok...:))