Mitől szexi egy fiú?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként meg nem ilyen vagyok 😊 (komoly kapcsolat? Mi az?)
hát akkor úgy kérdezzed! 😄DDD😛P
Nem nekem most nincs, nem is volt eddig komoly sose....😞
De majd lesz....😄
xD
1 :az hogy kb 10 perce ismerlek.....😄 és csak a neten
2 :11 év kor különbség....😄D
xD
xD
De tényleg...😄D
Én is rühellem a telet a hideget, imádom ha vígasztalnak vagy ha vígasztalhatok, szeretek mindenkivel egyenes lenni a szemébe nézni,
fõzni is szoktam néha, de nem nagyon tok, (mondjuk ez érthetõ...😄😛)
én is utálom a hazugságot a kétszínûséget, a politikát.....a focit azt mondjuk úgy hogy nem szoktam nézni és nem is érdekel,........
szeretek beszélgetni, szeretem ha bíznak bennem és õszínték vele, de ezt becsülöm is és nem jáccom el senki bizalmát sosem......😊)
De ezenkívül imádok zenéthallgatni, ismerkedni, vagy éppen csak sétálgatni a jóidõben.......😊
huhh ennyi jut eszembe most...😄
xD
Néha kedves ,álmodozó szeretem a tavaszt nyarat a meleget,a Nõket ha megfognak valamivel a déli ételeket,szeretek fõzni😊 szeretek flörtölni,úszni,futni,olvasni egy szép szempárban elveszni néha kicsit megsértõdni, szeretem ha utána engesztelnek és engesztelhetek, szeretem az Életet! Utálom a telet az elmúlást,a hazugságot,képmutatást,sznobságot.anyagiasságot a politikát a magyar focit!
A külsõm azt mondják megnyerõ 😊 (hosszú távon lényegtelenek tartom a külsõt,nálam a belsõ dominál)
De akkor mondj magadról vmit.....mert nem is tom hogy ki vagy....😉)
xD
jujj de örülök, de tényleg! <#taps>#taps><#smile>#smile>
xD
...-Ti tudtok ilyen baromságokról beszélgetni????
...-ezek akkor is baromságok!!!
nos, köszönjük marcelino panni az értékes hozzászólásaid, megfontolás tárgyává tesszük õket!
Minekutána már kétszer is minõsítetted a témát, arra kérnélek hogy többször ne tedd.
Ha hozzászólsz értelmesen, az okés.
Ha nem, vagy tûnj el, vagy megy a bünti.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
érted a problémát?
xD
Én csak a témát minõsítettem, a saját szemszögembõl!
thx...
xD
Bocs de én ezt gondolom, szal elmehetsz a pibe! 😄
xD
ha nem szeretnél társulni, akkor kereshetsz ám 1 olyan topicot ami szimpatikusabb... : )
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
nemrég még nekem is baromságnak tünt volna...: )
most tényleg, ez nem fontos?? : )
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4